login |

Jöhet a Teen Wolf rebootja?

2017. 08. 01. 16:50 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek,

Na, ez az igazi WTF, amikor még a sorozat futása alatt a rebootról beszélnek, nem?

A Teen Wolf 6. évadjának utolsó tíz része csak most indult el, de már a premier előtt szóba került a kaszált MTV-sorozat jövője. A csatorna ugyanis tárgyalásokat kezdeményezett a készítővel, Jeff Davis-szel, hogy alakítsa át antológiává a szériát, és a jövőben indítsa újra új szereplőgárdával és körítéssel, illetve helyszínnel. (Persze megengedve azt, hogy olykor korábbról ismert karakter is feltűnjön benne.)

Ez elég konkrét, később az MTV elnöke is beszélt erről, miszerint a mostani karakterek kifutottak, de a franchise életben tartásra érdemes lenne.

These characters and these stories have hit a peak. We are talking with Jeff about how do we actually keep that franchise alive. And the beauty of the evolution of media is you can see the series going on through a series of podcasts and then see a resurrection of a new class in a couple years.

Aha. Szóval a zárás után podcast-ek jönnének (WTF), majd pár éven belül a tévés reboot. Hmm.

We want to give it enough time to let the series finale marinate a year or so, and then when we find the right story and the right cast, look to resurrect it.

4 hozzászólás Ne habozz!

Ayrons - 2017. 08. 01. 17:00

Nem inkább spin off lenne ? Ha ugyan abban a világban játszódna és régebbi karakterek is feltűnnek benne akkor nem inkább spin off? Rebootnál a régi karaktereket és a sztorikat gyúrják át egy kicsit nem ?

winnie - 2017. 08. 01. 22:01

ld. még amikor értekeztem erről a fogalommizériáról. mondhatjuk azt is, hogy újraindítják a sorozatot. valamiért a spinoff kifejezést manapság próbálják több fronton is kerülni, miközben egyesek vígan alkalmazzák.

Ambriel - 2017. 08. 02. 06:21

Engem jobban érdekelne egy spinoff Liamről és az ő bandájáról.

Ayrons - 2017. 08. 02. 06:57

Köszönöm a választ :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz