login |

Ghosted: minden, amit tudni kell a sorozatról

2017. 10. 01. 13:15 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: 2017/18, ajánló, kampány, video,

A FOX komédiájáról már pilotkritikát is írtunk, linkeltem is eggyel lejjebb, szóval már van rálátásunk, miszerint valóban egy paranormális, ufós, akármis ökörködésről van szó, amibe két, mit sem sejtő fickót rángatnak be. A buli csak egy ügyre szól, de maradnak a titkos kormányügynökségnél, főleg, hogy egy átívelő szálat is beindítanak nekik.

Érdekes látni a véleményeket, hiszen míg mindkettőnknek bejött (engem már a szintizene megvett) a kezdés, addig a kommentek szinte kivétel nélkül mind negatívak voltak, így nem merem azt mondani, hogy a műfaj miatt fanfavorit lehet a Ghosted. De az biztos, hogy aki a fenti két arcot szimpatikusnak találja, az jól szórakozhat, mert ez a kettejük sorozata, a többiek csak asszisztálnak nekik.

A plakátok alatt, a tovább mögött sok rövidebb promó nézhető meg, egy 2 perces, színfalak mögötti anyag, valamint 3 pilotrészlet. Az első 3 előzetes az Alien, a The Fly és a Poltergeist kifigurázása, később pedig feltűnik Homer Simpson, Mulder és Scully is.

1 hozzászólás Ne habozz!

Ádám - 2017. 10. 02. 08:33

Bírom Craig Robinsont, egy próbát mindenképp megér.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz