login |

Wrecked: vége a 2. évadnak

2017. 08. 23. 20:58 - Írta: human

12 hozzászólás | kategória: kritika,

A szezon elején még lelkesített a változás, amit behoztak, de pár rész után eléggé befulladt a sztori. Gond egy szál se, hiszen ezt a készítők is látták!

A bevezető után gondolom, egyértelmű, hogy már a szezon közepén kaptunk egy újabb váltást. Egyben a legjobb cliffhanger is volt, mivel csak néztem, hiszen teljesen sorozatzárónak tűnt. Aztán még jött vagy 3 rész. Ez természetesen azt is jelentette, hogy az új helyzet miatt ismét elszabadult a készítők fantáziája.

A Wrecked szerintem pont az a kábeles komédia, ami simán szerezhetne egy rakat nézőt magának – talán holnaptól meg is jönnek, jöttök, amikor elkezdi adni a Comedy Central. Azért mondom ezt, mert a Losttal való poénkodás után más stílusokat is elővesznek parodizálásra, viszont teljesen jól van megírva, az őrültségek tisztán illenek az összefüggő sztoriba, nem csak egy gagyi szkeccsshow az egész.

Ha amúgy nem akartam volna maradni, a 10. részben képünkbe tolt cliffhanger akkor is rávenne arra, hogy legalább a premiert megnézzem legközelebb. Már ha berendelik, nem látom a híreink között most hirtelen, hogy már megtették volna. Bár a nézettséget elnézve csak formalitás lesz.

12 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2017. 08. 23. 21:19

hé, szakáll a második képen hogy került a sorozatba? rory scovell a those who can’t-ben zseniális.

heidfeld - 2017. 08. 23. 21:29

Idén tényleg rengeteg sorozatot láttam, de merem állítani, hogy a cliffhanger az idei év legjobbja.
Maga az évad gyengébb volt kicsit, mint az első. Véleményem szerint a kalózokból, esküvőből többet is ki lehetett volna hozni. Picit felesleges volt a kapcsolati drámázás, de ugye ettől kattant be valaki. Todd háttérbe szorulása volt a legnagyobb hiba, pedig első évadot lazán elvitte a hátán.
Nagyon beteg, fergeteges poénok vannak. Reggel többet nem is nézem, mert most délután is még ezen mosolyogtam, pedig hivatalos helyre kellett mennem.
Egyébként minden részben van társadalmi kritika, vagy egy gondolkodásra érdemes felvetés. Corey fő problémája is sajnos gyakori eset.
3. évad berendelése szerintem meglesz. Stabil, 1 milliós a nézettsége kábelen.
Egyedi cucc a Wrecked, de nagyon lehet szeretni. Véleményem szerint 3. évad nagyon sok beteg dolgot hozhat.

heidfeld - 2017. 08. 23. 21:33

@Winnie: Ő itt Corey. Tényleg zseniális. Volt az első évadban is.

serra - 2017. 08. 24. 10:28

Corey? Who is this guy? :)
Az egyik kedvenc sorozatom, remélem még sok évadot megél. Nekem igazság szerint csak egy epizóddal volt bajom – az őrült stewardess résszel – az eléggé filler volt és nem is nagon vicces. A többi rész viszont nagyon jó.

SPOILER kérdés (bár próbálom úgy kérdezni, hogy ne nagyon legyen az):

A legutolsó jelenetben az a foot doctor csaj volt?

heidfeld - 2017. 08. 24. 11:01

@serra: Igen, Emma.
Az említett epizódban Erinn Hayes volt Eliza Coupé helyett. Magzat vizes poén egyik legjobb volt az évadban.

human - 2017. 08. 24. 12:57

ki az a Cory, miről beszéltek? volt ilyen nevű karakter?

sleepwalker77 - 2017. 08. 24. 13:16

Baromi jó kis évad. A stewardess részen kívül mindegyik ütött, az volt egyedül gyenge. :)

H1N1 - 2017. 08. 24. 13:29

Nem ismerem ezt a sorozatot, de az első kép alapján ijesztő… :)

Enzo - 2017. 08. 24. 14:52

2×10
Tetszett az évadzáró :D
A Dream Team újraegyesülésétől a horroros beütésű jeleneteken át a “lost my pants” trükkig és a k*vanagy paprikáig, minden jól sikerült benne :D
A kis csónakon meg az összes titok felszínre került végre… (a pénzzel tuti lesz majd valami még)

– Florence-nek hogy nem esett le a szemüvege, amikor behajolt a vízbe? (Csak mert én vesztettem el szemüveget hasonlóképpen :DDD)(de vicces volt, amikor egyszercsak ott volt)
– Luther ugrákókötelezése a láncos bilinccsel zseniális :D

A végére nagyon szépen betették a cliffhangert: taposóakna, mindenki ordít (már sokadik így záruló rész az évadban), és hát a kameraképes-monitoros szobán csak néztem nagyokat :O
(ja és bevallom, nem esett le elsőre, hogy az kinek a feje a végén – ennyit tesz egy évad kiesés, szegény Emma)

#hétidézetei:
“Remember when you first came in here – and you were, like, ‘Aah! Aah!’” :D (Luther, mintha ez nem 15 perccel azelőtt történt volna :DD)

“-I swear to God I’ll bring her back, dead or alive.
-W…why would you bring her back dead?” :D

“-Here’s Co…Oh, is this mahogany? This is so hard to break!” :D

“-Is this the same island?
-No. The trees are different.
-Oh, good. That’d be so stupid.” (pedig felvetettem ezt az ötletet, kösz Pack :D jó, amúgy tényleg jobb, hogy nem)

Enzo - 2017. 08. 24. 23:05

Gondoltam rá én is, hogy bemásolom ide az évadzárós kommentem, de látom megtettétek…ööö, köszi. :D

@human: I see what you did there ;)

@H1N1: na az pont nem egy tipikus jelenet :D mármint hogy ennyi (kitakart) meztelenség lenne…

Amúgy tényleg egész király volt az évad, kicsit jobban ki tudott bontakozni a sorozat az új szereplők (kalózok), illetve új helyszín (hajó) behozatalával. A Lost-utalásokból nagy bánatomra visszavettek (most így hirtelen egy se rémlik a teljes évadból), de a jó szövegek maradtak, és hát ilyen cliffhangert írni a végére, az nem semmi!

Remélem becsatlakoznak még páran – persze megvan a hangulata annak is, hogy heidfelddel ketten dumáljuk ki, de azért na :D

heidfeld - 2017. 08. 25. 07:29

Szerencsére nézik rajtunk kívül is páran. Szívesen olvasom a véleményeket. És igen, érdekes volt így Enzoval elemezni a történteket. Ha van még így “hanyagolt” sorozat, számíthatsz rám, Enzo.
Kicsit módosítva erős 8/10 az évad. Szerintem maradtak benne lehetőségek, és Todd kisebb szerepe határozottan nem tett jót. Tank Top, Corey üde színfolt, de lehetett volna még. És az utolsó részekben nem láttunk a szereplők régi életéből pillanatokat, pedig ez is nagy erőssége a sorozatnak. karen történetén konkrétan hemperegtem a nevetéstől.
Florence is nagyon szuper. Szülésnél a magzatvíz, ahogy válogatott a kb. 40, virágos ruha között:D:D:D Konkrétan elfogytak a könnyeim, úgy nevettem. De a Florence-Emma dinamika nagyon hiányzik.
Nagyon korrekt volt az évadzáró rész. Izgalmas dolgok elé nézünk.
Magyar szinkronról annyit, hogy Flo, Tood, Karen, Steve nagyon rendben van. Jess hangja Mezei Kitty.. Könyörgöm, ezt ki találta ki?!

Candy - 2017. 10. 05. 17:34

Imádom ezt a sorozatot.Tavaly nyáron ledaráltam kétszer is az első évadot,és vártam az idei nyarat,hogy kezdjen a 2.évad.Sajnos még mindig nem készült hozzá felirat.:( nem lehet tudni,hogy ez a 2.évad mikor lesz a Comedyn vajon?Már szinkronosan is nézném,csak nézném már..:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz