login |

Pilot: What Would Diplo Do?

2017. 08. 07. 19:10 - Írta: human

12 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Yo, meditation is for pussies.

Ez mi a fene volt? Mármint a pilot, nem az idézet. A Viceland új sorozata arról szól, hogy mit tenne Diplo, a híres DJ. Bár erre nem válaszol a komédia első része egyszer sem, viszont rengeteg random hülyeséget önt az arcunkba.

A történet tényleg annyi, hogy elvileg Diplo-t követjük, akit James Van Der Beek alakít, egy celebes dokureality-szerűségben. Ha most a Kardashian-féle Keeping Up With The Kardashians dokureality-hez hasonlítanám, akkor sokakat elriasztanék, de ezt tényleg csak a kivitelezésre értem, ez normális, szkriptelt széria.

Inkább rögtön oda vágok, hogy egyszerűen működik a sorozat. Beek az egyik showrunner, magának írja a szerepet, és úgy tűnik mostanra belátta, hogy merre kell haladnia a karrierjével, a Don’t Trust The Bitch in Apt 23. is tökéletes példa volt erre, szóval továbbra is nyugodtan csinál magából viccet.

Ami miatt mégsem siralmas a végeredmény, hiába borzasztó A Beek időzítése a jelenetekben (néhol a vágó azért segíthetett volna rajta), hogy tényleg mindent belead, ami egyszerűen átjön a képernyőn. Így lesz az idióta celeb karakterből egy kicsit önző, öntelt, de valójában azért érző szívű valaki, akit már nem pofoznánk fel.

– You know you’re not Jesus, right?
– Well, I mean, won’t really know till I’m dead, right?

Elég sok idióta ötlettel szembesülhetünk már a pilotban is, így már ez is szórakoztató néha. Sőt, ha jobban belegondolunk, akkor már itt is van némi fricska, hiszen a celebek is csak emberek, és ha a színfalak mögé tekintenének a rajongóik, akkor talán nem függnének minden szavukon. Persze tovább élvezve azt, amihez tényleg értenek, mint Diplo a zenéléshez.

Pontozni nem túlzottan akarom a pilotot, nem is nagyon tudnám, mindenképp érdekes 20 perc volt, és mivel “Dawson” hasonló szerepeit nagyon bírom, így simán lehet, hogy kitartok a végéig, már ha tudják tartani ezt a kezdőtempót.

12 hozzászólás Ne habozz!

Platschu - 2017. 08. 07. 19:15

Első blikkre dildónak olvastam a címet. :)

winnie - 2017. 08. 07. 21:08

mindjárt megnézem és jövök jelenteni:)

winnie - 2017. 08. 07. 22:57

háháh, jó a kezdés. utána meg NINJA! (most komolyan, milyen lehet úgy írni egy szkriptet, hogy “és most akkor jön egy jelenet, amiben diplo ninjákkal harcol lassítva, technóra)? a bölcsességes betétek meg marha jók, pl. a dinós:)

a hülye sípolások viszont elég gázok…

mindegy, sima 8/10, marha szórakoztató, és bár sosem hallgatok ilyen zenét, de a koncertes felvételek nagyon epikek.

winnie - 2017. 08. 07. 22:59

– Are we? Posers that press a button?
– No. We’re shamanic healers offering glimpses of enlightenment through music.

human - 2017. 08. 08. 00:47
bélabá - 2017. 08. 08. 01:02

Klassz volt. Van Der Beek jutalomjátéka. Kíváncsi vagyok hogy jön be másoknak.

LaCRossE - 2017. 08. 08. 12:07

Erről el is feledkeztem :)

jenga - 2017. 08. 08. 14:24

Tobb olyan sorozata is van a Vicelandnek amit neznek, de sajnos marha nehez osszefutni veluk. :(

winnie - 2017. 08. 08. 15:45

jenga: igen, de szkripteltek közül ez az egyik első.

a linkmegosztókon, mint mondjuk ez: http://rlsbb.ru/category/tv-shows/ – elég gyakran találni vicelandeseket, szerintem mind felkerül, de olykor késve.

FrankLuck - 2017. 08. 09. 14:27

Nem tudom, nekem ez nem jött át, kicsit olyan érzésem van, hogy harmadszor látom ugyanazt, egyre gyengébb kivitelezéssel. Az Apt 23 Beekje bejött, a Carters már vékony jég, itt meg megint ugyanaz… Volt benne pár jó poén (nindzsák), de mindjárt a pilotban meghúzni egy félreértésre alapuló szálat (a beteg gyerekkel) – ez nálam a legalja, 2017-ben ilyet már nem szabadna, főleg egy pilotban. Lehet, hogy a második rész már jobban bejönne, de ez soha nem fog kiderülni.

winnie - 2017. 08. 09. 21:34

FrankLuck: a legalja megjegyzéssel nem is szállok vitába, mert lehet benne valami, de én, a pilot kapcsán erre nem is gondoltam, mert egy pillanatig sem a srác szála volt nekem érdekes, hanem a főhős. vagyis nem érdekes, hanem vicces. az, hogy ott volt a srác, nem osztott, nem szorzott, így fenn sem akadtam rajta, nem húzta le.

SwR - 2017. 08. 11. 15:15

Nagyon vártam, de nekem nem jött be. Olyan elvont, értelmetlen az egész… a zene nem rossz, 1-2 jó duma van még benne, de kb. ezek a pozitívumok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz