login |

Hírkedd – Harlots 2. évad!

2017. 08. 01. 09:05 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Premier: 21 Thunder S1, Man In An Orange Shirt S1, 19-2 S4, The Boonies S1, Siesta Key S1, The Know It All Guide To… S1, House Hunters Family S1, CBSN: On Assigment S1, Carspotting S1, Intervention S17 (nyári) + Finálé: Casual S3 (vendégblogger?), Superhuman S1, Dessert Games S1 + a Lifetime leadta a sorozatnak be nem rendelt A Midsummer’s Nightmare-pilotot (itt írtunk róla bővebben)
 • + ahogy olvasom, az HBO kapott egy hacker támadást, aminek eredményeképp Game of Thrones-szkriptek, valamint egy-egy Ballers és Room 104-epizód kikerült a netre.
 • Teljes évados premier: Surviving Escobar – Alias JJ S1 (Netflix)
 • Új standup special: Maz Jobrani: Immigrant
 • Magyar premier – Comedy Central Family: október Hallatlan (Speechless) 1. évad
 • Sorozatberendelés: Confederate – HBO, készítő: David Benioff & D.B. Weiss (showrunner-ök is!) és Nichelle Tramble Spellman & Malcolm Spellman. Alternatív idősíkon játszódó sorozat, azon események krónikája, amik a Harmadik Amerikai Polgárháborúhoz vezetnek. Ebben a világban a déli államok sikeresen elszakadtak az Uniótól, és olyan nemzetté váltak, ahol a rabszolgatartás megmaradt, sőt, modern intézménnyé vált. A történet a Mason-Dixon demilitarizált övezet mindkét oldalán élő karaktereket fogja követni, szabadságharcosokat, rabszolga-vadászokat, politikusok, abolicionistákat, újságírókat, a rabszolgatartó konglomerátumok vezetőit, és családjaikat. Itt a készítők beszélnek a sorozattal kapcsolatos terveikről.
 • A Legends of Tomorrow – 3×04 a 80-as években fog játszódni, és Ray Palmer gyerekkora lesz a középpontjában. (És, ha már Ray Palmer, nem ebben a részben, de érkezik elvileg a tesója, Sidney, amit ugyancsak Brandon Routh alakíthat.)
 • A Netflix a második negyedévben a saját tartalmai közül 14 sorozatévadot, 13 standup különkiadást, 8 dokumentumfilmet, illetve -sorozatot, 9 filmet és 7 gyerekműsort mutatott be.
 • A Legion 2. évadja 10 részes lesz.
 • Robert Kirkman szeretné, ha valamikor lehetne valamilyen módon crossover a The Walking Dead és a Fear The Walking Dead között, és hisz is benne, hogy meg tudják oldani, ha arra kerülne a sor. (Mintha említés szerint csak koncepciós crossover merült volna fel, miszerint ha történik valami atomrobbanás, amit látnak a TWD S8-ban, akkor azt majd az FTWD S7-ben is látni fogják, így bizonyítva, hogy egy világban játszódik a két sorozat.)
 • A Krypton központi témája állítólag az időutazás lesz, és Superman megmentése, mielőtt még megszületne.
 • A Hulu és az ITV berendelte a Harlots 2. évadját.
 • A Narcos 3. évadja 09.01-én kerül fel a Netflix-re.
 • Hátha valaki nem olvasta végig az egyéb kategóriákat az idei Emmy-nanimációs szinkronhangként nyerhetnek: Dee Bradley Baker (American Dad), Kevin Kline (Bob’s Burgers), Kristen Schaal (BoJack Horseman), Mo Collins (F Is For Family), Seth MacFarlane (Family Guy), Nancy Cartwright (The Simpsons)
 • Interjú: Jamie Campbell Bower (Marlowe – Will), Carlton Cuse (a The Strain és a Locke & Key showrunnerje), Ulrich Thomsen (magyarul!),
 • Állandó szerep: Kelsey Asbille – Yellowstone (Paramount), Suranne Jones – Gentleman Jack (HBO/BBC – korábban: Shibden Hall, bővebben róla itt),
 • Vendégszerep: Elizabeth Mitchell – The Expanse (visszatérő), Loretta Devine – Supernatural (megint), Wendell Pierce – Chicago PD (visszatérő), Steven Ogg, David Koechner – Stan Against Evil,
 • A Supergirl 2. évadja nyári szünetre vonult a VIASAT3-on, a folytatás ősszel kerül képernyőre.
 • Pilotszkript: cím nélküli sorozat – Starz, készítő: Nina Colman, executive producer: Brett Ratner. Mariah Carey élete alapján egy énekesnő felemelkedéséről. A helyszín és időpont New York City, 1986, a főhős egy 16 éves, kevert rasszú énekes-dalszövegíró lány, aki nehéz gyermekkorát követően minden idők egyik leghallgatottabb énekesnője lett.
 • A J.J. Abrams-féle Bad Robot produkciós iroda szerezte meg Amy Silverstein regényének, a My Glory Was I Had Such Friends-nek a tévés adaptációs jogait. Ebben az író pár különleges nő alkotta társaságról mesél, akik támogatták őt, miközben egy életmentő szív-átültetésre várt. Történet a barátság erejéről és az emberi szellem állhatatosságáról.
 • A Project Runway 16. évad vendégzsűritagjai: Demi Lovato, Katie Holmes, Olivia Munn, Yolanda Hadid, Kate Upton, Maggie Q, Kelsea Ballerini, Dove Cameron, China Anne McClain, Asia Kate Dillon, Carly Chaikin, Maddie Ziegler, Sophia Stallone, Georgina Chapman, Rachel Brosnahan, Anne Fulenwider.
 • Meghalt Harvey Atkin.
 • Össszeházasodott a Dancing With The Stars-os Peta Murgatroyd és Maksim Chmerkovskiy.

9 hozzászólás Ne habozz!

Snoopyzit30 - 2017. 08. 01. 09:21

“miszerint ha történik valami atomrobbanás, amit látnak a TWD S8-ban, akkor azt majd az FTWD S7-ben is látni fogják”

Ha már valaki lát egy atomrobbanást, akkor az már régen rossz. Szerintem abból már túl jól nem fog kijönni a sorozat, de ez csak egyéni véleményem. Egy atomrobbanás behozatala a sorozatba olyan baromságcunamit + kommentháborút indítana el, ami szerintem nem biztos, hogy jó lenne.

spooky - 2017. 08. 01. 09:24

a TWD “crossovert” úgy birnám a legjobban, ha bemutatnák az FTWD-n keresztül, hogyan lett egy-egy állomásból a jelenlegi szar helyzetek, avagy Terminus Origin story vagy Alexandria első napjai vagy ilyesmi

asd - 2017. 08. 01. 09:44

Magyar premier: Survivor 3.évad RTL Klub Augusztus 28. 19:00 (forrás:Blikk)
úgy tűnik napi lesz

Snoopyzit30 - 2017. 08. 01. 09:55

@spooky

Jaja, egy ilyet én is bírnék, de anno ha jól emlékszem a FTWD-t is ezzel az alapkoncepcióval reklámozták, aztán meg koppantunk nagyot és sokan kaszálták is az 1.évad végén. Az egy igazi akciósorozat lehetne, tehetetlenség és pánik a köbön. Kár, hogy egy ilyen sorozatnak nagyon kicsi az esélye, ehelyett ilyen atomrobbanásokat akarnak?! Pffff….

garcon - 2017. 08. 01. 11:19

Harlots 2.évad YAY !!

mogsta - 2017. 08. 01. 12:34

In light of Steven Molaro moving over to “The Big Bang Theory” spinoff “Young Sheldon” this fall, a new showrunner has been named for “Big Bang’s” upcoming season.
Steve Holland, a longtime executive producer and writer on “Big Bang Theory,” has taken the reins as showrunner for Season 11, Variety has confirmed.

source: http://www.msn.com/en-us/tv/news/%E2%80%98the-big-bang-theory%E2%80%99-names-new-showrunner-for-season-11/ar-AApdIh0?li=AA2qN5v

Agent Coulson - 2017. 08. 01. 16:41

A hírek alapján egyre jobban várom a Legends of Tomorrow 3.évadát, amúgy volt róla szó korábban hogy Stein (Victor Garber) és Jax (Franz Dameh) ”helyet cserélnek” ez azt jelenti hogy Stein lesz ”kívűl” és Jax lesz az aki belülről irányít?

Thomas - 2017. 08. 01. 17:42

Baromi jó volt a Siesta Key, és most tényleg extra köszönet, hogy raktál ki róla videót a múlt héten, winnie, különben nem hiszem, hogy valaha is rátaláltam volna:)
Mint egy real life szappan, álomszép környezetben, csupa eyecandy szereplővel:) Már csak egy olyan release kéne, ami nem kockásodik és nem irkálnak a képernyőre, és teljes lenne az öröm:)

winnie - 2017. 08. 07. 13:05

nincs mit:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz