login |

Legends of Tomorrow: kezdett a 3. évad

2017. 10. 13. 19:20 - Írta: superpityu

177 hozzászólás | kategória: kritika,

Even vigilates have to pay their bills.

Nem gondoltam, hogy a rendkívül köhögős első szezon után sikerül összehozni egy rendkívül szórakoztató 2. szezont a sorozatnak, és ki tudja, miért, valahol abban sem bíztam, hogy esetleg a 3. évad kezdése jól fog elsülni. Tévedtem.

Szóval a Legends of Tomorrow jött, látott és győzött. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire nem veszi komolyan magát ez a sorozat, és ez az, ami baromi jól áll neki, talán ezért is kedvelem sokkal jobban, mint a The Flash-t és a Supergirl-t. Ebben az epizódban is miket vállaltak már.

Szóval a fináléban rendesen megkavarodott idővonal és a paradoxonok miatt elég nagy káosz alakult ki a Földön, de gond egy szál sem, mert ezt a cliffhangert baromi gyorsan feloldották, ráadásul egészen jól. Na, de menjünk a spoilerekért a tovább mögé.

Rip új szervezete elkezdte eltüntetni a Legendák által okozott zűrzavart, aminek következményeként a bandát is feloszlatta, mielőtt még nagyobb galibát okoznának. Teljesen meglepett a húzás, de érdekes dinamikát adott az epizódnak, ahogyan próbáltak a szereplők visszatérni a rendes életükbe. 

Persze egyikük sem érzi magát otthonosan már a szürke hétköznapokban, ráadásul ismét előjön az, hogy ők csak ilyen kisebb rangú hősök, mindig van egy nagyobb arc, aki elhappolja előlük a sikert. Egészen addig, amíg Rory össze nem fut Julius Ceasarral 2017-ben.

Hőseink pedig kapva kapnak az alkalmon, hogy visszatérjenek a harctérre ezzel kivívva Rip engedélyét a további kalandokra. Persze ismét nem úgy történnek az események, ahogyan annak lennie kéne, és sikerül még nagyobb hülyeséget csinálniuk, de szerencsére az új csapat módszere sem vált be, így mégis Sara és a többiek mentették meg a napot.

Közben pedig egy nagyobb gonosz is meghúzódik a háttérben, akik ellen talán pont ez a szedett-vetett társaság fog beválni. Pluszban még Amaya kapott egy külön szálat, aki visszatért 1942-be. Nem is tudom, de nekem kicsit erősebbnek tűnt a cliffhangerben, mint korábban, lehet, hogy ez is a paradoxon következménye.

Amúgy baromi élvezhető epizód volt a szezonnyitó, tele hatalmas egysorosokkal. A csapat dinamikája működik, most még a Stein-Jefferson vonal is bejött, pedig általában ők húzzák le az epizódokat. Részemről továbbra is kötelező darab a LoT, még akkor is, ha sokszor borzasztóan idétlenül oldanak meg dolgokat benne.

177 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2017. 10. 13. 19:36

Egyetértek, messze ez a legjobb nyitány a CW-sek közül, idevéve az Arrow-ot is. Rengeteg jó kis poén volt. A 2. évad óta egyszerűen nem tud csalódást okozni nekem ez a sorozat mert tényleg úgy ül le elé az ember hogy nem vár igazán semmit épp ezért jól szórakozik rajta. Épp ez hiányzik az említett két másik sorozatból pl. Azok állandóan komolyan akarják magukat venni. Ráadásul mindig jön valaki új a csapatba ezzel is felborítják a rendet és ez is jót tesz a sorozatnak.

Mate815 - 2017. 10. 13. 19:42

Osztom az előttem szólok véleményét. Hatalmas fun volt az évadnyitó, a 4 DC premierből messze a legjobb!

Edrick - 2017. 10. 13. 20:00

“- Sometimes we screw things up for the better.
– That’s a good motto. We should use that.”

Ha olyan félkomoly-komolytalan tud maradni, mint amilyenné tavaly vált, akkor idén se lesz gond. Már pedig egy rész alapján nem volt gond részemről se :)

spyblat - 2017. 10. 13. 20:17

Egyetértés van részemről is. :)

Aldo - 2017. 10. 13. 20:40

Hozta a 2. évad színvonalát. Ripnek jól állt ez a MIB-féle sötét öltönyös, ügynökös, emléktörlős meló, végre kezdtek vele is valamit. Bár most már csak visszatérő szereplő lesz, így nyilván nem fog az összes részben feltűnni.
A legemlékezetesebb jelenetek ismét Roryhoz kötődtek:
Emlékszem rád, Vegasban kiraboltam a kaszinódat, meg amikor az ókori római pénzt bedobta az automatába. Érdekes lesz, hogyan szövik bele a történetbe Daminen Darkhot, mert elvileg ő is jön majd állandóra. Az évad fő gonosza is valószínűleg később derül ki.

Silver-sama - 2017. 10. 13. 20:51

Nagyon erőltetett és idegesítő volt Mick “poénkodása” az orrával, illetve a szerelő srácnak (Stein párjának lol) a drámája senkinek se hiányzott, de ettől (és pár apróság, ami szóra sem méltó..) eltekintve a legerősebb nyitányt hozta a 4-esből.
Remélem am az Arrow-ban lesz valami utalás arra, hogy Sara visszatért Star City-be, és 1 ideig normális életet élt :D
Szerkesztés: Na jó, azért még valami… Mikor tanulják már meg a készítők, hogy a heatgun ha tüzet lő, akkor meg is kellene égessen valamit?? (Ugyanez volt a coldgunnal is, az egyedüli, amit megfagyasztott, az Snart keze volt.) Emellett ha fel vagy vértezve, és egy kicseszett pajzsot tartasz magad elé, akkor egy kis láng nem fog felöklelni, mint egy bika, nem b@szódol háttal a földnek.
(Már ha írtam negatívat, írjam mindet.)

Tyberius06 - 2017. 10. 13. 21:20

Jó kezdés volt, az első évad végi kaszám, majd a jó vélemények miatti második évados dara után, gondoltam visszatérek hetiben. Flash-Supergirl kasza már egy ideje, az Arrow is visszatért, miután kaszáltam még a 4-dik évad végén, szóval csak ahhoz tudom hasonlítani, és arra köröket vert.
Heatgunon én is röhögtem magamban, hogy eldobálja az embereket, de még épp belefért.
Nekem azért kicsit sok volt ez a kispadra ültetés, meg ahogy úgy általában kezelték a csapatot Ripék.

heidfeld - 2017. 10. 13. 21:36

Emberek! Ez piszok jó volt!
MIB-féle ügynökök, meg a polgári életük…Jó, igen erős túlzás volt Sara, meg a melója, de jókat nevettem.
Mick, ahogy bedobta a római érmét, Áhh, feküdtem a földön a röhögéstől. Tinder kifigurázása megvolt? És Gideon profilképe? Nem győzték kapkodni a telefont… Csillagos ötös!
És még írhatnék vagy 20 sort, mert bőven lenne mit.
Egy valamit még meg kell néznem, csak még nem értem el. Ennek függvényében nagyon jó esélye van heti legjobbnak , 30, teljesen megérdemelten.

LaC - 2017. 10. 13. 22:10

Az másnak nem tűnt fel hogy a Caesart alakító színész már korábban is belebújt egy római tábornok ruhájába, azaz ő volt Marcus Crassus a Spartacus utolsó évadában (hatalmasat röhögtem mikor megláttam)
Apropó, “Your salad sucks!”

flydomi - 2017. 10. 13. 22:35

Talán a Flash 4-nek is sikerül ismét az első évad színvonalát hoznia?
Ha a LoT-nak sikerült,akkor reméljük,hogy flashnek is. :)
Kiváncsian várom,hogy lesz majd megint egy kis crossoverezés.

emese - 2017. 10. 14. 04:18

Most akkor én leszek a különvéleményes: szerintem vacak egy nyitány volt. A félkomoly-félig akciókomédiából átmentek teljes akciókomédiába. Rip és az Irodája nagyon túl volt tolva, egyáltalán van ennek a szálnak valami comic-os háttere? A hajót meg így leszerelni azután a kis romantikus affér után tavalyról elég hirtelen change of heart. Pedig én kezdtem abban bízni, hogy Gideonból lesz egy valós “android” végre. Most még Rory sem tudta megmenteni a helyzetet. Erősen gondolkodom, hogy kikerül nálam a heti nézősök közül.

jesustomer - 2017. 10. 14. 14:06

Hát ez nálam sajnos dara lesz úgy mint a flash, arrow és supnat is.. sajnos nagyon elhagyták a készítők azt az irányt ami jó volt. Snart amúgy nem lesz benne? SPOILER SPOILER

Stein is kilép, rip sincs állandóra berakva szóval nálam ez így off. Sajnálom de én már nem akarok ezekkel szenvedni. Max visszatérek félévadnál.

mSO - 2017. 10. 14. 18:40

A szövegek jók voltak, de sajnos az egész irtó gagyi. Főleg az, hogy miközben körülöttük kergetik a népeket a dínók, ők cseverészve sétálgatnak. Sajnálom Caity Lotz-t is, az Arrow-ban elég vagány volt Kanáriként, itt már csak egy festett cicababa, aki mátrixosan szét tud rúgni ellenfeleket. A másik: a fémember meg Jefferson jól meghíztak, ráadásul az előbbi az évadváltás közötti szünetben (bár biztos az időutazás mellékhatása).

DarkEagle - 2017. 10. 18. 17:06

Ismét jó kis rész volt. Amaya dolgot azt hittem lezárták de hál Isten még marad picit. Az IT utalás Micktől is zseniális volt. :D

A végén meg a nagy komoly zene meg a nagy big bad aztán mindenki nekiáll röhögni, azon én is szakadtam. Na innen látszik hogy így kell poénos sorozatot csinálni ami saját magán is tud röhögni. Ugye Flash? :D Ráadásul a drámai részek is mindig jól átjönnek mert nincsenek túltolva, ahogy a szerelmi dráma sem volt Amaya és Nate közt. Totál reális és valóságos volt. És nekik mégsem kellett hozzá psziciáter hogy szájbarágja mit kell tenni stb.

Jövőhéten pedig érkezik a várva várt nőci. Kíváncsi vagyok rá.

Ja és Mr Arrow stáb, tessék már leckéket venni LOT harci koreográfusaitól mert így kell harcot csinálni. Sara és a bige közt az a fél eprces harc intenzívebb volt mint az összes harc az Arrowban idén. :D

Mom - 2017. 10. 18. 20:01

-How about the North Atlantic Ocean? April 1912? I hear the Titanic had amazing food.
-Absolutely not. I refuse to set foot on the Titanic. Whoever built that ship ought to be shot.

Biztos hogy van egy millió ilyen meta poén, ami elkerüli a figyelmem, de ezt már szinte vártam :D :D Sajnálom is, hogy Stein lelép…

A rész végi röhögést DarkEagle-höz csatlakozva szintén nagyon tudtam értékelni :D :D Bár nekem az utolsó jelenet semmit nem tett hozzá, mert nem ismerem a képregényt sem és az előzeteseket sem szeretem megnézni, szóval nekem csak egy rendom arc volt, nem is túl fenyegető arc, de legyen, elhiszem, hogy ő lesz mind közül a legrosszabbik :P

DarkEagle - 2017. 10. 18. 23:01

Igazából utánajártam ki az akiről a rész végén említést tesz a varázslónőci de nem találtam róla semmit szóval nem hiszem hogy képregényes karakter. Legalábbis nem ezen a néven. Pedig azért eléggé otthon vagyok DC fronton.

Egyébként a Titanicos utalás tényleg brutál jó volt muszáj betenni a hét idézetei közé. :D

Mom - 2017. 10. 19. 17:36

Már bent is van :D

VvD - 2017. 10. 19. 17:54

Az biztos, hogy a legszórakoztatóbb CW-s sorozat idén. Hatalmasakat röhögtem én is a rész közben. Az, hogy folyamatosan emelkedett a “szintje” az anomáliának, miközben próbálják megoldani és folyamatosan elbasszák.. :D Ez valami hatalmas. Szerintem a többi Arrowverse sorozatot le kéne lőni és ezt a sorozatot kéne gyártani, mondjuk heti 4 epizódban. Ezen legalább lehet szórakozni.

David R. Blake - 2017. 10. 19. 18:26

Az idei nagy gonosz elvileg nem képregényes karakter, aki viszont az epizód végén kijött a vízből a XXI. századi Vixen nővére.
Központi karakter volt az animációs sorozat 2. évadában.

emese - 2017. 10. 21. 05:39

Ha a második rész is középgyenge lett volna, akkor kasza, de mivel elég jó volt, így még egy hétre maradok.

heidfeld - 2017. 10. 22. 13:05

Úgy emlékszem, durván egy millióval kisebb nézettség is volt, tán a folytatás is veszélybe került.. És milyen kár lett volna! Tényleg Top5. Hihetetlen, mennyire szórakoztató.
Repkedtek a beszólások: Kapott Salem, Superman, és a Titanic. Amilyen arccal mondta a professzor. Szó-szerint: Szőnyegen gurultam a nevetéstől.
Előzetestől tartottam kicsit, hogy nem lesz jó ez a cirkusz-téma, de tévedtem. Nagyon rendben volt. Mick és a bohócok, áhh…
Ezen kívül már csak a Supergirl maradt. Csak remélni tudom, hogy ebből is kapunk 23 részt!

jesustomer - 2017. 10. 22. 15:14

Na ez a rész nagyon jó volt.
Stein beszólása az elején és Ray az időmumussal .. yay. Tényleg ez élvezhető a legjobban a 3 dc sorozat közül amit nézek.

spoka - 2017. 10. 23. 10:19

Fogadok egy százasban hogy Ava Sharpe tutira a csuklyás nő a rész végéről.

A. - 2017. 10. 24. 18:24

hát ez..nem gondoltam volna, de jelenleg ez az egyetlen sorozat amit úgy érzem h nem kötelességből nézek, szórakoztat, kikapcsol, nem unom, kifejezetten hasznos időtöltés ebből a szempontból.

VvD - 2017. 10. 25. 20:43

Bazz. Nagyon régen nevettem ennyit sorozaton, mint most Nate drogozásán. Hát ez hatalmas volt :DDD

Rohadt jó, hogy ennyire nem veszik komolyan magukat a készítők. Egyszerűen szórakoztató.

A. - 2017. 10. 25. 20:52

Akartam kérdezni h mit szívnak az írók, hogy ennyire lazák lettek, de megválaszolták:)

Martialis - 2017. 10. 25. 22:54

Rory: -Prison break? [Thinking] I’m in!
XD
A múltheti titanicos idézet után ez is ütött. :D

Tyberius06 - 2017. 10. 26. 00:28

A “trip” az baromi jó volt. Újabb Prison Break idézet az első szezon óta, fasza volt, jót mosolyogtam rajta. Kiváncsi leszek, mit kezdenek az új karakterrel.
Egyébként jó kis rész volt, hozták a formájukat, csak épp az univerzumot nem fordították ki magából az akciójuk során… :D :D :D

Arcfej - 2017. 10. 28. 01:31

Sziasztok!

Ha én kaszáltam az Arrowt a 2. évad után, a Flasht pár rész után, és a Supergirlt azután, hogy a CW csatorna átvette, érdemes belekezdenem ebbe a sorozatba? Az a mondat keltette fel az érdeklődésemet a kritikában, hogy nem veszi komolyan magát. Ha nem nagyon moralizál a sorozat, akkor szívesen nézném, Szeretem a szuperhősöket és az időutazást is.

A. - 2017. 10. 28. 08:43

Arcfej: nekem ez az egyetlen DC sorozatom (a flashből letoltam azért 1 évadot kb)
A legendsből az 1. évaddal voltak gondjaim, nem is akarom bolygatni az emlékeket (a madáremberek!)
A 2. évad végére viszont sikerült megtalálni azt az irányt, ami szerintem baromi szórakoztató, ehhez kellett h a neccsebb szereplőket kiírják és új szereplőket hozzanak be, mert így most nagyon egyben van a társaság.
Moralizálás nincs benne:) Lendületes, szórakoztató, vicces, önirónikus, tényleg csak pozitívumokat tudnék mondani.

heidfeld - 2017. 10. 28. 09:04

Már a második évad elejétől is teljesen korrekt.
Ami a legutóbbi részt illeti: Ismét elkövettem azt a hibát, hogy közben enni akartam valamit..
Nem tehetek ilyet, mert a legváratlanabb pillanatokban kell nagyokat nevetni. Nate “spirituális” utazása, Rory beszólásai, reakciói..és még sok minden… Ám ahogy Ray megjelent a bárban… Elfogytak a szavak: Látni kell!
És a gyorsulás bemutatására ennél jobb példát nem láttam:D:D:D

Arcfej - 2017. 10. 29. 21:01

Akkor el tudom kezdeni a második évadtól? Onnantól kezdve is érthető?

Tyberius06 - 2017. 11. 01. 17:30

Arcfej: igen, a második évad eleje tökéletes belépőpont. Nincs sok kapcsolat a többi szériával, csak néhány karakter onnan lett átemelve, de teljesen jól működnek önállóan is ebben a sorozatban.

3×04

Akkor minden részben kapunk valami brutál filmes utalást most? :D :D :D E.T. hazatért, az baromi jó volt, mint ahogy a Delorean is és Nick hozzáfűzött kommentárja. Először tartottam tőle, hogy kicsit komolyabb rész lesz a kezdést követően, de hatalmas marhaság lett belőle.
És elkezdték megalapozni Victor Garber távozását is, nekem ez így sokkal jobban bejön és szebb is, mintha csak kinyírnák…
Egyébként kell is a váltás lassan, Vixen és az új csaj a mágikus képességekkel egyébként is az évad meghatározói lesznek gondolom és FireStormot én ide kevésnek érzem a jelen formában. Mondjuk Stein távozásával az egyetlen “komoly” karakterét veszíti el a sorozat, de ez lehet nem annyira baj…

heidfeld - 2017. 11. 03. 16:38

Teljesen elgurult a gyógyszer:D:D
Delorean, melegítők, E.T “megidézése”, az ügynökök “büntetése”.. Említhetnénk még sok dolgot.
És ismét Nate volt a legnagyobb. Próbált tekintettel lenni a barátjára, kényes helyzetben:D:D:D

Kitana - 2017. 11. 03. 20:26

Ezt a sorozatot receptre kéne felírni, borzalmas hangulatban ültem le a 3×04 elé, mégis végigvigyorogtam az egészet! :D

Így 4 rész után nagyon úgy tűnik, hogy a harmadik évad a második stílusát fogja követni, és milyen jól teszi! Az abszurd helyzetek, a rengeteg filmes utalás és a karakterek közötti beszólogatások nagyon szórakoztatóvá teszik a sorozatot, Stein szálával megvan a minimálisan kötelező dráma, az akciójelenetekből pedig épp elég van egy-egy részben. Remélem, a későbbiekben is marad ez a könnyed stílus, tökéletes kikapcsolódás heti 40 percre.

jesustomer - 2017. 11. 05. 16:07

Ez a sorozat remek. Nate az egyik legjobb karakter lett Rory mellett, meg úgy istenigazából Jax és Stein karakterein kívűl mindegyik oké, de mostanában Ray-Nate-Rory vonal nagyon adja. Ez az évad eddig abszolút veri az előző évadot, az a végére nagyon kusza volt és semmi tétje nem volt, de ez most valamiért nem érdekel.
Várom a
SPOILER!!!! firestorm szétválasztását. Úristen.

DarkEagle - 2017. 11. 07. 13:42

Remélem Action Figure ebből a cuki kis Dominátorból. :D Hatalmas pacsi a készítőknek amiért ennyire odateszik magukat. Szerintem tényleg ők is betépve írják a sorozatot. xD

Senki - 2017. 11. 08. 18:52

Nah kinek jutott még egyből eszébe a Fringe erről a részről? :D
Nem, nem csak John Noble volt a kapocs :D

Mate815 - 2017. 11. 08. 20:22

Darhk vajon, hogy került a múltba? Hogy, hogy működött a telekinézise? Egyszer sem mutatták a totemet ami az erejét adja.

VvD - 2017. 11. 08. 21:24

A készítők mit szívnak vajon? Ez a sorozat részről részre egyre nagyobb hülyeség, de vhogy mégis rohadtul szórakoztató. Azt mondjuk nem értem, hogy Darhk-t miért kellett visszahozni. Azért ő nem annyira karizmatikus és nélkülözhetetlen, Pl Malcolm-t sokkal jobban kedveltem.

Edrick - 2017. 11. 08. 22:05

3×02-05

Hihetetlen, hogy mennyire fun. Megvan a kötelező, de annál kisebb mennyiségű komolysága, viszont a maradék teljesen elszállt. És ez kegyetlenül jól áll neki. (A ’80-as évekbeli nosztalgiás részt a saját, őrült módjukon tökéletesen betaláltak, de ez a viktoriánus rész is elborultan indult, aztán egész jól hozták ki kevésbé komolyra a végét.) Örülök, hogy megmaradtak ezen a vonalon. Amaya visszatérését jól oldották meg, és Zari is beillik majd a csapatba idővel, de egyelőre ahhoz még nem elég kattant :D A Time Bureau-s dolgokat szintén jól kavarják, eddig jó antihősei az évadnak.
Stein-t szépen vezetik ki, Darhk visszahozására pedig szerintem lesz még válasz majd bőven, nem fogják csak úgy a levegőben hagyni.

Abszolút jó az évad, menjen ez így tovább

Arcfej - 2017. 11. 09. 02:22

hát…. Ledaráltam a 2. évadot, az elsőt kihagytam. Tetszett. De ezután ez a 3. évad nekem nagyon gáz. Két részt néztem meg eddig és nagyon erőltetettnek hat.

Arcfej - 2017. 11. 09. 04:00

Na jó, Nate hallucinációi igencsak jók voltak, és ez a 80-as évek rész is :)
Úgy látszik csak a szokásos. Nagy cliffhanger, amit aztán nem képesek normálisan feloldani, csak erőltetetten, és utána minden megy tovább, mint azelőtt. Heti esetek. Úgyhogy ha a cliffhangertől eltekintek, akkor tetszik újra!

heidfeld - 2017. 11. 10. 19:22

Féltem ezektől a misztikus sületlenségektől, de ha így adják elő, nagyon rendben lesz:D:D
Ahogy Darhk “harcolt”, közben italt kortyolgatott, de főleg a zene alatta.. Potyogtak könnyeim a nevetéstől. És Nate egyre lazábbra van írva. Határozottan jó volt Darhk segítője is.

jessm - 2017. 11. 10. 23:20

Nem tudom abbahagyni a Return of the mack hallgatását a rész óta
Darhk harcol , teljesen kész volt XD
Flash idei marha vidám hangcételét nem tudom meg szokni, de ennek a sorozatnak abszolút jól áll ez a sok baromság. Tényleg mintha totál beállva írnák a részeket.

Adamzget2 - 2017. 11. 11. 12:57

A kommenteket olvasgatva úgy tűnik én leszek az egyedüli akinek a 3×05 nem jött be annyira. Értem én hogy nem veszi komolyan magát a sorozat, sőt… még viccet is csinál magából de ez a zenés rész a harcnál nekem baromi erőltetett és béna volt, pont úgy mint a Flash zenés szivaros lassított ugrabugrálása. Darkh-ot meg nem értem miért nem felejtik el. 3x visszajött már kb és még csak nemis egy eget rengető veszélyes gonosz. Az arrowban még oké volt meg a gonosz trió a LoT 2. évadban de pff.. Szerencséjük hogy nálam Amaya elég eyecandy lett a 3. évadban. Mondjuk ennek még mindig jobban áll a kicsit erőltetett humor mint a Flashnek, de azért remélem nem mennek el abba a (számomra) szánalmas irányba amit az utóbbi Marvel filmek képviselnek.

heidfeld - 2017. 11. 11. 22:50

Darhk azért jön, mert sötét varázslatok mestere, illetve csak ide tudják betolni Coctantine-t, több részre. Pár részre érdekes, de nem vagyok vevő a misztikus baromságokra, hosszú távon. Viszont az évad ebbe az irányba halad, Costantine meg népszerű, és vélhetően sok nézőt hozhat.
Ez a 3×5-ös, harcos jelenet volt legjellemzőbb Darhkra, csak ugye a zene még nagyobbat ütött rajta. Megy is heti legjobb jelenetnek.
Egyébként ma újra néztem a részt, és Nate, Kristen Stewart elmélkedése csak most tűnt fel:D:D:D

DarkEagle - 2017. 11. 15. 01:00

Azrét azt tisztázzuk, ha tényleg azt akarják Darkhal amire gondolok akkor lesz itt durvulás rendesen. Neki itt tuti nem lesz főgonosz szerepe mint eddig, itt most ő csak egy báb. És ha jól tippelek és ez a Malus csávó az akire gondolok akkor merészet húztak a készítők. Az én tippem egyébként vörös hold meg egyéb dolog miatt Eclipso. Piros szem is megvan ugye hozzá és ahogy írtam kapcsolódok hozzá a hold. Nagyon remélem, hogy ő lesz az mert badass ellenség.

Egyébként remélem valahogy eljutunk oda hogy említik Shazamot elvégre Zari elég szorosan kapcsolódik a Shazam világához. Konkrétan annak az egyik főszereplője. Bár mivel a film ’19-ben jön nem hiszem, hogy lesz említés.

Edrick - 2017. 11. 15. 15:50

Említés nem, de valami kisebb kacsintás talán. Elvégre nézd meg, most is hogy odaillesztették a rész végére Themüszkirát :)

Amúgy megint jó rész volt, bár kicsit elmentek az altesti poénok felé, de annyira lököttek, hogy nem tudtam nem nevetni :D Darhk-kal kapcsolatban nekem még sok minden nem világos, de szerintem (remélhetőleg) ezt nem sokára orvosolni fogják. Két hét múlva crossover, előre várom, mit fognak alkotni ezek megint a többi szereplővel

heidfeld - 2017. 11. 15. 16:53

“Recon only! Nobody move on her!!”
Betegek ezek:D:D 3.12 másodpercet kellett tekerni vissza, annyira röhögtem/nevettünk.
Ritka, mint a fehér holló, hogy angolul nézzünk valamit, de nem vártunk a német, spanyol, magyar feliratig.
Courtney Ford/Eleanor, amúgy Brandon Routh/Palmer felesége “civilben”.

Cateran - 2017. 11. 17. 13:38

Hat…megneztem 3×06-ig….Ez valakinek bejovos? A vicces 1 dolog, de a szanalmasan gagyi mar mas….Idougynok, aki max fagyit arulhatna a kepessegeivel, mert 100%-osan nem terepugynok? Palmer, aki brutalisan jol hozza a 8 eves gyerek szintjet (semmi, de semmi kulonbseget nem lattam kozte es a gyerekkori enje kozt…ugyanolyan hipernaiv, erzelgos, szenilis barom…) Rip meg igy 2 evad utan mar hangyanyit bizhatna bennuk, plane, hogy szo szerint a semmibol huztak vissza a tudatat…(Gideon is jo sokat jelenthet neki, ha csak ugy otthagyta…) Rory, akit ugyan volt annyira intelligens, hogy megtanulja kezelni a jovobeli fegyvereket, urhajot, etc, amikor Chronoskent uldozte oket, de mostanra sikeresen lekuzdotte magat 1 30-as IQ-ju, allandoan evo/ivo idiotava….Arrol nem is szolva, hogy a 3. evadban is ugyanazokat a hiabakat kovetik el, mint az elsoben, pedig azert nem kvantumfizika az idoszabalyok betartasa..ehhez kepest orrba-szajba toljak a jovorol szolo infokat minden szembejovonek, illetve valtoztatgatnak az idofolyamon (lasd 6. resz..persze, rakjuk le Helen-t az amazonoknal..mi baj tortenhet, ha a tortenelem nem ugy zajlik majd, ahogy kellene?…Ertem en, hogy ujonc a csaj, de miert kell mindjart hulyenek is lennie? Darhk meg mar uncsi….o az egyetlen gonosz a kornyeken vagy mi?)

Mate4182 - 2017. 11. 19. 01:53

Cateran – ilyenkor van az hogy, fogadd el igy ahogy van. fogadd el hogy az emberek szeretik es sikeresebb mint valaha, te meg nezz mast :)
nem flegmazni akarok vagy vitat kezdemenyezni, de ha valami ennyire nem jon be, es raadasul se guiltypleasure se Stockholm syndrome nem all fenn (lasd az emberek nagy resze es a walking dead kapcsolata) akkor engedd el. Annyi minden mas nezni valo van
probald ki a : The Deuce cimu sorozatot. az komoly.

VvD - 2017. 11. 22. 17:23

Cateran-nak tökre igaza van. Ez a sorozat egy nagy hülyeség. De pont ezért olyan rohadt jó :)

A mai Mick-s rész is rohadt jó volt. Bár máshol szidták a szinészt, aki az apját alakította, de sztem tök poén volt így látni együtt apát fiát, hogy tökre hasonlítanak. :)

DarkEagle - 2017. 11. 23. 21:46

Úgy látszik idén ez a sorozat nem tud hibázni. Zseniális rész volt megint. És végre megint egy kicsit Mick központú volt. Egyre kíváncsibb vagyok mire megy ki a játék mert nagyon gyűjtik itt a gonoszokat.

Erekhron - 2017. 11. 26. 10:05

Egyik Youtubeos Reactort tudom idézni. BEST SHOW EVER

Sir Isaac Newton leüt egy feltámaszott volt bérgyilkost akit egy intelligens gorilla irányít telepatikusan egy időutazó űrhajón.

BEST SHOW EVER.

Senki - 2017. 11. 29. 19:06

Annyira bírom a filmes logikát a harcban: akik tudnak védekezni a golyó ellen, azokra lőnek, akik szabadkézzel harcolnak, azokra meg nem lőnek :D
Amúgy Snart nagy volt Mickkel :D

fairi - 2017. 11. 30. 22:17

Senki

ha lett volna egy kis realitás az egészben akkor a hősök nagy részét megölték volna.
Az a baj, ebben a cross overben elég látványos volt az, hogy bizonyos hősökre egyszerűen nem lőhetnek. Kb tucat jelenet volt, amiben meghalhattak volna, de végül puszta kezes harc lett.

Supergirl, speedsterek, Nate Heywood
talán még firestorm, atom suit aki golyóálló

Többiek fegyveres harcban nem húznák sokáig.

DarkEagle - 2017. 12. 06. 13:55

És akkor most várunk a következő, talán legjobban várt részre 69 napot. Shit. :D

Amúgy megint nagyon beteg részt kaptunk. A LOT írói tényleg beszipuzva írják a sztorit. Mondjuk kicsit beparáztam hogy visszahozzák a papit de hál’ Isten nem. Még mindig torony magasan a LOT legjobb a négy sorozat közül. Végig szakadtam a részt. Konkrétan már az elején sírva röhögtem. Leo mint psziciáter és az a Martin bábu hát kikészültem. :D

Ja és az is meglepett hogy Jax lelépett. Viszont akkor így mínusz kettő és ha Leo is marad állandóra akkor van még egy hely. Remélem Constantine marad egy ideig elvégre Mallus ellen ő fog kelleni.

heidfeld - 2017. 12. 06. 18:32

Hihetetlen! Ennyi hülyeséget, hogy lehet kitalálni? A lefoglalt kábítószereket már tudjuk, hol “semmisítik” meg:D
Érdekesen alakulnak a dolgok. Sajnálom, de érthető, miért fogyatkozott a csapat. Az Új Isten nagyon nem volt egyszerű, ahogy Nate kinézett, arra meg elfogytak a szavak. Csak gurultam a szőnyegen, úgy nevettem…

Martialis - 2017. 12. 06. 20:28

A vége ez a duma megvolt Stein felesége szájából?:

“-Can I get you some Earl _Grey_?
-Uh, yeah, sure.”

Végül is Jefferson ezért jött… :D

Edrick - 2017. 12. 06. 21:07

@Martialis: én ebbe bele se gondoltam, de nagyon szép! :D

Ez a rész meg… arra jöttem rá, hogy ez a sorozat olyan, mint a legkisebb királyfi: ahol a két testvére az elején sikerrel járt, ott megbukott, de nem adta fel, beletanult, és most jobb, mint ők. És lehet, hogy ebben vastagon benne van az is, amit az írók szívnak, de a drámai vonalat is jól el tudják találni, ha akarják. Nem mindig szappant meg identity crisis-t erőltetve, csak lazán, néha egy kicsit adnak abból is, de nincs túllihegve. Láttuk az első évadot, és jó látni, hogy tanultak belőle, hiszen, mint azt tudjuk, ha még mindig halálosan komolyan venné magát, nem itt tartana. Nem, ez a legkisebb királyfi csak annyira veszi magát komolyan, amennyire kell, amúgy meg lazán és magabiztosan megy előre.

Leo mint önjelölt terapeuta, hát hogy lehet ezt kitalálni és megvalósítani? :D Jax búcsúja tetszett, a “teljesítményproblémán” szakadtam (mindkétszer :D), Constantine meg jó lesz ide. “Outcast and misfits” – beleillik, na. Így kell szünetre menni!

VvD - 2017. 12. 07. 20:20

Ahogy fentebb írták. BEST SHOW EVER.

Vikingek istenítenek egy karácsonyi játékbábút, ami miatt elfoglalják egész amerikát. LOOOL. Ha nem nézném a sorozatot és vki ezt mondaná nekem egy részről, biztosan eldönteném, hogy nekem erre a faszságra nincs időm. De vhogy ennél a sorozatnál mégis működik ez az őrültség :)

Tomi - 2017. 12. 08. 16:14

Idei szezont nem nezem, de valaki meg tudna mondani, ebben az evadban ki az ellenseg? Sehol nem talalok errol semmit (talan nincs is?)

Edrick - 2017. 12. 08. 18:59

@Tomi: a fő-fő gonosz Mallus, de még nem sokat láttunk belőle. Így azon kívül, hogy valami gonosz lény, és hogy John Noble adja a hangját, nem sokat tudok róla, ebben talán a képregényeket ismerők tudnak segíteni. Viszont az fontos, hogy megszerezte maga mellé Darhk-ot és lányát, valamint Gorilla Grodd-ot, és Kuasát

DarkEagle - 2018. 02. 13. 13:55

Végre visszatért az egyetlen jó sorozat a CW-n. Mármint a képregényesek közül. És ismét elmondható, hogy nem okozott csalódást. Ez a sorozat már 3 éve megy de egyszer sem okozott csalódást ami nem igazán mondható el sok CW soriról. Hihetetlen hogy Constantine mennyit dobott a részen. És végre bagózik, el se hiszem. :D

Mondjuk maga a rész baromi kiszámítható volt, bár eddig se ez volt az erénye a sorozatnak de ettől még meg tudtak lepni. Bár lehet félreértem de szerintem amit Mallus mondott Zarinak, hogy ő a Hatos tagja, szerintem egy Shazam utalás, mivel a Shazam családban hatan vannak ha emlékeim nem csalnak. De tekintve hogy hamarosan jön a Shazam film nem hiszem hogy elővennék őket.

Egyébként csak nekem volt fura, hogy van Jitter Star Cityben is, és ami ennél is furább hogy pont úgy néz ki mint Central Cityben? Ráadásul mikor leszálltak a repülővel akkor Star Cityben volt után meg Centralban szóval most nem értem hogy melyik városba vitték is el Darkh lányát pontosan. Nem mintha ez akkora fontosságú dolog lenne de azért fura volt. :D

Ami viszont a legtöbb sorozatban zavart volna, hogy John kavart egyet Sarahval. Itt viszont valamiért jól működött. Pedig mikor a crossovoerben kavart Alex-szal az nagyon nem jött be. Szóval számomra egyértelművé vált most, hogy Sarah csak a saját sorozatában működik jól.

Ja és igen, minden CW sorozatba kell egy Mick mert zseniális. :D Flash csapatot igazán összerázhatná mert rájuk férne. Nem beszélve az Arrowról.

Mate815 - 2018. 02. 13. 20:06

DarkEagle: Nekem is fura volt a kávézó!

A. - 2018. 02. 14. 08:48

Hát ez nem jött be, Constantine borzasztóan ellenszenves karakter, ehhh. Remélem soha többet nem vendégeskedik. Sara és közte semmi chemistry nem volt.

Yamagato - 2018. 02. 14. 08:55

Már húztam a strigulákat mikor tér vissza a LoT. Hozta a szokásos szinvonalat, pörgős volt, Constantine nálam betalált és az ördögűzös részek fenomenálisan jól voltak megvalósítva, főleg ahhoz képest, hogy ez nem horror sorozat.

Viszont ez a Kuasa szál nagyon érdektelen, arról nem is beszélve hogy Leo is lelépett. Pedig ebben a részben is megkora volt.

Kitana - 2018. 02. 14. 11:14

Nagyon vártam a sorozat visszatérését, szerencsére nem is okozott csalódást! Mindenki hozta a formáját, főleg Mick a becenevekkel (Haircut, New Girl, Blondie, Fake Snart, Trench Coat, Water B*tch). Tetszett a démonűzős sztori és jó volt újra látni Constantine-t, nagyon bírom a karaktert.

wondorog - 2018. 02. 14. 22:57

“Allons-y, Alonso” – aki érti, érti :D

Nem volt rossz, de valahogy annyira nem éreztem erősnek, mint az előző pár részt, az viszont kár, hogy Constantine úgy néz ki ennyi volt egyelőre.

Mick pedig: “His girlfriend is a guy” :D

heidfeld - 2018. 02. 15. 12:50

Ez a Constantine, mintha most élt volna túl 2 programot egy mosógép belsejében, átkutatott volna négy kukát, és lazán sétálhatott, egy tornádó közepén… Nagyon laza. Pár részre oké, de állandóra a hókusz-pókusz hülyeségek nagyon fárasztóak lennének.
Ördögűzés jól lett megoldva. Nick, Snart, Sara oké.
Ezt a Kuasa -dolgot kár erőltetni. Nate is takarékon volt, pedig a sorozat legnagyobb erőssége az ő lazasága. Mondjuk, ahogy a rajzot értelmezte – Feküdtem a nevetéstől.
Rengeteget fejlődött a sorozat, igazán szórakoztató. Da a kapcsolati dolgok nagyon kiszámíthatók. Ahogy feltűnt Jess Macallan, már vágtam is a jövőt.

heidfeld - 2018. 02. 15. 12:53

Természetesen Mick, az a Nick..
És igazán jöhetne Gideon, emberi formájában!

Edrick - 2018. 02. 16. 01:36

Hát, reméltem, Leo marad még. Mert akkor most végleg ennyi volt Wentworth Miller? Vagy az az őszi hír, hogy leforgatta az utolsó részét Leonard Snart-ként, a végén csak kamu lesz? Bírtam volna, ha még tovább marad :( Cserébe már várom, hogy fogja a sorozat kikupálni Wally-t.

Nate-ből tényleg lehetne egy kicsit több, nagyon takaréklángon van mostanában, de a sorozat szünetről való visszatérése talán fordulatot hoz ezzel kapcsolatban.

A karakterek közti kémia nagyon adta, már komolyan hiányzott, Matt Ryan pedig még inkább üde színfolt volt. A búcsú közte és Sara közt priceless :D

“- If you ever need me to “help you” with Mallus again, just give us a call. I’ll be right there. Although, there are lots of people out there with very weird demons, and they all need my help.
– Mmm, I understand.
– Good.
– And thanks for the shag, too. That was great.” :DD

Jó volt, na. ((A jövő heti rész pedig baromi funnak néz ki))

VvD - 2018. 02. 16. 13:02

Ez az egyetlen sorozat amit nézek hetiben. És egy pillanatra sem bántam még meg :) A mostani részben is csak úgy röpködtek az egysorosok és a hét idézete esélyesek. Szerintem Mick-nél szórakoztatóbb sorozat szereplőt még nem láttam (kivéve talán a TBBT és TMAH -ban lévőket fénykorukban).

“Water bitch” LOL

Mate4182 - 2018. 02. 18. 11:49

NEkem ez a resz most nem jot be annyira mint a tobbi :S

Sara es Constantine romanca nekem teljesen kemiatol mentes, kicsit eroltetes szagot ereztem ezzel kapcsolatban.

Es nekem kezd Mick uncsi lenni :O
tudom tudom, szorakoztato meg minden, birom az egysorosait meg a beceneveit, de lassan kezd nekem 2d-s karakterre vallni hogy mar nem is tudom miota alig szall ki a hajobol, cask morog mindenkire stb stb Regen sokkal jobban ervenyesult a vices karaktere mint mostanban (szamomra)
Humor teren nalam amugy Nate a nyero, ot is kicsit eloterbe helyezhetnek ujra

Ezektol fuggetlenul meg mindig a legszorakoztatobb CW comics sorozat. Kivancsian varoom Wallyval mit muvelnek majd

Titan - 2018. 02. 20. 08:48

Nem tudom milyen románcról meg kémiáról írtok ti itt. Dugtak egyet és ennyi, 1 éjszakás kaland volt:D

LaCRossE - 2018. 02. 20. 17:42

Zseniális rész volt.

Adam - 2018. 02. 20. 21:06

Talán a kedvenc részem volt az évadban.

Zari nagyon szimpatikus lett, végig vigyorogtam a részt :)

Edrick - 2018. 02. 20. 21:13

“Mamma Mia.. Here I go again”, meg:

– I am terrified and in awe of you, Gideon. Who knew you were such an evil genius? And a bit of a perv.
– You never bothered to ask.

+ Mick utolsó mondata, alatta a hegedűszóval..

Sejtettem, hogy baromi fun rész lesz, de azt nem, hogy ennyire. Nagyon kitettek magukért.

A. - 2018. 02. 20. 22:06

Atyaég. Most nézem az ehetit, ez valami zseniális. Imádom.

Trishtan - 2018. 02. 21. 10:27

Mick és az ő fantasy fanfictionja :D.

Marianna - 2018. 02. 21. 17:53

Nagyon jó rész volt. Nagyon jól felépítették benne Zarit és a többiekkel való kapcsolatát, plusz a többit. Mick és a romantikus sci-fije vitte a prímet :D azt én is elolvasnám.

A. - 2018. 02. 21. 18:42

Hedgehog day!
:)

andus - 2018. 02. 22. 11:17

Atyaég, mennyire jól összerakott rész volt ez! Imádtam!

A kövi rész meg a téma miatt tuti a kedvencem lesz :D

DarkEagle - 2018. 02. 22. 11:31

Te jó Isten. Hallottam, hogy jó rész volt és el is hittem mert konkrétan ez az egyetlen CW comic sori ami tartja bennem a lelket de ennyire jó részre nem számítottam. Ahogyan fel volt építve az nálam simán Oscart érne. És ritkán dobálózik ilyen dolgokkal. Pláne CW sorozatok esetében. Ez a rész egyértelműen bekerült a “Világ legjobb sorozat részei” listámba. Ami azért durva tényleg, ha azt nézzük, hogy ez csak egy CW sori. :D

A legjobban talán az tetszett a részben, hogy baromi kiszámíthatónak tűnt, aztán baromira nem lett az. Amikor megjelent Gidenon rendesen lesokkoltam, konkrétan meg sem ismertem egy pillanatra. Annyira jó kémia van a Zarit alakító Tale Ashe és Amy Louise Pemberton közt, hogy leolvadtam a székről. :D Simán megnéznék velük egy spinoffot vagy websorozatot. Zseniálisak mindketten. Zarit eddig is szerettem de most már imádom.

Amúgy csak én nyeltem be, hogy valóban feláldozza magát? Annyira jó volt a rész, hogy konkrétan elfelejtettem, mit is nézek és totál bevettem, hogy kiírják a sorozatból. Még gondoltam is rá, hogy értelme is lenne mert itt van ugye Constantine, jön Kid-Flash és nem rég bejelentették hogy Jesse (Wells lánya) is visszatér a csapatba. Az a jelenet amúgy nagyon megható volt, ilyenkor látszik meg kik is az igazán jó színészek. Az a montázs Zarival bekerült életem legjobb jelenetei közé az tuti. Nagyon aranyos volt.

Mick mint regényíró, hát dőltem a röhögéstől. Annyi hét idézete rovat szerintem nincs is amennyi idézetet ebből a részből át lehetne venni most.

Most már nem is félek annyira, hogy Kid-Flash jön mert egyre biztosabb vagyok benne, hogy itt ő is jó lesz. Szamuráj Kid-Flash amúgy milyen volt már? :D

Szerintem megérdemelne a rész egy külön írást mert ezt ki kell emelni!

DarkEagle - 2018. 02. 22. 11:32

Amúgy az milyen durva már, hogy ez alapból csak egy FILLER epizód volt? Más sorozatoknál, legalábbis a többségnél halálra unja magát vagy totál átlagosak a fillerek ez meg konkrétan sokkal jobb volt mint a legtöbb sorozat main story szála. :D

mókus - 2018. 02. 22. 11:43

Már vártam mikor játsszák el a Groundhog dayt :)

superpityu - 2018. 02. 22. 18:28

darkeagle: ha beleférek az időbe, akkor lesz, mert messze a sorozat eddigi legjobbja volt ez a rész.

DarkEagle - 2018. 02. 22. 19:44

Ha nem férsz be akkor írd meg ide és beküldök egyet én. :D Épp azért nem tettem még meg mert tudom, hogy te írod az Arrowverzumos cuccokat.

Takács1987 - 2018. 02. 22. 22:16

Sziasztok. Lehet már tudni hogy lesz-e 4. Évad?

winnie - 2018. 02. 23. 06:35

még nem, de lesz.

superpityu - 2018. 02. 23. 11:31

Darkeagle: jön majd tőlem ;)

heidfeld - 2018. 02. 24. 14:26

Ezek a filler részek elég veszélyesek is lehetnek. Ha nem dobnak be érdekes kérdéseket, bizony nagy bukták lehetnek.
Itt nagyon, kellemes, szerethető dolgot kaptunk, néhány poénnal, szokás, jó beszólásokkal. Nem volt túl bonyolult, de jól volt megírva.
Sorozat történetében, – személyes szempontjaim alapján – 2 rész jobban tetszett. De lényegét tekintve, egész arrowverzum egyik legjobb részét láttuk.
Remélem, jövőre több részt kaphatunk!
És Gideon nagyon dögös.

Edrick - 2018. 02. 27. 22:19

3×12

A múlt hetit nem igazán lehetett felülmúlni, de kimondottan örülök neki, hogy tisztességgel megpróbálták. A színvonalhoz megfelelően őrült rész volt, jól variáltak a 3 történetszállal. Wally-ból még a végén tényleg jó csapattag lesz. A Careless Whisper haláli volt, nagyon adták Rippel :D Jó rész volt, na.

darkEagle - 2018. 02. 28. 14:21

Ez is nagyon jó rész volt. Nyilván a múlthetit nehéz felülmúlni de azért, na, Amaya zseniális volt. :D Nagyon jó párost alkotnak Mickkel.

És az is tetszik, hogy Kid-Flasht csak apránként adagolják amíg végleg csatlakozik. Az a karaoke nagyon adta, szakadtam rajta. Az meg külön tetszett, ahogy utalt rá, hogy lelépett a Flash csapatból. Jó kis csipkelődés volt feléjük. :D

Sara randija kicsit kínos volt számomra de kínosan aranyosak együtt. :D És most már biztosak lehetünk benne, hogy Ray fegyvere hatásos.

Az a növény csaj meg nagyon hasonlított Poison Ivyra.

Jenter - 2018. 03. 02. 10:31

3×12

Huh írtétok hogy nektek nagyon tetszett az elöző rész és tényleg nem volt rossz.
Na de ez…..
Még mindig nem találom a szavakat, ha múlthéten Zari (Tale Ashe) játszott nagyon komolyat (egy ilyen sorozathoz képest), akkor most Amaya (Maisie Richardson-Sellers) valami hihetetlen tolt. Az egyik legjobb kalózlány alakítás volt, nagyon jól állt ez a badass dolog. De igazából mindegyik karakterért valahol izgultam és senki nem lógott ki, még wally sem (flash 3. évadjában láttam ott megörültem tőle, Irissal együtt), az a duett Rippel…

Mostanra eljutott oda az Arrowverse hogy ez az egy sorozat hordoz magában értéket de ez a harmadik évad eddig nekem a legjobb évad a sorozatcsaládban (bár nem láttam mindet, szerintetek?). Egyszerüen nincs egy olyan rész se ahol ne lenne valami fun és komolyság egyben és ezt nagyon jól kiegyensúlyozzák.

Spoiler
Na mindegy nekem ez a rész tényleg nagyon jó volt és várom a következőt hogy mi lesz Ray-el.

heidfeld - 2018. 03. 02. 12:28

Szegény James Bond, vajon mit vétett? :D
Nagyon tetszett ez a rész is. A rettegett kalóz beszólásai is aranyat értek, de ábrázolhatták volna keményebbnek is. Ez legyen a legnagyobb baj!
Egyet kell értsek előttem szólóval: Arrowvere legélvezhetőbb része a Legends, és stabilan hozza könnyed, élvezhető epizódokat.

DarkEagle - 2018. 03. 06. 19:59

Újabb zseniális rész. Élvezet volt nézni Ray és Nora kalandjait. Pláne úgy, hogy közben tudja az ember, hogy házasok 10+ éve. Azok az apró kis mozdulatok és önkéntes reflexek. :D

A hajón most nem történt semmi komoly, leszámítva a végét ugye Groddal de nyilvánvaló volt hogy ki kell írni a csávót mert Ripnek most helye van itt.

Wally is jó volt pláne mikor Amayát leribizte. Rögtön bevágódott. :D És az mekkora duma volt már amit Sara mondott neki?

“…we’re kind of like, the all-stars of bad first impressions.”

Simán mehet a hét idézete rovatba is. :D

Az a fájl amit Aváról töröltetett Rip remélem kiderül mert nagyon kíváncsivá tettek.

A végén az apa-lánya funtime is aranyos volt. :D

Amit kicsit bánok, hogy nem lépték meg hogy Superman módjára Ray megmenti Norát. :/ Amúgy kíváncsi vagyok hogy őket is összehozzák-e mert láthatóan kedvelik egymást, vagy tényleg csak nem bírják letagadni hogy valójában házasok. XD Lassan Mallus kiléte is kiderülhetne egyébként.

A jövőheti rész meg nagyon várós.

DarkEagle - 2018. 03. 06. 20:40

Jut eszembe. Darkh mekkora volt már a kamu Tinderes csávóval ahogy húzogatta jobbra-balra meg fel-le. Az egyik legjobb jelenet volt. :D

heidfeld - 2018. 03. 06. 22:10

Új szintre érkezett az őrültség, az biztos. A Tinderes Darkh megy is heti legjobb jelenetnek… Talán a legviccesebb gonosz, akit valaha láttam.
Nora-Ray is rendben volt. Kid Flash jó lehet.
Ja, ahogy Darkh a földön “beszélgetett” a csávóval… Potyogtak a könnyeim, úgy nevettem.

Edrick - 2018. 03. 06. 23:13

3×13

Most tényleg normális gonoszt csináltak Darhk-ból? Mert nem gondoltam volna, hogy ez összejöhet, de részemről most simán ellopta a showt. Egyrészt a tengernyi egysorosával, másrészt pedig a Norával való kapcsolatával, őszintén, szépen árnyalták a karaktert. A Nora és Ray közti kémia pedig tényleg csak hab volt a tortán (valóban le se tagadhatnák, hogy házasok:). Van egy olyan érzésem, hogy Norából jó szereplőt faragnak majd, és valahogy a csapattal marad. De majd meglátjuk.

Wally kezdi magát a szívembe lopni, vicces és laza, pedig a Flashben látott teljesítménye alapján pont ezt nem vártam volna tőle, úgyhogy máris elkezdtem örülni a LoT karakterkikupáló hatásának. Csak így tovább!

Grodd-ot már kezdtem hiányolni, úgyhogy neki is örültem, hogy legalább ennyivel bedobták. És felettébb jó dolognak tartom azt is, hogy Rip is mennyire működik, pedig az első évad után nem volt könnyű így helyrerázni. Az a titok Sharpe-ról pedig biztos előjön még, de elkezdtem rajta komolyan izgulni, szóval le a kalappal, tényleg.

Megy itt a szekér, a jövő heti résznek elolvastam a leírását, és nem merek előzetest nézni. Durva odáig jutni, hogy kis túlzással habzó szájjal várom az új részt minden héten.

DarkEagle - 2018. 03. 07. 00:00

Azért tényleg brutális, hogy a csapatból akik ugye nem újként lettek castingolva hanem átjöttek másik tesósoriból azok az eredeti sorozatban nagyon rosszak vagy totál átlagosak voltak. Kezdve Sarahval egészen Wallyig és most konkrétan mindenki jó. És nem csak ebben az évadban. Tényleg jól monda Sarah. Ez a sorozat azoknak a szereplőknek a gyűjtőhelye akikről az első benyomás gázos volt. :D

Mate4182 - 2018. 03. 07. 18:09

Csak nehogy elszaladjon veluk a lo es a Legends 4. evadjara mar ez lenne a crew:

Iris es Felicity mint kapitanyok
Dig es Curtis mint kotelezo fekete szereplok
Alex a Supergirlbol mint kotelezo meleg karakter
eeeees mondjuk extra szereplonek: Oliver Queen fia

Erekhron - 2018. 03. 08. 12:25

Démonos rész nem adja, de ezen kívül legepicebb sorozat ever. végigvigyorgom és röhögöm az egészet. Wally tökéletes ide, sokkal többször gondolok rájuk mint a többi sorozat szereplőire. 4. évadot kötelező berendelniük.

Senki - 2018. 03. 13. 07:43

DarkEagle, Mallus kiléte? Egyértelmű: Walter Bishop, miután megutálta a jövőben a tudományt, átváltott mágiára :D

mókus - 2018. 03. 13. 11:24

ez most elég középszer volt…

LaCRossE - 2018. 03. 13. 17:12

Oké, az írók elmebetegek :D

Ismét betalált nálam a rész, mondjuk elfogult is vagyok.

Edrick - 2018. 03. 13. 22:22

3×14

Őszintén: ez túl szép volt ahhoz, hogy elhiggyem, szuperhősös sorozatot nézek. De szó se róla, lehet, hogy kicsit én is elfogult vagyok.
Az egysorosak megint ütöttek, egy idő után már nem tudtam őket írni. Nate viszonylag központban volt, ami már nagyon hiányzott.
Wally-nál Flash-t megszégyenítő módon meg merték lépni, hogy mindenért elfuthasson, de ezzel együtt azt is képesek voltak megmagyarázni, hogy van más módja is a dolgok megoldásának, mint a futás.
A csúcspont pedig, hogy képesek voltak egy picit drámaibb-érzelmesebb vonalat összehozni a szellemekkel és a zenével (vesd össze: Coco?) – és erre Mick kapcsán is rá tudtak erősíteni, egy patkánnyal, basszus. Egyik pillanatban egysorosok röpködnek, a másikban meg váratlan komolyság jött velem szembe.

Úgyhogy részemről le a kalappal, nagyon szép részt hoztak össze.

heidfeld - 2018. 03. 14. 14:03

3×14

Elvis nagyon rokonszenves lett ábrázolva. “Megemlékezésen” szakadtam a nevetéstől. Egysorosak is akadtak szépen.
Nagyon jól meg lett oldva a drámaibb-érzelmesebb része. És Nate nagyon ott volt. Nem annyira humoros, de most ez kellett. Oké, duma új hajáról:D
Kicsit kezd fárasztani ez a totem-dolog. Következő évadban jó lenne kerülni a misztikumot! Mondjuk “hétköznapi” őrülteket is üldözhetnének, ne olyanokat, akik a pisilést is varázslattal oldják meg…

Senki - 2018. 03. 14. 14:07

Tényleg nem tudom, mit szívnak az írók, de nekem is kell belőle… :D

DarkEagle - 2018. 03. 14. 14:12

Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez a sorozat idén nem tud hibázni. Mondjuk elég nagy elvárásokkal ültem le a rész elé, tekintve, hogy mekkora Elvis rajongó vagyok de meg kell mondjam a srác nagyon durván betalált. Azt mondjuk nem tudom, hogy valóban ő énekelt-e mert nem találtam róla kb semmit, csak egy csomó tini lányos weboldalt ahol nyálukat csorgatják. :D

Egyébként megint nagyon jól egyensúlyoztak a dráma és a poénok közt.

Wally előtt meg megemelem a kalapomat. Mikor a Flashben volt sosem gondoltam, hogy ő ennyire jó is lehet. az meg külön poén volt hogy mindent azonnal megoldott. A Team Flash vszeg egy konkrét részt elpazarolt volna a gitár visszaszerzésére. :D Úgy fest ő és Zari lesz az új páros, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőlük.

Mick és a patkánya, na meg a temetés az valami fergeteges volt. :D

A következő rész nagyon jónak ígérkezik.

Gerusz - 2018. 03. 14. 15:15

@DarkEagle: mintha a rész végén a creditsben lett volna egy külön énekhang Elvisnek, tehát valószínűleg nem ő énekelt. De csak egy fél másodpercre villant fel, szóval nem vagyok benne biztos.

Tulazon - 2018. 03. 14. 23:27

Azt mondjátok meg mi okozta a hibát az időben? Csak úgy magától hirtelen máshogy lett? Mert nem volt semmi, ami megváltoztatta a múltat.

DarkEagle - 2018. 03. 15. 11:52

Ha jól értettem az, hogy Elvisből nem lett elismert zenész mert a nagybátyja vagy kicsodája nem engedte neki. De őszintén szólva nem érdekelnek az ilyen apróságok mert bár a Flashnél és társainál rendre emlegetem a logikát meg egyéb finomságokat, itt nem érdekel mert egyszerűen szórakoztató az egész ahogy van. :D

Tulazon - 2018. 03. 16. 02:15

Alapjában engem is szórakoztat. De itt egyszerűen ezen nem tudtam túllépni. Legyen egy “trigger” vagy valami ami miatt megváltozott a múlt, itt nem volt semmi. Itt nem az hogy nem logikus, de még a saját világuk logikája szerint sem az. Mindegy, valahogy túl tudok azért rajta lépni.

Ayrons - 2018. 03. 19. 19:20

Matt Ryan állandó lesz , ha berendelik a negyedik évadot.

A. - 2018. 03. 19. 21:40

Jaj csak azt ne:S
Jó ez így ahogy van

Jesustomer - 2018. 03. 20. 06:46

Ez a sorozat tényleg epic, Matt Ryan nagyon jó de inkább külön sorozat kéne neki vagy csak ilyen 5 rész/évad mert oda lesz a misztikum.
Mick nagyon a háttérben volt eddig, pedig captain cold-dal nagyon adták tavaly is és idén is. Több képernyőidőt és kevesebb piálást kérek. És a végén az a cigi áá :D

heidfeld - 2018. 03. 20. 09:38

Pár részre jó Matt Ryan, de állandóra nagyon nem kellene. Kezdik túlzásba vinni a misztikus dolgokat, vele csak fokozódna.
Jól van ez így, talán Nate kaphatna több időt. Részeket vitt a hátán, nagyon lazán.

LaCRossE - 2018. 03. 20. 10:54

Megláttam a 3×17 címét…

Kész. Ezek elmebetegek :D

Edrick - 2018. 03. 20. 13:09

Jézusom, az a cím :DD

DarkEagle - 2018. 03. 20. 19:43

Pont ezt akartam írni én is basszus. XD

Amúgy lassan már unom hogy magamat kell ismételgetni. Egyszerűen minden rész idén rohadt jó volt. Ahogy a mostani is. Itt nagyon durván kijött milyen badass is valójában Sarah. És rég volt már mikor végig tudtam arc kaparás nélkül nézni egy szakítást, pláne egy meleg pár szakítását. Nem vagyok homofób de egyszerűen nem láttam még olyat ahol jól megírták volna őket a kötelező füves szintjénél jobban.

Remélem az évad végére kiderül ki Mallus mert így hogy John jövőre állandó lesz, szerintem jövőre is Mallus lesz az ellenség vagy kibővítik ezt a szálat. Az 4. évadot nyilván berendelik. Kb az év meglepetése lenne ha nem tennék. Mivel már csak 3 rész van hátra valahogy nem tudom elképzelni hogy 2 rész alatt lenyomnák úgy hogy igazából még csak nem is láttuk őt. A kövi rész címe alapján meg Ava központú lesz. Egyébként én nagyon örülök Johnnak de jobban örülnék ha végre megkapná már azt a saját sorozatot. Évek óta teaselnek minket vele kb.

Ja és emeljük ki Micket, megint. A sorozat elején el se hittem volna ha valaki azt mondja hogy ő lesz a legjobb karakter de azt meg főleg nem hogy hős lesz, ráadásul Totem hordozó vagy mi. :D

Kész vicc amúgy hogy ez a sorozat mennyire jól csinálja a poénos, a komoly, a creepy és az akció jeleneteket is. Remélem jövőre is ez a gárda marad mert csalódott lennék.

heidfeld - 2018. 03. 20. 20:54

3×15

Kicsit döcögősen indult, de teljesen korrekt lett, fokozódó misztikum, drámázás ellenére.
Akadt némi lazaság, jó beszólások. Trükkök, verekedés jól lett megoldva.
És az utolsó jelenet, Gary ruhája…Azt hittem, megfulladok a nevetéstől. 7.5/10
És a 17. rész címe:D

Tyberius06 - 2018. 03. 20. 22:49

Ööö, volt már egy Constantine sorozat, ugyan az NBC-n és igen hamar elhalt, én kb második résznél kaszáltam ha jól emlékszem.
Persze lehet ezzel az írógárdával működne itt a CW-n, akkor adnék neki megint esélyt.
Nekem azért voltak gondjaim a résszel. Még ha nem is tudhatták, hogy a totem jeleníti meg azokat az alakokat, akkor is tudhatták, hogy nem lehetnének ott. Pl. Zari is mi a fészkes fenét pofázgatott ott, simán azonnal neki kellett volna esnie, amint meglátta a gyereket. Nate dettó. Hiába egy szerettük képében jelent meg. A többi egyébként jó volt, bár az a szakítás az arckaparós volt. Mindig ugyanaz a balfasz indok. Nem lehetek veled mert bla-bla-bla… Még ha Ava döntött volna úgy, hogy túl sok neki ez, azt jobban megértem, ugyanakkor meg Rip múltkori jelenete is aggasztó, hogy vajon lánya vagy unokája e Ava Sarahnak… vagy mi közük van egymáshoz egyébként… Gondolom köv rész valami Ava eredet sztori lesz és abóbl kiderül nekünk nézőknek.
A rész egyébként jó volt. Mick hőssé tétele meg pazar… :)

Gerusz - 2018. 03. 21. 16:24

@Tulazon: A 3×14-es időhiba magyarázata kissé összetettebb, mint a legtöbb egyéb hibáé:
– Mallus börtöne maga az idővonal
– Minél közelebb jut Mallus a kitöréshez, annál erősebbek lesznek a totemek
– A többi időhiba gyengített a börtönön

Ezek miatt lett végül erősebb a haláltotem, Elvis ezért tudta megidézni vele a holtak szellemét, és mivel a többi időhiba nélkül ez nem következett volna be, ezért ez is egy időhibának számított.

Mate815 - 2018. 03. 21. 20:31

Constantine D&D-zik! Beszarok :D Ismét egy egy marha jó rész volt.

A. - 2018. 03. 23. 10:52

Tyberius06: “Még ha nem is tudhatták, hogy a totem jeleníti meg azokat az alakokat, akkor is tudhatták, hogy nem lehetnének ott. Pl. Zari is mi a fészkes fenét pofázgatott ott, simán azonnal neki kellett volna esnie, amint meglátta a gyereket”

szerintem ez tök emberi volt. mindenki élne egy pár másodperces closure-al, ha lehetősége nyílna rá, főleg ha nyílt sebeket érint a dolog.

Szula - 2018. 03. 25. 07:37

Tyberius06
Még ha Ava döntött volna úgy, hogy túl sok neki ez, azt jobban megértem, ugyanakkor meg Rip múltkori jelenete is aggasztó, hogy vajon lánya vagy unokája e Ava Sarahnak…

Kétlem hogy pont ebben a sorozatban fognak behozni egy ilyen komoly témát mint a vérfertőzés. Persze bármi lehet de az igenis túl sok lenne ide, én legalábbis nagyot csalódnék ha ezt meglépnék. Ha már tippelnék akkor inkább Riphez van köze Avanak. Mondjuk Rip gyereke.

wondorog - 2018. 03. 26. 19:36

Holnap kiderül, de a rész címe alapján, van egy tippem Ava titkára.

Edrick - 2018. 03. 27. 01:05

Nem lesz itt vérfertőzés, akkor csak nem törölte volna Rip az anyagot.

((A cím alapján nekem is van egy erős tippem))

Edrick - 2018. 03. 27. 01:08

Áh, bocs a dupla kommentért.
Ha az utolsó előtti rész címénél nem tudtuk, mit szívnak, akkor az utolsóért már nem tudom, mit lehet “felróni” nekik :)

A. - 2018. 03. 27. 21:58

Robotra számítottam (cím alapján), szóval majdnem eltaláltam.

heidfeld - 2018. 03. 27. 22:00

Amit Darhk és Nate művelt…Elfogytak a szavak!

Edrick - 2018. 03. 28. 14:52

“I’m sorry, it… it’s not you. It… it’s me. Torture just doesn’t bring me the same joy anymore.”

Ez zseniális volt (meg a klónok támadása is:) :D

Szula - 2018. 03. 30. 09:19

Vajon Amaya benne lesz a következő szezonban is? Mert ha tényleg nem Nate a lányának az apja akkor a kapcsolatukat tényleg kár erőltetni. Nem beszélve az unokáiról akik tényleg nem születnek meg ha együtt maradnak. A legkönyebb lezárása az lenne ha Amaya visszamenne az időben és Zambéziben maradna végleg.

Amúgy azt valaki meg tudná mondani hogy miért is olyan biztos hogy nem Nate az apja Amaya gyerekének?

Mate4182 - 2018. 03. 30. 17:41

Jo volt a resz, de (na ezert tuti kapni fogok) egyre kevesbe kedvelem Rory karakteret.
Ahogy a flashban latott egy dimezios rosszfiut az elso 2 evadban feljavitottak arra szavak nincsenek.
Ahoz kepest azota semmi erdemi fejlodes ,sot csak romlast velek felfedezni.

Lassan az o karaktere a csavo aki suttyo es sorozik.

Remelem kezdenek vmit a karakterrel hosszutavon mert van benne potencial

wondorog - 2018. 04. 03. 10:44

Á ezt nem hiszem el, hogy John Noble-t így használták fel (a hangján kívül), ezek tényleg elmebetegek :D

heidfeld - 2018. 04. 03. 14:00

Beteg állatok ezek, nem kérdés:D Nem tudom, kinek a fejéből pattant ki az ötlet, de egy kis bónuszt megérdemelne!
Ray fején a sapka is ütött:D

pansz - 2018. 04. 03. 19:59

amikor Damien megkérdezte, hogy ez most egy joke plan vagy egy real plan, na én is úgy érzem magam minden héten, mikor leülök az aktuális rész elé, és nyomják a szokásost :D ki gondolta volna az első évad után, hogy a kedvenc CW sorozatom lesz basszus.

Spyblat - 2018. 04. 03. 20:07

Csatlakozom az előttem szólók hoz. Ezeknél nagyon elgurult a gyógyszer 😀

A hónap legjobb metapoénja volt ez John Noble-el. Konkrétan ez lépett elő a legjobb DC sorozattá 😀

Edrick - 2018. 04. 03. 20:47

Ez a metapoén tényleg zseniálisra sikerült. Jó kis felvezetés volt, kíváncsi leszek, mit hoznak össze jövő hétre (már azon kívül persze, hogy kik jönnek:)

VvD - 2018. 04. 03. 21:07

Esküszöm, a készítők nagyon durván sokat szívhattak mikor megtervezték ezt az évadot. Komolyan, ez már kezd paródiává átmenni, de mégis nagyon jól áll neki. A legjobb sorozat ebben az évadban.

Amúgy Darhk nagyon jó villain lett. Remélem, hogy valahogy megtartják a jövőben is.

Gerusz - 2018. 04. 04. 15:58

Peter Jackson leoltása Tauriel miatt szintén ütött. Azért kíváncsi vagyok, mennyibe került nekik az a pár másodperc Gyűrűk Ura, amit mutattak…

superpityu - 2018. 04. 04. 20:22

ez a john noble jelenet aztakurva.

amúgy elég jól felvezették a finálét. viszont most, hogy változik a történelem amaya miatt, így kíváncsi leszek mit lépnek ezzel. és mivel amaya lányát erica tazel játszotta, ami baromira meglepett valamiért, szerintem benne van a pakliban, hogy vixen csere lesz. mert ha ő fogja nevelni a lányokat, akkor valószínűleg még durvább változások lesznek. viszont, ha a csapattal tartana, és kvázi eltűnne az életükből, akkor esélyes, hogy nagyjából hasonló sorsa legyen a lányoknak. amaya sztorija ki fog futni ezzel, még ha szomorú vége is lesz nate miatt.

LaCRossE - 2018. 04. 04. 21:50

Ezek de idióták
https://youtu.be/ZwVyGkQtWEM

heidfeld - 2018. 04. 04. 22:38

Ritka esett, hogy barátnőm kétszer nézze meg velem, az “én” sorozataim egy részét… Most ő javasolta, és milyen jól tette..
Elsiklottam a Youtube-poén, ÉS Trump “becsempészett” választási jelmondata felett..
Jókat nevettünk rajta, kellemes szórakozás.
És ez a lényeg.

Mate4182 - 2018. 04. 05. 05:22

engem egyre inkabb zavar az AVA szal eroltetese de szerintem Sara karakterenek nem tesz jot a kapcsolatuk.
Mellesleg o az egyetlen aki nem mukodik a sorozatban, mindenki mas remekel.
de ez cask az en velemenyem :)

amugy az evad eddigi legjobb resze volt szerintem :D

Mate815 - 2018. 04. 05. 10:20

Mate4182: Akkor rossz hírem van a számodra mert az S4-ben állandó szereplő lesz.

A. - 2018. 04. 05. 13:11

LaCRossE: ez jó:)

Hova jutottunk a madáremberes borzalmak óta:)

mSO - 2018. 04. 05. 14:05

Kíváncsi voltam hogy hozzák be John Noble-t, de ez a “Guest Starring John Noble” elképesztő, földönfetrengveröhögős volt! :D

szotyi - 2018. 04. 05. 19:32

sikongattam a röhögéstől a John Noble-es jelenetnél.
egyszerűen szenzációs ez a sorozat, minden héten remegve várom az aktuálist :). kár hogy vége, az Arrow meg a Flash részeiből lecsaphatnának párat hogy a Legends hosszabb legyen :D

Mate4182 - 2018. 04. 06. 00:25

Mate815 : igen tudom, pont ma futottam bele itt az oldalon :(
Mindegy, a Lot alkotoi egyenlore feltetel nelkuli bizalmamat elvezik :D ha ok jonak latjak, jo is less

(megjegyzem nemreg szova tettem hogy Rory karaktere kezd ellaposodni, a kovi reszben ove lett a tuz totem :D )

Szula - 2018. 04. 06. 07:46

Vajon kit fognak kiírni a soriból a jövő évadra így hogy Ava és állítólag Constantine is állandóra jön? Vagy nő a csapat? Mondjuk Rip már talán senkinek sem hiányozna igaz most sem állandó szereplő.

Edrick - 2018. 04. 06. 15:03

Rip ilyen formában részemről simán maradhatna, viszont Amayánál esetleg kinézhet egy kiszállás? Vagy esetleg még Rory, bármennyire is hiányozna, annyira háttérben van mostanában, hiába kapott totemet. De mondjuk nekem ez kicsit alá is ásta a részt, John Noble ide vagy oda: mennyi részük lett volna próbálgatni a náluk lévő, de még nem használt totemeket, Rory-nál elkezdtek valamit, ebben a részben mégis a pisztolyával lő, miközben ott van a nyakán a kő, Nate és Ray meg próba-szerencse kapnak egyet-egyet, hátha tudják használni? Ez nekem kicsit szúrta a szememet, de ez legyen a legnagyobb baj.

Szóval visszatérve szerintem kicsit túlzsúfoltság lenne, ha valaki nem távozna. De bárki távozik, az nem biztos, hogy vidám dolog lesz.

heidfeld - 2018. 04. 06. 17:44

@Edrick: John Noble-dolgoknál is nagyobb poén volt, Nate, hogy reagált, mondott,, Totem átvétele után.
Sorozat legnagyobb ereje, hogy teljesen esélytelen, senkinek nem számító, “f”- kategóriás, szuperhős-szerűségek szállnak-szembe Istenekkel, démonokkal.
Módszereik meg annyira esetlenek, hogy tízes skálán, 14.5-re ugrik, történelem megváltozásának esélye..
Nyilván lesz távozó(k), majd kiderül.

Mate4182 - 2018. 04. 07. 05:36

En el tudom kepzelni hogy növeljék a csapatot es tobb szalob futo esemenyek legyenek.
Igazabol szerintem ez egyre inkabb tapasztalhato mar most is, egyre tobbszor volt hogy 2-3 fos csapatokban mas-mas dolgokon ugykodtek.

Szula - 2018. 04. 07. 08:39

Persze az is lehet hogy senki nem távozik és több szálon fog futni a sorozat ergó több ügyet fodnak vinni egyszerre főleg ha Mallust nem tudják most elintézni. Az is lehet hogy az időhivatal nagyobb szerepet fog kapni Ava irányítása miatt ezért is lesz állandó és ő nem a hajóra jön. Aki szerintem érinthetetlen az Sara és Ray mivel ő az ügyeletes zseni a hajón Stein távozása óta. A többiek távozására nagyobb esélyt látok.

Mate4182 - 2018. 04. 08. 18:57

Natet is hozzaraknam az erinthetetlenekhez.
Ugy veszem eszre, foleg kozossegi mediabol hogy Nate-Ray-Sara a nagy kozonseg kedvencek. Nate es Ray hoztak a legjobb buddycomedy pillanatokat.

AMugy erdekes belegondolni hogy a kozossegi mediaban (kulonosen instan) mennyire nepszeruek az Arrowverse karakterei.

jesustomer - 2018. 04. 10. 06:40

Édes istenem mit leműveltek a fináléban..
Ehhez azért nagyon elborultnak kell lenni.
Viszont most már kezd kifújni a dolog, a 2. évad jobb volt a reverse flash miatt, sokkal jobb ellenfelek voltak, mégse voltak istenek mint ez a nem is tudom micsoda.

Adam - 2018. 04. 10. 08:32

Nagyon utálom az egész okkult szálat / Constantine miatt fogom kb skippelni a következő évadot.

De ez a finálé. Hangosan könnyezve röhögtem. Óriási volt. Le a kalappal hogy meghúzták.

heidfeld - 2018. 04. 10. 09:42

Misztikum, démonok kezdenek fárasztani. Másfajta ellenségek is lehetnének az múltban.
Finálé viszont fokozottan elborult volt. Óriási dumák voltak, biztos elsiklottam sok felett, de majd ismét megnézem.
Nagyon kreatív ötletek vannak. Ahogy megküzdöttek a gonosszal:D:D
Kicsúsztam a fotelből, Úgy nevettem.
Ssoha rosszabb finálét!

KennyVice - 2018. 04. 10. 11:18

Ez valami hatalmas évadzáró volt és még csak a CW-s sorozatokra jellemző nyáltengeres részek sem voltak elnyújtva. Soha rosszabb részt. :)

Comedian - 2018. 04. 10. 17:21

Eszméletlen ez a sorozat. Iszonyatos borulások vannak benne. Nem tudom mit szívnak a készítők, de tartsák meg jó szokásaikat. Az a végharc…még mindig röhögök, ha eszembe jut.

DarkEagle - 2018. 04. 10. 17:48

Na, erre mondják, hogy zseniális. Én komolyan nem sejtettem, hogy a végső harc egy Beeboo vs Mallus harc lesz. :D Én nem tudom mit szednek az írók de remélem jövőre is folytatják.

Én nagyon örülök Constantine-nak és a misztikus szálnak. És ha az írók ezt a stílust folytatják akkor igazából bármit csinálhatnak amíg szórakoztató a sorozat. Mert valljuk be, az idei évadból nem tudnék egy rossz részt sem mondani. Talán csak a crossover ment az agyamra. Ott jött ki nagyon hogy ott a LOT írói nem nagyon kreatívkodhattak.

Amúgy megint ezek az egysorosak Micktől te jó isten.

– “Are we making a baby?”
ez mehet is a hét idézetei közé. De ezen sírtam talán a legjobban.
– “That’s why Rip picked us… Snart, the Professor, those stupid hawk flying-chicken people.”

Ez nagyon durva önkritika volt szerintem. :D

És az is tetszett hogy végül Nora megmenekült és Darkh vette át a helyét. És tényleg hatalmas pacsi hogy a drámázást nem húzták el. Soha ennél rosszabb évadot.

LaCRossE - 2018. 04. 10. 17:49

Minden rész után az jut eszembe, hogy ezek elmebetegek, a finálé sem volt kivétel. Beebo VS Mallus (Malice), hát ez kész.

DJackson - 2018. 04. 10. 19:51

Édes istenem, már tudom milyen lehet LDS-n sorozatot nézni! :D Az biztos, hogy ezt azon írták! Sejtettem, hogy elborult lesz, de erre nem voltam felkészülve! :D
Amikor megidézték a warriort, biztos voltam benne, hogy Nate betépve Voltron formájában fogja életre kelteni, erre… Őszintén nem tudom mikor szakadtam utoljára ennyit a röhögéstől!

Kár Darkh-ért, a legjobb gonosszá nőtte ki magát, szép ívet futott be. Rip hiánya viszont nagyon fel se fog tűnni. Nehéz lesz überelni ezt az évadot, de ahogy a mondás tartja: in LOT we trust!

Az első évad után gátlástalanul lemásolták a Marvel formuláját és még fejlesztettek is rajta. Tanítani lehetne, ahogy zsonglőrködnek a drámai és az elborult pillanatokkal. Az egész évadot egy b kategóriás, betépett bosszúállók: totem wars ként jellemezném. Még, több részt akarok!

Szaby59 - 2018. 04. 10. 20:14

Tetszett is, meg nem is. Egész évadban be voltak szarva Mallustól aztán a fináléban szinte szövege sem volt és elég semmilyen módon lett elintézve. Jót tettek a sorozatnak az elmebeteg ötletek, de azért egy bizonyos szintet tartani kéne ha már a főszálról van szó. Ezzel az óriás plüss Beebóval mint a főszál lezárása nálam átestek a gagyi kategóriába.

VvD - 2018. 04. 10. 21:05

Nehéz szavakba önteni mit érzek a finálé után. Mint azt közvetlenül felettem írták, ez az oriás plüss beebo már tényleg átment gagyiba. Oké, értem én, hogy poénkodni akartak, de ez már picit túl sok volt szerintem.

Azonban még így is rohadt jól szórakoztam :) Azok a dumák bazz… sírva röhögtem néhol
Sara hősies monológja, aztán “na akkor hogy slisszolunk ki innen hátul?”
“When I said Aruba, I only meant me, not all of you!”
Amikor Damian odahajol, hogy ő is szeretné tudni a tervet :D

Mondjuk kár, hogy Nate nem volt túlságosan bedrogozva. A múltkori drogos rész jobb volt :)

Illetve nagyon örülök most Constantine-nak, alig várom már az új évadot vele. Nagyon tetszik a karakter. A misztikumból mondjuk már nekem is kicsit elég, de ha tartja ezt a szintet a LoT a 4. évadban is akkor semmi baj nem lesz.
És ahogyan a többiek is írták, az írók nagyon durván be vannak szívva szerintem, kb 1 éve :)

Edrick - 2018. 04. 10. 23:21

Én nem tudok mást mondani nagyon, mint amit előttem leírtatok. Rip kiszállása nekem tetszett még, bár kicsit gyorsan lett elintézve, de szép volt. És akkor gondolom, így jön Ava “helyette” full-timeban, ha Rip ezzel végleg kiszállt.
A démonos vonal engem sem vonz túlzottan, de bízom bennük, hogy tartják ezt a stílust, és akkor nem lesz gond. (“Worst orgy ever” :DD )

BalinT55 - 2018. 04. 11. 13:01

Nemtudom ti hogy vagytok vele de engem annyira idegesít ahogy Zari használja a totemet az elmúlt pár részben, megérinti és épphogy kis lazán felemeli a két kezét ilyen hülye módon legalább lökne rajta egy kicsit vagy bármi :D nem nehéz elképzelni hogy tornádó jön a kezedből, nekünk már 6 évesen ment :D

BalinT55 - 2018. 04. 11. 13:44

Na így rész végére, egyszerűen imádom ezt a sorozatot :D Beebonál szakadtam, az meg hogy Arubán nyaralás közbe Constantine ledob hozzájuk egy sárkányfejet meg már nem is meglepetés :D Lets go 4. évad!

Alexejevic - 2018. 04. 11. 20:45

Beteg… Csak ennyi… Betegen zseniális:D:D:D

heidfeld - 2018. 04. 12. 07:36

Tényleg Nate a legnagyobb…Ahogy reagált, Darhk belépésekor a kocsmába:D:D
Mintha a másik Darhk “nagy humanista” lenne, pedig tömegeket gyilkolt le…
Sok őrültség van benne, de nagyon működik.

A. - 2018. 04. 12. 09:30

Hát ez megint nagyon jó volt. Joss Whedon tudott ilyen feelgod sorozatokat csinálni a Buffyval és az Angellel utoljára, és ennél nagyobb dícséretet nem tudnék mondani.
A madáremberek kiosztása nagyon ütött:)

Mate4182 - 2018. 04. 13. 19:36

Elobb futottam bele a Beeboos kommentekbe mint hogy megnezzem a reszt, es kicsit aggodtam is hogy igy hallomasbol tenyleg gagyi megoldasnak tunt, de amikor lattam rajottem hogy baromsag.
Tokeletes volt.
Igazi Legends of tomorrow zaroepizodhoz illo bunyot nyomtak le Mallussal (most Mallus vagy Mallice? :D )

Kulon orulok hogy nem eroltettek hosszutavon a totemeket a tobbieknel (egyedul Rorynal maradhatott volna szerintem)

A tengerpartos resznel en nem is a sarkanyon rohogtem fel, hanem a Constantinenak oltozott Garyn :D :D

Es a ,,worst orgy ever” mehetne a honap idezetebe is (de hetibe mindenkepp)

cdman - 2018. 04. 14. 00:23

Jó volt a rész! Kár hogy nem huszonkét részt kap egy évad. Szerintem simán belefért volna még négy rész és nem kellett volna mindent egy epizódba belezsúfolni.

Yamagato - 2018. 04. 14. 11:10

Ez a finálé (ahogy az egész évad) ZSENIÁLIS volt! A rész címe alapján amikor mondták, hogy egy lényt kell létrehozni, tudtam hogy Beebo lesz az (bár Kroenenbaby is mekkora volt már!)A végső harc közben Mallus-al csorogtak a könnyeim a nevetéstől.

RIP-ért kár, kapitánynak annó borzalmas volt, de visszatérőként működött a karaktere, az önfeláldozása meghatóra sikeredett.

Darkh is szép ívet írt le az évad során, bár a tavaly Legion of Doom-ot az idei gonoszfelhozatal nem tudta felülmúlni.

Dominic Purcell-t pedig szerezzék meg full time-ba a 4. évadra, mert már nagyon kilógott a lóláb, hogy mindig a hajón marad (bár így is hatalmas beszólásai vannak).
A karakterekkel zseniálisan zsonglőrködtek, tanítani kellene. Zari-t is egy epizód alatt beépítették a csapatba és elérték, hogy megkedveljük, bravó. Sőt még Kid Flash-t is szimpatikussá tették, pedig volt a Flash-ben már kivágta a biztosítékot ezerszer.

Összességében ennyire szórakoztató, pörgős és vicces 42 percet hétről-hétre még semelyik sorozat sem tudott szállítani nekem. Kaparni fogom a falat a 4. évadig.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz