login |

Fresh off the Boat: kezdett a 4. évad

2017. 10. 07. 14:00 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: kritika,

The ER finale made me cry.

Ilyen egy identitás nélküli sitcom? Az elején megvolt, mit akarnak a készítők, mostanra viszont csak egy az aranyos, néha mosolygós családi komédiák közül.

Erre a premierre is csak azt lehet elmondani, hogy az ember néha felvidul rajta, de semmi extra nincs benne. Ahogy elnézem a fináléhoz érkezett kommentek mennyiségét az itthoni népszerűsége sem fog túlzottan változni mostanában. Főleg nem ettől a premiertől.

Pedig a karakterek többnyire jók. Mondjuk az előző évekhez képest pont Eddie története érdekelt volna jobban, de ugye a jelenlegi írók vele nem tudnak mit kezdeni igazán, szóval jobb is, hogy nem oda mélyültek, hanem inkább a többiekre hagyatkoztak. Bár való igaz, hogy most csak az anyuka volt erős, a B-C szálak alulteljesítettek.

Mondjuk azt a szokást megtartották a készítők, hogy a cliffhangerök feloldására nyugodtan szánnak időt. Itt is lassan bontják ki a Huang család problémáit, mielőtt kisebb változásokkal visszaáll a régi status quo. Rendben, azért a rész végére befért egy tényleg meghatóbb pillanat…, de sajnos azt is túlhúzták.

A fentiek alapján gondolom nem meglepő, hogy nem csábítottak vissza. Meddig lehet húzni egy mosolygós sorozattal? Mondjuk én már tavaly kiszálltam, úgy tűnik a “stílusban” számomra ennyi van. Bár a The Middle tovább bírta, hmm.

1 hozzászólás Ne habozz!

pody - 2017. 10. 07. 16:40

The Middle-bol arad valami elkepeszto baj, hangulat, amit barmeddig el tudnek nezni. Itt ez nincs meg, de tenyleg aranyos neha ez a sorozat is. Nonek a gyerekek itt is rendesen :)
Azert meg marad nezos, megkedveltem jopar karaktert, szineszt, de sosem volt, lesz kedvencek kozott ez a sorozat, csak kellemes kis semmiseg…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz