login |

What Would Diplo Do?: vége az 1. évadnak

2017. 09. 13. 19:20 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: kritika,

Csak röviden megemlékeznék az egyik legidiótább idei sorozatról, ami a végére kezdte kicsit komolyan venni magát. Persze kell a karakterfejlődés, ezt nem vitatom, csak ebbe valahogy nem illett. Itt az működött, amikor a meditáció bétáknak való volt.

Valahogy mégsem húznám le ezt a rövid, összesen 5 részes évadot, mert… szeretem a zenét? A What Would Diplo Do konkrétan kifigurázta a legnagyobb tévképzeteket az elektronikus zenét illetően. Az egyik a randomhangos, a másik a beképzelt zenészes, de kapott még helyett a kultszerűsége is, és még tuti van pár topik, ami hirtelen nem ugrik be.

Mindezt egy zseniális alakítással James Van Der Beektől, aki saját maga kifigurázásával alapozott erre a szerepre. Sőt, itt ha jól láttam, akkor a részek többségét is ő írta, gondolom, az igazi Diplo ötleteivel megtámogatva. Ha ehhez hozzáveszem, hogy Bobby Lee mekkora a mellékszerepében, akkor szinte már ők ketten elviszik az egészet simán a hátukon.

Konkrétan hiába a mellélövés karakterfejlődéssel, ha lesz 2. évad, annál tutira ott leszek. Ha csak egy olyat produkálnak, mint a Lean On-nal foglalkozós rész, akkor már megéri majd a teljes szezon.

3 hozzászólás Ne habozz!

goodjohnwin - 2017. 09. 13. 19:38

Mondjuk a ködkürt minden alkalommal, amikor a cím megjelenik, ki tudja hozni belőlem a tévét az ablakon kidobó állatot… amúgy nagyon klassz dolgot hoztak össze, a Don’t Trust the bitch közben JVDB-nek volt alkalma kidolgozni ezt az önironikus színjátszási technikát, de azért szükség volt az elektronikus zenés körítésre az abszurd helyzetekhez.
Mondjuk ettől nekem nem változott az EDM megítélése, a laptopDJ-k koncertjeit továbbra sem tudom komolyan venni és értékelni…

LaCRossE - 2017. 09. 14. 01:37

Ehh, az ötödik rész évadzáró volt?

Kicsit olyan, mintha az első rész után az összes többit valaki más írta volna. Mondjuk a Lean On-os rész jó volt, na meg imádom a számot, szóval picike elfogultság volt.

Lesz második évad én is visszatérek, de valahogy nem az igazi, lehetne ez jobb is.

DaMan - 2017. 09. 14. 12:50

Nekem is bejött, bár nekem a karakterfejlődés elég szürke, abban az értelemben, hogy tetszett, hogy elindították és nem csak a semmibe próbáltak hülyülni, viszont akkor lett volna igazán jó, ha legalább 8 részes a sorozat. Így még alig mozdult el a személyisége, máris vége az évadnak.

Remélem azért kap még egy évadot, bár a Don’t trust és a Friends with better lives is idő előtt lett befejezve szerintem. Talán majd most megtörik a jég. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz