login |

Délelőtti videók 5.: The Blacklist

2017. 09. 24. 13:10 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Mire a 4. évad végére kiderült, hogy mi is a kapocs Liz és Red között, a legtöbb néző már rég lefalcolt, szóval a The Blacklist kapott még egy kegyelemszezont a nemzetközi eladásoknak és streaming jogoknak köszönhetően, de erre már új napon kerül sor. A tovább mögötti hosszú előzetes szinte csak James Spader-re koncentrál, ami érthető is. (Utána még pár rövidebb promó is van.)

4 hozzászólás Ne habozz!

fireblade "pistike" - 2017. 09. 24. 15:06

pedig annyira nem is rossz a sorozat

winnie - 2017. 09. 24. 16:01

hát, az biztos, hogy nem véletlen, hogy a nagyon sok közül igazából ez maradt a felszínen abból a szezonból. de a huzavona kapcsán a hű nézők közül is elég sok negatív komment volt. talán majd most, ha nem folytatják a tekergetést:)

(persze a saját véleményem ettől még igencsak negatív, de hát én csak az elejét láttam. maga a koncepció és spader jelenléte egyébként kifejezetten vonzó volt.)

antares69 - 2017. 09. 24. 16:29

A Liz és Red közötti hipertalány már kicsit rétestészta, de a Mr. Kaplan flashback-ek és a vele kapcsolatos jelenbeli történések miatt mégiscsak jó volt a 4. évad, én várom a folytatást!

Kiváncsi Fáncsi - 2017. 09. 30. 15:00

nem tudom lesz-e kibeszélő, de akkor ide is:

megnéztem s05e01-t, igaziból csak megszokásból

hát, ez az új irányvonal elsőre nagyon nem tetszett, bár tény, hogy megint csavartak egy jó nagyot a felálláson – és az epizód végére se barátkoztam meg vele, de ha így jut el redington a céljához, akkor még jó is lehet

amúgy a spinoff sorozatban volt bármi olyan dolog, ami kapcsolódott a fő történethez?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz