login |

5 hozzászólás Ne habozz!

gilax13 - 2017. 10. 08. 16:20

Szerintem nem volt rossz az évad úgy alapvetőleg, de lehetett volna többet is kihozni belőle. Remélem Chandler nem fog megint lelépni, mint az előző évad végén, habár tavaly azért érthető okokból hagyta el a tengerészete.

Hans - 2017. 10. 08. 22:50

Nem volt eddig rossz az évad (igaz nagyon elfogult vagyok a sorozattal szemben), de rengeteg potenciál volt benne amit nem használtak ki.
Sokszor az írók mintha nem tudták volna mihez kezdjenek helyzetekkel, karakterekkel.
És ha már karakterek, túl sok volt. Bírtam őket egytől egyig, csak sokan voltak. Sajnálom az évadot mert jobb is lehetett volna. Remélem a – sajnos – utolsó évad picit összeszedettebb, pörgősebb lesz.

Seni88 - 2017. 10. 18. 15:11

A végjáték számomra nem okozott meglepetést. Viszont a nem hagyományos tengeri csata a két ütközet között fenomenális volt. Némi deja-vum támadt, ahogyan a görög tengernagy kezelte a géppuskát.
Összességében az évad hozta a kötelezőt, viszont kérdés hogy a készítők mit tudnak még kihozni a sorozatból? Harcképes ellenségekből elméletig nem sok maradt a világon (oroszok kiütve, kínaiak káoszban úsznak, görögök sem maradtak méltó ellenfél).

Napsugár - 2017. 11. 01. 13:04

Nekem az eddigi évadok tetszettek, de ez a kukorica-betegséges dolog nem kelti fel a figyelmem. Láttam a trailert az évadról (és a nyitány egy részét), az alapján úgy tűnik, hogy lényegében a világ helyreállt, ami kicsit túlzásnak tűnik. Mintha az első három évad elfelejtődött volna, és most megint van egy ultimate veszély, de apokalipszis feeling nélkül, és úgy érzem, nem az igazi.

Ezért elég bénának tűnik ez az évad, nem merek belekezdeni. Aki nézi, az hogy látja? Csak prekoncepcióim vannak, vagy tényleg ilyen lett?

Napsugár - 2017. 11. 01. 13:06

Hopsz, jó helyen szóltam hozzá, nem ide kellett volna . . elnézést.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz