login |

Dice: kezdett a 2. évad

2017. 08. 24. 14:50 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: kritika,

Bár az első évadot nem toltam le alapozásnak, viszont pont hallgattam Andrew D. Clay-jel egy hosszú és régi interjút, amiben Dice-ról beszélt. Na nem a Showtime komédiájáóról, hanem a perszonáról, erre a premier is pont ezzel foglalkozott. Hjúú…, vagy hogy kiabál?!

Gondolom sokaknak megvan a Ford Fairlane, és onnan ismerik Andrew Dice Clay-t. Azt érdemes még róla tudni, hogy bármennyire is béna színész, komikusként a határokat feszegető arcok egyik legjobbja volt egy ideig régen. Aztán nem teljesen önszántából eltűnt, és mostanában visszatéreget.

A probléma, hogy a színészetén nem sokat dolgozott. Itt van a 2. évad kezdete, amiben az It’s a Wonderful Life alapötletét követve Dice megtapasztalja, hogy mi lenne, ha ősrégen nem születik meg “Dice”, aki tulajdonképpen a komikus karaktere. Nélküle unalmas élete lenne, és látszólag minden barátja jobban járna. Persze utána jön a tanulság.

Igazából nem is az ötlettel van a bajom, hiszen eléggé meta a téma, de még a felhangok nélkül is működhetne ez a történet, csak hát valami siralmas a kivitelezése.

Nem elég, hogy Dice rossz alakítása köti össze tulajdonképpen a pár szkeccset, de igazából semmi meglepetés sincs az egészben. Nem a végkövetkeztetésre gondolok, hanem a komédia kreativitására.

Gondolom, lejön, hogy nem szereztek velem egy új nézőt. Semmit nem láttam a Dice-ban, ami miatt bele kéne férjen a hetembe.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz