login |

Kevin (Probably) Saves The World: minden, amit tudni kell a sorozatról

2017. 10. 03. 15:30 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: 2017/18, ajánló, kampány, video,

Milyen már ez a cím! Akkor már inkább a Gospel of Kevin. Egyrészt ott a zárójel, másrészt hétfőn már Kevin vár (“can wait”), most pedig világot ment? És akkor nem is beszéltem arról, hogy a Sean Saves The World mekkora zakó volt. Ráadásul ez nem is komédia, hanem inkább dramedy, aminek az istenes aspektuásról rögtön a Joan of Arcadia jutott eszembe, pedig egy snittet sem láttam még belőle. (Bár lehet, hogy tudat alatt Jason Ritter miatt esett ez meg.)

A sorozat kapcsán egyébként még az elég változatos szeriográfiával rendelkező készítőket említeném meg: Michele Fazekas és Tara Butters a Reaper-rel robbant be, de utána nekik volt köszönhető a Resurrection és az Agent Carter is.

A plakát alatt, a tovább mögött három rövidebb előzetes, egy interjús, színfalak mögötti anyag és egy 20 perces interjúfüzér.

3 hozzászólás Ne habozz!

len90 - 2017. 10. 03. 16:49

Pedig a Joan of Arcadia jó kis sorozat volt, én nagyon szerettem anno, amikor úgy tíz évvel (Jézus, ez már tényleg ilyen rég volt???) ezelőtt az RTL Klub is bemutatta szombat vagy vasárnap délben (micsoda kiemelt időpont) :P

Jason Ritter-t viszont ott sem szerettem, sem másban amiben eddig szerencsém volt hozzá, így ez a sorozat sem érdekel.

JKJ - 2017. 10. 03. 18:55

El sem tudom képzelni, hogy ki itt a célcsoport. Talán a vallásosan nevelt tinik? Az biztos, hogy nem nekem való.

winnie - 2017. 10. 03. 19:10

jkj: aki szereti a természetfölötti sztorikat? vagy a vicces drámákat? vagy az érzelmes történeteket? nem hiszem, hogy nagyon leszűkítenék a befogadói kört, annak nem lenne értelme, kontraproduktív, inkább mindenkinek szólnak az ilyen sorozatok. ha a joan of arcadiából indulok ki, akkor pedig nekem, pedig nekem aztán semmilyen vallással nincs kapcsolatom.

de mondjuk itt kezdődnek a “gondok”, amikor skatulyákat keresünk, ez az, amikor az ember azért utasít el valamit, mert kvázi tart attól, hogy bejönne neki, és akkor vallásos sorozatot / epizodikus krimit / valóságshow-t / szappanoperát nézne (nyilván a megfelelő műfaj behelyettesíthető.) naná, hogy egyszerűbb elutasítani valamit azzal, hogy “nem nekem való”, de ha az ember nem nagyon próbál ilyesmit nézni, akkor igazából mit tudhatja? én maradok a jó/rossz skálánál, még akkor is, ha tudom, hogy a szuperhősöscuccok, a démonos sorozatok vagy a katonai drámák például engem hagynak abszolút hidegen. általában, legalábbis, hiszen tavaly ott volt az exorcist és az outast is.

egyébként, ha már vallás, akkor a vallásos célcsoport inkább filmekkel van célba véve, olyanokkal, mint a Heaven is for Real, a God’s Not Dead vagy a War Room. ezeknek elég megnézni az előzetesét. ilyen sorozatok nem nagyon készülnek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz