login |

Law & Order: True Crime – The Menendez Murders: minden, amit tudni kell a sorozatról

2017. 09. 26. 13:15 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: 2017/18, ajánló, antológia, kampány, video,

Tippre itthon, mivel sokan nem ismerik a Law & Order-franchise-t, vagy csak nem érdeklődnek az LO-krimik iránt, lazán legyintenek majd erre az NBC-s újoncra is, pedig nyilván csak az volt a cél, hogy az odakint nézővonzó brand eladja ezt az új sorozatot, mely, mint az American Crime Story is, éves antológia formájában mutat be színészekkel hírhedt bűnügyeket. Szóval az LO: TC: TMM egy true crime dráma.

Azt még nem sikerült eldöntenem, hogy ez a műfaj mikor működik jobban? Ha az ember ismeri az esetet (esetleg nagyon jól, kívülről-belülről ismeri), vagy akkor, ha semmit nem tud róla, így minden egyes információ újdonságnak számít neki? Én speciel nem sokat tudok a gyilkossággal vádolt Menendez-testvérekről, miképp azt sem, hogy mennyire közismert az, ami történt, de abban biztos vagyok, hogy a sorozat a tudoroknak is tud újdonsággal szolgálni.

Még két dolog: a sorozat koncepció alapján, mindenféle leforgatott anyag nélkül kapott berendelést, és természetesen tele lesz ismert arcokkal a kisebb szerepekben. Ja, és az ideje a 90-es évek, ha a hajról nem derült volna ki. A plakát alatt, a tovább mögött sok rövid promó nézhető meg, a végén pedig egy interjús, színfalak mögötti anyag.

2 hozzászólás Ne habozz!

CsuDa - 2017. 09. 26. 14:12

Ez a “frizura” ultra gáz Edie Falconak… Egyszerűen nem tudom komolyan venni, azt a benyomást kelti bennem, mintha a sorozat valami sitcom lenne (a plakátok alapján).

winnie - 2017. 09. 26. 14:28

az american crime story-ban sem volt egyszerű haja sarah paulsonnak:) (sőt, az a vicces, hogy kábé ugyanez volt. csak barnában.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz