login |

Délelőtti videó 2.: iZombie

2017. 08. 03. 10:50 - Írta: human

9 hozzászólás | kategória: video,

Zombies are real.

Mintha a vége felé tartana ez a képregény-adaptáció. Bár nem a CW legnagyobb sorozatáról van szó, de azért az iZombie 4. évadja is kapott egy előzetest a Comic-Conon, amit most megnézhettek a tovább mögött. Eléggé az átívelésre és a mitológiára koncentráltak benne, és nem az jön le belőle, hogy nyomozós a sorozat, szóval, ha valaki megnézi, lehet, hogy kedvet kap tőle.

9 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2017. 08. 03. 11:14

Hát, nagy jóindulattal az utolsó fél perc elmegy egy teasernek, a többi az gyakorlatilag egy s3 recap.
Szóval aki még kíváncsi a 3.évadra, az csak módjával nézegesse.

spooky - 2017. 08. 03. 11:17

csak úgy kiváncsiságból, mi a vélemény Rahul-ról? Van egy youtube csatorna ahol vissza-visszatérő szereplő és ott eléggé szimpatikus, kiváncsi vagyok a vákumon kivül hogy vannak vele :)

jessm - 2017. 08. 03. 11:36

spooky: NEm igazán értem ezt a kérdést. Én kedvelem a karakter, szerintem jól van megírva, a szinész pedig jól hozza a romantikus optimista figurát. A Supergirl is ennek a figurának egy variációját hozta. Nem tudom, milyen más szerepben, de ebben jó.

heidfeld - 2017. 08. 03. 13:06

Sajnos nem volt túl acélos a 3. évad. Nem tett jót a sorozatnak, hogy a világ legunalmasabb karaktere, a nyomozó már tudja, hogy Liv zombie. De ez a kínlódás, hogy “ember legyek, vagy zombie sem jött be. Viszont Rose Mciver többet volt “álca” nélkül, és nagyon jó csaj.
3 igazán jó rész volt, 3 átlagos, szóval nagyon kéne bizonyítani, mert közel a kasza.
Rose Mciver, David Anders nagyon jó színész. Raul? Ő is jó színész. Picit lazább lett a karaktere.

Mom - 2017. 08. 03. 13:36

Nálam még mindig nagy favorit.
Bár nehéz belőni, hogy kiknek szól(hatna).
Nyomozós, de annak viszonylag bugyuta. Zombis, de annak vérszegény és kevésbé akciódús. Apokaliptikus (legalábbis mostanra), de annak meg nem igazán komolyanvehető.
Ha valaki a képregényes-szupererős vonalon nézelődik, könnyen csalódás lehet.

Nekem éppen azért tetszik, mert egyik részét sem veszem komolyan, de a rengeteg ökörködésen többet nevetek, mint egyes szitkom epizódokon. Még mindig megunhatatlan számomra, mikor egy új agyat megeszik és hogy látomást idézzen elő, kipróbálja magát a halott szerepében, ebben pedig a többieknek kell asszisztálni. A D&D játékuk volt a kedvencem ebben az évedban. Ahogy az egész csapatot leültette egy asztalhoz és a többségen látszott is a kínszenvedés :D

jessm - 2017. 08. 03. 13:53

Szerintem a sorozat stílusra olyan mint Veronica Mars. Szóval vicces , romantikus kis csavarokkal.
Annyi különbséggel, hgoy ott a gyilkosság inkább átivelő szál volt, és kis ügyek voltak nyomozás témái mint a kutya lopás stb. Itt pedig mindig gyilkosság kell , hogy legyen, mert LIVnek meg kell enni az agyat és szerintem ezért lehetnek gyengébb részek a nyomozás részén, viszont Liv személyiségét mindig eltalálják cserébe és mindig jól szórakozok rajta.

Mom: Dungeons & Dragons részen , én is betegre nevettem magam

Szerintem adott egy frisseséget, a sorozatnak, hogy Clive tudja az igazat. Viszont a 4. évad necces lesz, mert komolyabb témába evezett bele a sorozat és nem tudom, hogy ebből hogy fog kimászni.

winnie - 2017. 08. 03. 14:10

az a baj ezzel a sorozattal, hogy ez az előzetes is tök jópofa, pihentagyú ökörködős volt, és még a zombis mitológia alakítása is érdekelne, meg talán a személyiségek kijátszása, bár major hidegen hagyott akkor is, amikor néztem. de azon nem tudom magam túltenni, hogy mennyire szemkikaparósan unalmas volt az összes részemben a nyomozás. a nyomozós műfaj a kedvencem, de itt sem az ügyek nem hatottak meg, az meg főleg nem, ahogy kikérdezésről kikérdezésre járt liv a zsaruval, olykor némi boncolást közbeiktatva.

Enzo - 2017. 08. 03. 15:44

Sokkal több átívelés és kevesebb heti nyomozás volt a 3.évadban. Én azon kaptam magam, hogy a közepesek közül az egyik legjobban érdeklővé kezdett válni a sorozat, úgy csavarták benn a szálakat.
A különböző agyak és hatásaik, illetve a zombi/nemzombi/agy hatása alatt levő zombi kapcsolatokban levő kiaknázható dolgok miatt néha egyszerűen csak jutalomjáték a sorozat, a sírva röhögős szövegek miatt már önmagában érdemes nézni.
Ravi, azaz Rahul Kohli viszi a prímet ezekben, és amúgy is talán a kedvenc szereplőmnek mondhatom, talán még picit azonosulni is tudok vele.
Clive-nak pedig ideje volt, hogy megtudja az igazat, nem lehetett volna lehúzni 3 évadot úgy, hogy még mindig nem sejti.
Most meg – ahogy a kibeszélőben is írtam – iZombie-ból weZombie-ra váltott a sorozat.

Egyébként, hogy én is írjak negatívumokat: talán kicsit túl belterjes a sorozat, illetve néhány szereplő (khmMajorkhmBlaine) túl sokszor váltott zombi/ember között…

DanX - 2018. 01. 12. 22:53

Én örülök, hogy a 3. évad elindul egy Zombie apokalipszis-hez közeli vonalon és háttérbe szorítja az epizodikus nyomozgatást. Eleinte tetszett de nekem is voltak benne olyan ügyek amik nem tetszettek.
Nekem azok ütöttek nagyon belőle amik belekapcsolódtak a főszálba/fősodorba.

Kíváncsi vagyok milyen lesz a 4. évad. Itt már azért olyan dolgok történtek amik túlmutatnak Seattle-ön és Globális szintűvé duzzasztják az eseményeket. Félek, hogy ezt nem sikerül majd jól megoldani. De én bizakodok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz