login |

Délelőtti videó 1.: The X-Files

2017. 10. 09. 09:38 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: video,

Meg kell menteni a gyereket, mielőtt elpusztul az emberiség? Micsoda? A hétvégi New York Comic Con elhozta a The X-Files 11. évadjának az előzetesét a tovább mögé, és magyar feliratosan (via vbalazs) is nézhető. Hiába volt ennyire negatív a fogadtatása a felélesztésnek, szerintem lesznek, akik nem csak a Darin Morgan-epizódra fognak visszatérni.

Tartalék:

8 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2017. 10. 09. 09:47

na, ez elég menő lett, de valami hihetetlen módon nem érdekel a 10. évad után.

(és a röhej az, hogy nem azért kaszáltam, mert rossz lett volna, hanem mert semmi különös nem volt, mert ma már ez nem nézős nívó. a négy részből, amit láttam, volt egy 10/10-es, egy gyenge premier, két közepes rész (egy 4-es és 6-os). de persze a filmek, főleg a második, már nagyon előre jelezte ezt.)

viszont annyi pacsi mindenképp jár chris carternek, hogy teljesen epizodikusra veszi a figurát, így ami jó monster of the week rész lesz, arra simán visszatérek, miközben a premiert és a finálét kerülöm.

Marvin42 - 2017. 10. 09. 10:08

Úgy látom a bagós mindent túlél, még a rakétákat is :)
Talán még ‘Krájcsek’ is feltűnt, pedig ő is meghalt elvileg. Persze lehet, hogy csak a hasonmása.

Én várom.

Ace - 2017. 10. 09. 11:06

Én is nézni fogom szerintem én a 10 évaddal is elvoltam persze lehetett volna jobb is de nem éreztem színvonalbeli esést a többi évadhoz képest. UFO-k meg jöhetnek nagyon bírom azokat a részeket.

DarkEagle - 2017. 10. 09. 13:48

Hidegrázós nagyon várom. :D

Exorcist - 2017. 10. 09. 13:59

Mint egy jó(l kinéző) film trélere. Bravó!

Papi - 2017. 10. 09. 14:43

trailerek alapjan varos, jobban nez ki mint az elso (reboot) evad… aztan kitudja mi lesz belole

Mazsola - 2017. 10. 09. 14:56

Úgy tűnik ez jóval komolyabb lesz, mint a 10. évad nevű bohózat. Ott jó volt a felütés, aztán elhülyéskedték, ami elmegy 1-2 rész/évad esetében, de X-aktákhoz képest túltolták. Ráadásul a 10. évadnál beindult valamiféle utódképzés, belebegtették a jövőt a fiatal ügynökpárossal, de aztán lehet hogy erről letettek, látva a rajongók reakcióit.
No mindegy, a 11. évad az ízelítő alapján talán visszavesz a humorból, és több lesz a komolyság, és ez szerintem jót tesz a sorozatnak.

winnie - 2017. 10. 09. 15:08

“Úgy tűnik ez jóval komolyabb lesz, mint a 10. évad nevű bohózat. ”

ez bemutatta nagyjából az évadnyitót (és talán a finálét), amiben az átívelő szállal foglalkoznak majd, plusz némelyik szörnyes, vagy egyéb lényes snitt a monster of the week epizódokból lett kölcsönözve – a lényeg, hogy ennyiből csak a chem trailes chris carter-részekre vonatkozó minőséget lehet leszűrni.

az, hogy a többi nyolc részben mi lesz, hogy azok milyenek lesznek, nem nagyon derül ki. nyilván lesznek vicces részek, full horror részek is, de nem hiszem, hogy a 10. évad hülyéskedés lett volna. a 10×03 darin morgan volt, szóval az nyilván, mint mindig, meta/vicces lett, de a második és a negyedik sima randomszörnyes, az első pedig ugye a nagy konspiráció kibontása volt. (az utolsó kettőt passzolom.)

“belebegtették a jövőt a fiatal ügynökpárossal, de aztán lehet hogy erről letettek,”

az biztos, hogy a fiatalok idén is szerepelni fognak, bár szerintem csak egy részre jönnek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz