login |

Délelőtti videók 6.: Forged in Fire

2017. 08. 02. 12:40 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: reality, video,

A Forged in Fire már elég régen fut a History-n, négy éve, és most meg is említem itt, mert páran említettétek a reality-s kérdésünknél kommentben. Mondjuk nem vagyok rendszeres néző, annak ellenére, hogy királyabb műfaj-besorolás nincs sok a fegyverkovács-versenyrealitynél. Na?

A lényeg: minden részben négyen vetélkednek három körön át (egyre komolyabb és hosszabb a feladat), hogy eldöntsék ki a legjobb kovácsolásban, pengeedzésben, effélében. Ráadásul mindenféle ikonikus cuccot készítenek (írok párat, de ne higgyétek, hogy van lövésem a témáról: Chakram, Moro Kris, nepáli Kukri, Khanda, Tabar, Falcata, Hunga Munga), még véletlenül sem repetitív a műsor.

Pár előzetes és részlet a tovább mögött, a végén pedig egy fegyverbemutató és egy fegyvertesztes videó. (Ezen a playlisten az első videókban bemutatják egyenként a 4. évad fegyvereit, meg egyébként is több tucat anyag van rajta. )A siker mértékéről mindent elmondanak az eddigi évadok epizódszámai: 8, 10, 16 és a most folyó S4 lehet, hogy a 16-on is túl fog haladni.

1 hozzászólás Ne habozz!

István - 2017. 08. 02. 18:24

pár hete néztem meg a második évadot szinkronnal ,nekem tetszett érdekes volt . eddig lövésem sem volt hogy dolgozhatnak a kovácsok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz