login |

King of Queens 2.0?

2017. 08. 14. 16:42 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: kandi,

Szerintem a Kevin Can Wait évadzárója, amiben Leah Remini vendégszerepelt, elég gyengécske lett, a CBS főnöke viszont teljesen oda volt a chemistry-ért közte és Kevin James között, így kihajították a sorozatból a főhős karakterének feleségét, Donna-t alakító Erinn Hayes-t (majd megölik őt a premierben – képernyőn kívül), és behozták állandó szereplőnek Remini-t.

Mondjuk én az 1×19-cel kiszálltam, így annyira nem érint a csere, és az is lehet, hogy az új felállással jobb lesz a sorozat, mint valaha (szerintem nagyon jó volt a két szülő együtt), a kérdés csak az, hogy a Remini miatt beszálló esetleges King of Queens (azaz Férjek gyöngye) rajongók többen lesznek-e, mint azok, akik kiszállnak a sorozatból a szereplőcsere hallatán?

A fentiek persze csak az első forgatási fotó kapcsán jutottak eszembe, amit Leah Remini osztott meg az Instagram-ján. Írnám, hogy szokni kell őket, de szerintem nem lesz rá szükség.

8 hozzászólás Ne habozz!

Jesustomer - 2017. 08. 14. 17:25

Kíváncsi leszek egyébként. Persze nem fogok meglepődni mert kb ugyanazt fogjuk kapni de lehet mégse hiszen a felesége meghal (biztos lesznek erre épülő poénok.. atyaég) és addig ez a csaj is mire a pasival lesz. Háát..

winnie - 2017. 08. 14. 17:43

az írók mások, szóval bármi lehet:)

Silver-sama - 2017. 08. 14. 17:49

Ha jól sejtem, a Remini a queensben volt a felesége(?)

aldo - 2017. 08. 14. 18:27

Jól sejted. Kb azóta szinte el is tűnt a képernyőről.

winnie - 2017. 08. 14. 18:49

azért az túlzás. annak ellenére, hogy 9 év topszitkomozással örökre megalapozta az unokái jövőjét is, dolgozott ő, volt 3 kaszált szitkomja, plusz ugye a dokusorozatát most emmy-re jelölték, annak most kezd a 2. évadja, szóval 10 évből 5-ebn azért képernyőn volt, a többi időben pedig lehet, hogy a szcientológiának adózott, nem tudom, az mennyi időt vesz el.

PositiveRush97 - 2017. 08. 14. 20:47

szerintem jobban is meg lehetett volna oldani a feleség cserét, személy szerint örülök, hogy Leah Remini-t belekeverték, de már az eleje óta biztosak lehettünk abban, hogy legalább vendégszerepelni fog benne, de a feleség halála számomra elég taszító megoldás arra, hogy Leah is főszereplő lehessen a 2.évadban, pláne egy ilyen típusú sorozatban és Erinn-t is sajnálom mint színésznőt, hogy csak így eltüntették és utána láthatja, hogy még évekig a képernyőn lesz a műsor (valószínűleg). Jobb lett volna ha csak elválnának a sorozatban, azt fel lehetne vezetni poénosan utána meg azt ahogy újra rátalál a szerelem Kevin-re és úgy akár maradhatna Erinn is a sorozatban, csak mondjuk máshol lakna és időnként beugrana, egy ex feleségre is sok jó poént lehetne építeni de hát mind1 is, majd meglátjuk milyen lesz a folytatás.

Pocok - 2017. 08. 15. 00:23

Uuuu… nálam a Férjek Gyöngye benne volt a top2 sitcomban (Bundy-ék után). Imádtam. A csaj még mindig nagyon jól néz ki!

Pocok - 2017. 08. 15. 00:23

Lényeg lemaradt.

A sorozatot nem nézem, de ha ez lesz, akkor belenézek új évadba.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz