login |

Finálé előtt: Suits

2017. 09. 13. 20:05 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: video,

Pár hónapra leköszön a Suits, a (nemis)félévad-záró epizód címe Donna lesz, a promóját pedig a tovább mögött lehet megnézni. Dráma, dráma, dráma… – a szezon eddig jól sült el?

6 hozzászólás Ne habozz!

228eszter - 2017. 09. 13. 21:29

Ez a Suits már nem az a Suits. Már szinte kínszenvedés végig nézni. Semmi izgalom, minden karakter csak halvány árnyéka önmagának. Nincsenek jó történetek, nem szól semmiről az egész… Minden rész előtt reménykedem, hogy visszatalálnak, de csak egyre rosszabb…

ace05 - 2017. 09. 13. 21:56

Kaptak egy tökéletes esélyt a rebootra, de nem éltek vele. Minden maradt a régiben. Simán csinálhattak volna egy bromance-es, feelgood-os, tehát kb egy Franklin & Bash vagy Boston Legal szerű sorozatot. Ehelyett megy a szokásos műdráma, amit már a hetedik évadra senki nem nyel le. Túl komolyan veszik magukat az írók.
Meg a másik, Rick Hoffmant hagyni kellene, hogy magát alakítsa, a blooperek erre tökéletes pédák. És máris jobb lenne a sorozat, mert ez a nyápic “érzelmes” karaktere, már nagyon idegesítő.

energy - 2017. 09. 14. 00:23

Foglalkoznak még ügyekkel? Talán a börtönbe indulásakor hagytam abba.

sanna - 2017. 09. 15. 20:22

Nekem tetszik ez az évad, de nagyon sajnálom, amit Donnával művelnek. Lealacsonyodott egy pletykás, kotnyeleskedő, idegesítő női mellékszereplő szintjére.

Ha jól látom, nincs most kibeszélő ehhez az évadhoz, így ide írom. Feltűnt bárkinek, hogy mióta Meghan Markle (nemtom hogy írják) Harry herceg barátnője, a sorozatban már szinte csak fekete garbóban, egyéb konzervatív cuccban van, nincs ágyjelenet, intim szerelmes jelenet is alig vmi Mike-kal. Régen kb. mindig bugyikában és trikóban lógott a lakásban :D

Rie - 2017. 10. 01. 14:03

sanna! Tegnap megnéztem 3 részt,már csak a 10 van vissza és én is ezen gondolkodtam! Kb semmit nem csinál a sorozatban. Mondjuk engem nem zavar,hogy nem kell nézni,ahogy Mike-kal enyeleg, elég unalmas mellékszál volt amugy is.

Sajnálom a sorozatot,nagyon jól indult :( Nem hiszem,hogy a szünet után visszatérek. Erre a pár részre is alig bírtam rávenni magam :( Nagy kár érte!

Balijan2 - 2017. 10. 24. 21:26

Mi ledaráltuk a 102 részt pár hét alatt. Látom folyton az a têma, hogy “bezzeg az 1.2. Évad”, de szerintem nem rossz ez még most sem. Kicsit változik évadonként a jellege, ez színt visz bele (sok kis ügy helyett egy nagy ügy vagy hogy nagy cêgből kis cêg lettek stb.). Rachel kicsit idegesít, hogy mindig suttogva beszél. Litt a kedvenc karakterem, főleg amikor vicces.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz