login |

Supergirl: kezdett a 3. évad

2017. 10. 12. 22:00 - Írta: superpityu

131 hozzászólás | kategória: kritika,

Kara Danvers was a mistake.

Szóval 3. szezonjába lépett a Supergirl, ami egy teljesen korrekt évadnyitóval indult idén útnak. Más kérdés, hogy a ‘korrekt’-et jelen esetben nem feltétlenül pozitív jelzőnek szántam, mert engem például nem győztek meg arról, hogy folytatnom kellene Supergirl kalandjait.

A tavalyi évadzáró után ugrottunk kicsit az időben és még mindig annak a következményeit dolgozzák fel a szereplők és maga National City is.

Az évadkezdés nem igazán újnéző barát, tele van visszautalásokkal az előző szezonra, viszont a behozott szálak teljesen újak, plusz ugye Reign már korábban fel lett vezetve, de így is érthető volt a premier. És aki követte a casting híreket az tudta, hogy Odette Annable nem bútordarabnak jött. A tovább mögött folytatom spoilerek nélkül.

Valahol sajnálom azért a sorozatot, mert összességében tele van ígéretes dolgokkal: Kara teljesen jó, még akkor is ha ebben a részben kicsit túl sok volt a dráma. Tény, hogy a fináléban történtek miatt ezt nem lehet felróni neki, de akkor is sikerült túltolni. Az új dinamikára pedig rámondtam volna, hogy érdekes, ha nem látszott volna kilométerekről, hogy a 40. perc végére úgyis visszaáll a status quo.

A többiek eléggé parkolópályán voltak.

Alex és Maggie kapott egy civakodós bé-sztorit, amit mondjuk nagyon szépen futtattak ki a J’onn-os beszélgetéssel, de valahogy olyan idétlennek hatott számomra az egész. Lena véglegesen átvette Cat szerepét, aki pedig remekül állja meg a helyét az elnök oldalán. James pedig továbbra is semmilyen – nem volt zavaró ugyan, de mégis teljesen színtelen-szagtalan volt végig, ahogyan sajnos Winn-t is csak díszletnek használták.

Viszont a két beindított főszál ígéretesnek tűnik, talán azokért maradnék is, kár, hogy Reign összvissz talán 2 percet kapott, pedig baromira érdekelne, hogyan fog változni a karaktere. A másik szálon pedig Morgan Edge próbál kavarni, kicsit hasonló módszerekkel, mint az első évadban Maxwell Lord.

Egy szó, mint száz, engem most nem győztek meg arról, hogy ezt DC-sorozatot mindenképpen folytatni kellene, főleg nem hetiben. Pláne így, hogy még a Supergirl-re jellemző életvidám hangvétel sem jött át.

131 hozzászólás Ne habozz!

bobi64 - 2017. 10. 13. 08:50

Megy a kukába a többi ilyesfélével egyetemben…

Mate815 - 2017. 10. 13. 09:05

Én csak a másik 3 DC miatt nézem, hogy teljesen legyen a kép. Ez most tényleg gyenge volt, remélem javul majd ahogy halad az évad mert Melissa kisasszony habár nagyon bájos azért ez kevés lesz ahhoz, hogy megtartson a sorozat.

Mom - 2017. 10. 13. 09:07

Az életvidám kisugárzását én is hiányoltam a sorozatnak, viszont a végére már kicsit sajnáltam, hogy Kara ilyen hamar visszaállította az alapszitut, mert végre hasonló dinamika volt közte és Alex között, mint a sorozat elején. Ami nekem az előző évad második felében nagyon hiányzott. Annyira rámentek a párkapcsolatokra, pedig a kettőjük közötti testvéri interakciók már az elejétől kezdve a legjobb jeleneteket szállították számomra.

Aban viszont teljesen egyet tudok érteni a kritikával, hogy ha amúgy nem lennék elkötelezett a sorozat iránt, biztosan nem ezt a részt ajánlanám magamnak, hogy beleszeressek.

Ami viszont számomra még mindig elég hihetetlen, mikor egy széria sorozatminimummal nyit. Naivan azt gondolnám, ha az egyik rész nagyon rossz volt, akkor a következőt nézik kevesebben, de valahogy az amerikai statisztikák egyáltalán nem ezt tükrözik. De mondhatnám akár a Riverdale példátlan csúcsát is… Mi történik a nyár folyamán, ami ennyit változtat az emberek hozzáállásán? Vagy a reklámozáson múlik, vagy valami egészen máson? Tudom, hogy erről viselkedéskutatók és marketingesek tanulmányokat tudnának írni (vagy írtak is), de laikusként nagyon furának tűnik, hogy milyen ok-okozati összefüggések állnak a háttérben. És persze ezt nem csak adott sorozatra értem, hanem úgy általánosságban, csak most éppen a két említett példa ellentétes eredményei jártak a fejemben, mikor írtam :)

Succ - 2017. 10. 13. 10:08

@Mom: Szerintem a sorozatminimumos nyitásnak az lehet az oka, hogy sokan elfeledkeznek róla, hogy hoppá ez a sorozatom megint megy. Kell idő míg a daily routine-ját az ember visszaállítja, ha nézni akarja. Szerintem ez olyan 2-3. részig tart, hogy beálljon neki, hogy ez a sorozat ekkor és ekkor van.

Mom - 2017. 10. 13. 10:35

@Succ: Ebben igazad lehet :D Nem mindenki olyan addikt, hogy feljegyzést vezet róla mi-mikor megy :P (vagy megjelöli a TV újságban, ha éppen a régebbi időkre gondolok) :)

DarkEagle - 2017. 10. 13. 10:48

Egyet értek a kritikával bár Reign még sehol nincs azért az jegyezzük meg. Nagyon hasonlóan akarnak építkezni vele mint anno a Smallvilleben Doommal. Őszintén szólva nekem ez a darkos hangulat bejött volna de tudtam hogy nem tart sokáig. Eljátszották itt is hogy eltelt fél év mint a Flashben de ennyi idő után is a hátramaradt hős depis mint állat aztán hirtelen minden jó lesz. Tudod ki hiszi ezt el. Nagyon copy paste módszer megy CW szinten. Az egyetlen reményem Reign, de őt ki tudja mikor látjuk teljes formájában, talán fétávnál, előbb tuti nem, no meg ugye a 2. részben már szétcincálja majd Supergirlt Psy is. A 2. rész előzetes eléggé ígéretesnek tűnt szóval meglátjuk. Lesz pár érdekes új karakter pl a Légiós csaj is. Morgan Edge meg érdekes karakter lehet ha kezdenek is vele valamit és nem úgy lesz mint Lorddal mert azért nem semmi háttér sztorija van Edge-nek többek közt a kapcsolata Darkseiddal. Bár kétlem hogy azt elővennék.

Maggie és Alex továbbra is csak a kötelező pár semmi extra nincs bennük. J’onnt totál elfojtják és még lehetne folytatni. Maradok mert ha a Flasht kibírtam tavaly akkor ezt is ki fogom de azért jó lenne ha észbe kapnának már.

Silver-sama - 2017. 10. 13. 19:14

5/10. Ugyanaz a baromság, amit Eagle mondott nagyon lehúzta. A mocskok behozzák Psy-t (ráadásul olyan dögös cicával :S), ezért a folytatást még megnézem.

mSO - 2017. 10. 14. 18:43

Nem gondoltam volna, hogy a CW szuperhősös felhozatalában ez lesz a legjobb. Végre nem rinyált Kara (mondjuk rinyáltak a többiek eleget helyette is).

heidfeld - 2017. 10. 15. 21:15

Vannak lehetőségek, meglátjuk merre indulunk el.
Kellett már egy ilyen Edge a sorozatba, Természetesen az lenne az igazi, ha Lena is elkezdene a sötét oldalra állni.
Kezdésnek nem volt erős, de nem untam. The Flash, Arrow borzalmai után olyan volt, mint egy kellemes hétvége Bécsben.

Paladin - 2017. 10. 16. 18:37

Most lestem csak bele (hiába, nem a kedvencem), és csodálkozom, hogy senki nem említette meg itt global warmingos beszólást :)

LaCRossE - 2017. 10. 17. 11:07

Paladin: az ilyen kis odaszólásokat, ha megtartják, imádni fogom.

A második rész szerintem teljesen jó volt (nem kiemelkedő, de több, mint korrekt), Melissa most talán egy fokkal jobban játszott, mint szokott :)

Következő rész jónak ígérkezik :)

DarkEagle - 2017. 10. 17. 11:59

Igen a 2. rész sokkal jobb volt mint az 1. Melissának jól áll a dráma és a sötétebb tónus. Tetszik, hogy még mindig nem nyomja fullba a happy vagyokot. Yael Grobglas kisasszonyt pedig remélem látjuk még mert nagyon jó volt. Bár nagy kár érte, hogy nem a képregényes rucijában volt. :P

A Ruby féle botrány meg kicsit enyhén szólva is idegesítő volt. Értem én, hogy szerinte az anyja szuperhős de francért kell kirohannia oda ahol bontógolyók meg félelmet irányító nők mászkálnak. Komoly gondok vannak ezzel a kis csajjal. Az anyucija meg ahogy várható volt még nem tudja irányítani az erejét. Mekkora csavar lesz itt ha Ruby megtudja hogy az anyja igazából nem is a jókkal van. :D Bár az hogy adtak neki egy lányt nyilvánvalóvá tették hogy úgysem tér át a rossz oldalra legalábbis nem örökre. Az pedig hogy Lena őt is behozta a CatCo-ba hát no comment. Nem hiszem el, hogy mindenkinek ott lehet csak dolgozni legyen jó vagy rossz.

És ha már Lena. Nagyon menő volt ahogy beszambázott és rögtön mindent átvett. Imádtam nézni Olsen szenvedését. Ahogy a liftre reagált Lena az is pöpec volt. Kár hogy Cat nem hallotta. :D Abban viszont reménykedek hogy nem akarják Lenát és Olsent összehozni mert akkor tökön szúrom magamat. Ja és remélem nem húzzák sokáig hogy Lena megtudja ki is Kara mert kezd sok lenni a titok és ha Cat rájött akkor nehogy már Lena ne jöjjön rá.

A következő rész viszont NAGYON várós! Nem akarok spoilert írni de J’onn központú lesz mint az ki is derült a rész végéből.

LaCRossE - 2017. 10. 17. 12:24

Aligha hiszem, hogy megtörténne (ez nem az a sorozat), de akár meg is ölhetik Reign lányát, Rubyt (Supergirlnek nem sikerül megmentenie, mire a nő bekattan teljesen), bár ennek nem látom sok esélyét.

Valami motiváció kell, hogy a nő átvedledjen gonoszba, és nem akarom, hogy valami hülyeséggel traktáljanak minket, mint hogy “nem tudom irányítani az erőmet, nem is vagyok gonosz brühüühühü”.

DarkEagle - 2017. 10. 17. 12:40

Hát pedig az utóbbi esélyes CW fronton. :D De ne legyen igazam. A lánya meghal jó lenne bár tipikus klisé lenne de a jobb fajtából. De nem ilyen bátrak. Talán a másik az lehet hogy jön valaki aki majd irányítja őt és úgy hozza vissza az igazi énjét. De ha a lánya nem hal meg úgyis ő hozza vissza majd az mami énjét. :D

Mom - 2017. 10. 17. 18:49

Először gyorsan ahhoz, ami fölöttem a téma: én nem ismerem a képregényes karaktert, szóval ha nem mondjátok, hogy Reign gonosz karakter, akkor bizonyára nem is fogok gyanút, de még így is nehéz elképzelni, miféle motivációval lehet azzá tenni (kivéve gyerekgyilkosság) pár rész alatt… Mert gondolom nem az utolsó részben válik főgonosszá, bár mit tudhatok én :)

Ami viszont a 2. részt illeti, nekem rettenet csalódást keltő volt. Nagyon szeretem ezt a sorozatot, ezt gyorsan leszögezem. De ilyen ötlettelen és unalmas része még nem volt, amibe többször is beletekertem, hogy lássam, meddig tart még az adott jelenet/részemről szenvedés… És itt szigorúan a forgatókönyvet okolom. A színészek hozták a szokásosat, de a lelki válságokat sem sikerült igazán megalapozni és a drámával sem tudtak jól sáfárkodni írás közben (és itt nem csak a pozitív irányra gondolok, mélysége sem volt).

Azt meg végképp nem értem, hogy Supergirl miért nem saslecsap módon kapta el a csajt ahelyett, hogy leszáll vele szemben és megvárja míg felkészül az ellentámadással…
Na mindegy, engen ezek általában nem szoktak megakasztani, de annyira semmi nem történt itt, hogy ezek a dolgok kezdtek nagyon zavarni. Vagy a rombológolyó körüli kritikán aluli CGI. Egyszerűen rémes volt, pedig, hangsúlyozom, soha nem figyelem a CGI-t! De most itt és a Flashben is kicsapták a biztosítékot a vizuális munkatársak…

Áhh, nem is tudom mit mondhatnék, mert nem igazán akarom bántani, de remélem, hogy a következő részektől vagy visszahozzák a könnyedséget, vagy ha drámázunk, azt alapozzuk meg becsületesen. Ez nekem túl felszínes és erőltett volt.

De semmiképpen sem szeretném pozitívum nélkül hagyni a véleményem, ezért kiemelem Lenát, akinek sikerült jó jeleneteket írni, de úgy mindenkivel! És munka közben barátságot tartani… ebben lehet potenciál, ha nem ragaszkodnak a legnagyobb klisékhez.

DarkEagle - 2017. 10. 17. 19:56

Igen, Mom, teljesen igazad van a CGI-t el is felejtettem említeni de a bontógolyós résznél a fejem fogtam kb. Félkész volt az egész.

Az hogy Kara vagy bármilyen hős miért nem nyomja le azonnal az ellenséget egyértelmű. Ha megtennék nem tartani 40 percig a rész csak 10 percig kb. Viszont ettől még meg lehetne oldani rendesen de nyilvánvaló hogy a Mon-El dráma miatt kellett ez bele. Egyébként Psi ennél sokkal erősebb a képregényekben itt nagyon le lett butítva. Lényegében egy átlagos metahumán lett aki imádja a lóvét. De hát ilyen ellenségek kellenek hogy Kara kitűnjön mellőlük ami szomorú.

mSO - 2017. 10. 18. 23:14

A CW sorozatok közül most ez a legnézhetőbb. Nem azért, mert kiemelkedő, hanem azért, mert a többiek minősége lefelé zuhan…

heidfeld - 2017. 10. 23. 16:58

Na, ilyen még nem volt. Elaludtam a részen, de nem azért, mert fáradt voltam….
Egy jó volt benne, a bankrabló-csaj. Viszont, ha Reign fele olyan gonosz lesz, mint a lánya idegesítő, akkor érdekes, izgalmas dolgok elé nézünk.

LaCRossE - 2017. 10. 24. 10:37

3X03

Ez is egészen jó rész volt. J’onn megérdemel egy kis boldogságot, szóval örülök, hogy az apja életben van, és a Földre jött. Remélem, hogy vele nincs valami hülye tervük az íróknak, csak hogy keresztülvágják azt a pici jót, amit J’onn most kapott.

A Maggie féle szál is okés volt, de remélem, hogy az apját még látjuk később.

Chiplecsap - 2017. 10. 24. 18:33

hamarosan Maggie -t sem fogod többé látni nem hogy az apját XD

LaCRossE - 2017. 10. 24. 19:25

A komment megírása után eszembe jutott ám a dolog :D

Mate815 - 2017. 11. 01. 09:30

Ez végre egy érdekes rész volt!

DarkEagle - 2017. 11. 01. 22:11

3-4. rész mivel kicsit lemaradtam.

A 3. rész félig jó volt nagyon és félig nagyon rossz. Régóta könyörgök már hogy fejezzék be a leszbi lányok sipákolását. Borzalom amit velük művelnek. Az egykori badass Alexből mára csak egy rinyagép lett és ez a legfőbb gondom nem a melegsége mert az alapból nem érdekelne ha nem csak kamukapcsolat lenne az egész. Hál Isten hamarosan megszabadulnak tőle. Nem is értem mit gondoltak. Jön a házasság pár hónap járás után úgy hogy meg sem beszélik előtte a jövőt, WTF?

Viszont a marson töltött jelenetek zseniálisak voltak. Ez történik kérem szépen ha olyanok is kapnak lehetőséget alakításra akik tudnak színészkedni is. Már régóta le akartam írni de mivel ez a rész tökéletes alkalom rá most teszem meg. Melissa remek színésznő és nem csak egy imádni való tündi bündi. És ez minden egyes alkalommal akkor kerül előtérbe ha komoly színész van mellette. J’onn karakterét annyira mellőzték hogy arra mentség nem lehet és megmondom őszintén az idejét se tudom mikor érzékenyültem el a Supergirlön talán az 1. évadban szintén J’onn részein vagy amikor Melissa komoly lehetőséget kapott. De most itt David Harewood és Carl Lumbly lenyomott arra nincsenek szavak. Csillagos ötös, könnyezős jelenetek voltak.

Nem mellesleg halkan jegyzem meg gyönyörű kikacsintás hisz Carl papa anno az Igazság Liga animációs soriban adta a hangját J’onnak. :D

4. rész.

Nagyon tetszett. Jó volt ez a szekta vonal és ahogy felépítették Reignt is. Látszik hogy előre el van tervezve a dolog és ha jól sejtem látunk pár World Killert Reign előtt majd. Mert tippre ők lehetnek a hajón. Vagy épp Ruby apja. Nagyon kíváncsi vagyok mit fognak vele kezdeni egyébként mert azzal hogy van egy lánya még mindig nem békültem ki mert valahogy előre érzem hogy a happy endinget benne. Pedig nagyon jó volna már egy kőkemény gonosz aki nem válik jóvá vagy akit nem más irányít hanem szimplán csak gonosz.

Sire - 2017. 11. 02. 13:19

Hát nálam a 4. rész vége kiverte a biztosítékot. Jó ne keressünk értelmet egy szuperhősös filmben. De a végén Supergirl kriptonittól legyengülten nem tud repülni, de éget a padlóba egy legalább 1 méter átmérőjű legalább 50 méter mély lyukat!!! Hát mit mondjak ez elég gáz volt. Senki nem halt meg a hőtől? Ennyi hő gallyra vágta volna a fél stadiont! Nem fulladt meg a gázoktól? Nem olvad meg a padló vagy 10 m-s körben? Hova került az elégett több 100 tonna anyag? Ennyi energiával simán eldobhatta volna a bombát a holdig! Ha legyengülve ilyen erős a hőlátása, akkor nem használhatná városban, mert mindent átégetne. A hőlátásos balesetekben már összedűlt volna a fél város! Meg milliós lenne a halottak száma. Ez így nagyon gáz volt. A szektás dolog amúgy nem lett volna rossz.

heidfeld - 2017. 11. 02. 15:01

Igen, 3. rész kifejezetten jó volt. Különösen Maggie apja, aki szereti, félti a lányát, ha esetleg valakinek ez nem jött át. Más kérdés, hogy közben a világ alaposan más lett.
4. szektás része nem lett volna rossz, de igen: Logikátlan dolgok sokasága a jégcsarnokban.
Mondjuk sehogy nem értem, ha jegyben jársz, már jó fél éve, hogy nem lehet ilyen fontos témákat megbeszélni?
Reign érkezése viszont biztató.

hokuszpk - 2017. 11. 02. 15:49

nem kell minden aprosagon fennakadni.
azert voltak a jegcsarnokban, mert ott mindjart keznelvan a hutoberendezes, es mivel ment a meccs, eppen uzemelt is :)

a harmadik reszben azon senki nem akadt fent, hogy egy-ket marsit falhozvag, ra a jogarra, tovabbiakat holatassal rendezi, aztan az utolso meg szepen elkapja a kacsojat es moccani sem tud ?

DarkEagle - 2017. 11. 03. 11:19

Jogos, ilyenek ezek a sorozatok, ezt le kell nyelni. Az egész jelenet lényege az volt hogy valahogy lekerüljön a cucc a felszín alá hogy beindítsa a Reign sereget alant. Eddig gondolták ki az írók és nem tovább. Az ilyeneket már megszoktam ezek baromira nem zavaró dolgok. Ami zavar azt fentebb leírtam.

Egyébként nekem senki nem fogja bemagyarázni hogy Maggie apja szereti őt. Kislány korában kidobta mint egy használt rongyot most meg visszajön hogy a szemébe mondja hogy legszívesebben leköpni és letagadná. Ja, tényleg az év apja. És itt most nem arról van szó hogy milyen világban élünk. Lehetne ez a 40-es évek vagy akár 200 évvel később is. Egy apa nem teheti ezt egyik korban sem a gyerekével. Utálom ha bárki attól retteg hogy mit mondanak mások. Ne másokkal foglalkozzon hanem azzal hogy mi jó a gyerekének.

Silver-sama - 2017. 11. 05. 19:02

Pici érdekesség: A tavaly Kevin Smith által rendezett “Supergirl Lives” epizódban szerepelt a lánya (akit egyébként Harley Quinn Smith-nek hívnak :’D)

DarkEagle - 2017. 11. 07. 13:40

Hihetetlen, hogy Kevin Smith kell, ahhoz, hogy legyen egy jó rész idén, eddig, a Supergirlben. Igen, ez a rész végre jó volt. Igaz a leszbi szálat elpörgettem mert annyira cinkes volt, hogy szó nincs rá. Szakítani akarnak de azért egy utolsót kufircolnak. Majd jön a könnyes búcsú. :D

Viszont maga a rész ezen kívül bejött. Bár kicsit félek, hogy ez a jó kis trió, Kara, Lena és Sam idővel megbotlik egyértelmű okok miatt. Nagyon ki volt hangsúlyozva most is, hogy Sam nagyon szereti a jányokat de nem annyira mint a sajátját. Félek, hogy meg akarják ölni a kislányát és így lesz belőle ellenség. Bár tettek utalást arra is hogy Kara és Sam jó csapat szóval ki tudja. Mondjuk ez jó, hogy nem tudom előre mire számíthatok, legalábbis ezen a téren. Katie McGrathot remélem örökre bebetonozzák ebbe a sorozatba mert ma is zseniálisat alkotott. Ez a nő képtelen rosszul alakítani.

Amit viszont továbbra sem nyelek le hogy J’onn mi a francért nem ment segíteni Karának? Oké hogy elbír egy repcsit maga is de ha ő is ott lett volna nem lett volna ennyi dráma. Persze fain volt ahogy két kézzel fogta a szétkapott gépet de azért ne hanyagoljuk már J’onnt könyörgöm!

Sam/Reign szála is egyre közelebb, most már golyóálló nyilván a tetkók múlthéten nem véletlen jelentek meg, gondolom azok jelezték hogy nagyjából ereje tejében van.

A jövőheti részt nagyon várom. Rég volt már ilyen egyébként, hogy izgatottan vártam SG részt. Visszatérünk a múltba a tesók eredetét megvizsgálni. Enyhén elkapott a Smallville érzés az előzetes láttán. Szóval azt kell mondjam a gyatra start után azért reménykedek és eddig simán veri a SG a Flasht, az Arrowt nem annyira de megközelíti, bár a LOT-ot egyik se közelíti meg. De az más tónusú sorozat. :D

Shed - 2017. 11. 07. 13:49

Nézem a mostani részt és csak az jutott eszembe, hogy mennyivel jobb lett volna ha Maggie és a Denvers csaj között csak lebegtetik ezt a dolgot, és megmaradt volna a kapcsolatuk a kőkemény zsaru csaj és a kőkemény titkosügynök csaj forró-beszólogatós barátságának. Csak a pozitiv példák: Miért éppen Alaszka? sorozatban a doki és az ottani Maggie kapcsolata, vagy az X aktákban a két főhős, vagy a régi Bruce Willis sorozat, mikor magánnyomozók voltak már nem is tudom kivel.
A beteljesületlen, mindig a baráti-szerelmi határmezsgyén mozgó kapcsolatokra akár évadokon keresztül is lehet jó párbeszédeket, kapcsolati rendszert írni.

De itt kb. 4 rész alatt összejöttek, várható volt hogy nem tudnak mit kezdeni velük. Pedig Maggie nekem bejött nagyon. Még az is jó lett volna, ha kap egy haveri, be nem avatott rendőri mellékszerepet.

Kb. a Luthor csaj is csak addig lesz jó, amíg nem tudja ki Kara, amíg csak a civil életéhez kapcsolódik szervesen.

És az a legrosszabb hogy egy sikeres(?) leszbikus kapcsolat bemutatása miatt egy jó karaktert (lehet hogy kettőt) teljesen lekukáztak. Pedig ugyanazon leszbikus kapcsolat lehetőségének a folyamatos belengetésével ugyanazt elérték volna, lett volna a kapcsolatukban egy feszültség, egy várakozás, amit éreztek volna a nézők is.

Ez számomra egyértelműen írói hiba. Pedig a Supergirl nem áll annyira jó karakterekben, hogy csak így kukázzanak egy jót. Mert Maggie egy jó karakter volt, egy érdekes szereplő.

DarkEagle - 2017. 11. 07. 13:56

Ja amúgy új hír, hogy castingolták Jesse Rathot Sueprgirlbe mint Brainiac 5, ergo most már elkönyvelhető 100%-ra, hogy idén jön a Légió. Elvégre ő már a 2. casting a csapatból. :D

Amúgy nézzétek meg a kövi rész előzetesét. Egy pillanatra azt hittem, hogy Melissa van benne mikor repül Alex-szel de nem. Az a 16 éves csajszi van benne. Hihetetlen milyen telitalálat lett az ő castingja. Ráadásul badass is a csaj mivel Jason Stathammel is volt filmje. :D

Aa - 2017. 11. 11. 19:56

@Shed Régen simán tabu volt ezért nem volt, manapság pedig nem tehetik meg a készítők, hogy csak belebegtetnek egy LGBTQ kapcsolatot és évadokon át húzzák velük a “will they won’t they”-t, mert rögtön azonnal queerbait-et kiáltana a célközönség. Még akkor is ez történik, amikor a készítőknek egyáltalán nem céljuk két karaktert romantikusan összehozni, csak épp remek a kémia a színészek között(Supercorp). Nem lennék a készítők helyében mert sehogy sem nyerhetnek. Sok időnek el kell telnie, mire annyira mindennapossá válik az LGBTQ reprezentáció, h a készítők végre szabadon játszadozhatnak az LGBT karakterekkel.

majsz - 2017. 11. 14. 11:04

Nemá ez a Smallville utalás a mostani flashback részbe.. :D Chloe meg wall of wierd, pedig az elvileg tök más univerzum, mert a képregénybe ez nincs, így biztos onnan kell lennie. Remélem azért nem rángatják bele.

LaCRossE - 2017. 11. 14. 14:00

Jó rész volt, kellett már egy Kara és Alex centrikus rész, még ha a java része flashback volt.

Mate4182 - 2017. 11. 18. 07:20

az aktualis reszben (6) komolyan jarna egy fizu emeles a castingosoknak.
a ket kiscsaj akik Karat es Alexet alakitjak a flashbackben … bakker ezek telitalalatok.
olyan 100% casting munka hogy lepetezek …
nagyon nagyon ritkan latni ilyet sorozatokban …
a resz nem volt annyira jo mint az 5 de elismerem hogy kellett egy ilyen epizod is.

Sam pedig ne legyen mar rossz karakter mert abszolut a kedvencem az elso szereplesetol kezdve :D :D

heidfeld - 2017. 11. 18. 13:21

Castingosok megérdemelnék az emelést, nagyon jól dolgoztak.
Tartottam ettől a résztől, de egynek elment. Különösen az Alex-Kara versengés.
Előző rész jobb volt, főleg a gonosz kópé. Viszont ez a szakítunk, majd lefekszünk hülyeség volt. Ilyenkor még egy csóknak is más íze van.

Anni - 2017. 11. 19. 20:02

Számomra a 6. rész a sorozat egyik legjobb része volt. Izgalmas volt és “cuki” :D A fiatalok tényleg nagyon jó választások voltak.
Első évados szintet hozott, amikor Alex még badass volt Kara meg a pattogó hugica :D
Remélem jó részek jönnek és Alexet is visszahozzák valahogy a régi énjére.
Mon-El visszatérése elég hamarinak tűnik na de majd látjuk.

hokuszpk - 2017. 11. 21. 12:24

oke, csak kiderult, hogy Mon-Elnek megis jobb izlese van, mint eddig gondoltuk, johet a kepbe Brainiac 5

DarkEagle - 2017. 11. 21. 20:01

Jó kis rész volt megint. Először is Reign. Konkrétan fájt a szívem szegény Sam hogy örült, hogy olyan mint Kara aztán jól fejbe vágták az igazsággal. Az viszont meglepett, hogy nem szarakodtak és kavartak vele hanem csak szimplán kapott egy erődöt ahol átváltoztatta valami banya. Viszont innentől baromi egyszerű a képlet. Szó szerint kihangsúlyozták a rész elején hogy Ruby az ő szíve ergo miatta tér majd vissza a normál énjéhez. Nem tudom hogy ennek örüljek-e egyelőre. Meglátjuk hogyan oldják meg.

És akkor a visszatért szerető. Idáig hallom ahogy még most is kiabálnak és sírnak a Karamel fangirlök. És tetszik a vernyákolásuk. :D Konkrétan hadjáratot indítottak a CW ellen. Röhej hogy mit le tudnak művelni egyes agyhalott nézők. :D Bár őszintén szólva Imra meg sem közelíti Karát szépségben. Oké nem csúnya, szép meg minden de nem annyira mint Kara. Viszont így meg lehet a normálisabb nézők fognak szívni mert jön majd a dráma dögivel, Kara megint bedepizik stb. Ráadásul neki is jön egy újabb szerelmi szál ha követik picit is a képregényt hisz jön Brainiac 5, bár nem tudom vele mi lesz mert abban biztos vagyok hogy ha egy Supermant nem tudnak megcsinálni rendesen több részre akkor egy teljes Légiót sem fognak itt tartani, elvégre még J’onnt sem használják francra sem. Nyilván a 10. részben aminek a címe ugye ‘Legion of Superheroes’ ki fognak derülni a dolgok, hogy visszajöttek, hogy megmentsék Karát Reigntől és ha ez sikerül visszatérnek majd a 31. századba.

Egyébként ha ez lesz akkor egy az egyben lemásolták a készítők a Smallville-t. Mondjuk már így is megtették hisz ott Doomsday volt itt meg Reign, a Légió meg ugye ott is Doomsday miatt jött a múltba figyelmeztetni Clarkot itt meg Reign miatt (gondolom) Karát. Minden esetre egy jó dolog kisült ebből. Mégpedig hogy Mon-El úgy fest, végre az a Mon-El akit a képregényekben is ismerni és nem Kara kiskutyusa.

Végére pedig J’onn és a faterja. Voltak vicces pillanatok azt meg kell hagyni, több játékidőt érdemelnének. Az a WC-s jelenet Winnel hát sírva röhögtem. :D

És akkor jövőhéten jöhet a crossover! Utána meg Reign, majd pedig Januárig szünet!

Senki - 2017. 11. 28. 13:10

Ki lepődött meg Alex akcióján a próbavacsorán? :D

Kopasz - 2017. 11. 28. 19:53

A rész elején mikor bemutatták a várost, enyhén műanyagszagú volt…De nem volt rossz rész :D

DarkEagle - 2017. 11. 28. 20:15

Hát nem volt rossz ja de ez még mindig csak a CW sajnos. És itt nem a CGI minősége a lényeg hanem a shipper warra épített sztorinak nevezett valami. Minden jó jelenetre jutott legalább 3 szar és ezek közül mind vagy Felishitty vagy Irishitty szarakodása volt. Konkrétan olyan volt mintha ők lennének a főszereplők. És akkor a nyilvánvalót nem is mondom ami Alex és Sarah közt történt.

Egyszerűen röhej hogy Sarah aki egykor egy badass bérgyilkos ninja volt mostanra ledegradálták sima leszbi boszivá aki minden nőt lefektet kb akit meglát. Ugyan ez igaz Alexre is mármint ami a badasst illeti. Egyébként Sarahnál nekem ez a leszbi vonal mindig is baromság volt.

Pl ott van az Arrowban Curtis vagy a Flashben a Kapitány a rendőrségen. Nem szarakodtak egyből melegnek mutatták be őket és nem úgy mint Alexet és Saraht akik pasikkal is voltak aztán hirtelen nőket szeretik. Anno ugye Alex kavart némileg az 1. évadban Max Lorddal majd Supermanbe volt szerelmes kb most meg csajokat akar. Sarah meg konkrétan ugye Oliverrel kavart és látjuk mi lett belőle.

A rész fénypontja nálam mikor Kara énekelt. Az gyönyörű volt és maga Melissa is abban a kék ruhában IS. Bár kicsit már rosszul éreztem magam mert nem tudtam nem a dekoltázsát bámulni annyira ki volt emelve a ruha miatt. :D

Oliver eljegyzése meg szimplán szánalmas, Barry partiján eljegyezni a nődet? Ennél szánalmasabb és irreálisabb jelenet nincs a világon. Még a Kara-X és Oliver-X házasság/csók se volt ennyire kínos. :D

Marianna - 2017. 11. 28. 20:33

@DarkEagle
Sara biszexuális igazából, csak az utóbbi időben a csajokat jobban preferálja, de ő nem hirtelen lett a női nem rajongója. Anno még az Arrow 2. évadának 13. részében egyszerűen tisztázták, hogy mindkét nem érdekli, hisz kiderült, hogy Nyssa-val is jó darabig egy pár voltak.

Sancho Pansa - 2017. 11. 28. 23:10

DarkEagle még tanulja a nemi vonzalmak nembinárisságát – épp az a legjobb nekik, hogy nem kell lecövekelni csak egy nem mellett. Nem mintha bárkinek is a bemutatkozásakor kellene ezt nyilvánosságra hozni – szóval ilyen szempontból az sokkal nagyobb gáz, hogy szükségét érzik egy karakter bemutatásánál, hogy hozzátegyék azt is, hogy “Ja, amúgy meleg vagyok.” – de mint a példa mutatja, az íróknak van igaza, hogy ezt kell csinálni, mert vannak, akik ezt elvárják. Pedig ez épp olyan dolog, aminek szép lassan kéne kiderülnie (ha egyáltalán kiderül valamikor)

Tyberius06 - 2017. 11. 28. 23:11

Nem követem a Supergirlt, csak a crossover miatt néztem meg ezt a részt, szóval jó volt az a pár “ismétlésnek” bedobott infomorzsa, hogy épp ki-kivel-merre. Persze, hogy ezek köré építették a drámát, az már nem volt olyan jó…
Sarah biszex volt eddig, ahogy Marianna írta, vele semmi baj nincs, plusz mivel folyton úton vannak, nincs igazán lehetősége tartós kapcsolatra, miért ne használná ki a lehetőséget, simán belefért. Alex hisztije ezekután (bár asszem az már a pt. 2-ben volt) sokkal iritálóbb volt.
Eljegyzéssel semmi gond nem lett volna (nekem unokatesómék (nő) a leendő férj bátyjának az esküvőjén tudatták a családdal, hogy következő héten ugyanott ők is egybekelnek, addig nagyon senki nem tudta… – true story), de azzal már igen, hogy mind a pt1-ben mind a pt2-ben kimaxolták a nyáladzást és a pt2-ben ez a Felicity-Oliver-Barry-Iris négyes nyáladzás baromi idegesítő volt, illetve totál kibillentett a részből. Értem én, hogy kell valami konfliktus, amivel kitöltik a 2 akció közötti részt, de miért szerelmi nyáladzás, amihez csatlakozott persze Alex is…
Nemtom hol a tart a sztori a Supergirlben, de hol van Superman? És mi az esély arra, hogy ő a még nagyobb Fuhrer Earth-X-en, hiszen valahogy adná magát…
Egyébként frankón azt hittem, hogy azt a cseppet sem cool beállást végre elfelejtik Karanál, amikor csípőre tett “ököllel” pózol és néz komolyan/szigorúan… van olyan rossz, mint a fenti 4-es nyáladzása…

DarkEagle - 2017. 11. 28. 23:51

Igen Sarahnál nincs is gond de attól még uncsi hogy mindig kavar valami nővel.

Egyébként Kara beállásával szokás szerint a tipikus Superman beállást akarják utánozni de bármilyen cuki is Melissa tényleg cikis volt. :D

Ami zavaróbb ennél a sok plothole. Oliver honnan a francból szerzett pl kryptonitot? Tudtommal nincs Kara Föld1-en különben mi értelme lenne átcipelni állandóan a másikat? Szóval jó lenne ha kezdenének már ezzel valamit a készítők pláne olyan kijelentések után amit Wells nyomott hogy minden Földön van Kara ahogy mindenki más is. Ami megint hatalmas bullshit mert ez sem igaz. Barry anno mondta Kara földjén hogy van Star Labs de nincs Cisco se Caitlyn se Wells de még ő se. Szóval ezt megint nagyon nem gondolták át.

Arról nem is beszélve hogy Superman nyilvánvalóan nem lesz benne a náci birodalomban ami megint hatalmas baromság. És értem én hogy Karának kell a vezetőnek lenni náci korban is de ha nem akarják használni Supermant akkor minek vették elő egy rendes castinggal?

És akkor még lehetne sorolni a kérdéseket de hát minek is foglalkozzak vele hisz az írók se teszik.

winnie - 2017. 11. 29. 06:49

valaki leírná, hogy mi volt reign története az évadkezdéstől röviden, hogy miképp mutatták a karakter evolúcióját? k

Alexejevic - 2017. 11. 29. 07:22

Nekem a crossover első fele még tetszett is. Volt benne humor, akció, maga az elképzelés sem rossz. Pörögtek a részek. De valóban durva, hogy jön a világ nagy fenyegetése, erre Irisnak az a legnagyobb problémája, hogy Felicity miért nem mond igent:D Úgy, hogy még őt sem vették el:D Plusz Oliver újra Íjász lett, csak úgy:D Tudjuk, a CW drámasorozat, de tényleg “kiesünk” a részből, amikor egy brutál csata után a lányok és sajnos Oliverék is arról diskurálnak, hogy most kié lesz a következő lagzi:D:D
Remélem a 4. rész vége azzal csúcsosodik ki, hogy Felicity igent mond és végre lezárják ezt az “óriási” konfliktust:D Csak végre menjen már hozzá…
Engem Alex mindig is idegesített, unom, rühellem a szereplőt…
Hol van Superman, hol van Reign, hol vannak Palmerék? Vagy minden rész végén beugrik egy felmentősereg?:D
Ezek érdekes dolgok. De amúgy élvezhető. Jobb, mint tavaly…

Mate815 - 2017. 11. 29. 09:06

Nem volt rossz az első 2 rész, páran hiányoztak, gondolom majd ma lesz a nagy dara. Kicsit valóban sok volt a romantika de azért nem vészes. Sokakkal ellentétben én bírom Felicityt és Irist is, cukik voltak ahogy próbálták elkerülni a nácikat a Starlabsben. Reverse flasht azért remélem megmagyarázzák mert ugye tavaly a LOT-ban elvileg meghalt. Vagy ez egy korábbi énje lenne?

heidfeld - 2017. 11. 29. 10:39

Ezt a biszex-dolgot, Lisa Kudrow elénekelte a gyerekeknek..
Igen, Lot-ban nehéz a tartós kapcsolat. Sara esetében határozottan jó lenne. Dark unja ezeket a nőkkel kavarásokat. én nem. Camelot-ban volt a leghihetőbb.
Magában a részben idegesítettek a zenék, CW lelkizgetés. Ki más kiabálna ilyen ünnepségen, hogy nem kell papír? Igen. az egész Univerzum legfeleslegesebb/idegesítőbb karaktere…
Sajnos kiderült, hogy sok a csapnivaló színész. Magasan Oliver alakítója a leggyengébb, Történet maga közepes, viszont voltak jó dumák.
Regin egy balesetnél, lányát védve került a történetbe. Itt használta először az erejét, amitől megijedt. Lánya vette észre, de ő tagadott. Ezután került Lena cégéhez. Egyre többször ugrottak be képek, aztán elindult, valamit követve.

DarkEagle - 2017. 11. 29. 16:39

Hihetetlen egyébként mennyire mellőzve van Kara mindig a crossoverekben. Lényegében fontos szerepe nem is volt. Énekelt egy kicsit, nevetgélt mindenkivel, majd elrabolták fel akarták vágni a végén tolt egy harcot megmentett mindenkit azt csókolom. Ennyi.

Brutális mennyire lehúzza az Arrow és a Flash ezt a két másik sorozatot.

Mom - 2017. 11. 30. 11:59

@winnie: én így tudnám összefoglalni:
Lena helyét vette át a cég vezetésében, amíg Lena újságíráskodába merült. Egyébként van egy lánya, akivel megy az állandó hiszti, hogy túl sokat dolgozik, a gyerek meg rettenet idegesítően kotnyeles… na de mindegy is :D

Szóval összebarátkozott Karával, Lenával meg Alexékkel és közben szép lassan kezdett gyanús lenni neki, hogy rejtett képességei vannak. A crossover előtti részben meg kb átvette felette az uralmat.

Ebben semmi szakszerűség vagy pontos bemutatás nem volt, bocsi, de nekem, mint képregény-ismeretlennek ennyi jött le az ő jelenlétéből :) Majd a többiek kiegészítik a hiátusokat :)

LaCRossE - 2017. 12. 05. 11:53

Kiváló félévadzáró volt. Imádtam a Supergirl vs Reign harcot, látszott, hogy sok esélye nincs az előbbinek. És a következő rész trailere is további bizakodásra ad okot.

A 3. évadra egyelőre sok panaszom nincs, bár mondjuk a James/Lena minek kell, azt nem tudom, mert egy fadeszkában több élet van, mint James-ben.

DarkEagle - 2017. 12. 05. 13:41

Hát igen, ez valóban remek kis félvadzáró volt. Leszámítva a fentebb említett James/Lena szerelmi szálat. Nem is értem mit gondolnak a készítők. Elképzelem a beszélgetést: “Itt van nekünk James meg egy fölösleges színész srác, kéne kezdeni vele valamit mert lényegében a semmiért kapja a fizetését, tegyük hasznossá.” “Oké tegyük meg igazságosztóvá.” “Fenébe így sincs haszna, oké akkor kapjon egy romantikus szálat, mert arra a CW nézői ugranak mindig. Nem baj, hogy lehúzza majd Lena amúgy tökéletes karakterét és olyan lesz mintha Lena egy darab deszkát nyalogatna. Idióta szerelmi szál kell a nézők, addig is lehet elfelejtik az agyérgörcsöktől, hogy a Karamel már nem aktuális. :D” Hát én legalábbis így képzelem el a Supergirl író asztalánál a beszélgetést. De nyilván ők sokkal izgatottabbak a kapcsolat izé miatt. :D

Ezt leszámítva egyébként szép iparos munka volt. Bár az hogy Reign nem lett rögtön olyan mint a crossover előtti rész végén hanem visszavedlett anyuvá, hát nem igazán jött be. De ezek szerint akkor ez lesz idén a terv, hogy dupla személyisége van. Szóval 100%-ban lemásolták a Smallville féle Doomsdayt. Viszont Reign külsejével még mindig nem vagyok kibékülve, mint a Szürke 50 árnyalat filmnek nevezett valamiből szökött volna meg. :D Ettől eltekintve badass.

És még azt is megbocsájtom a készítőknek, hogy próbálták eljátszani a “The death of Superman” képregény ill. animációs filmet. Hisz Reign vs Kara lényegében ugyan az volt csak kevésbé romboló.

Viszont amit soha nem fogok megbocsájtani a készítőknek az az, hogy itt van nekik, Supergirl, Superman, J’onn, és most már a Légióból két igen erős harcos, de egyikkel se kezdenek semmit. Itt van J’onn, it van Superman. Egyiknek sincs tévéje hogy lássák Karát ronggyá verték és nem ártana neki egy kis segítség? Értem én hogy Kara a főhős de a kamu halálközeli élményt nem lenne ütősebb felváltani egy jó kis team-uppal? Na mindegy.

DarkEagle - 2017. 12. 05. 13:46

Ja még annyit, hogy életemben nem láttam szerintem ilyen ciki cliffhangert. :D Mennyivel királyabb lett volna ha az lett volna a rész vége, hogy Kara ott fekszik mindenki előtt, Alex bámul a kislányra aki megkérdi, hogy Supergirl meghalt-e és vége főcím. Ehelyett amit kaptunk, hát no comment. :D

Egyébként örülnék azért ha eljátszanák Supergirl halálát és visszatérését mondjuk egy új szebb ruciban és nyilván erősebben is.

DarkEagle - 2017. 12. 05. 14:18

Sorry a triplázásért de basszus út közben eszembe jutott a legnagyobb epic fail amit az írók elérhettek. Mon-Elék azt mondják hogy csak véletlen kerültek ide? WTF? Mármint akkor nem Kara védelme miatt jöttek Reign miatt és nem is más ok miatt? Légiónak nincs gyűrűje? Még Superman erődjében is ott van egy. Most ez vagy valami durván gáz kamu vagy nem tudom de ha ez az igazság hogy totál véletlen utaztak időt akkor tökön szúrom magam. :D

hokuszpk - 2017. 12. 05. 16:22

kicsit korai meg a legio, lehetne ket-harom ilyen “World without Supergirl” resz, szerintem egekbe szokne a nezettseg.

DarkEagle - 2017. 12. 05. 20:26

Ha az van hogy Mon-Elék hazudtak és nem akarják elmondani Karának miért jöttek vissza akkor végképp baromság az egész. Mert azt értem hogy nem akarnak változtatni a dolgokon na de nyilván azért jöttek vissza mert Reign átveszi a hatalmat. Eléggé nagy a kavarodás körülöttük. Remélem jövőre ez kiderül rendesen.

Egyébként megléphetnének egy The death of Supergirl dolgot pá részig nincs Kara és J’onn meg a Légió kénytelen aktivizálni magát. De nagyon nem akar összeállni a képlet a sorozatban. Superman tényleg csak dísznek van. A valóságban soha nem történhetne meg ilyen hogy Karát csak így lenyomják és ő meg sem jelenik. Pláne úgy hogy tudjuk hogy Clark tud a Légióról hisz megőrizte a gyűrűjüket.

John Doe - 2017. 12. 07. 15:09

Egész jó volt ez a félévadzáró.

A végén lévő pár pillanatért kár, ott kellett volna lezárni amikor megkérdi a kislány, hogy Supergirl halott? A több felesleges volt. Az utolsó jelenet meg… :D Hát komolyan, akkor már az is jobb lett volna, ha Mon EL nője gonosszá változik, vagy mit tudom én. :DD Amúgy, ha már Mon El, a csaj alég határozottan mondta, hogy fel fog épülni. Ami tudva hogy a jövőből jöttek, nem is lenne meglepő.

DarkEagle - 2017. 12. 07. 18:03

Nyilván felépül hisz ő a főszereplő, ez nem is volt kérdés. A hatás elérése ami zavaró az egészben és sajnos ez a CW sorozatra mind igaz.

heidfeld - 2017. 12. 07. 18:12

Egész jó lett volna ez a 9. rész…
Ezzel a Mon-El dologgal sehogy nem vagyok kibékülve. 400 évig tartott kifejleszteni egy oltást, Ólom-ellen? Akik hip-hopp itt vannak, pár galaxis távolságból? Az időutazás hülyeséget meg, áhh…
Ez a Lena-James meg. Oké. Én is jártam olyannal, amit senki nem értett. Volt, hogy magam sem:D Ám soha nem volt nálam pajzs, vagy biztos megkérdezték volna, hogy minek is ez?
Többi viszont rendben volt. Gonosz milliomos nagyon jó színész/Colony-ban is remek volt/, vallási fanatikus szintén. Gondolom Reign-hívei is jönnek majd.
Határozottan jobb eddig az évad, mint az előző második fele.

DarkEagle - 2017. 12. 08. 14:20

Ha jók rémlik csak annyit mondtak, hogy a 31. században már van ellenszer az ólommérgezés ellen. Azt nem hogy akkor találták fel. Egyébként ez sem túl meglepő tekintve, hogy előttük mármint a Légió előtt nem volt túl sok Idegen faj a Földön, mármint elismerve úgy, hogy segítsenek is rajtuk. Most ugye Superman és Supergirl szeretett és nagyjából elfogadott hősök senki se kérdőjelezi meg őket az emberek közül de ez nem volt mindig így és nem is lesz, sok évbe telik nekik elérni, hogy az idegeneket tárt karokkal fogadják, ezért is ennyire hálás Imra és a többi Légió tag. Igazából erre utalt mikor azt mondta Imra, hogy Kara volt a példaképük.

Bár ez megint baromság mert igazából Superman érte el ezeket és nem Kara de hát na, nem ez az első alkalom hogy a sorozat kifordít dolgokat mert Kara a főszereplő. :D

cooper13 - 2017. 12. 09. 01:26

hat… ez a resz.. inkabb nem mondok semmit :D James es Lena WTF????? annyira elcsesztek James karakteret hogy hihetetlen. Elso evadban meg kedveltem, de mar akkor se jott be a “legyen egy szerelmi szal a fohossel” szal. Hala a jo istennek el is vetettek. De ez tenyleg, hogy a masodik evadban csinalunk belole egy szuperhost, de az se jon be ezert a 3.ban osszehozzuk az egyik legjobb karakterre es szinesszel (nem lenezve a tobbieket, Melissa az egyik kedvencem es J’nn) REALLY? Ezzel lehuzzak Lenat. Nagyobb kemia van Lena es Kara kozott vagy ket egymas melletti fadeszkaban a keritesunkon mint “Lames”-ben. Vagy ki kene irni a sorozatbol a fenebe vagy visszaterni ahhoz amilyen volt az 1. evadban mert ez katasztrofa ahogy kinlodnak.

Amugy tetszett a resz, kiveve a fentebb leirtak. Nagyon idegesit mar James karaktere, teljesen visszafejlodik.

heidfeld - 2018. 01. 18. 17:31

Nagyon gyenge epizód volt, és a zenék még tovább rontottak rajta…
Regin segítőire még kíváncsi vagyok, és a szektás-csávó is érdekes lehet.

DarkEagle - 2018. 01. 19. 03:09

Ha ez így megy tovább ez is menni fog a pajtásai mellé és egyedül a LOT marad a tarsolyban. Egyszerűen röhej ahogy kezelik a karaktereket. Mon-El továbbra is haszontalan. És mi az a röhej hogy Ő tanította a Légió tagokat mindenre? Konkrétan 1 évet töltött a Földön mielőtt le kellett lépnie. :D És mit tanított nekik? Elmesélte amit amúgy is tudtak? Supergirl badass és igazi hős, és van egy Bon Jovi nevű zenész aki régen jó zenét csinált? Ennyire szánalmasak nem lehetnek az írók hogy szerintük ez vicces. A fekete bőr rucikon továbbra sem fogok és tudok továbblépni. Még akkor sem ha a CW bepromózta Mon-El új piros ruháját. Ami egyébként szinte 100%-ig Superman ruhájának másolata, ill. annak változata. De legalább végre van némi szín máson is nem csak Karán. A Légió nagyon gyér egyelőre. Brainiac 5 röhejes de még így ezzel az undormány külsővel is ő a legjobb a három közül.

James és Lena szót sem érdemel. Szerencsétlen Katie-t nagyon durván lehúzza magával ez a Brooks gyerek. De persze kell valami nyáladzás még ha totál irreális is.

Reign jó lehetne ha nem tennék őt is szánalmassá ezzel a “Segíteni akarok, de azért mindenkit még a zsarukat is megölök, mert így fair.” :D

Amire viszont kíváncsi vagyok, mit kezdenek a többi World Killerrel, mert eléggé előrevetítette az a boszi hogy jön a többi. Viszont nekik már nem adhatnak fekete bőr ruhákat mert egyik sem emberi lény. Bár igazából Reign sem az ha szigorúan vesszük, külsőre sem szóval majd nyilván castingolnak pár CP-hez illő szereplőt és odadobják rájuk a képregényes neveiket.
Megvárom mit tesznek velük és ha őket sem bírják rendesen megcsinálni akkor nálam itt ért véget a sorozat. Röhej hogy Superman és minden más pasi csak dísznek van. Na mindegy. Egyszer csak ráveszem magam, hogy dobjam. Inkább maradt volna a CBS-en.

Szula - 2018. 01. 19. 12:09

Kezdem azt gondolni hogy kár volt Supermant is behozni ebbe a soriba inkább lett volna ez olyan föld ahol nincs is Superman. Az hogy csak emlegetik de még akkor sem tűnik fel mikor Karát kómába jutatták és veszélyben a föld elég cinkes. Nem azt mondom hogy állandó legyen de pl. most elég indokolt lehetett volna a megjelenése.

J’ohnnal amit meg művelnek az inkább szánalmas már. Harcolni nem küldik de ilyen hülyeségre előveszik hogy legyen Kara míg Lena oda megy. Rendesen meglepett hogy a végén fightólt ő is 10 másodpercet.

Brainiac meg egy rész alatt nagyon nem fogott meg.

Halkan kérdezve így féltáv környékén vajon Mon El új csaját kinyíratják a végén hogy újra Karával lehessen? Mert a Brainiac Kara páros még roszzabúl néz ki számomra.

hokuszpk - 2018. 01. 19. 14:01

remeljuk Mon-El -t nyirjak ki, Kara meg osszejon miss Saturnnal, ha mar ugyis a csajtultenges van a sorozatban, akkor csinaljak rendesen, es inkabb o maradjon, mint a kolyokkepu Mon.

John Doe - 2018. 01. 20. 02:31

Szerintem, Melissa tökéletes Kara, de mint Supergirl, még javulhatna.

Brainiac: A ruha, meg a megvalósítás gagyi volt, de maga a karakter, és a színjáték, nekem tetszett.

A rész maga gyenge volt, alul múlta, egy közepes részt, így csak 3.5/10.

James továbbra is felejtős, Winn meg Johnz sokkal több időt kéne hogy kapjon. Ebben a szezonban, James most Lenat húzza le, komolyan mondom, nem emlékszem, ennyire rossz castingra, mint James Olsené lett ebben a sorozatban. Pedig tök jó karakter az S univerzumban, de itt…

heidfeld - 2018. 01. 20. 08:46

Hogy Melissa jó választás volt-e a szerepre? Kara esetében feltétlen. Supergirl? Már nehezebb eset. Kezdő szuperhősként még elment, de mára kétségeim vannak. Színészileg még itt is vannak erősebbek, de én a szexuális kisugárzást hiányolom belőle.
Oké. Supergirl-nek nem feltétlen fontos, de nekünk, nézőknek nem ártana.
Kedves, bájos, szép, de nincs meg benne az a bizonyos plusz. Ha valakinek van pár perc ideje, javaslom a Shameless-ből nézze meg: Perry Mattfeld/Mel/. Hasonló típus, de benne simán megvan az, amit hiányolok.

hokuszpk - 2018. 01. 20. 14:18

ja igen. el ne felejtsem, en mar az elso evadban reklamaltam, es azota is tartom, hogy a holgy kifejezetten BUNROSSZ valasztas Supergirl szerepere. tessen visszaolvasni.

hokuszpk - 2018. 01. 22. 13:17

@DarkEagle : ahogy nezem 1 kommentem valoszinuleg a linkek miatt nem ment at a moderacion, akkor marad a link nelkuli kulcsszokozles : Taylor Swift + nezd meg a korabeli kepeket a holgyrol. ( arc, haj )

DarkEagle - 2018. 01. 22. 19:17

Bocs de jól értem, hogy szerinted Taylor Swift jobb Supergirl lenne, ezt akarod mondani? :D Ismerem már jó pár éve nem véletlen nem megyek a közelébe sem. Anno mikor kezdett még jó kis Country nótákat nyomott, mostanra csak az barom aki a szakításairól rinyál állandóan. :D Ha már Supergirl akkor maradok Laura Vandervoortnál, nálam ő az etalon, senki nem nyomta még le tévés fronton, sőt filmekben sem mivel nincs is kinek. :D

Egyébként nálam MA ért véget a Supergirl. Ugyanis jött egy casting hír. Megígértem, hogy addig nem kaszálom a sorozatot amíg nem látom mit művelnek a Légióval és a World Killer bandával. Eddig tűrtem a Légió bénázását, és hogy Reign úgy néz ki mint egy szökött szereplő a ‘Szürke 50 árnyalata’ filmből. És bár imádom Odette Annable-t és nagyon badass. Akkor sem nyelem le ezt tőlük. Úgy meg pláne nem, hogy ismerem a WK-kat nagyon régóta és tudom, egyik sem emberi lény. A legközelebb az emberi külsőhöz Reign áll de az hogy most castingoltak egy teljesen új szereplőt, aki nem is létezik, ráadásul egy totál random piros pulcsis néger csajt, nálam betelt a pohár. Ha nincs elég lóvé hogy normálisa megcsinálják őket akkor nevezzék legalább másnak őket.

Így maradt 2 képregény sori a CW-n. A Legends és a Black Lighting. Bár nem tudom meddig húzzák. És ha ez a kettő kimegy, akkor konkrétan egy CW sorim sem lesz, ami egy évtized óta először fordul elő.

Itt a link a castinghoz ha valakit érdekel.

cbr.com/supergirl-tv-worldkiller-purity/?utm_source=CBR-FB-P&utm_medium=Social-Distribution&utm_campaign=CBR-FB-P&view=list

hokuszpk - 2018. 01. 22. 19:31

“Bocs de jól értem, hogy szerinted Taylor Swift jobb Supergirl lenne, ezt akarod mondani? :D”

nem ezt akarom mondani.
anno 2009-2010 korul voltak ilyen hirek, hogy lesz Supergirl film vagy sorozat, es Taylor Swift lesz a foszereplo. es ha atmentek volna a linkek, akkor latnad mennyire hasonlit Melissa az akkor Swift kisasszonyra.

DarkEagle - 2018. 01. 22. 20:04

Ja, hogy arra gondolsz. Oké, arra amúgy emlékszek. Már akkor is mondtam, hogy ha abból lett volna valami magam gyújtottam volna fel a mozit ahol csak adják a filmet. :D

hokuszpk - 2018. 01. 22. 20:21

ja es Lauraval kapcsolatban meg teljesen egy velemenyen vagyunk. de szerintem az elso evad vagy a pilot kibeszelojeben mar ezt is kifejtettem.
akkortajt nem, de a sorozatot nezve mostmar orulok, hogy eppen volt szerepe es ezert nem johetett szamitasba.

DarkEagle - 2018. 01. 23. 18:47

Oké, nálam itt ért véget a sorozat! Ez volt talán a legnehezebb kaszám a 4 közül mert ezt valóban szerettem is és sokáig erőlködtem vele. Flash sosem érdekelt annyira ahogy az Arrow sem. Super család mindig is a szívem csücske volt. De amit itt művelnek a készítők az nem, hogy kritikán aluli hanem egyenesen sértő. Nem akarom megbántani a nőket szóval, női olvasók ne vegyétek magatokra de a MeToo kampány lényege nem az hogy a nők ne váljanak olyanná mint azok a moslék férfiak akik ellen neki mennek?

Akkor kérdem én, mi a jó büdös francért kell kiherélni minden CW sorozatban minden pasast? Itt van Brainy, itt van J’onn, Mon-El. De nem, ők összehoznak egy női Öngyilkos Osztagot, csak mert a kicseszett Fort Rozz épp egy kék csillag mellett száll ami tök “véletlen” elveszi a férfiak erejét. WOW, micsoda kreativitás. De persze Kara erejét is elszívja vagy mi az isten, de ő nyugodtan mehet mert miért ne menne. Elvégre a beszéddel minden harcot meg lehet vívni. Ez most komoly? Nem azért de akkor ennyi erővel mehetett volna ugyan úgy Winn is akár. :D Vagy bármelyik közkatona. Leslienek nem volt haszna bár a részt ő vitte a hátán és meg is ölték csak hogy a CW felmutathassa hogy igen is képesek áldozatokat hozni. WoW micsoda áldozat. 3 évad alatt kapott 4 részt a sorozatban a csaj. A másik két csaj meg csak dísznek volt ott kb. Psy legalább belenézett Reign fejébe. Na de Imra? Ő csak szerelgetett ott valamit. Micsoda ultimate squad te jó isten.

Ha ez nem lenne elég, újra elővettük az Alex románcot, kösz nem kérek belőle még mindig. Majd elővettek még egy nagy baromságot a netes zaklatást. Ami még jó is lehetett volna ha Alex nem állít oda FBI jelvénnyel a kis csajhoz. Röhejes volt.

Azt meg kilométerekről látom hogy Psy ahogy bele látott Imra fejébe Kara miatti féltékenységet látott szóval tuti hogy előveszik még ezt is.

Ja és végre felírhatjuk valahova. Mon-El felnőtt, adott egy komoly tanácsot Karának, amit lényegében bármelyik 70-es IQ-val rendelkező ember meg tudott volna tenni. :D

Az i-re a pontot az új Világpusztító (World Killer) tette fel. Nem elég, hogy megváltoztatták a külsejüket, de még a nevüket is átírták teljesen. Oké hasonló az eredetihez de miért kell ez?

Hármat ugye említettek ebben a részben: Power vagyis Reign aka Erő, Pestilence vagyis Dögvész, ami lényegében Perrilus képessége, aztán itt van a rész végén bemutatott új csaj, Purity avagy Tisztaság, képregényes nevén Flower of Heaven, Mennyország virága. Ez utóbbit el kell ismernem a Purity jobb név. Bár szerintem a papnő csak körülírta a képességeiket. Arra leszek kíváncsi hogy ki fogja alakítani az 5. tagot, Világpusztító-1-et. Főleg mivel ő férfi.

Konkrétan nem tudok felsorolni a részből egy jó dolgot sem, leszámítva Livewire dumáit. És ha már róla van szó. Hogy a büdös francba lehetséges az hogy az 1. évadban Kara lézerétől erőre kapott, konkrétan elnyelte őket, míg itt Reign lézerétől meghalt. WTF? Legalább a saját sorozatukat néznék az írók.

Ja és az egyenesen bicskanyitogató, hogy egy majmot csináltak Brainiac 5-ből, aki konkrétan egy élő számítógép de még a Google-t sem tudja használni. Szóval nekem ennyi elég volt ebből a förmedvényből.

Winnie miatt a LOT-ot még nem dobom mert bár megijedtem hogy Kid-Flash állandó lesz a sorozatban de az jogos, hogy aki ide átjött az mind jobb lett itt. De azt sem fogom sokáig tűrni. És akkor így ennyi is a CW-ből, mert kétlem hogy a Black Lightning lenne a megváltóm. :D A SupNatot meg szerintem a büdös életben nem fogom beérni. XD

DarkEagle - 2018. 01. 24. 00:43

Thx hogy betettétek a kommentet.

Még annyival egészíteném ki mivel út közben eszembe jutott, főleg mivel elemezgettük itt hokuszpk-al, hogy ki a jó Supergirl vagy volt vagy lehetne. Na már most ebben az évadban nem rég volt egy flashback rész a tini Karával és Alex-szel. Tudom, Smallville szindróma de ezer milliószor inkább azt a két kislányt nézem 10 éven át mint a mostani szereplőket. Nem mellesleg szerintem a tini Karát alakító Izabela Vidovic SIMÁN lejátszotta Melissát. És sajnos ez nem Melissa hibája hiszen vele sem bánnak kesztyűs kézzel az írók.

heidfeld - 2018. 02. 05. 16:57

Nagyon komoly kétségeim vannak, kitartok-e, az évad végéig…
Komolyan, olyan érzésem volt, mintha egy 1960-as évek ben vetített sci-fi-szerű valamit néznék. Amikor jött Mon-El, azzal a valamivel a kezében.. Kínomban nevettem.
Logikátlan dolgokat, gyenge, érdektelen párbeszédeket meg sem próbálnám boncolgatni. Szomszéd kislány 12 éves, de nem kapna jó jegyet, ilyen irományra.
Színészi játékkal is egyre több a gondom. – Tisztelet a kivételnek.

Shed - 2018. 02. 08. 08:50

Nem néztem meg az utolsó két részt, mert elvesztettem az érdeklődést, sztem dobtam az egészet. De látható a kommentek mennyiségéből is, hogy eléggé leült sajnos ez a sorozat, pedig az első évad nekem nagyon bejött. Hozzá kell tenni, hogy a karakterek sokat vesztettek a vonzerejükből, nem gondoltam volna az első évad alapján hogy ilyen, nekem nem tetsző irányba visznek el dolgokat.

Szula - 2018. 02. 09. 14:02

Shed

Szerintem kifejezetten jó volt a legutóbbi rész 13. Alex volt kicsit zavaró de legalább kezdenek felpörögni az események. Csak ugye pont jön a több mint 2 hónapos szünet (ápr. 16-án tér vissza) aminek most nem örülök. Be is dobtak nekünk 2 cliffet így a szünetre.

heidfeld - 2018. 04. 18. 21:21

Lassan az lenne meglepő, ha jó, vagy érdekes lenne az aktuális rész..
Komolyan mondom: Ez nem Supergirl, hanem SuperCW. Ja, olyan nincs is….

DarkEagle - 2018. 04. 24. 12:09

Na, VÉGRE, egy ténylegesen jó rész. És mily’ meglepő, olyan emberek kellettek hozzá, akik valóban jobbá tették anno a sorozatot, mint J’onn. Akármikor ő avagy David Harewood kap főszerepet mindig jó rész van. Igazán felébredhetnének a készítők. Nem beszélve ugye az apját alakító Carl Lumblyról aki mindig zseniális. És azért milyen meglepő hogy amikor kapunk egy ilyen jó részt akkor mindenki más is kiemelkedő vagy legalább jó. Mint pl James vagy Mon-El. Érdekes mód egyik sem zavart be. Sam és Lena jelenetei is zseniálisak voltak. Atya ég nem is emlékszem mikor használtam utoljára a zseniális jelzőt a Supergirl esetében. :D

Pestilence remélem valami normális catingot kap mert Raignen kívül eddig egyik WK se nyűgözött le. És nagyon ajánlom hogy ne játsszák be Imrával a szerelmi háromszöget és a vitázásokat Karával mert falnak megyek.

Eddig kemény 3 v 4 ilyen jó rész volt, igazán megérdemelnék többet is ha már ennyire kitartóak vagyunk és nézzük hétről-hétre.

Ennn - 2018. 04. 25. 00:57

Végre kezdenek valamit a köppennyel!!!! Sosem értettem minek kell…

DarkEagle - 2018. 04. 25. 15:53

Légellenállás miatt, elmondták a Pilotban anno. Könnyebben tud repülni. :D Ami vicces, tekintve, hogy a Légiósoknak pl nem kell köpeny hogy tudjanak repülni normálisan. De mondhatnék másokat is. Igazából ez is ugyan olyan baromság mint az hogy nem ismerik fel őket mert rajtuk van egy szemüveg. Hülyeség de nem érdekel senkit.

heidfeld - 2018. 04. 25. 16:04

Megmondom őszintén: Túl sok a jó sorozat, de kevés az idő. Ám, ha több is lenne, nem érdemes régen szerettet, ma gyenge klónként vergődő karaktereket nézni, bosszantó jelenetekben…
Supergirl személyisége is egyre jobban irritál, illetve ez a Legió-dolog is túl korai, a megvalósítás meg szót sem érdemel.
Ha lesz Maxwell Lord, Lex Luthor ( de nem lesznek), Alex-nek új barátnője ( Ez szinte tuti), akkor benézek.
Addig is, sok türelmet kívánok a maradóknak!

Chloe Price - 2018. 04. 28. 20:50

Én nem olvastam egy képregényt se. Supergirlt a Smallville-ből ismertem ez előtt. (Persze hallottam már róla, de csak felszínesen.) Engem is irritál egyre jobban itt. Most is J’onn apja kellett ahhoz, hogy Kara megmondja mit gondol Mon-El-el kapcsolatban. Már rég ki kellett volna osztani a srácot. Túl jó ez a csaj, idegesítően jó. Lehetnének gyenge pontjai, nem fizikailag értem, hanem tulajdonságban. A Smallville-ben amennyire emlékszek, nem volt ennyire tökéletes.

DarkEagle - 2018. 05. 01. 12:33

Hogy mennyire utálom az ilyen részeket amikben kezdünk valahol és a végére teljesen ugyan oda lyukadunk ki csak fordítva.

Először is leszögezném, tapsoltam, mikor Imra kioktatta Karát. Majd jöttek a betegedések amiket igazából nem lehet komolyan venni, tekintve hogy ez mégis csak egy CW sorozat. Épp ezért nem értem, hogy minek ez a fölösleges időhúzás és drámázás mikor nyilvánvaló hogy Alex és Winn úgyis meggyógyul. Maradtunk volna annál hogy az ismertek közül senkinek nem lesz baja. Na, mindegy. Ami talán jobban zavart, hogy az egész Kara-Imra cicaharc totál felesleges volt, mert bár kara rájött, hogy szép szavakkal nem ér semmit Imra meg valamiért eldöntötte, hogy még sem öli meg Pestilence-et. Újabb totál felesleges szócséplés.

Ráadásul nem elég, hogy átírták teljesen Imra testvérének sztoriját akinek a neve is más lett, még magát Pestilence-et is kifogatták. Semmi köze nincs basszus Blight-hoz. Akiknek valóban közük van ugye a Légióhoz de teljes más ok miatt. Na mindegy, ezt csak a comic fan énem mondatta velem.

Mindenesetre kész a WK trió, aminek ugye nem hármas csapatnak hanem négyesnek kéne lennie de nem gáz. De nyilván nem lehetett négy személyes a csapat mert akkor milyen nemzetiségű PC casting lehetne ő? Mert ugye van amcsi, van néger, van ázsiai, mondjuk a negyedik lehetne akár valami iszlám no de értitek. Kész a bőrrucis banda és ez a lényeg. :D

Összességében nem volt rossz rész és meglepő módon James és Winn jelenete elég szép hatással volt rám, azt átéreztem de nagyjából ennyi pozitívumot tudnék mondani.

Ja még annyi, hogy nem elég, hogy Brainy emberi külsőt kapott de ennél hülyébb már nem is lehetne. Nem gáz, hogy a jövőből jöttek, lényegében minden információt felhalmozott a több ezer év alatt mióta megszületett de nem tud semmit a Facebookról vagy egyéb szociális érintkezésekről. Teljes mértékben idiótává alakították a DC talán legokosabb karakterét. Congrats CW!

LaCRossE - 2018. 05. 08. 14:26

Purity és Pestilence megölése szerintem felér egy tökönszúrással a készítők részéről.

DarkEagle - 2018. 05. 08. 15:41

És csak az egyik baromságot emelted ki a részből. :D
Annyira örülök amúgy, hogy Lena beolvasott Karának. Komolyan mondom eddig bírtam, lényegében miatta szenvedek a sorozattal még de az ebben az évadban nem könnyíti meg a dolgomat az elmúlt részekben. És most kimondottan irritáló volt. Nagyon utálom ezt a képmutatást amit csinál. Komolyan mi az istent vár? Nem minden Super. Ha jönnek a kryptoni idegenek mi az istent csináljanak az emberek, várjanak rá hátha odaér mindenhová, vagy ha megint kap egy kis piros csókot és átvált Kara bitchre akkor majd elsírja a bánatát hogy de rossz volt de a kövi részre már nem érdekli hogy megölte a fél világot? Kész vicc na.

De ami ennél is röhejesebb az az írói baromságok. Először is, mi az a baromság hogy Lena kryptonittal fékezte meg Reignt mikor nincs is rá hatással, hiszen láttuk ahogy letépte magáról még az évad elején mintha ott se lett volna. Persze lehet én emlékszek rosszul a sok sületlenség közt.

Na meg az a műsor amit lerendeztek ezek hárman a hallucinálós erdőben. Te jó isten. Egy bottal lenyomnak valami démon szellem izét. Aztán Alex csak benyögi, hogy ott látott egy bejáratot. HOL? mindenhol fa van könyörgöm. :D Meg ugye mikor megtalálják a kínai bigét meghalva erre azt mondja, oké akkor arra kell menni. Mi alapján? Azért mert a halott nő bal keze bal oldalon volt? És akkor ne beszéljünk a végére hagyott szerelmi drámáról. Remélem a Légió nagyon hamar elhúz a francba mert 2 éve rájuk várok de mindhárom tag borzalmasan irritáló. Brainy különösen nagy csalódás.

Na meg ugye a rész végi harc. Annyira elegem van már ebből, hogy beszéddel győzik le az ellenséget állandóan. És a végén még Kara ki meri mondani hogy megmentették Juliát. Mi van? Meghalt basszus, hol mentették meg? Még egy könnycseppet se hullajtott érte. És ha már Kara. Mikor Reignnel harcolt út közben elment az ereje erre a végén meg repül? Hogyan? Akkor még mindig telehold volt vagy mi az isten.

Ja és a legszebb. James besétál egy Luthor barlangjába majd Winn miután mondja neki hogy kamera kilőve mint valami amatőr leveszi a maszkot és nézi az ajtót. Hát nem igaz, ennyi tapasztalattal a háta mögött eszébe sem jut hogy egy Luthorhoz nem sétálsz csak úgy be mert tuti hogy vannak rejtett kamerák is? Na persze mintha számítana az a “drámai” jelenet ugye hiszen a végén elsírta a bánatát Lenának. Mondjuk annak a jelenetnek legalább volt értelme. El se hiszem hogy James a leglogikusabb az elmúlt pár részben. :D

Ja és ide a rozsdás bökőt hogy az ajtó mögött van egy kész arzenálja Lenának. :D És ha már Lena. Ő az egyetlen konkrétan akit lehet értékelni mert a szarból is tud várat csinálni, hála Katie McGrathnak, de most komolyan. Brainy nem tudja mi az a Facebook, nem tudja használni a 21. századi számítógépeket de Lena odaül egy 31. századi hajóra és mindenféle manual elolvasása nélkül elkezdi irányítani a hajót, amit Brainy is úgy kezel mint a régi orosz tévéket szoktuk gyerekként, hogy belerúg és működik?

Komolyan mondom itt telt be a pohár. Ezt az évadot letudom de ha jövőre csak egy ilyen részt látok isten veled CW sorozatok többsége mert az agyamra mennek. Ja és ne feledjük a kötelező Marvel utalást. Lásd HOLD DOBÁLÁS!

Huh, bocs emberek de ezt ki kellett adjam magamból. :D

Adamzget2 - 2018. 05. 08. 23:50

Dark,

Mikor Kara elájult előtte és látta az erdőt, akkor látta azt is, hogy Samék merre indultak el, csak gondolom mivel amint elkezdtek hallucinálni a holtestet előbb észrevették, minthogy elinduljanak az adott irányba.

A harc utáni kirepülésnél én is néztem, de utána elmondták, hogy amint elpusztult az erőd eltűnt a napfogyatkozás, lehet miközben esett szét az erőd az már elpusztulásnak számít :D

A többi állításoddal viszont egyetértek. (pedig nem sűrűn fordul ez elő :D)

DarkEagle - 2018. 05. 09. 01:02

Na jó de Kara almát csak ő látta, mikor elájult, itt meg ugye nem ő hanem Alex mondta az irányt. Mármint arra gondolok mikor a sok fa közt Alex lát valami ajtót ami ki tudja milyen messze van. :D

Amúgy az se igaz hogy az erőd elpusztulásával azonnal abba maradt a napfogyatkozás. Mert a képen pont azt mutatják, hogy amíg romba dől az erőd közben ugyan úgy állt a napfogyatkozás. Mondjuk ez lehet effektes hiba vagy bármi más de akkor is hülyeség.

Mate815 - 2018. 05. 09. 09:22

Lena mennyire retardált, hogy nem jön rá Supergirl=Kara?

Dark: ” Ezt az évadot letudom de ha jövőre csak egy ilyen részt látok isten veled CW sorozatok többsége mert az agyamra mennek.”

Ne áltasd magad, jövőre is itt fogsz rinyálni :D

DarkEagle - 2018. 05. 09. 10:24

Inkább te ne áltasd magad. Nálam is betelik a pohár egyszer bármekkora képregény fan is vagyok. :D

Amúgy szerintem Lena tudja hogy ki is Supergirl. Nem ennyire hülye ő. Ha Cat Grant rájött akkor ő tuti hogy azonnal tudta. Tekintve hogy lógott Clark Kenttel és állandóan Alex-szel van. Meg szerintem ahogy odamondta Karának, hogy mik az ő titkai az nyilvánvaló utalás volt. Persze ennél a sorozatnál sose tudni. Holnapra elfelejtik az írók amit előzőnap kitaláltak általában. :D

John Doe - 2018. 05. 10. 23:09

Lassan kínossá válnak a részek, a legutóbbinak ugyan volt néhány jó húzása, de összességében, inkább azon gondolkodtam, megéri-e foglalkozni még vele? Rá szánjam-e, azt a heti másfél órát az életemből, vagy töltsem valami hasznosabbal.

LaCRossE - 2018. 05. 15. 12:14

Lena jól megmondta Karának, teljesen igaza volt.

DarkEagle - 2018. 05. 15. 13:34

És nagyjából az ő jelenetük és persze J’nné az amit lehetett értékelni.

Kész vicc ez az évad. Ezek hol voltak a múltheti részben már nem azért? Mindenki nagyban örömködik hogy á már csak egy WK van. De egyik se vette észre hogy Reign beszívta a maradék kettő erejét? Alex a nagy badass ügynök ott hagyja a telefonját egy tini mellett hátha felhívja az anyját. Csak gratulálni tudok. Még véletlen se intézzék el úgy Reignt hogy nem a beszélgetés hat majd rá.

Amikor Lena kioktatta Karát konkrétan hangosan kiabálva tapsoltam. Mindössze 1.5 évad alatt a készítőknek sikerült a sorozat szívét, Karát úgy megutáltatni velem, hogy konkrétan a halálát kívánom. Jobban utálom már mint magát a tényt, hogy elcseszték a Légiót, a Világpusztítókat és konkrétan minden karaktert a sorozatban. Akit meg nem annak nem adnak elég játékidőt mert akkor nem lenne eléggé feminista BS a sorozat.

Egyébként szerintem a liftes jelenet Karával egyértelművé tette hogy Lena tudja hogy ő Supergirl. Ahogy nézett rá az eléggé egyértelművé tette. Ezek után meglepne ha nem tudná. És természetesen Kara is abba a hibába esik mint anno Clark, hogy először barátként tekint egy Luthorra majd titkok miatt és az Istenkomplexusa miatt sorozatgyilkost csinál belőle. Ide a rozsdás-bökőt hogy nem erre játszanak a készítők Lenával is.

Jövőre 2 kerek részt kap tőlem a sorozat és ha nem azt kapom amit akarok akkor instant kasza, ahogy a pajtásaival is ez lesz. Nekem ebből a gyatra írásból elegem van.

DarkEagle - 2018. 05. 15. 13:35

Komment ragadás.

Mate4182 - 2018. 05. 15. 22:25

sosem fogod kaszalni egyiket se …

Mate4182 - 2018. 05. 16. 22:46

na cask sikerult elovennem ujra a supergirl (az elmult hetekben nem fert bele az idombe)
es azt kell mondjam: hianyzott :D

eddig 2 reszt neztem meg, majd ma este meg kettot meg fogok, de ezek alapjan eddig teljesen elegedett vagyok.

3×14: a hosszu szunet utan par perc eleg votl hogy visszarazodjak. tetszett Lena es Sam kozos szala, ahol miss Luthor probalja szetvalasztani a REign gent a Sam genektol. gondolom sikerulni is fog :D (nem banom, Odette Annablet 86 evadon at neznem ahogy cask mosolyog es nevet :D)
tetszik ahogy J’onn apjat kicsit jobban belevonjak a sztoriba, jo a kemia az apa-fia viszonyban.
a majom robotok es Winn anyja kevesbe nyerte el a tetszesemet, de Winn a sorozat Ciscoja (sot nalam az egesz Arrowverse Ciscoja, jobban mint Cisco:D) felolem barmelyik resz szolhat rola

3×15: ez a resz mar kicsit nehezkesebben ment le, de kulon pont a resz elejen levo feelgood pillanatokert amikor activityztek (J’onn apja nagyon vices volt ahogy folyton csalt veletlenul) es ezuttal a MonEl Kara jelenetek se voltak annyira csopogosek. Jo hogy vegre kezdenek valamit a kopennyel…

nemsokara megnezem a 16ot es a 17et. Kivancsian varoom, remelem less olyan jo mint ez a ketto resz volt.

Mate4182 - 2018. 05. 17. 05:44

3x 16 – bar erezheto volt hogy Winnek biztosan nem esik baja (egyre tobb teret kap a srac :D esetleg olvassak a keszitok a kommentjeimet ? :D) azert volt egy kis ,,izgalom” a fertozesevel kapcsolatban.
Ez a ,,volgy” vagy mi a tosz ahova Sam kerul mikor Reign uzemmodban van nem igazan vilagos. akkor ez most vmi parallel universe vagy alom vilag vagy mi?
azert azon jot mosolyogtam amikor jobb hijjan faagakkal indultak neki a csajok. Jo oreg kromanyoni-style :D
a resz elejetol kezdve remenykedtem hogy a taho azsiai doki less a hunyo mert nagyon irritalo volt. orultem is mikor beigazolodott.

3×17 – miert erzem ugy hogy (bar megtudjuk hogy Lena hogy jutott kriptonithoz) de az a pancel terem jo par dolgot rejt meg amit nem tudtunk meg James lelkiismerete miatt? Ez a resz kicsit kevesbe csuszott le mint az elozo 3 bar ebben kozre jatszik hogy az egesz muszakomban azt daralom :D
Viszont!
Winn-Brainie – komolyan ezek ketten mehetnenek a LOTba azonnal, esetleg egy sajat spinoff :D tok jol mukodnek egyutt, szorakoztatoak is!
Az hogy Reign latszolag atment ,,gyujtogetobe” (mintha elnyelte volna a ket vilagpusztito energiajat/lelket/erejet) kicsit Flash-es …
(mostmar ertem mire gondolt DartEagle a flash topicban)

na lassuk a 18at…

Mate4182 - 2018. 05. 17. 06:56

3×18 – ez kicsit konnyen ment, nem?

marmint…
– MonEl ujra KAraval van (bar en birtam Imrat)
– Reign megfigyeles alatt a luthor laborban

ami gondot okozhat:
– Lena Kara viszony (vajon tudja Kara titkat?)
– Reign ugyis megszokik valami modon
– nem maradt tobb vilagpusztito?

apropo: valaki sejti mi lehet a resz vegi cliffhanger?

amugy az oke hogy Kara nem kerult kozvetlen kapcsolatba a kriptonittal, de nem kene mar attol is kikeszulnie hogy egy legterben vannak?

John Doe - 2018. 05. 17. 12:19

Jó lett volna ha Mon-El is elmegy, de végig sejthető volt, hogy erre megy ki a játék. Amúgy, Imrát alakító színésznő, elég szép nő, szóval szerencsés ez a MonEL gyerek..:)

Lena jó kis szöveggel megkínálta Karat abban a liftes jelenetben, az tetszett. És még valami az igazi Karaból is előjött, ahogy reagált…

Jó lenne, ha az első évados Karat visszahoznák, ill. a harcjeleneteket picikét jobbá tennék, mert most is, elég gagyi volt az egész.

DarkEagle - 2018. 05. 22. 20:03

Mi a jó büdös franc volt ez a rész? Eddig se volt valami túl okosan megírva ez az évad de ebben a részben kitettek magukért. Alex könyvek olvas hogy kell átsegíteni valakit egy traumán, holott ő maga is átesett már jó páron. Ráadásul elviszik J’onn apját a világ egyik leghangosabb helyére ahol egy ennyire beteg ember aki még meg sem szokta a földi világot még jobban kikészül. Csillagos ötös a nevelésre. :D Az meg hogy Sam lánya és J’on apja közösen oldják meg a dolgokat kb azonnal tudható volt ahogy bekerültek a képbe.

Ami nagyon de nagyon zavart az James, már megint. Eddig se volt kedvencem de most már rohadtul elegem van hogy mindig előrekerül ez a rasszizmus téma. Tudod ki hiszi el, hogy a zsaruk lekapcsolnak két néger kisgyereket akik bújócskáznak csak mert feketék. Szerencsétlen Lena meg csak bólogatni tudott. Amúgy nem sértésből de a világot tuti nem érdekelné hogy fekete igazságosztójuk van, elvégre J’onnt is ismerik. Ez megint csak egy kicseszett Trump hadjárat volt. Baromi unalmas már hogy ez a sorozat ennyire politikai lett. Csak a nők körül forog meg az épp aktuális politika körül. Ráadásul értelme sem volt hiszen, James 2 mondat után hagyta hogy a csaj feláldozza magát és végül még sem fedte fel magát szóval az egész vergődés és a pocsék színészi alakítása totál felesleges volt.

ÉS akkor a végére hagytam a legszebbet. Egy kaviccsal akarják meggyógyítani Samet. Naná hogy. Mondjuk ez már akkor tudható volt hogy mi lesz a vége mikor kiderült hogy ki Reign. Lana és Kara egymásnak feszülése nagyon irritáló főleg Kara miatt. Ő a nagy igazság bajnoka de közben ő hazudik a legjobban. Hagyjuk már ezt a kamu rizsát hogy azért nem mondja el XY-nak hogy ki ő mert védeni akarja őket. James, Winn, Alex meg egy halom másik ember tudja a titkát akkor mit számít Lena? Utána meg csodálkozik ha ő is olyan lesz mint Lex.

De legalább a következő részt várom. Kíváncsi vagyok hogy fogják elcseszni Új Kryptont. Ebben az évadban már 2 nagyon jó képregény sztorit megerőszakoltak szóval jöjjön a harmadik is. :D

DarkEagle - 2018. 05. 29. 20:50

Azért az nem semmi, hogy Karának fel se tűnt hogy az Argo city tanácsban ott van a sötét papnő aki a világpusztítókat irányítja. Pedig elvileg találkozott vele a földön is.

Alex szála meg kezd egyre nevetségesebb lenni. Hirtelen veszélyes a munkája mert gyereket akar? mintha másnak nem lenne veszélyes munkája miközben gyereket nevel, lásd tűzoltók, rendőrök, ugyan olyan FBI és más egyéb ügynökök és még lehetne sorolni. Mindig ez a fölös dráma.

A Lena szál érdekes lehetett volna csak hát Karáék megérkeztek. James pedig hivatalosan idióta, nem tud normális tanácsot adni, csak bólogatni. Lényegében támogatja Sam megölését. Nem semmi fordulat attól aki Superman mellett nevelkedett. De van egy olyan érzésem hogy az a papnő nem véletlen egyezett bele hogy Kara elvihet Argóról egy darab követ. Tuti hogy azzal nem tudják megállítani Reignt.

DarkEagle - 2018. 05. 29. 20:50

Vagyis életbe kell lépjen idővel Lena terve.

John Doe - 2018. 05. 31. 23:24

A sorozat egy sorban: Supergirl mindent megold a szájával.

DarkEagle - 2018. 06. 01. 13:32

Kiégtem mára is, kösz John Doe. :D

Mate4182 - 2018. 06. 02. 19:07

na, az egyetlen hatasos resz a cliffhanger volt ebbol a reszbol…

kivancsi vagyok mit tudnak nyujtani a maradek 3 epizodban … ranezesre egy reszben le kene zarniuk ezt az evadot most

DarkEagle - 2018. 06. 05. 22:38

Agents of PEACE? Oké, nekem itt lett elegem. Az 1. évadban még le akartak igázni kb mindenkit, most meg fegyvert se mernek majd használni mert épp ez a trendi Amerikában? Remélem itt is majd bénító lövedékeket használnak mint az Agents of Shieldben. :D

Karát konkrétan úgy vágnám fejbe egy darab oszloppal hogy felébredjen hogy fel se kelne többé. 1 rész alatt lenyomják Reign-t akiben HÁROM WK ereje is megvan és mintha valami kicseszett happy end lenne fogja magát és ellovagol a drágájával anyucihoz. Mit számít az neki hogy a Föld még veszélyben lehet.

Remélem ott marad örökre anyuval meg Mon-El kutyulival és akkor kapunk egy Superman spinoffot normális sztorival. Mert fel nem fogom hogy miért nincs még említés sem a csávóról, főleg hogy nem holmi random pistákkal kell harcolniuk.

A végére azért betolták a fanoknak az eljegyzést. Mon-El lényegében gyűrűt húzott Kara ujjára. hát nem aranyos? NEM! Minek adta neki a gyűrűt? Ő talán nem tud repülni?

Az utolsó két részben meg harcolhatnak majd a 3 vén boszorka ellen, de jó. Mondjuk ellenük nem sok esélye lenne Karának tekintve hogy a mágia ellen nincs esélye a kryptoniaknak.

Mom - 2018. 06. 11. 19:30

Mivel kis szünetet kellett beiktatni a vizsgák miatt, még csak a 19. részig jutottam. De én borzasztóan unom!
Mindaz, amiért korábban szerettem a sorozatot, bája, a humora, a könnyed limonádé, az erős testvéri kapocs valahol út közben eltűnt belőle. Ami maradt, az meg nagyon hidegen hagy, sajnos.

Az meg, hogy mindenkit lebeszélünk a bűnözésről a pc olyan szintje lehet, ami számomra már az érthetetlen tartományba esik. Nyilván nem kell halomra ölni a gonosztevőket, de azért a kettő között is működnek igazságügyi rendszerek, csak mondom. Például elég sok országban nincs halálbüntetés, de ez nem jelenti azt, hogy a köztörvényes bűnözőktől ne lehetne megvédeni a társadalmat…

Valahogy ebben a félévadban mindenki csapjából a dráma ömlik, folyik, vagy csak csöpörög. De egy darab kellemes, pozitív, örömteli szálat nem tudnék kiemelni kb a corssover óta.

De most komolyan, miért kell ez? Miért kell az Arrow meg a Flash után a Supergirlnek is elvenni minden életkedvét?

DarkEagle - 2018. 06. 11. 19:48

Tudod, mihez tudnám hasonlítani a mostani dolgot a fegyverekkel? Anno a Charmedben volt egy történetív amiben jöttek a fene se tudja már kik, valami felsőbbrendű lények. Ja igen, az Avatárok akik elhozták az úgymond Utópiát. A sorozat nagyon erre akar hajazni ezzel a nem ülünk meg senkit mert mi vagyunk a Béke Ügynökei. :D Csak hát aztán ott is kiderült ugye hogy nem minden arany ami fénylik.

Vicces lesz látni, hogy a DEO ügynökök bemennek egy komoly fegyveres harcba és az ellenségnek nyilván komoly arzenálja lesz, nekik meg valami SHIELD-ből átkopizott bénítófegyver. Nem baj hogy a fél DEO gárda meghal de legalább nem ültek meg senkit és több részen keresztül mehet majd az önsajnálat meg a gyász. Lásd Arrow. amint Oliver eldöntötte hogy nem öl sokkal több lett az áldozat. :D

Értem én és támogatom azt hogy ne használjunk fegyvert. De könyörgöm. Ha a rendőrségtől elveszik a fegyvert, akkor ki védi az ártatlanokat? Egyébként sem maga az eszköz a hibás hanem a használója. Ölni bármivel lehet könyörgöm. Egy darab bottal is. Akkor tiltsunk be mindent, még a ruhákat is mert egy pólóval simán meg tudnék folytatni bárkit. Nem a fegyvert kell eltörölni, hanem a bűnösöket kell megállítani.

Egyébként én az idei évadból talán 3 részt tudnék mondani ami jó volt. A flashback a tini Karával és Alex-szel, a J’onn centrikus rész ami szintén félig meddig flashback volt, mikor ugye felrepültek Karával a Marsra. Meg talán az a rész amikor elkente Kara száját Reign. És nagyjából így ennyi is. A crossover az borzalom volt.

winnie - 2018. 06. 15. 22:50

csak olykor beletekerek a részekbe, de szerencsétlen fehér hajú, háromgolyó homlokút mindig idétlennek találtam a kinézete miatt (lehet, hogy amúgy tök jó karakter). na, ő állandó lesz jövőre, cserébe wynn nem.

DarkEagle - 2018. 06. 16. 14:46

Haját leszámítva, képregényhű Brainiac 5 egyébként. De nem is a külsejével van a gond.

Pont most akartam én is beírni, hogy ő lesz jövőre az állandó, Winn meg megy a levesbe kb. Ami érdekes, tekintve, hogy Winn komoly része a DEO-nak míg Brainy baromira nem. A képregény verzióját nagyon bírom de itt nyomába se érnek. 12-es szintű entitásról beszélünk aki, ahogy láttuk a Krypton sorozatban is, több ezer bolygót begyűjtött és azok tudását. Itt meg a Facebookot se ismeri, sőt a saját hajójukat se tudta vezetni. Ezért fogom szerintem kaszálni jövőre a sorozatot, kivéve ha meg nem győznek valahogy, mert minden karaktert leépítettek idén, még Karát is aki eddig fenn tartotta a lécet.

Szula - 2018. 06. 17. 09:16

A Supergirl 4. évadjára állandó szereplőnek lett kiemelve Jesse Rath (Brainiac-5), míg Jeremy Jordan (Wynn) le lett fokozva visszatérőnek.

Erre csak azt tudom mondani hogy elmennek a pi..ba. Minek kell azt a szerencsétlent vissza hozni ráadásúl állandónak? Ha Mon-el is marad legyen még egy kis szerelmi háromszög jövőre is? Mert ugye aki ismeri a képregényeket kicsit is az tudja miről beszélek. Az meg hogy ez Wynn rovására megy csak még idegesítőbb.

Lollipop - 2018. 06. 17. 20:17

Annak azert orulok, hogy nem siman azzal oldottak meg Rain kiiktatasat, hogy Sam a lanya miatt legyozte(eddig!). Azzal viszont, hogy a 2. evadban behoztak Supermant aki eddig mindig eppen “mas bolygon volt” azota is, elegge kitoroltek a sorozatbol. Nyilvan ez nem rola szol..de most elvileg ez vilagmeretu csatara notte ki magat, nem csak varoson belul zajlanak az esemenyek, nem lenne baj ha most visszahoznak a storyba.Ha egy ilyennel nem kerul bele a kepbe kb kar volt egyaltalan “bemutatni” tavaly. Persze en nem kovettem a kepregenyt, ez csak az en gondolatmenetem.

LaCRossE - 2018. 06. 19. 15:36

Chris Wood távozik.

Lehet én is, mert nem vagyok lenyűgözve. Jöhetnek itt most a “Last Daughter of Krypton” adaptációval, de hát az a sztori amúgy sem a kedvencem.

LaCRossE - 2018. 06. 19. 15:43

Vagy Red Son. Az sem különösebben hoz lázba.

Mate4182 - 2018. 06. 19. 16:40

Jeremy Jordan volt a legerosebb karakter ebben a sorozatban … hat ritkan mondok ilyet, de ezzel meglendult a kasza

DarkEagle - 2018. 06. 19. 17:30

Pont ezt akartam írni is mint te LaCRossE. Ha nem jön valami fergetegesen jó kritika, akkor nekem ennyi volt a sorozat. Nálam betelt a pohár. Nyomnak egy fél mondat arról hogy Superman épp Madagaszkárban eteti a pingvineket vagy miket és kész. Winn lelép, ami tök “logikus”. Nyilván túl sok a pasi a sorozatban ezért lényegében minden TEHETSÉGES szereplőt eltávolítottak, lásd ugye Jeremy Jordan és David Harewood. Mondjuk nem tudom, hogy J’onnal mi lesz most akkor. Vándorkörútra megy ő is lelépett mert erről ugye nem volt hír. Mindenesetre azt látjuk, hogy nők átvették a terepet. Lényegében tényleg mindenhol nők vannak már csak.

James és Brainy baromira irritáló szóval nem mérvadóak. Pedig mekkora reményeim voltak Brainy-vel te jó isten. És félő hogy elő fogják venni idővel hogy Karával kavarni fognak.

Reign legyőzésére nem mondok inkább semmit. Magáért beszélt szerintem. Akiben van egy kicsinyke kreativitás az szemöldökráncolással nézte végig.

Lena “pálfordulása” komolyan meglepett valakit? Szó szerint Lex Luthort csináltak belőle. Nála a mindent elpusztító kő, és még Ms. Teschmacher is. Szó szerint meg van a Luthor kombó. Aki ismeri Superman sztorit az tudja mire célzok.

Ha már Superman sztori. Felháborító, hogy nem tudnak mit kezdeni magukkal az írók. Supergirl legjobb sztoriját elcseszték, lásd Reign és a Világpusztítók. Erre inkább előveszik Superman egyik legjobbját a Red Sont és csinálnak egy Kara verziót belőle. És komolyan elvárják hogy elégedetten bólogassak.

De legalább Winn búcsúja kicsit könnyeket csalt a szemembe. Ebből is látszott, hogy kit is küldenek el. Egy olyan színészt aki messze meghaladja a gárda 98%-nak szintjét.

Ja és említsük meg Alexet is hiszen ő volt a legnagyobb badass ember a sorozatban erre aktatologató lett mert neki gyerek kell. Oké. Egyébként rendesen meglepett mikor kinyírták Mon-Elt, Samet és Kara anyját. De azonnal leesett hogy ez a CW.

A crossovert megnézem mert kíváncsi vagyok mit kezdenek Batwomannel és szerintem ennyi is a CW sorozatokból, kivéve ugye Legendák és Black Lightning.

Ennn - 2018. 06. 19. 23:59

Nem fogom elhinni, hogy ennyi karaktert kitesznek egyszerre, hacsak nem saját sorozatot kapnak pl mittom én mi a nevük Leagues of Heroes…
Vagy pl azt inkább elhiszem, hogy két időszálon fog jövőre menni a cselekmény. A most “távozó” szereplők közül senkinek sem látok semmit az imdbjén ezért szerintem nem mennek nagyon messze.

winnie - 2018. 06. 20. 05:41

“A most “távozó” szereplők közül senkinek sem látok semmit az imdbjén ezért szerintem nem mennek nagyon messze.”

mert eddig foglaltak voltak (oké, például wood alapból 2 éves szerződéssel jött), most lettek szabadok, mondhatni, és ha le is szerződnek valahova, akkor sem rögtön teszik, és akkor is csak idővel fog kikerülni a sajtóhoz. meg nem hiszem, hogy kapkodnának értük. plusz azért a tévések általában nem mozizni szoktak menni, jordan például inkább színpadi színész,

Szula - 2018. 06. 20. 07:47

Most ez a cliffhanger azt akarja jelenteni hogy 2 Kara lesz a földön csak ez aki a ruszkiknál landolt gonosz lesz?

John Doe - 2018. 06. 20. 11:50

Winn és J’onn a sorozat két legjobb színésze, képességek terén. Az idei évadban, már alapvetően picit háttérbe voltak szorítva, az első évadhoz képest, ERRE most J’onn háttérbe lép, vagy ki tudja mi lesz… míg Winn lelécel.

Mondjuk, látva a sorozat minőségét, megértem őt, hogy inkább többet akar színpadon szerepelni.

Amikor kinyírtak pár karaktert, meglepő volt, aztán el is mormogtam magamban, hogy á, ezt tuti egy cw sorozatban, nem hagyják, hát hamar lett rá megoldás!

A végén lévő cliffhanger meg… az a baj, hogy már előre sejtettem, max akkor lett volna igazán érdekes, ha az a pokróc vagy mi, leesik. :)

A következő évad első 3 részét megvárom, ha nem ugrik feljebb a szint, részemről vége. Ennyi esélyt kapnak.

Amúgy Brainy szerintem nem rossz, csak rohadt bénán használják, ha ezt sikerül kiküszöbölni, akkor belőlje jó karakter lehet.

DarkEagle - 2018. 06. 20. 13:36

@Szula: Szó szerint azt jelenti, hogy Kara kér részre szakadt, akár csak Sam ugye. az egyik fele gonosz, a másik jó. Tipikus amcsi mentalitás egyébként ez is, hogy a gonosz automatikusan az oroszokhoz vagy a németekhez mehet, míg a jó csak Amerikában köthet ki. :D

@John Doe: “A végén lévő cliffhanger meg… az a baj, hogy már előre sejtettem, max akkor lett volna igazán érdekes, ha az a pokróc vagy mi, leesik.”

Már mindent láttunk belőle. :P

Egyébként itt van olyan, aki tényleg elhiszi, hogy lesz normális férfi szereplő a sorozatban? Az elmúlt 1-2 év alatt kiherélték az összeset és most szépen meg is szabadultak tőlük. Maradt James meg Brainy. Osszátok be. :D

DarkEagle - 2018. 06. 20. 13:39

Egyébként nem lehet mondani, hogy a CW nem következetes, hiszen önmagukat, nagyon szépen másolják, és A Smallville-t is, mondjuk az is CW sori volt. Lásd Flash és Arrow, mind a 2. évad után kezdett el igazán szar lenni.

Mate815 - 2018. 06. 20. 14:30

Én megnéznék egy spinoffot ahol J’onn afféle marsi Jules Winnfieldként járná az utakat és segítene az embereken két motherfucker között :D

DarkEagle - 2018. 06. 20. 15:08

Én is de csak ha nem a CW csinálná. :D

John Doe - 2018. 06. 20. 16:54

@DarkEagle:
Láttunk mindent belőle, de na, azért egy kis frissítés nem lett volna rossz. :)

Még a két Kara annyira nem is lenne rossz, de bakker, egyet sem tudnak jól használni, akkor kettőt mért tudnának. TALÁN, egyedül abban lehet bízni, hogy az első évadban, amikor Kara gonosz volt, elég jól állt neki, máig az a kedvenc részem.

DarkEagle - 2018. 06. 20. 18:12

Igen, de azóta láttuk már egyszer megint gonoszként ugye a crossoverben is. Az meg förtelmes volt. Szóval. :D

Na, meg érted, mi ebben a jó? Ez önismétlés konkrétan. Idén volt Reign akinek szintén volt jó és gonosz énje, és ugye vele együtt mindegyik WK-nak is. Most jövőre meg kapunk egy ilyet csak Karával? Tök kreatívak basszus. :D

John Doe - 2018. 06. 20. 22:32

Az agyam megpróbált megvédeni a crossoveres gonosz Karatól, vagyis azt el is felejtettem. :)

De maga a crossover is borzalmas volt, szerintem. Igen, önismétlés, dehát, mit várunk? A kezdeti stábból, szerintem 4 jó színész volt, aki miatt érdemes volt követni a sorozatot. J’ohn, Kara, Winn és Cat, erre a marsit alig használják, Winn megy, Cat már nincs is, Karat meg szépen lassan elrontották.

Oké, még Alex sem volt rossz, de nekem valahogy már az elején se volt annyira szimpi. Most meg, ő lesz a góré, és egy frankó csajból, lesz egy aktatologató, anyuka? Azé” ne.

jessm - 2018. 06. 25. 13:32

Winn és Mon-el távozása megadta lökést, hogy kaszáljam a sorozatot. Eddig sem voltam odáig érte ,de eddig többnyire elment. Így vizsont nem érdekel tovább

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz