login |

Bull: kezdett a 2. évad

2017. 10. 08. 19:33 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: kritika,

Már el is felejtettem, hogy a Bull mennyire laza tud lenni néha. Kevés sorozatnak sikerül új nézőket megragadó premierrel jönni, de ennek sikerült!

Úgy látom, mostanra eléggé visszavettek abból, hogy Michael Weatherly csak besegít az esküdtek elemzésével, mivel ismét a saját embere vitte a tárgyalást, csak most kivételesen a vád képviseletében. A Bull sorozat világában simán megoldható, hogy külsős ügyész vigyen egy gyilkossági tárgyalást, ezt el kell fogadni.

Mégis, hiába volt a nagy megfejtés az első percben kitalálható, ahogy oda jutottunk, az baromi szórakoztató lett. Bull magánélete már-már Boston Legalt idézett, és ez a végére is érthető, ahol hiába volt egymás ellen a két szerető, a végén mégis el tudják ismerni egymás erényeit. Nincs örök harag, csak mert valaki végezte a munkáját.

Mondjuk az új nézőkre való célzás miatt talán pont az ügy szorult kicsit háttérbe. Mármint rendben, Dr. Bull nem csak a tárgyalóteremben erős, de mire az esküdtekhez jutottunk addigra eltelt vagy 20 perc, ami egyértelműen kapkodást jelentett a tényleges ügynél. Viszont jó volt látni megint Minka Kelly-t.

Bár most felgyűlt sok néznivaló, de itt is felmerült bennem, hogy visszatérek hozzá pár részre, mert rengetegszer mosolyogtam a nézés közben. Ennyit jelentett volna a showrunner-csere?

5 hozzászólás Ne habozz!

vilmos.nagy - 2017. 10. 08. 21:03

Ehhez most kedvet hoztál. Az előző évad elején belenéztem, Weatherly miatt nagyrészt, de aztán kasza lett belőle – meglátjuk.

Stiles - 2017. 10. 08. 21:34

Előző évad utolsó három része óta megtáltosodott a sorozat. Előtte is szerettem, de azóta nekem rengeteget változott, bármilyen furcsa is ez. szóval szerintem igen, ennyit jelent a showrunner csere. Eddig nagyon jó évadnak nézünk elébe.

Casey Novak - 2017. 10. 08. 22:03

Azt hittem, jobban fogják majd az új nézők kezét, féltem is a kezdéstől, de nem vitték túlzásba.
Viszont az előző évadban vagy kevesebb szájbarágás volt, vagy csak nem tűnt fel, de most fel-felhúztam a szemöldököm, pl. telefonban való erőltetett előzménymagyarázásokon, vagy az LSAT jelentésére való rávilágításon… persze, aki még nem látott jogi sorozatot, annak új lehet a kifejezés, de hülyén hangzott két jogban járatos szakember párbeszédében.
És most már végképp elvesztem atéren, hogy ki is Bull csaja. Gondolom mindig az, akit épp mutatnak.
Amúgy összességében jó úton járnak, marad nézős.

Nikki - 2017. 10. 08. 22:35

Előző évadban néha nem éreztem olyan jónak, így meglepődtem, milyen jól sikerült az évadnyitó, sőt, a második rész is nagyon bejött. A cseréről lemaradtam, de akkor csak így tovább!

vilmos.nagy - 2017. 10. 08. 23:17

hm, le is csúszott a két rész, meglepően jó volt (az első évad eleje nekem nagyon szenvedősre sikerült), azt hiszem, egyelőre maradok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz