login |

Ballers: kezdett a 3. évad

2017. 07. 27. 21:15 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: kritika,

A kissé borongósabba hajló második évad teljes egészéről sajnos nem írtam, de alapvetően bejött, mind magánéleti, mind amerikai foci szálak tekintetében. Azonban az HBO komédiájának visszatérése kifejezetten csalódást okozott. Nem volt rossz, vagy ilyesmi, inkább csak semmi extra, és a feldobott sztorik sem igazán mozgattak meg. (Lehet, hogy tovább kellett volna néznem a screenereket?)

Nem mozgatott meg a két “papás-babás szál”. Igen, hoztak pár olcsó mosolygást, de ettől nem fogok bevadulni. Nem volt nagy eresztés az egyetlen normálisabb NFL-es szál (hahh, 3 rövid jelenet?) Charles-szal sem, és még az ismert arcok sem dobták fel különösebben a részt. Oké, Steph Curry, mivel kosaras, abszolút hidegen hagyott, de Terrell Suggs sem volt nóvum, remélem, majd más is rá fog érni.

Ja, és az új szezonra feldobott főszálat Steve Guttenberg-gel nem is értettem, hogy kit érdekel, de a végén Spencer bedobta a csalit Las Vegas-szal kapcsolatba, amiben már van potenciál, bár ez egyben arra is utal, hogy üzletibb lehet a szezon (azért sajnálnám, ha eltávolodnának a “játékospolitikától”)

Majdnem azt írtam, hogy ezúttal buli sem volt, de azért a végére valami visszafogott csörgést láthattunk Joe-val. Mindenesetre nem hiszem, hogy a Game of Thrones által 2,5M-sra felturbózott élőnézős tábor újoncai éppen ennek a résznek köszönhetően fogják magukat szintre hozni a Ballers-ből. Azért pár jó duma és karaktermomentum megmaradt bennem, de ennél jóval több fog kelleni a folytatásban.

7 hozzászólás Ne habozz!

abelh - 2017. 07. 29. 11:28

nagyon jó popcorn, de baromi érdekes, ahogy épülget a történet. mármint a szokásos hullámvölgyek valahogy nem elég komolyak és Rock karrierje minden nehézség ellenére valahogy nyílegyenesen tart a tutiba. így szinte nincs is súlya a konfliktusoknak.

amiért érdekes, mert a Silicon Valley esetében meg például pont az a gond, hogy egy helyben toporognak kisebb sikerek mentén, ott viszont meg éppen a kiugró győzelmeket nem lehet elhinni, mert tudod mi lesz a vége.

lehet ezért hiányzik az Entourage, ott valahogyan mindig megvolt a balansz, a meglepetés sikerek és bukások és akármelyik is történt, az vagy nagyon magasra, vagy nagyon mélyre tolta a srácokat.

na de vissza a Ballershez – szerintem nagyon szerethető és jól darálható sorozat, csak tényleg a legfelszínesebb feelgood mostanában, de nincs is ezzel gond. az új évados irány is rendben van, csak kicsit lassíthatnának a tempón, alig 2 éve még ügyfelekért kilincseltek, most meg már ilyen dimenzióban gondolkodnak. nem is krízisekből kellenének komolyabbak, hanem csak talán jobban elnyújtani a népmesei fordulatokat, hogy mindig minden hirtelen összeáll.

dzsoker76 - 2017. 07. 31. 10:36

Jó volt látni Steve Guttenberg-et.Ez a parókája már egész jól elfedi a kopaszodását.

Ez még csak alapozás volt szerintem.A következőkben tuti beindul újra a buli.

Sámán - 2017. 09. 27. 00:54

Ahogy elnézem, nem nagyon pörgött a kibeszélő, pedig jó volt ez a szezon is. Bár volt azért egy-két felejthető rész.
Nekem tetszett ahogy felépítették az egész évadot a Raiders lehetséges költözésére.

Azt hittem Ricky tudatzavarára húznak majd valami komolyabb drámai vonalat, de végül egész egyszerűen elsimították a dolgot.

Ja, és a 3x10ben volt egy: “Fucking Budapest”.

Bagosz - 2017. 09. 27. 14:52

Igen.Igen, Fuckin’ Budapest :-D

rapguruz - 2017. 09. 29. 09:54

Fucking Budapest Fucking Feel Good ez az évad is szerintem… Kíváncsi vagyok hogy a negyedik évad miről fog szólni! :) Nem hinném hogy most a Raiderses dolgot viszik tovább! :)

Zoli221 - 2017. 10. 05. 12:12

Kiváncsi leszek Rickynél mennyire mernek rámenni a CTE-re,elég enyhe formája jelentkezett nála eddig.

rary - 2019. 09. 28. 16:04

Le vagyok maradva a sorozattal, de most belekezdtem a harmadik évadba. Lassan de biztosan.
Ricky mekkora forma már benne, szemrebbenés nélkül élvezi az életet :D
Azta Steve Guttenberg milyen idős lett. :O
Kicsit lassú volt az első rész és nem a megszokott pörgős. Remélem felpörög.
Mi lesz a volt barátnőjével Spencernek? Remélem visszajön.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz