login |

Kevin Can Wait: kezdett a 2. évad

2017. 09. 27. 16:05 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: kritika,

Na, hát akkor itt van az Erin Hayes-mentesített Kevin Can Wait. Vagy a Leah Remini-sített. Nézőpont kérdése. Igazából sopánkodhatnék, de mint az első évados finálékritikában is írtam, az 1×20-szal kaszáltam a sorozatot, így engem már nem érintenek a változások. Ki tudja, lehet, hogy így lesz igazán nagy siker a sorozat, bár akkor is elég érdekes egy szitkom főszereplőjének kinyírása.

A második évad kezdetén Donna már egy éve halott, amit elég random módon tudunk meg, de szerencsére a rész végén visszatérnek a témára és kap egy röpke búcsút a karakter (még akár méltónak is nevezhető valamilyen szinten) egy olyan érzelmes sztori részeként, ami komolyabb változásokat eredményez a Gable-házban. (A többi hulladék karakter, mint a gyerekek és barátok, most sem zavartak sok vizet, de totál el kéne tüntetni őket.)

– You could say a lot about Americans, but we’re not lazy, you know?
– I have seen you watch “Ray Donovan” in Spanish because the remote was sitting on top of the TV.
– Yeah, and now I know how to say “Get my gun” in Espanol. Dame mi pistolas.

Nem éreztem, hogy akkora gond lett volna ezzel a nyitánnyal. Először úgy tűnt, mintha nem akarnának “hullagyalázni” és Leah Remini-t fokozatosan vezetik fel, mindössze egy jelenettel az évadnyitóban, de aztán kiderült, hogy sokkal nagyobb szerepet szántak neki a fő sztoriban. És míg a fináléban inkább zavart a jelenléte, itt azért már tudott villantani, még a King of Queens-es életművének ismerete nélkül is pozitívan csapódott le bennem.

Na, persze ettől még nem fogok visszatérni, hiszen már az S1-ben is Donna és Kevin dinamikája vitte előre számomra a sorozatot (mellékszálon pedig a Kevin-Chale kapcsolat), anélkül abszolút sótlan a végeredmény. Nem rossz, olykor vicces is, de semmi extra, főleg úgy, hogy ennyiből még nem látni, hogy milyen viszonyt álmodtak meg Kevin-nek és Vanessa-nak (hátha nem romantikusat…).

Idővel talán Kevin James és Leah Remini érdekessé válhat együtt, majd meséltek róla, én pedig retconnolom a korábbi döntésemet és meg fogom nézni valamikor a szezon során az 1×21-et és az 1×22-t, amiket majd kinevezek elveszett Donna-epizódoknak.

4 hozzászólás Ne habozz!

Irgum76 - 2017. 09. 27. 18:47

a Férjek gyöngyén sem tudtam soha felhőtlenül szórakozni Carrie miatt
vagy zseniális színésznő a csaj vagy az életben is ilyen fap*na de számomra baromi idegesítő

Dexter Morgan - 2017. 09. 29. 13:36

Ez jól pofán vágott… Mint olyan sokszor, most is a fehérnép miatt kezdtem bele a múlt szezonban ebbe, mert Taylor Spreitler nagy kedvencem lett a Melissa & Joey miatt, Erinn Hayes pedig még régebb óta szívem csücske… Kevin James mindig is hidegen hagyott, bár ebben a sorozatban eléggé jópofa a karaktere (korábban semmit nem láttam tőle). Így “Donna nélkül” nem sok kedvem van már hozzá…

jenga - 2017. 10. 03. 09:55

Hat ez…igy kinyirni egy foszereplot, ez kesz
Nagyon birtam a not.
Remini borzalmasan nez ki es a hangja is remes. A ferjek gyongyet szinkronosan lattam es abban, ugy, birtam.
Mondjuk mit lehetett varni ettol a sorozattol, ha a casting eleve 30% korul volt. A ket kis kolyok, Csél es a haverok is mind remesek.

breezer - 2017. 10. 03. 15:01

“Remini borzalmasan nez ki”

De tényleg, úristen, mi történt vele? Nem mondom, hogy egy klassszik eyecandy volt korábban, de borzasztóan elcsúnyult, nem a természetes folyamatnak tűnik…

Amúgy én nem örülök a cserének, jó volt az eredeti páros, én magamtól biztos nem bontottam volna meg, de nagy king of queens fan voltam így biztos adok neki esélyt, és sanszosan csak akkor kaszálom, ha tényleg óriási nulla lesz:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz