login |

The Mick: kezdett a 2. évad

2017. 09. 28. 17:15 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: kritika,

A FOX tavalyi meglepetés komédiája is nekilátott az új szezonjának, és nagyjából azt hozta, amire számítani lehetett. A cliffhanger-nek köszönhetően (most még) új alaphelyzetet kaptunk, amivel eljátszadoztak a készítők, szokás szerint veszélyeztetve és nem kímélve karaktereik testi és mentális épségét.

Megint sikerült bevetni egy-két hirtelen lecsapó, váratlan poént, de egyébként viszonylag tipikus részt hozott a The Mick, ami szerencsére azt jelenti, hogy szórakoztatót, de nem biztos, hogy olyat, ami kötelezővé tenné a komédiát.

A legjobb persze az volt, amikor a péntek The Exorcist 2. évad előtt Benito már most beizzította az ördögűzés skilljét. Azt mondjuk nem értettem, hogy miképp úszhatta meg szinte egyedüliként ezt az egész kalandot, de tippre az írók csak tartalékolnak vele kapcsolatban a folytatásra.

Jimmy és Mickey szokás szerint találékonyak, Sabrina sápítozik (remélem, visszatér a szemétkedős énje), Chip pórul jár, de kivágja magát, a lényeg, hogy mindeközben kő kövön ne maradjon. Fura, hogy ezt mondom, hiszen még csak a 2. évad elején járunk, de azt hiszem, hogy egy kicsit ideje lenne feldobni a dinamikát, be kéne hozni valaki új arcot, akár valamelyik gyerek, akár Jimmy mellé.

Azért gond nincs, marad nézős a The Mick annak ellenére, hogy nem volt kiemelkedő a mostani rész, csak szimplán jóra sikerült.

4 hozzászólás Ne habozz!

_Peter - 2017. 10. 04. 19:21

Kezdem unni ahogy túltolják a sérülés poénokat. Elgázolás, lezuhannak, véreznek… Főleg egy részen belül több karakter is.

Deny - 2017. 10. 04. 21:27

_Peter: Ezzel én is így vagyok. A mai rész vége eléggé lesokkolt. Az ilyesmi szerintem nem sitcomba való. Amúgy továbbra is szuper a sorozat.

_Peter - 2017. 10. 11. 19:28

Kissrác a börtönben, na az ilyen a jó! (sajnos a csajok megint csak verekedtek, “nagyon vicces”)

Fishi - 2017. 10. 30. 23:12

Sajnos kb. a pilot volt utoljára, hogy eltörtem valamin, de SPOILER a tetkóval végre megtört a jég a 2-03 végén. :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz