login |

Délelőtti videó 2.: Colony

2017. 08. 07. 10:50 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: video,

Aki bele akar nézni Amerika jövőjébe, annak csak a Colony elé kell leülnie? A kibeszélő alapján páratoknak tetszett a 2. évad, és az is lehet, hogy a folytatás tovább mögötti Comic-Con előzetese szerez pár visszatérő nézőt is.

Tartaléknak:

4 hozzászólás Ne habozz!

Lalolib - 2017. 08. 07. 18:05

Remek kis sorozat, várom a folytatást.

töhötöm - 2017. 08. 07. 19:26

A Viasat nem töri magát, hogy folytassa.

jenga - 2017. 08. 08. 16:12

Az elso evadot neztem, de a masodik nem erdekelt. Abszolut nem kotnek le a flashbackek. Nem tudom a masodik evad vegig arrol szolt e, ha nem, akkor elarulhatna valaki melyik resznel kell visszakapcsolodnom.

Parafa - 2017. 12. 27. 22:11

Most daráltam le mind a két évadot. Szuper volt! Én nagyon élveztem. A 2. évadban meg tudtuk végre, hogy is kezdődött, és hogy miért nem látták a Megszállókat korábban az emberek. Ez az elkülönités elég érdekes megoldás, és az emberek gondolkozása ! Semmi nem fehér vagy fekete. Ez nagyon tetszett a sorozatban, már unom az örökös hőst aki gáncs nélküli lovagként megmenti a világot. Nos persze itt is vannak hősök, de nem hiba nélküliek, egyáltalán nem tökéletesek, és ez az érdekes történeten kívül rengeteget hozzátesz a történtekhez. Nagyon várom a 3. évadot!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz