login |

Még egy spinoffot kaphat a Pretty Little Liars

2017. 10. 05. 14:40 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: az év híre, hírek, ,

Mindenki emlékszik a balsorsú PLL-spinoffra, a Ravenswood-ra? Nem? Helyes. A Freeform ennek ellenére megpróbálkozik tovább vinni a Pretty Little Liars-t egy új spinoff formájában – remélhetőleg természetfölötti aspektus nélkül.

Egyelőre még csak pilotnak kérték be kapott a Pretty Little Liars: The Perfectionists-et, de nehezen tudom elképzelni, hogy gond legyen a berendeléssel. Mert:

  • ez is Sarah Shepard regényei alapján készül.
  • a fejlesztésben a PLL készítője, I. Marlene King is részt vesz az írónő mellett.
  • szerepelni fog benne Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse) és Mona Vanderwaal (Janel Parrish).
  • műfajilag krimi lenne, egy gyilkosság van a középpontjában, és egy takaros kisvárosban, Beacon Heights-ban játszódik.

A PLL:TP története öt középiskolás lányról szól, akik összedobják egy kamu gyilkosság tervét, hogy bosszút álljanak egy fiún, aki ártott nekik, amikor pedig a srác valóban holtan kerül elő, ők lesznek a fő gyanúsítottak, így nyilván ki kell deríteniük az igazságot, hogy tisztázzák magukat.

Eddig két könyv jelent meg a sorozatból, a The Perfectionists és a The Good Girls. A sztori folytatódhat, de nem tudom, hogy lesz-e harmadik kötet.

A csavar persze az egészben az, hogy Alison és Mona nem szerepel a könyvben, szóval valahogy majd megpróbálják belenyomni őket a sztoriba, amiből az is következik, hogy nem feltétlenül főszereplők lesznek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz