login |

6 hozzászólás Ne habozz!

P Ewing - 2017. 08. 16. 22:25

Tök jók ezek a szinkron témájú videók. Na de basszus, miért nem lehet összeszedni egy olyan riportert, aki tud beszélni? MIÉRT???

mSO - 2017. 08. 17. 03:08

hát igen… a kérdező elég zárt szájjal beszél

Mom - 2017. 08. 17. 08:24

Én azért nem nevezném Bernadettet butácska karakternek a TBBT-ben… Szőke az okés, de mikrobiológus és még csak nem is kap ostoba(ságnak tűnő) szövegeket.
A riporterrel kapcsolatosan egyet kell értenem. Kicsit gyakorolni kéne a közönségnek beszélést, vagy inkább írja le a kérdéseit és valaki más felolvassa őket.

Mom - 2017. 08. 17. 08:51

Most hogy a végére értem… Nagyon jó, hogy készülnek ilyen videók és nem bántani akarom a lelkes készítő csapatot, de… a riporter egy az egyben helyettesíthető. Azon kívül, hogy megmondja, melyik sorozatokon dolgozott, nem tesz hozzá semmit. Ha adnánk Dögei Éva kezébe egy karakter+címlistát ugyan ezt el tudná mesélni a kamerának is, annyi instrukcióval, hogy mesélje el, mire emlékszik, mi a véleménye, mennyire szerette az adott munkát.
Ha még karakteres lenne a srác, megérteném, hogy ragaszkodnak hozzá, de így nem igazán értem, miért. Ha jól figyeltem, akkor Szvetlov Balázst és Markovics Tamást is éppen ő kérdezte, hasnolóan zavaróan. Ha nem, javítsatok ki!

Ettől még nagyon jónak tartom a kezdeményezést, és örülök, hogy a színészek is partnerek ebben.

Caeiro - 2017. 08. 17. 10:46

Mom:+1
Semmi érdemleges nem derült ki a riportból azon kívül, hogy felsoroltatta az alannyal, kiket szinkronizált.

SzinkronVideók - 2017. 08. 17. 21:22

A csatornatulajdonos dönti el, hogyan készüljön el a videó. :) További infó a csatornáról kapható. ;)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz