login |

Pilot: The Sinner

2017. 08. 04. 21:50 - Írta: human

50 hozzászólás | kategória: antológia, kritika, pilot-mustra,

Jessica Biel újra tévében. Ja, hogy a USA új évados antológia sorozatában nem ez lenne a szenzáció, hanem az, ahogy felkeltik a kíváncsiságunkat – már akiét sikerül.

A történet középpontjában egy teljesen átlagos családanya áll, őt alakítja Biel, aki a strandon egyszer csak megöl valakit. Természetesen beviszik a zsaruk, a nő mindent beismer, várja a sorsát, viszont az ügyre osztott öreg róka nyomozót nagyon elkezdi érdekelni, hogy miért tette.

Ez lenne a kampó, ami a nézőbe is beleakad(hat). Egy átlagos ember miért öl meg hirtelen valakit, akit látszólag nem is ismer? Nyilván már az első részben is vannak tippjeink, ezt ki is használják az írók, és bedobnak olyasmit, ami bonyolítja a kérdést. Természetesen ködösen fogalmazok, mivel a részben konkrétan csak ez érdekes.

Teljesen érthető számomra, hogy miért alapozgattak ennyit, hiszen ezen múlik a sorozat sorsa, de… engem sajnos nem találtak el. Nem unatkoztam, vagy tartom borzasztónak a pilotot, mivel elég jól volt fényképezve, és a maga tempójához képest szépen haladt előre… viszont nem érdekel, hogy miért tette, és ez itt nem jó. Mármint annyira nem érdekel, hogy letoljam az évadot, de annyit azért elértek, hogy a végén majd elolvasom a spoilereket.

Az biztos, hogy jó szereplőgárdát hoztak össze. Egyrészt Biel is akar húzni egy McConaughey-t, komoly a szerep, és egész jól el is bírt egyelőre vele. Mellette pedig az öreg tapasztalt nyomozót Bill Pullman alakítja. Mondjuk rajtuk kívül egyelőre zsengécske a mezőny, de a többiek nem is kaptak olyan sok időt.

Amúgy a The Sinner tipikusan olyan sorozat, amit 7 éve még nyugodtan letoltam volna. Érdekes koncepció, kivitelezésben tényleg olyan 7/10, viszont most valahogy mégis azt érzem, hogy sajnálom rá az időt. Ahogy a Gypsy, ez is jól van megcsinálva, de valahogy mégis kevés a PeakTV időszakában.

50 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2017. 08. 04. 12:42

amennyire vártam a sorozatot, akkora csalódás volt a pilot. egyszerűen dögunalom. hiába érdekes a feldobott kérdés, sokkal többet nem adott volna az sem, ha 3 mondatban leírják az alapsztorit. a folytatás csak jobb lehet.

4/10

-T - 2017. 08. 04. 22:14

Minden leírt szóval egyetértek. Amikor még csak olvastam a sorozatról, arra gondoltam, hogy na, ez jó lesz egy Big Little Lies pótléknak. Aztán megnéztem a részt, és a gyilkossági, illetve az utolsó jeleneteket kivéve ugyancsak azt éreztem, hogy erre én sajnálom az időmet. Még 1-2 résznyi esélyt adok neki, viszont lehet, hogy én is majd az utolsó részre térek csak vissza.

a_n_d_r_e_w - 2017. 08. 04. 22:23

Biel miatt nezos, amugy is szerintem fantasztikusat alakit, el tudja vinni a hatan a dolgot. Pullman viszont olyan semmilyen szerintem, kellett egy szerep es kesz alapon csinalja. Aki viszont csapnivalo, az a ferj, egyszeruen a kozepetol kezdve nem tudtam elviselni a kepernyon, azt a motyogast, amit a szinesz szineszet neven muvel…

A story elmenne szerintem… egy 1.5-2 oras filmben, de nem tudom, hogy fognak lekotni 3 resznel tovabb. Majd meglatjuk, egyelore maradok, az atmoszfera jo.

Deny - 2017. 08. 04. 22:55

Nekem kicsit vontatott volt, de egy-két rész esélyt még adok neki, mert kíváncsivá tettek. Ha nem lesz kicsit tempósabb a következő részekben, akkor lehet, hogy inkább elolvasom majd a könyvet, ami alapján készült.

Geza Kovacs - 2017. 08. 05. 01:33

Nem tom, milyen lesz, de jellegét, felépítését tekintve így kéne sorozatokat kezdeni.

Zizi - 2017. 08. 05. 14:10

Ide mehet a kibeszélő is, vagy lesz külön nyitva?

Mármint kiváncsi lennék, hogy ti egy rész után mire gondoltok, miért tette?

winnie - 2017. 08. 05. 14:48

zizi: abszolút jöhet ide minden. szerintem csak finálés írás lesz ezután, mert én egyben fogom nézni.

_Peter - 2017. 08. 05. 14:53

Egy kis The Affair utánérzés mit bontanak ki a titokból. Egy kis Night Of utánérzés csak ki tette helyett miért tette. Hangulatában jól volt felépítve ahogy eldurrant az agya, így 40 fokban át is érzi az ember. :)
Nekem is az bajom, ami a posztnak: egy rész alapján nem érdekel miért tette, mi a titok az áldozattal.
A szadomazo detektív is klisé, miért nem elég csak detektívnek megírni, nekem felesleges a magánélete.

“Mármint kiváncsi lennék, hogy ti egy rész után mire gondoltok, miért tette?”

Hát egy rész alapján, depis Biel suttogta a csajnak hogy “megmentette” az áldozattól. Láttuk elege van a papucs férjéből és telepedő anyóstól, láttuk a tóban elege van az életből aztán eszébe jut a fia, lehet ők is régen egy ilyen szabadon önfeledten szórakozó pár voltak aztán a szürke hétköznapokba bedilizett, magukat látta a párban és jövőjüket. Kitört belőle az évek alatt felhalmozott frusztráltság.
Viszont a végén arra is utaltak mégis ismerték egymást, ezzel valami más indíték is lehet sima indulatból elkövetett tett helyett.

_Peter - 2017. 08. 05. 14:58

Lemaradt, hogy volt furcsa gyerekkori flashback is, volt otthon az a jelenet hogy vonakodott szexelni. Valami trauma érhette, bármi lehet ebből még lehet megerőszakolták és ahogy látta a strandon a srác markolássza a csaj fenekét, ő a saját traumáját látta bele ezért mondta “megmentette” a csajt.

Zizi - 2017. 08. 05. 15:32

Tényleg csak találgatni lehet:

Először én is arra gondoltam, hogy gyerek vagy felnőtt korában szexuálisan bántalmazták, és előtörtek az emlékek.
De most inkább valamiféle agymosásra vagy szektás dologra (betegesen hívő anya) gondolnék.

A srác mikor meglátta, hogy ki támadta meg, akkor elengedte a kezét, esetleg kikorukban ismerték egymást és átprogramozták az agyukat, hogy egyszer majd ennek így kell történnie, neki meg hagynia kell… vagy ez már túl misztikus? :D

A tippem:
Szerintem az anyjának tuti köze lesz hozzá, pár percre mutatták, de elég borultnak tűnt, és a kis Cora sem akarta, hogy az anyja is hazajöjjön a kórházból… plusz mondta a férjének, hogy nem gondolta, hogy normális élete lehet…

Deny - 2017. 08. 05. 15:42

Zizi: Én is valami betegesen vallásos szülő-dologra tippelek. Már a cím is erre enged következtetni. Ráadásul többször is mutatták, hogy gyerekkorában imádkozott. De lehet, hogy utána történtek még traumák az életében, amelyek mind közrejátszottak.

Stefan - 2017. 08. 06. 16:42

Szerintem is beteges vallásos gyerekkori traumárol van szó, nem hiába félt kb az anyjától. Nekem tetszett a kezdés lekötött végig na meg Biel eléggé jól hozza a szerepet.

Tiger27 - 2017. 08. 08. 10:59

Nagyon tetszett a pilot, Biel remek volt a főszerepben. Várom a folytatást!

jenga - 2017. 08. 08. 18:21

A dobos megeroszakolta vagy csinalt valamit a hugaval.

jenga - 2017. 08. 08. 18:21

Marmint a hugat eroszakolta meg.

_Peter - 2017. 08. 10. 19:58

2. rész után úgy tűnik rosszul tippelgettünk pilot után, nem vallási fanatizmus VAGY erőszak trauma, hanem ÉS a pontosabb, mindkettő egyben az ok. Gyerekkori flashback alapján elég beteges őrült az anyja. Most már kezd érdekelni a sztori, most már lehet drukkolni Bielért.

Snoopyzit30 - 2017. 08. 14. 18:45

Pilotot láttam még csak, de kicsit szkeptikus vagyok. A nyomozó magánélete az totál érdektelen és nem vagyok benne biztos, hogy tudni akarom mi vezet valakit odáig, hogy egy strandon előjöjjön belőle a pszicho és ott mindenki előtt legyilkoljon valakit. Jessica Biel nonstop orrtörölgetése pedig nekem inkább idegesítő, mint hiteles.
Most néztem meg nemrégiben a Rectify-t és gyanítom ez a sorozat nem fog olyan magasságokba emelkedni, szóval még 1 rész esélyt kap, de ha nem ránt be a következő rész, akkor én kaszálom.

Snoopyzit30 - 2017. 08. 16. 20:38

1×2

Kicsit jobban bejött, mint a pilot, de továbbra sem tudom eldönteni, hogy ez a sorozat kell-e nekem vagy sem. A rész 70%-át untam, de valami érdekes mégis van benne, mert végignéztem. Egyenlőre maradok, meglátjuk mit hoznak ki belőle.

Thomas - 2017. 08. 16. 21:39

Hm, érdekes fordulat. Persze, hogy adja magát, hogy az anyja miatt defektes, meg hogy a húgával történt valami, de ki programozta bele, hogy azt a dalt meghallva gyilkoljon? Lesznek itt még meglepetések:)

Geza Kovacs - 2017. 08. 18. 00:02

Még a végén valami illuminati sztori lesz itt a háttérben :-)

Stefan - 2017. 08. 18. 13:50

Ez egyre izgalmasabb, abban a maszkban szerintem az a JD van. Bill Pullman fétise viszont még mindig érthetetlen.. :D

Snoopyzit30 - 2017. 08. 23. 21:17

1×3

Ez a rész már tényleg abszolút meggyőző volt, nézős marad. Bár az túl elcsépelt lenne, hogy mindenkit a szülei tesznek nyomorulttá, de ettől függetlenül még lehet igaz, hogy ők nyomták be valami “megtisztító táborba”. A szülei egyértelműen betegek, de az anyja mindenképpen. Egy ilyen családból épeszűen amúgy sem lehet kikerülni. Évek óta meggyőződésem, hogy az emberiség jobban járt volna, ha a vallás mint ilyen soha nem fogalmazódik meg senki fejében, merthogy több rosszat hozott mint jót az évszázadok alatt az is biztos.

A nyomozó magánélete abszolút nem érdekel, se a hülye fétise, se a feleségétől való elhidegülése. Ezzel az lenne a céljuk, hogy bemutassák, hogy ő is csak egy gyarló ember? Hát nem tudom. Valami mást is kitalálhattak volna az írók.

van Helsing - 2017. 08. 23. 21:31

Lassan kezd kialakulni, egyre érdekesebb…
A nyomozó magánélete nekem is kicsit vakvágány, de még elviselhető…

Zizi - 2017. 08. 25. 23:28

a 4. rész után én inkább valamilyen sorozatgyilkos(ok)tól való megmenekülésre szavaznék, de a “megtisztító tábor” is érdekes ötlet, bár akkor a másik csaj hogyan (és miért) került oda?
Szerintem az ő csontjait találhatták meg a végén…

Tudjátok hány rész lesz összesen?

Stefan - 2017. 08. 26. 00:16

Úgy tudom 8 rész lesz.

1×4

Én most már nem tudom, hogy itt mi lesz de komolyan egyre izgalmasabb. Valami beteg szekta lehet ahova belecsöppent.. szegény nő nem elég az otthoni helyzet még ide is bekeveredik..

De amúgy a maszkban az ütne legnagyobbat ha mondjuk az apja lenne vagy akár a férje..

Snoopyzit30 - 2017. 09. 01. 20:10

1×4

Most hogy láttam a 4. részt én is úgy gondolom, hogy itt valami más lesz, nem a “megtisztító tábor”. Lehet, hogy csak szexet akartak, arra fűzték be az újabb és újabb csajokat, azért kellett a drog, aztán amikor akadékoskodott valamelyik, akkor kinyírták. Bár nagy kérdés, hogy Cora hogy szabadult el onnan?
Egyre jobb lesz a sorozat valóban.

Snoopyzit30 - 2017. 09. 13. 08:55

1×5

A rejtélyt most egész jól kezdik már feloldani. Most már legalább tudjuk, hogy Cora, hogy keveredett oda ahová került. Azért elég komoly pénzszerzési módot találtak ki a húgával.

Nekem az az új nyomozónő is sárosnak tűnik vagy valami nagy összeesküvés van, hogy ennyire rá akarják nyomni Corára az új ügyet is, hogy eltussolják gyorsan.

Geza Kovacs - 2017. 09. 14. 23:36

Na, én meg azt hittem, valami elitklubos férgek fogják keverni a kártyákat, erre csak egy ilyen helyi buli lett a fő szörnyűség :-(

ubul - 2017. 09. 15. 15:31

1×06 nagyon unalmas volt…az új nyomozónő egy gyökér, nagyon undorító a viselkedése, néha már-már úgy voltam, hogy kikapcsolom miatta
két rész van hátra (7-es már kint), nagyot kéne dobniuk, hogy érdekeljen az évadzáró

Snoopyzit30 - 2017. 09. 18. 13:07

1×7

Most akkor mi is lesz a nagy rejtély? Merthogy a rész végén bemutatták, hogy milyen zene szólt és miért is támadt rá a srácra Cora.
Egyébként ha most ezekre a dolgokra vissza is emlékszik ez még édes kevés lesz ahhoz, hogy beszámíthatatlanságra hivatkozzanak a bíróságon, nem?
Merthogy ő saját akaratából drogozott be a húgával együtt, szóval azt azért levághatta volna gyorsan Cora, hogy ez a húgára nézve nem biztos, hogy jó lesz.
Mondjuk az még kérdés, hogy ezek után miért is tartották 2 hónapig fogságban Corát?
Gondolom erről fog szólni az utolsó rész, meg arról, hogy az a másik hulla kicsoda, lehet hogy az a húga lesz, akit kiástak. És a szülők ezért utálták meg Corát végérvényesen.

Thomas - 2017. 09. 18. 21:10

Ez volt a rejtély, gondolom a fejében összekapcsolódott a trauma ezzel a dallal meg azzal a mozdulatsorral valahogy. Azért zárhatták be, hogy ne mondja el a rendőrségnek, mi történt a hugival, már csak az nem tiszta, hogy eddig nem eltűntként hivatkoztak rá, hanem hogy meghalt, miután Cora elment. Meg hogy mit csináltak vele, hogy elfelejtse az egészet, miért drogozták.

Hogy ki a másik hulla, az jó kérdés, azt hittem, hogy már megállapították, hogy a szője csaj. Így most persze a hugi az esélyes, mert az ágyába már csak nem fektették vissza, miután eltörte a bordáit, elég nehéz lett volna természetes halálnak beállítani. De ezek majd még kiderülnek. Jó volt ez a rész, ezt végre ne untam:)

winnie - 2017. 09. 19. 14:42

ehh, elkezdtem felhozni magamat, mert a koncepció abszolút nekem lett teremtve, de 2 rész után tudtam, hogy ez nem nekem való. már a pilot is dögunalmas volt, szinte csak az alapsztorit vezették fel, de a folytatásban a minimális jessica biel, a felkavaró vallásos múlt meg a sok nyomozói magánélet (meg az, hogy christopher abbott elég irritáló, főleg ahogy beszél:) végképp elvette a kedvemet, és ahogy felhoztam magam a tartalmakkal, láttam, hogy jól döntöttem, ellenben tiszta sor, hogy simán bejöhet sokaknak. csak nem nekem:)

winnie - 2017. 09. 19. 14:42

nem baj. ha nem lesz vendégíró, így legalább tudok kritikát írni, és még csak annyira negatív sem lesz.

Snoopyzit30 - 2017. 09. 19. 18:01

@Thomas

Még nem lefutott a dolog, hogy a szőke csaj a hulla, de az is simán benne van a pakliban. De kérdés, hogy akkor miért ölték volna meg a szőke csajt és Corát nem? Végsősoron nagyobb volt az esélye, hogy Cora fog dumálni és nem a szőke csaj. Szerintem a plédbe csavarva az Cora húga lesz. Bár valóban úgy fogalmaztak róla, hogy ő meghalt és nem úgy hogy eltűnt, de akkor meg ki és hogyan fogja visszacsempészni a húgit a szülői házba. Szerintem itt az lesz, hogy Cora szülei azért tagadták ki a lányukat, mert a húgi eltűnt és ugyebár Cora is eltűnt (merthogy fogva tartották).

Ahh! Nem tudom, majd kiderül az utolsó részben ez a pár apró részlet, de a rejtélyre tulajdonképpen egyértelmű választ kaptunk. Nyilvánvaló, hogy Cora azért ölte meg a srácot, mert vele volt a húga, amikor meghalt, de az is nyilvánvaló, hogy a húga nem attól halt meg, hogy a medikus srác megdugta, hanem mert halálos betegen gyenge szívvel bekokózott.

A nyomozó magánéleti szála viszont totálisan felesleges volt.
A magas nézőszámokat szerintem semmi sem indokolja, ennél sokkal minőségibb sorozatok futnak sokkal kisebb nézőszámmal. Passzolok.

ubul - 2017. 09. 19. 18:40

nekem az egyik részből úgy tűnt, mint ha élne a szőke csaj, mikor Abbott elment drogért + vitte magával a diktafont…ott a háttérben volt egy szőke csaj, a kertben :D (azt hittem először, hogy az az, akivel együtt volt Cora JD-vel)

Thomas - 2017. 09. 19. 22:36

winnie: nekem is egyébként pont ez volt a bajom vele, csak nekem a 3. résztől lett unalmas. a nyomozó házassági válsága, meg szexjátékai azzal a másik csajjal annyira kilógtak belőle:) a flashbackek meg ezzel a vallási őrülettel szintén hidegen hagytak. így ami maradt (szolid nyomozgatás, Jessica a börtönben) az meg elég kevés volt, de kitartottam és a 7. részért valamennyire megérte:)

Snoopyzit30: drog + szex együttes hatása lehetett, de valahol hülyeség volt emiatt Frankie-t vádolni, mert ez a csaj saját választása volt. szerintem tisztában volt vele, hogy belehalhat, csak úgy volt vele, hogy inkább él egy éjszakát, mint szenved még pár évet az anyja mellett egy ágyban. valahol meg is lehet érteni, és ez tette valahogy olyan furcsa hangulatúvá ezt a részt. meg a srác zenéje, ami valahogy a régi Depeche Mode-ra emlékeztet, de mégis modernebb a hangzása, tök jó:)

ubul: szerintem az nem ugyanaz a csaj, arról a csajról, aki ott volt és elküldte JD, azt mondták, hogy ugyanakkor eltűnt, azért gondolták a nyomozók, hogy az ő maradványait találták meg.

winnie - 2017. 09. 20. 05:12

” Nyilvánvaló, hogy Cora azért ölte meg a srácot, mert vele volt a húga, amikor meghalt”

ebben engem csak az zavarna, hogy miért? a húga minden szempontból kihasználta őt. oké, ettől még a testvére és belé van plántálva az, hogy mindenért ő a hibás, de ettől még fura a dolog.

Ubul - 2017. 09. 20. 07:12

Thomas: jogos, igazad van, csak a későbbiekben nálam ez már elsikkadt, annyira unalmasnak találtam az 5.-6. részt :D

-T - 2017. 09. 20. 08:33

Tegnap én is felhoztam magam a sorozattal. Azt kell mondanom, hogy a nyomozó házassági szálát kivéve, (ami fogalmam sincs, hogy miért került bele a sorozatba), egészen bejött a sztori. A 7. résszel nagyjából körvonalazódott a sztori. De azért remélem, hogy a végére összeáll a teljes kép, mert vannak még hiányzó mozaikok. Nem is kevés.

winnie - 2017. 09. 20. 08:45

kell karakterizálni a nyomozót, megmutatják biztos, hogy mennyire tropa, de azt hittem, az egész arra fog szolgálni, hogy rámutassanak, mi a francért akar segíteni a nyilvánvalóan bűnös corának. mert ez az az aspektus, ami eléggé magyarázat nélkül maradt. teljesen random, hogy elkezd kételkedni a dolgokban, főleg, hogy maga a figura és a helyzete (nyilván a látott 2 rész alapján) nem olyan, hogy így reagálja le a dolgokat, még akkor sem, ha 2 év óta ez az első gyilkosság a körzetében, hiszen a többiek nem indultak be az esetre.

Snoopyzit30 - 2017. 09. 20. 13:32

” Nyilvánvaló, hogy Cora azért ölte meg a srácot, mert vele volt a húga, amikor meghalt”

“ebben engem csak az zavarna, hogy miért?”

Nekem az jött le, hogy Corát lelkileg és idegileg teljesen kikészítették az alatt az idő alatt, amíg fogságban tartották, nyomták bele a drogokat és nekem valami olyan rémlik, hogy őt ott többen meg is erőszakolták (amikor drog hatása alatt állt). Voltak ilyen dolgok, amire visszaemlékezett Cora. Ehhez jött még a totálisan vallásos dinka anyja meg ez az egész a testvérével, akivel finoman szólva se volt normális a kapcsolata. Az oké, hogy együtt érzett a testvérével, de drogoztak meg egymással smároltak. Hát nem tudom, de ez csöppet már túl halad a normális testvér viszonyon. Nem kicsit.
Szóval Cora nem tudta feldolgozni a testvére halálát, plusz még hozzájött a fogvatartása, a drog meg a többi szenny, ami történt vele és ez ott és akkor abban csúcsosodott ki, amikor meghallotta a zenét és meglátta a medikus csávót. És ott robbant a bomba, teljesen bekattant és gyilkos lett belőle.

Az utolsó részre biztos tartogatnak valami magyarázatot még. Talán a nyomozó magánéletéről is kiderül, hogy miért olyan amilyen. Bár ha már tervbe van a 2. évad, akkor simán lehet hogy valami cliff lesz a végén. Fogalmam nincs mi, de lehet hogy lesz.

Stefan - 2017. 09. 20. 15:52

Jaja szerintem is az volt a céljuk, hogy Cora kb egy zokni legyen és felejtsen el mindent, amit ott történt este. De a zenére beugrott neki ugye valami innen indult az egész. Nekem összességében tetszik a rejtély feloldása nem lett túl bonyolítva.
Cora húga..szegény nagyon idegesítő volt.. a kettejük kapcsolata meg igen beteges, szerintem Cora titkon tényleg várta, hogy meghaljon.

Kíváncsi vagyok az utolsó részre, hogy mindent lezárnak e vagy marad nyitott dolog. Szerintem nem lesz 2. évad.

winnie - 2017. 09. 21. 16:18

hát, ez a finálé elég nagy csalódás volt még úgy is, hogy nem szerettem a sorozatot.

winnie - 2017. 09. 21. 16:22

“Bár ha már tervbe van a 2. évad, akkor simán lehet hogy valami cliff lesz a végén. ”

éd. a poszt első mondatát, elvileg évados antológiának van tervezve, szóval lezárt.

“Szerintem nem lesz 2. évad.”

rég volt ekkora sikere a csatornának. bár épp ezért fura, hogy még nem jelentették be.

winnie - 2017. 09. 21. 16:25

pont akartam írni, hogy simán lehet, hogy a secrets and lies mintájára tovább viszik a nyomozót egy új üggyel, de itt a készítői interjú: http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/sinner-will-be-a-season-2-1041339

Stefan - 2017. 09. 21. 17:50

Tény, hogy eléggé hamar lezavarták a dolgokat de nekem bejött. A nyomozó továbbra is rejtély, így ha lesz 2. évad maradok :D

-T - 2017. 09. 21. 20:58

Elég vegyes érzéseim vannak a fináléval kapcsolatban. Az évad maga nagyon tetszett, mert lehetett rajta gondolkodni. Magával ragadott a hangulata.
Viszont most, az utolsó résznél, azt kell mondanom, hogy kicsit csalódott vagyok. Kábé ugyanazt éreztem, mint az első résznél, hogy ez is elment egynek. De semmi több.
A 7. részben szinte mindent megmutattak, sőt sokkoltak is elég rendesen, de én azt mondom, hogy ha több cselekményt hagytak volna a fináléra, akkor máris izgalmasabb lett volna a zárás.
A színészek Jessica Biel-lel az élen nagyon nagyot alakítottak. Örülnék, ha visszatérne a sorozatok világába, mert meggyőző és jó a játéka.

Jdt_brs - 2018. 08. 19. 14:14

Az a helyzet, hogy igazolódik az elméletek, miszerint ha túl sokat tudunk, vagy hallottunk amiről, akkor olyan elvárásaink lehetnek amelyek elrontják az élményt. Én semmit nem tudtam a sorozatról, még azt se hogy népszerű, csak belecsaptam. Es fel se alltam a második től az utolsó reszig. Semmit nem tudtam és vártam, csak figyeltem és végig lekötötte a figyelmem.

Jdt_brs - 2018. 08. 19. 14:16

Vannak kis logikai bakik, azt hiszem, de el tudom engedni

blin - 2021. 12. 27. 19:49

Direkt nem olvastam kommentek, csak belevágtam… és beszippantott a rejtély, ledaráltam pár nap alatt az első évadot és nagyon tetszett! Tényleg talán az utolsó részre maradhatott volna a rejtélyek nagyobb részének megmagyarázása, de ettől függetlenül jó volt, húzott magával a sorozat végig.

Plusz pont azért, mert sok másik sorozattal ellentétben itt minden nyitott kérdésre választ kaptam. A nyomozóról meg majd gondolom jön több infó a 2. évadban, nekem is elég volt most belőle ennyi :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz