login |

2017/18: NBC-szavazás (komédia)

2017. 08. 15. 21:02 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2017/18, szavazás, , ,

Ezzel le is zárul a nagyok sora. Elnézve, hogy mennyi komédiát rendelt be az NBC, mikor régen pont emiatt imádtam őket, egy kicsit szomorú vagyok. De hátha új kult lesz közöttük, nem? Emlékeztetőnek a sorozatok: Will & Grace, A.P. Bio, Champions.

Az NBC melyik új 20 perces sorozatát várod a legjobban?

  • Will & Grace (41%, 72 Votes)
  • A.P. Bio (41%, 71 Votes)
  • Champions (18%, 32 Votes)

Total Voters: 175

Loading ... Loading ...

3 hozzászólás Ne habozz!

P Ewing - 2017. 08. 15. 21:27

Borzalom. Tényleg ennyire nincs semmi ötlet arrafelé komédia-fronton?

winnie - 2017. 08. 15. 21:31

P Ewing: egyrészt a fentiekben biztos, hogy nincs ötlet? másrészt attól, hogy a bekért 50 szkriptből készített 10 pilotból ezeket rendelték be, nem arra kell következtetni, hogy nincs ötlet, hanem arra, hogy vagy ezek lettek a legjobb pilotok, vagy ezeket lehet legjobban eladni, mert úgy gondolják, hogy a néző (vagyis te) legnagyobb eséllyel ezeket fogod megnézni.

winnie - 2017. 08. 15. 21:35

egyébként a terjengős válasz helyett ilyenkor visszakérdezni szoktam látatlanban, hogy az illető legutóbb melyik 5 újonc komédiát látta, és az alapján sokszor (nem mindig) kiderül, hogy nem azokat nézte, amikben “van ötlet”. mert nem feltétlenül “ötlet” kell a komédiákban, hanem jó humor. az ötlet nem ér semmit poénok vagy színészek nélkül.

(lábjegyzet: múlt héten komédiákat pipálgattam ki a nézésre várókból, így néztem egy csomó újat, és nem egyben volt ötlet. az i’m sorry-ról már megírtam a kritikát (nagyon jó, de nem ötletes), de ott volt még a what would diplo do? (ÖTLET!), a hollywood darling (végülis ötletes), a return of the mac (nem), a bucket (végülis a bakancslista is ötlet, de nem új), a warriors (ide nem kell ötlet, ausztrál focis komédia úgysincs), henry ix (ez sem ötlet, de királyi családos sincs sok), és végül hospital people (itt van ötlet, de leírás alapján nem érdekelne senkit).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz