login |

Délelőtti videók 5.: Kim’s Convenience

2017. 10. 03. 11:30 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: Kanada odavág, video,

Ha az Atypical az egyik kedvenc idei komédiám, akkor a Kim’s Convenience az egyik legjobb tavalyi volt, bár itthon nem szabadult el annyira – ki tudja, mi az oka annak, hogy a net előtt Amerikát preferáljuk Kanadával szemben, de ez van.

Aki viszont felfedezte és még egyet is ért velem, az biztosan már látta is a múlt heti, 2. évados kezdést, amihez a tovább mögött két előzetes, egy színfalak mögötti anyag, valamint egy interjús videó nézhető meg az 1. évad visszhangjáról.

4 hozzászólás Ne habozz!

stone - 2017. 10. 03. 12:17

Írtad a pilotnál, hogy nem érted miért nem népszerű itthon.
Mivel még mindig nincs felirat az elsőhöz sem, és vígjátékot kevesen szeretnek nézni angol felirattal, így gondolom már érthető.

rDAVE - 2017. 10. 03. 16:19

Nem is tudtam erről a sorozatról. Mindenképpen belenézek! Fresh Off the Boat is tetszett, koreaiakkal meg még inkább közel áll hozzám. Most is csak azért kattintottam facebookról át, mert “Kim”-et láttam. :D

winnie - 2017. 10. 03. 16:20

persze, ezzel tisztában vagyok, de sok sorozat népszerű, amihez nincs itthon felirat, szóval az angolosok között sem nagy az érdeklődés iránta.

crp - 2017. 10. 06. 18:53

Az első évadon hatalmasakat röhögtünk, néhány mondata szállóige is lett a családban (“you go bad!”), mindenkinek csak ajánlani tudom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz