login |

Visszatértek a zék

2017. 10. 01. 12:30 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: kampány,

Ismét van Z Nation a Syfy-on, az előzetes után itt a plakát is a 4. évadhoz – ha küld valaki vendégkritikát, akkor szívesen kirakjuk kibeszélőnek az évadhoz.

3 hozzászólás Ne habozz!

Geza Kovacs - 2017. 10. 01. 22:53

Még mindig jobb, mint a két fő sori e témában :-)

Eva - 2017. 10. 02. 13:05

Kérem tisztelettel, ez a sorozat az, ami csak szórakoztatni akar, egy percét sem szabad komolyan venni. Ettől jó. 10K nagyon megváltozott az előző évadhoz képest, Z polgártárs meg nagyon hiányzik.

Gabor.V - 2017. 10. 29. 15:35

Imádom ezt az évadot még elmebetegebb, mint az eddigi 3 együtt és a jó értelemben, minőségi trashmovie (igen, tudom, hogy ez egy diszkrepancia).

Értékelés (lehetőleg)spoliermentesen az első 5 rész szerint:
Aki szereti a “scavenger-art”-t az élvezni fogja a háttereket.
Kicsit sok a látomásos rész, de Roberta mint Captain Z! Sokkal szimpibb, mint amerikakapitány. ÉS a route 66 tábla jobb is pajzsnak :D
Azon külön jót nevettem, hogy a Zóna egy kész Puncs.hu :D
A 4. részben a Z-rat már kicsit gagyi, de a kézigránátos jelenetsor tetszett.

Ami negatívum: Lucie karaktere az előző évadban jobban működött, remélem felveszik a fonalat. Most akkor eldönthetnék végre, hogy mit akarnak a 10K-Red vonallal, mert eléggé összevissza ötletelgetésnek tűnik. A zene itt-ott igencsak rosszul sikerült.

Nálam eddig 6/10 az évad, mert 3. rész lehúzza.

Viszont a történet még mindig jobb, mint a WalkingDisney picsogás-áradata. Ha Andrew Lincoln és és Norman Reedus szappanoperát forgatnak mostanság, akkor meg minek a sok zombi?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz