login |

Emlékeztető: Csajok, pasik, Balaton 1. évad

2017. 08. 28. 19:48 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, szappanopera,

Ma. SuperTV2. 21:00. Csajok, pasik, Balaton – 1×01 (promók)

Amatőr szereplős, szituációkra építő napi sorozat, aka szappan az Éjjel-Nappal Budapest szellemében. 15-ös korhatár, egyébként meg a szokásos, haverok, buli, fanta, fiatalság, szex, káromkodás. Minden, amitől az erkölcscsőszök rettegnek és megvetésre méltónak találnak. Nyilván ilyen műfajban minőségi cuccot nehéz alkotni, szóval.

A Csajok, pasik, Balaton több, egymástól különálló történetet dolgoz fel, de az események kiindulópontja ugyanaz: barátok, barátnők – tehát csajok és pasik érkeznek a Balatonra és igyekeznek kimaxolni a vakációt. Buliznak, flörtölnek, vitáznak, szerelmesek lesznek, élvezik a nyár vibrálását a magyar tenger partján. Partiznak a legtrendibb szórakozóhelyeken és olykor polgárpukkasztó viselkedéssel hívják fel magukra a figyelmet. Eljutunk velük luxusvillákba és yachtokra, de vannak köztük olyanok is, aki pénz nélkül vágnak neki a többhetes kalandnak.

Három jóképű, fiatal srác, Zoli, Dorián és Kristóf lakóbusszal portyázik a parton. A sármos Gábor és kamaszlánya, Laura a rájuk örökül hagyott panzió kétes ügyeit igyekszik rendbe tenni. Kata és barátnője csak pihenni jönnének, ám egyik spontán buliból a másikba keverednek és csak úgy vonzzák a férfitekinteteket. Egy biztos, a szereplők egy percig sem unatkoznak!

6 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2017. 08. 28. 22:26

Ezt most megnéztem, ami csak azért vicces, mert már nem is tudom, mikor tévéztem élőben legutóbb:) Teljesen ugyanaz a stílus, mint az ÉNB, túldumált szituációk, kicsit sután előadva, aztán utána kamerába beszélve még egyszer ugyanaz elmondva:) Én nem fújok erre a stílusra, el lehet ütni vele az időt, ahogy az ÉNB-vel is el tudnám, ha nem lenne elég néznivalóm, csak egyszerűen luxusnak tűnik rá a napi 1 óra. Azért jó látni a Balatont, szóval ez mégis egy fokkal érdekesebb számomra. A zene viszont már engem is idegesített, hogy minden beszélgetés alá betoltak egy random popszámot.

Most ez amúgy hogy lesz, ezt nyilván nem lehet egész évben forgatni, most leadják, amit felvettek, aztán siker esetén jövőre nyár végén folytatják? Gondolom karácsonyig lemegy, nem hiszem, hogy többet fel tudnának venni, mint amennyi ideig csinálják.

Thomas - 2017. 08. 28. 22:32

Ez most vajon milyen szón akadt fent? Mindegy, folytatom, mert kihagytam valamit. Komolyan nézhetetlen ez már így ilyen formában, és nem is a reklámokról beszélek, az természetes. De hogy reklám előbb benyomják a következő szakasz előzetesét, aztán az ajánlóban lemegy a másnapi rész előzetese, majd miután azt hinném, hogy már folytatódik, újra benyomják a következő szakasz előzetesét, és csak utána kezdik el normálisan, persze ugyanazzal a jelenettel, amit már kétszer láttam, te jó ég! Asszem leszoknék a sorozatozásról, ha mindent így kéne néznem.

winnie - 2017. 08. 28. 22:42

passz. én sem látom így hirtelen…

LaCRossE - 2017. 08. 29. 00:58

Szerintem a Balaton :D

Nekem tegnap a két szavas “Balaton Shore” kommentet ragadta ki a szűrő.

winnie - 2017. 08. 29. 04:46

és ezt is kiszedte…:) de miért? miért a balaton? (a shore-t inkább el tudom képzelni.)

LaCRossE - 2017. 08. 29. 12:25

A szűrő tudja, hogy ez egy rossz sorozat, és meg akarja akadályozni, hogy beszéljünk róla. :) És amíg a csajok és pasik többször előfordulhat a blogon kommentekben, úgy a B_laton kevésbé. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz