login |

Pilot: Marlon

2017. 08. 18. 14:50 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2016/17, kritika, pilot-mustra,

If you Black Up they’re gonna back up.

Nem, nem, nem, és nem. Legszívesebben csak ennyit írnék a posztba, mert ismét egy siralmas (többkamerás) sitcomot kaptunk az NBC-től. Vagyis…,

Oké, lehet túlzok kicsit, és Marlon Wayans teljesen szimpatikus minden interjúban, tudja, kik tartoznak a célközönségébe és nekik gyárt filmet és sorozatot. Szóval lehet, hogy őket el is találja ezzel, csak épp számomra élvezhetetlen a végeredmény.

A történet egy elvált házaspár családja körül bonyolódik. A két felnőtt kifejezetten jóban van a különköltözés óta, baráti(as) a kapcsolatuk, ami a gyerekeknek is jót tesz talán. Mondjuk a dupla premier egyik része sem rájuk gyúrt, szóval aki fél a kisebb termetű színészektől, az most megnyugodhat. Persze a sorozat minőségét tekintve ez tök mindegy.

A fő problémám azzal van, hogy nem elég, hogy teljesen kiszámítható minden poén ebből az alaphelyzetből (de tényleg minden!), hanem, hogy közben senki sem kedvelhető meg igazán. Pedig még egy YouTube-os, vlogos szálat is beleszőttek, a főhős elvileg ilyesmivel keresi a kenyerét. De ez sem sokat segít a karakterén…

Egy dolgot viszont ki kell emelnem, hogy annak ellenére, hogy fekete szereplős a sorozat, egyáltalán nem a bőrszínnel kapcsolatos, ellentmondásos témákra gyúrtak rá, szóval a Marlon nem egy black-ish, hanem teljesen hétköznapi problémákból csinálnak viccet: például az exfeleség újra randizik meg hasonlók. És akkor ezzel fel is soroltam a pozitívumokat?

Részemről sima 4/10, eszembe sem jutna tovább nézni. Aki bírja Marlon Wayans-t, az mindenképp vizsgálja be, eléggé egyemberes, de másoknak nem nagyon ajánlom.

3 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2017. 08. 18. 14:57

nem tudtam utálni, elég energikus marlon wayans, tényleg nagyon a személyére van szabva, de alapból tipikus, és ami tipikus nem túl vicces. ahogy ripacskodik, gesztikulál meg nagyműsorozik, az persze szórakoztató rövid távon.

nincs vele gond, de már rég nem köt le az efféle.

nekem is 4/10, vagy 3,5.

FrankLuck - 2017. 08. 23. 11:11

Engem lepett meg a legjobban, hogy bejött a pilot – nem kiemelkedő, de simán a ‘nyárra jó’-kategória és nem gondoltam, hogy valaha ezt mondom, de épp a ripacskodás miatt (6/10). A második rész sokkal lightosabb volt, tipikusabb, abszolút felejthető.

dave - 2017. 09. 01. 19:01

én nagyon jól szórakozom, ahogy a sorozat reflektál a saját “szitkomságára” és hát Marlon a fizikai humorral és azzal, hogy mennyire túltolja a jeleneteket szerintem egy zseni. Persze simán megértem, hogy ettől valaki rókázik.

Poén az 5. részből:
Feleség egy feladat szerencsekerékkel próbálja nevelni a gyereket házimunkára. Ki kell pörgetni egy feladatot.

Marlon: “Na és ezt a Bír-lak melyik részéből vetted?” :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz