login |

A 2017-es Emmy-díjátadó legjobb pillanatai

2017. 09. 26. 13:30 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: díjátadó, fun, video,

Nem vagyok mazochista, így nem néztem a teljes Emmy-gálát, így az sem biztos, hogy a tovább mögötti, legjobb pillanatokat tartalmazó válogatás teljes (majd szóltok), de aki velem egy malomban őröl, annak megspórolok egy kis időt és tekergetést.

Lássuk: először a nyitójelenet (sok sorozatszereplővel, még Archer-rel is), majd a nyitómonológ, utána egy Westworld-szkeccs, egy interjú a hús-vér Emmy-vel, és végül két vicces felkonf, az egyik Jeffrey Dean Morgan, a másik David Chappelle tolmácsolásában. (Az elsőből pár másodperc hiányzik, a második pedig zoomolt, de a lényeg megvan. Jobb videót nem találtam.)

4 hozzászólás Ne habozz!

Platschu - 2017. 09. 26. 13:53

A WestWorld jelenet jópofa volt, köszi.

Alain Prosztó - 2017. 09. 26. 14:03

JD Morgan rohadt jó volt. Fura mód az ilyen díjkiosztókon nagyon kijön, ki a jó színész, és ki nem. Pl. a tavalyelőtti (tavalyi?) Oscaron Travolta alig tudott kinyögni egy értelmes mondatot, Kevin Spacey viszont mindig brillíroz.

A díjátadók közül Anna Faris és Allison Janney kettőse volt szupercuki (annak ellenére is, hogy a két rész után kaszáltam a Mom-ot), rajtuk kívül Seth McFarlane hangutánzásait tudnám még kiemelni. Ő mondjuk vizuálisan meg volt támogatva a mindig elbűvölő Emmy Rossummal.

winnie - 2017. 09. 26. 14:05

“rajtuk kívül Seth McFarlane hangutánzásait tudnám még kiemelni. Ő”

tudtam, hogy valami kimaradt, az is megvolt valahol, ehh, köszi.

Alain Prosztó - 2017. 09. 26. 14:19

A hangutánzás nem is a legjobb kifejezés, de mindegy… értitek, mire gondolok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz