login |

Speechless: kezdett a 2. évad

2017. 09. 30. 18:01 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: kritika,

De minek? Legalábbis ez a premier teljesen abban erősített meg, hogy erre nekem továbbra sincs szükségem. Pedig az ABC családi komédiája nagy kritikuskedvenc, eléggé elismert. Mert az üzenete fontos?

Azért jövök a kérdőjellel, mert tök jó, főleg ha nézik is elegen a sorozatot, amiben egy cerebrális parézisben szenvedő fiú a főszereplő, méghozzá úgy, hogy maga a színész is ebben szenved, csak akkor szórakoztatóra kéne írni. A mosolygós sitcomokkal már tele a padlás lassan.

Arról nem is beszélve, hogy mintha nem is döntenék el a tényleges üzenetet. Pedig tuti ügyelnek ezerrel, de a premier aközött egyensúlyozott, hogy mit kell feladnod, ha ilyen a gyereked, de ez egyben nem kifogás mindenre és amúgy is megéri azokat feladni, mert azok nem az igazi életet jelentik. Közben egy részük mégiscsak…

Nyilván a tévé miatt van, hogy a rész végére ebből nagyon keveset tanulnak meg az előbbiekből a szereplők, hiszen még sok évadot kell kicsikarni ebből a felállásból. És ez is baj, mert ha már nincsenek poénok, akkor cserébe nem kéne egy helyben álldogálni velük. És talán pont ezért működnek az ilyen témák jobban filmen?

Arról nem is beszélve, hogy amit ténylegesen poénnak szántak, azaz nem csak a történet helyzetéből adódó vicces pillanat volt, az szinte mind besült. Kezdve a fűnyírástól a család józan paraszti eszét képviselő srác őszüléséig rossz volt az összes.

Konkrétan csak az érzelmes pillanatok azok, amik összejöttek a készítőknek, ami egy komédiánál nem jó hír. Nyilván nem térek vissza hozzá, plusz ti sem tűntök majd fel. De azért kommentekben lehet pozitívnak lenni róla nyugodtan.

1 hozzászólás Ne habozz!

csanád - 2019. 11. 25. 11:34

Én ezt nem így gondolom Nekem is ugyanez a Betegségem van mint a főszereplőnek Csak nem olyan súlyos Rendesen beszélek

És szerintem Több ilyen Sorozat kéne Szerintem igenis vannak Benne mókás Jelenetek Velem is Szoktak mókás Dolgok történni Hasonló Mint a főszereplővel Pl. A múltkor Mondjuk Nem tudtam Bemenni Egy Épületbe Miért Olyan meredek volt A Rempa Hogy Hegymászó Felszerelés Kellett Volna Nem kerekesszék És Amikor Megkérdeztem Hol tudok bemenni Rámutatott A rámpára És megkérdeztm Hogy ezen meredekségen Hogy menjek be Azt mondta Majd Segítünk Megkérdezte Lift Nincs Azt mondta De van Csak nincs meg A kulcsa De várják egy kicsit És megkeresik Miután Eltelt Fél óra Apu Megunta És inkább Felhúzott A lépcsőn Szóval Szerintem Igenis Kellenek Ilyen Sorozatok

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz