login |

Hírszerda – Westside 4. évad

2017. 08. 02. 09:50 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Premier: Manhunt: Unabomber S1 (dupla!), OK K.O.! Let’s Be Heroes S1, Dance Moms S7 (nyári) + Finálé: The Profit S4, Fearless with Tim Ferriss S1, States of Undress S2
 • A Syfy-os Krypton-ban elég sok DC-s karakter fog szerepelni. Például Adam Strange, Hawkwoman, Doomsday és Brainiac is. Sőt, Flamebird és Nightwing is kap krypton-i verziókat. És Black Mercy.
 • A Game of Thrones remek premiernézettségéről annyit, hogy az előtte leadott S6 finálé is 1.4-es ratinget hozott 18-49-ben, ami a hét legnézettebbje lett volna, ha nincs az évadnyitó.
 • Bírósági döntés szerint Amerikában mostantól szövetségi bűnténynek számít a streaming szolgáltatások jelszavának megosztása. Vagyis a megosztott jelszó használata.
 • Sorozatberendelés: Impulse – YouTube Red, 10 rész, egy órás formátum, készítő: Jeffrey Lieber, Jason Horwitch, Gary Spinelli, pilotrendező: Doug Liman, Steven Gould Jumper-sorozatának (itthon: Hipervándor) harmadik kötete alapján. Akció-thriller egy lázadó, 16 éves lányról, aki mindig is érezte, hogy különbözik a többiektől, és ki akar szabadulni szülővárosából. Amikor egy helyi drogdíler inzultálja, a lány felfedezi, hogy képes teleportálásra. Kár, hogy ezzel felhívja magára azok figyelmét, akik irányítani szeretnék őt.
  Szereplők: Maddie Hasson, Missi Pyle, Sarah Desjardins, Enuka Okuma és Craig Arnold + visszatérőként David James Elliott.
 • A Homeland 7. évadjára állandó szereplőnek emelték ki Maury Sterling-et (Max), illetve az idén bemutatkozók közül Jake Weber-t (Brett O’Keefe), valamint a fináléban feltűnő Linus Roache-ot (Wellington).
 • 2018-ban Phineas and Ferb/Milo Murphy’s Law-crossover lesz a Disney XD-n. A készítők állítása szerint ők mindig is tisztában voltak azzal, hogy Milo csak pár saroknyira lakik Phineas-tól és Ferb-től. Még easter egg-eket is elrejtettek a MML első évadjában.
 • Kevin Hart a Lionsgate-tel társulva indít streaming szolgáltatást 08.03-án – a reklámmentes változat havi 3 dollár lesz. A Laugh Out Loud-on klasszikus sorozatok, dokuk, realityk, standup különkiadások lesznek többek között olyanoktól, mint GloZell, King Bach, Emmanuel Hudson, DC Young Fly, Draya Michelle, David So, Timothy DeLaGhetto és Anjelah Johnson. Az egyik új sorozat, a Kevin Hart: Lyft Legend egy kandikamerás show lesz, amiben Hart öreg taxisofőrnek maszkírozva fogja idegesíteni az utasait. Vendégszereplők: Joel McHale és Trey Songz.
 • Az NZTV berendelte a Westside 4. évadját.
 • A Vice Principals 2., egyben utolsó évadja 09.17-én érkezik az HBO-ra.
 • Hátha valaki nem olvasta végig az egyéb kategóriákat az idei Emmy-nrövid formátumú animációs sorozatként nyerhetnek: Advernture Time: Islands, Disney Mickey Mouse, Steven Universe, Marvel’s Rocket & Groot, Teen Titans Go! (ezek mind 1-1 rész alapján kerültek jelölésre).
 • A Mad Men pilotjának oral history-ja.
 • Állandó szerep: Emmett J Scanlan, Amanda Abbington, Marc Warren, Audrey Fleurot – Safe (Netflix / Canal+), Joseph Reitman – Happy! (Syfy),
 • Vendégszerep: Lorraine Bracco – Blue Bloods (visszatérő), Amanda Brugel, Angela Asher, Christopher Redman – Workin’ Moms (visszatérők),
 • Az Egynyári kaland 3. évadját is Zomborácz Virág írja és rendezi, de Szabó Borbála és Bárány Márton, valamint Akar Péter is közreműködik a munkálatokban.
 • Pilotszkript: The Mastermind – FX, készítő: Evan Ratliff, executive producer: Anthony & Joe Russo (rendezők is lehetnek) és Noah Hawley – az Atavist Magazine cikksorozata alapján egy zseni programozóról, aki egy bűnszövetkezet főnöke, és drogos informátorrá válik.
 • Nagy licitálás után a Paramount Television és az Anonymous Content szerezte meg a Stupid Idiots című websorozat (itt a pilot) tévésorozatos adaptációs jogait. Készítő és főszereplő: Stephanie Koenig.  Egy munkahelyi (munkahelyről menekülni akaró) komédiáról van szó, melyben két alulteljesítő dolgozó folyton felfele bukik.
 • Készítői szerződés: Rachna Fruchbom – 20th Century Fox TV (2 év), Erica Messer – ABC Studios (2 év), David H. Goodman – ABC Studios (2 év),
 • Az ABC 08.14-én kezdi el adni a Bachelor in Paradise új szezonját. (A reality-ben a balhéban részt vevő Corinne Olympios és DeMarion Jackson szerepelni fog majd a reunion epizódban.)
 • A Jerry Bruckheimer Television produkciós cég mégsem lesz független, hiszen 15 éves Warner Bros. partnerség után 3 évre leszerződött a CBS Television Studios-szal.

11 hozzászólás Ne habozz!

Ancsa - 2017. 08. 02. 10:15

Homeland7: Jake Webert mégis minek? Ne már, lábrázást kaptam a karaktertől :( Oké, a hatodikba beleillett, de nem akarom elhinni, hogy ezt a csontot akarják rágni a kövi évadban is… Vagy most egyéb összeesküvés elméleteket sző? Bár ne tenné, baromi idegesítő karakter.

heidfeld - 2017. 08. 02. 10:18

Stupid Idiots nagyon kemény. Ablaktörlés óriási volt..
Nagyon kíváncsi leszek, hogy rendes sorozatban mit hoznak ki belőle.

Narxis - 2017. 08. 02. 10:41

Kevin Can Wait-ről nem akartok írni? Állítólag lecserélték Erinn Hayes-t és a helyére felvették Leah Remini-t plusz lesz egy kis időugrás is 2. évadra.

winnie - 2017. 08. 02. 11:10

Narxis: amellett, hogy van vagy 50 hír, ami sorban áll, megírására vár, hogy ne ömlessszuk, ezt már májusban megírtuk. Az új infó, hogy meg fogjak ölni, ezt majd persze megirjuk a héten.

kiskiraly - 2017. 08. 02. 12:43

winnie: WTF?! Ezt még emésztem

Már korábbi hírekben volt szó az “Egynyári kaland”-os hírekről. A régi (1 hónapos?) rádióadás felkerült a mixcloudra is:
https://www.mixcloud.com/vferi/filmklub-podcast-54-zombor%C3%A1cz-vir%C3%A1g-walters-lili-%C3%A9s-schmidt-s%C3%A1ra-az-egyny%C3%A1ri-kalandr%C3%B3l/

Goku90 - 2017. 08. 02. 14:53

Zomboracz Virág :'( Már az előző általa írt évaddal is rengeteg baj volt.

Csigusz - 2017. 08. 02. 15:17

Homeland: Jake Weber karaktere kell a francnak, nem hogy még állandó legyen. Megfelelő IQ felett szerintem minden néző számára elviselhetetlen a karakter.
Vice Principals: sajnálom, hogy máris vége, de várom nagyon.

Narxis - 2017. 08. 02. 15:46

winnie: bocs de a keresőtök Kevin Can Wait-re nem dobja ki azt a májusi hírt mert rákerestem előtte csak Erinn Hayes-re keresve adja ki és mivel nem követem napi szinten az oldalt mert túl későn vagy egyáltalán nem kerülnek ki érdekes hírek, promók, interjúk így sokszor a keresőre kell támaszkodnom ha 1-1 hírrel kapcsolatosan magyar vélemények érdekelnek. Ha ilyen kevesen vagytok a sok feladathoz akkor akár bővíthetnétek is a szerkesztőséget, 1-1 hír megírása nem egy komoly feladat jelentkező meg gondolom lenne rá.

winnie - 2017. 08. 02. 16:00

Narxis: nem kritikaként mondom, hanem tájékoztatásképp, tiszta sor, ha valaki lemaradt.

egyébként ha beírod a “kevin can wait”-et, pont az első oldal utolsó találata ez: http://www.sorozatjunkie.hu/2017/06/04/hirvasarnap-las-chicas-del-cable-3-evad/

az a baj (ez sokaknak jó, engem ritka mód idegesít), hogy a kereső az egyik wordpress-frissítés után átállt úgy, hogy előre sorolja azokat a találatokat, amik esetében a poszt címe tartalmazza a keresett kifejezést. ez jó, mert rögtön kritikákat dob ki címre keresésnél, kinyírva ezzel a tagek (címkék) lényegét, viszont rossz, mert így a hírekhez végig kell menni addig a posztokon, míg el nem ér az ember a sorozat májusi upfronts bejelentéshez (már, ha országos sorozatról van szó). szóval így végig kell pörgetni az első x találatot (szerencsére a kevin esetében ez csak egy évadnyi poszt), és utána ott vannak a hírkategóriás bejegyzések, ami közül a második az erinn hayes kiírásáról szóló.

amivel nekem megkönnyítették a sorozat kaszáját.

winnie - 2017. 08. 02. 16:06

“Ha ilyen kevesen vagytok a sok feladathoz akkor akár bővíthetnétek is a szerkesztőséget, 1-1 hír megírása nem egy komoly feladat jelentkező meg gondolom lenne rá.”

nem hiszem, hogy lenne, de nem a hír megírása a gond, hanem az, hogy meg van írva kábé 150 mínuszos hír (1-2 soros), meg a többi féléből is jó pár, például csak sorozatberendelésből jelenleg 49 úgy, hogy az elmúlt másfél hét fel sincs normálisan dolgozva. és ezeket nem lehet egy szuszra kirakni.

(persze a 150 hír nem bréking vagy időérzékeny, mert ami fontos vagy friss, az megy előre, de azok is megvannak tartalékban, aztán lehet, hogy sosem kerülnek ki, és feleslegesen írtam meg őket. viszont, ha elutazok, így előre meg tudom írni a hírposztok nagyját, hogy csak pár aktualitást elég legyen írnom naponta hozzájuk.)

a lényeg, hogy nem akarom, hogy a reggeli hírek egy három méteres wall of text legyen, hanem elszórom őket. az a 49 berendelés eleve 5-6 soros híreket jelent darabonként, de úgy érzem, hogy mindegy, hogy az alábbit ma vagy két hét múlva rakom ki:

Új sorozat: Baghdad Central – Channel 4, 6 rész, angol, készítő: Stephen Butchard – Elliott Colla regénye alapján. 2003-ban, Irakban, Száddám Husszein bukása után játszódó történet, amikor megpróbálják biztosítani a fővárost, ami káosz, bűn és paranoia ural. A főhőse egy volt iraki rendőr, aki otthonát, állását és feleségét is elveszítette, és próbálja lányát biztonságban tudni, és akit megkér sógora, hogy találja meg eltűnt unokahúgát, és akinek iskolájában komoly falakba ütközik, miképp a Zöld Zónában is, ahol tolmácsként dolgozott a lány. Lehet, hogy nem csak sima eltűnésről van szó? Premier: 2018-ban.

a cbs-es tca tour, amin elhangzott a kevin can wait-es plusz infó tegnap volt (miszerint kinyírják (de tisztességgel teli módon!:), szóval, mivel most megjöttem megint nyaralásból, a héten megíródik, és ki is kerül,-

kiskiraly - 2017. 08. 02. 19:56

Corden csinált egy speciális “Spill your guts fill your guts” részt Gordon Ramseyvel

https://www.youtube.com/watch?v=9wNaYpAw4io

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz