login |

MacGyver: kezdett a 2. évad – írta Lantaar

2017. 10. 06. 19:15 - Írta: vendegblogger

3 hozzászólás | kategória: kritika,

Rövid leszek, mert nem lehet sokat írni erről a premierről. Igazából felcserélhető lenne bármelyik első évados résszel, ami annyiból jó, hogy a minőség nem csökkent, annyiból pedig rossz, hogy évadnyitóként eléggé felejthető volt.

Kaptunk egy random részt, egy bevetés közben eltűnt és fogságba esett Navy Seal felkutatásáról, ami gyakorlatilag csak azt a célt szolgálta, hogy az új állandó szereplő, Isabel Lucas be legyen mutatva. Viszont annak ellenére, hogy a karaktere egészen érdekesnek tűnik, illetve van benne lehetőség, végig úgy éreztem, hogy egy kicsit túl erőltetetten próbálták szimpatikussá tenni.

Ezen felül kaptunk egy apró cseppet a Mac apja utáni nyomozásból, illetve azt is megtudtuk, hogy Murdoc még mindig szökésben van. Mindezek mellett a rész végére a csapat elfogott egy magas rangú terroristát, akit megtartottak kihallgatásra, így gyakorlatilag három félig-meddig átívelő szálat is kapunk ezekkel.

Összességében viszont nem hinném, hogy a rendszeres MacGyver-nézők csalódnának a premierben, viszont azt is garantáltan, hogy ez a kezdés nem fog új nézőket megfogni, sem tavalyról lemorzsolódókat visszahozni. 6/10.

3 hozzászólás Ne habozz!

bobi64 - 2017. 10. 09. 12:57

Ez harmatosan gyenge, nem mintha az első évad erősebb lett volna…

ravengirl - 2018. 01. 17. 13:40

Az első egy-két rész valóban felejthető volt, de szerintem most már egyre jobb lesz. Én nem bántam, hogy Cage kikerült (legalábbis egy időre) a képből, valahogy nem éreztem a kémiát közte és a csapat között, szóval még elgyógyulgathat tizenrészen keresztül.
A Jack-Macgyver közti, divatos szóval bromance nekem nagyon bejön, szerintem nem véletlen, hogy egy egész részt szenteltek a kettőjük közötti kapcsolat részletesebb bemutatására. Klassz volt a háborús visszatekintés, ilyen lehetne sűrűbben is. Szóval most már hétről hétre várom az új részeket, míg az első évadnál kb. két részben daráltam le az egész évadot.

Chris1985 - 2018. 04. 04. 23:14

Jó volt repülős rész(2×18) amiben az egyik Colton fivér kostolgatja Riley t!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz