login |

Finálé előtt: Orphan Black

2017. 08. 09. 17:20 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: Kanada odavág, video,

Hát, ez is eljött – a tovább mögött az Orphan Black utolsó részének előzetese. Én pedig még mindig nem hoztam fel magam, szóval majd kerülőm a spoilereket, és remélem, hogy érkezik hozzánk majd vendégírás (valaki). Ha esetleg nem kerülne rá sor, akkor pedig az obligát kérdés: mennyire váltotta be az S5 a záró szezonhoz fűzött reményeket? (A kibeszélőt nem mertem olvasni.)

7 hozzászólás Ne habozz!

Scared - 2017. 08. 09. 18:22

Hááát, szerintem hullámzó az évad. Talán az ötödik-hatodik rész körül indul be úgy igazán, az az előtti részek elég lassúak, talán a második jó még. Viszont az évad második fele szerintem nagyon erős részeket szállít.
Túl sok elvarratlan szálat nem hagynak, így erre nem lehet panasz, a legtöbb kérdésre választ kapunk, hogy kik és miért is csinálták ezt az egész klónozást.

Viszont, akik Helena és Allison-ék miatt szeretik a sorozatot, ők talán kicsit csalódni fognak, Donny-ék sokkal kevesebb játékidőt kapnak – 1-1 epizód jut rájuk-, Rachel és a szigeten élők, Cosima-val együtt pedig annál többet.
+ elég érdekes flashback-ek lesznek, Helena, Rachel múltjáról is többet megtudhatunk.

Szerintem érdemes végigtolni az évadot, darálva talán az első részek sem fognak annyira lassúnak tűnni. Utána meg pörög amúgy is. :)

Scared - 2017. 08. 09. 18:26

Donny az Donnie akart lenni természetesen. :D

dukyka - 2017. 08. 09. 18:50

Hát, nem ez lesz a legjobb évad, bár a 2. fele azért tényleg erősebb, mint az első. A fő hiba megint az, amit egyébként a 4. évadban meg tudtak oldani, de itt újra előjött, hogy túl sok a karakter és sokukkal nem tudnak mit kezdeni. Alisonékat úgy az egész évadból kihagyhatták volna, bár én ezt már a korábbiaknál is éreztem. Komikus szálak közül szerintem messze Krystal a legszórakoztatóbb, én inkább ráfókuszáltam volna, mintsem Helenára vagy Alisonra. A másik negatívum a marketing része a sorozatnak… Annyi mindent, főleg jeleneteket elspoilereztek az idén, amit nem kellett volna.

De ezt leszámítva szívem csücske marad a sorozat és nagyon fog hiányozni. Remélem Tatiana kapni fog valami jó sorozatos főszerepet a közeljövőben.

Eny - 2017. 08. 09. 22:42

Most hogy közeledik a sorozat vége, kezdek elszomorodni . Ez a sorozat a legnagyobb kedvencem a Jóbarátok mellett és nagyon fog hiányozni. Úgy megszerettem a karaktereket,h már szinte hihetetlen .
Nekem mindig is tetszett a sorozat, semmi sem zavar benne. Kíváncsi vagyok,h mivel végződik . Annyira szeretném, ha mindegyik klón egy helyen lenne : egy újabb vacsi, buli vagy piknik …bármi, csak mind ott legyenek :)
Szeretném ha Helena bemutatkozhatna Rachelnek ( az lenne nagy szám ) , meg Krystal bemutatkozása a többi klónnak :)) jót mulatnék rajtuk :))

BulvÁron - 2017. 08. 10. 16:35

Én is szerettem a sorit, de az pl. zavart a legutóbbi részben, hogy (nyilván SPOILER) hányszor lehet még eljszátni ezt a klóncsere dolgot? Ha én a gonoszok csapatát erősíteném, azért csak-csak lecsekkolnám már a dolgot :)

Valahogy nekem ez az utolsó évad már nem az igazi, és ez a promo bár úgy van vágva, hogy jaj mi lesz itt a végén, ki éli túl, de nekem nincs ilyen epikus vég hangulatom.

VendégKomment - 2017. 08. 10. 22:46

Szerintem mindenki rakja félre a negatívumokat és a pozitívumokat is.

Egy zseniális 5 éves sorozatot kaptunk. Zseniális volt a szereplőgárda, a történet, a kép, a hang, a zene. Zseniális a befejezés is.
Mutattak valamit a készítő amikor kezdődött az egész, hogy hát így is lehet. Viszont a 3. évadnál véget kellett volna vetni ennek az egésznek.

De akkor is a legjobb.

Hogy hiányozni fog?! …

Y

T - 2017. 08. 13. 12:48

Ez egy jó sorozat és pont. Mindig is tetszett a koncepció, a karakterek. Soha egyik évadban sem a rosszat kerestem. Örülök hogy 5 évadot sikerült belöle alkotni és sajnálom hogy véget ért, de egyszer minden sorozatnak le kell hogy adják az utolsó részét.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz