login |

The Last Man On Earth: kezdett a 4. évad

2017. 10. 04. 18:15 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: kritika,

Na, ez tényleg nehéz dió, szóval ez csak amolyan kibeszélő lesz az évadnak, hiszen a FOX-sorozatának egyre több rajongója van. Ja nem. Valamiért egyre kevesebb. Pedig komolyan mondom, érdekes valamennyire.

Szinte már nem is emlékszem az elejére, de most visszanézve teljesen az jött le, hogy drámaira megírt posztapok sorozatról van szó, csak épp idióták a szereplői. Így születnek a legsötétebb alkotások? Csak mert TandyPhil-ék most egy nukleáris esemény elől menekülve ezúttal a tengeren tévednek el.

Legalább nem egy helyben ülnek? Mondjuk a hajókázás tipikusan kevés díszletes szituáció, ami egy évadpremierben nagyon furcsa. De legalább micsoda vendégszereplő csatlakozott a gárdához kicsit hosszabb időre:

Talán az a legnagyobb baj, hogy itt is hiába történik egyre több minden, a szereplők csak butulnak? Mennyi minden történt már velük, ez az erőszakhoz való viszonyulásukon látszik, de azon kívül semmi máson nem. Ennél még Rick-ék önismétlése is több céllal van tele a The Walking Dead-ben, míg az itteniek csak… sodródnak.

Igazából simán lecsúszott ez a rész, és a morbid humorán el tudtam mosolyodni, de semmi olyat nem láttam, ami miatt visszatérnék hozzá. Nem pezseg, hiába az elszállt alaphelyzet és az, hogy párszor képes meglepni.

2 hozzászólás Ne habozz!

stargatelost - 2018. 04. 30. 15:21

Keresem a kibeszélőt, erre még a kikerüléskor sem jött komment annó? :O Volt mélyponton a sorozat, de hogy senki sem nézi már? :O

Kár, mert idén ez az egyik legjobb cucc országoson, és nem a humor miatt, ami tudom, sokszor idegesítő.

Talán a 4×05 volt az, amikor beköltöztek abba a villába, amiről kaptunk egy flashback részt is, hogy egy kegyetlen drogbáró asszony élt ott. Nah, innentől baromi király megint a sorozat, és inkább a sztori miatt.

SPOILERezek, meg aki már nem nézi, de érdekli, mi történt, az is olvasson tovább:

Szóval a flashback részben kiderült, hogy van egy bomba a házban, ami valószínűleg a rubik kockába van elrejtve. Tandy többször próbálta már kirakni, és hát ha kész, bummm…

A 4×09 újabb flashback rész volt, ami bemutatott egy új karaktert, a gyilkos/kannibál Karlt. Értelemszerűen találkozott a többiekkel, be is fogadták, és ahogy kiderítették, hogy kannibál… Iszonyat creepy volt ez az egész szál, de mégis rohadt jó. Végül eldöntötték, hogy lelövik, Karl is beleegyezett, miközben játszott a rubik kockával. Igen, bumm lett a vége :D

A 4×14-ben elhintették, hogy megint autózik valaki odakint, és hogy ki, az kb. a legkellemesebb meglepetés volt, amit a sorozat adhatott. Tandy testvére, Mike mégsem halt meg az előző évadban a vírus miatt (csak nagyon legyengült az immunrendszere az űrben töltött idő végett), és végül újra megtalálta őket. Istenem, az a rész, ahogy Tandy ráeszmél, hogy életben van (újra kap egy fél borotválást a fejére :D), és végül karaokizás közben megy végbe a reunion. Szem nem maradhatott szárazon.

És most vagyunk a 4×17-nél. Mike a kint töltött idő alatt talált egy jól felszerelt furgont, rakott bele mindenféle cuccot, köztük egy hőkereső masinát, ami pásztázza a földet egy műhold segítségével. Na most, talált egy baromi nagy hőfoltot, amit ebben a részben meg is látogattak, de semmi nem volt ott, csak sivatag meg dombok. De jött a cliffhanger, mikor már nem voltak ott, egy csapóajtó kinyílt a földből, és legalább ötven(!) ember kimászott belőle :O Holy shit! Mind gázmaszkot viseltek, szóval valszeg nem immunisak, de hogy ebből mit fognak kihozni? Iszonyat várós a következő rész, és nagyon remélem, hogy nem kap kaszát a sorozat :S

Ja egyébként az is durva, mekkora utat jártak be a szereplők, főleg Tandy. Első évadban mekkora féreg volt, össze-vissza hazudott, idegesítő volt, stb… most meg? Egy szerető családapa, aki segít, ahol tud. Persze most is vannak hülyeségei, de mégis hova jutott :) Ugye már van 3 baba is a csapatban, és jön még egy :)

Nah, lényegében csak ennyit akartam, egy felületes hogyvoltot, hogy aki még nem írta le teljesen a sorozatot, folytassa bátran :)

Niti - 2018. 06. 22. 11:03

A szereplők együgyű viselkedése ellenére szerintem nagyon jó volt az évad, pontosabban a sztori. Főleg ahogy így leírtad összefoglalva, tök jó :) Melissa – Todd teljesen életszerűtlen amúgy, Tandy meg tényleg sokat fejlődött. Nagyon sajnálom a kaszát, szerintem nagyon érdekes lett volna a folytatás, kecskék, kutya, meg a tömeg :-o nagyon igazságtalan igy félbe hagyni ☹️

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz