login |

Délelőtti videók 4.: Csajok, pasik, Balaton

2017. 08. 27. 12:45 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: hazai termék, video,

Még mielőtt lehetett volna örülni egy új magyar sorozatnak, jött is a bejelentéssel együtt a hidegzuhany, miszerint szappanopera, vagyis napi sorozat lesz a Csajok, pasik, Balaton, ráadásul gondolom, amatőr szereplős, nem 100%-osan szkriptelt, inkább szituációkra építő, mint az Éjjel-Nappal Budapest.

Ami (talán?) nem megszokott, hogy igazából (elvileg) 3-4 sorozat lesz, több külön szálat fognak futtatni – a tovább mögött egy összelőzetes, valamint 4 szál promói. 15 éven felülieknek szól elvileg, és bőven lesz benne gagyin “hangzó”, elnémított káromkodás.

(A műfaj itthon eléggé lenézett, és nyilván minőség szempontjából elég zéró szokott lenni, de az engem mindig meglep, hogy kritikaként nem ez hangzik el sokak szájából, hanem azon akadnak ki, hogy fiatalokról szól, akik buliznak, meg jól érzik magukat, meg szexelnek. És ez elég WTF, tekintve azt, hogy mennyi durvább sorozatot szoktunk nézni. És nem csak a korrupt rendőröket, gyilkosokat (azok csak rosszabbak a bulizó fiataloknál:) hősnek állítókra gondolok, hanem durva, tinikről szóló drámákra.)

2 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2017. 08. 27. 14:11

Balaton Shore…

Bence - 2017. 08. 27. 16:42

Nem szoktam negatívan állni semmihez, de ennek az előzetese is szörnyű. A TV2 ebben a műfajban (Családi titkok, Veled is megtörténhet…stb) egyszerűen nem tud jót alkotni, mert a szituációk és a dialógusok annyira mesterkéltek, hogy még a casting sem tud rásegíteni. Valamiért a műfajhoz értő emberek a másik csatornánál vannak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz