login |

Arrow: kezdett a 6. évad

2017. 10. 14. 20:00 - Írta: superpityu

206 hozzászólás | kategória: kritika,

Szóval ott hagytuk tavaly abba, hogy a sorozat készítői egy nagyobb cliffhangerrel zárták a baromi jó 5. évadot. nem is volt kérdés, hogy visszatérek, még akkor sem amikor teljesen egyértelmű volt, hogy nem lesz itt nagy mészárlás a két szezon között. 

A 6. szezon kezdése nagyjából azt hozta, amit vártam tőle. Sok gyökeres változás nem történt ugyan, de a karakterek dinamikájában akadnak meglepetések, és hazudnék ha azt mondanám, hogy nem lepett meg semmi, mert volt pár jobb húzás, amikre nem igazán számítottam. Spoilerekkel folytatom a tovább után. 

Szóval ahogy arra számítani lehetett egy nagyon idétlen megoldással egyedül Samantha halt meg a robbanásban. Egyedül azt sajnálom ezzel kapcsolatban, hogy ennyire idétlenül játszották meg azt egészet. Persze kapott egy szép búcsújelenetet, amiben megkéri Olivert, hogy nevelje fel William-et, de akkor is, olyan szerencsétlenül lett az egész prezentálva…

Viszont meglepetésként Thea kómában van, immár 5 hónapja – kíváncsi vagyok, hogy vele majd mit akarnak kezdeni később, de gondolom, hogy idén is kevesebb epizódban akarják szerepeltetni Willa Holland-ot, akárcsak tavaly. Ja és nagyobb sérülést még Dig szedett össze, de persze él és virul, igaz akció közben nem éppen a legmegbízhatóbb a célzóképessége.

Felicity nagyon tartalékon ég, teljesen jó így, hogy (egyelőre?) nem nyomják fullban a romantikus szálat, inkább egy nagyon erős baráti kapocs van közte és Oliver között. Persze nem arról van szó, de mégis leginkább annak tűnik. Romantikus szálak helyett viszont van ugye egy William-ünk, aki teljesen érthetően viselkedik, és talán tovább fog enyhülni a viszonya Oliver-rel.

Ami viszont nagyon jól működött a kezdésben az Dinah karaktere, simán legérdekesebb figura lett, nagyon jó a dinamikája a többiekkel. Nem olyan, mint egy sidekick figura, már most is Green Arrow-szinten van ez a karakter, mi lesz így majd később? A másik meglepetés Black Siren, akinek az eljátszását Katie Cassidy láthatóan jobban élvezi, mint a régi Laurel-t akármikor. Remélem lesz még cicaharc a két karakter között, én kimondottan jól szórakoztam ezeken.

Viszont adja magát, hogy mire fog épülni az évad. Meddig tudják vajon húzni az “Oliver a Green Arrow”-szálat, szerintem érdekes lenne ha felvállalná.

A főgonosz ugye kérdéses, hiszen Black Siren is csak egy játékos ezen az idei sakktáblán, még valaki áll mögötte is. Ráadásul azt sem tudni, mi lehet a tervük. Plusz én számítok a Helix visszatérésére is hamarosan, hiszen ott is elindult valami, amikor lepattintották Felicity-t.

A nagy várakozáshoz képest ugyan kicsit csalódás volt a kezdés, de mégis hozta a kötelezőt. Simán benne van, hogy megint sikerül nagyot húzniuk, de azért még az is benne van a készítőkben, hogy visszatérünk a  korábbi évadok szintjére.

206 hozzászólás Ne habozz!

Popeye - 2017. 10. 14. 20:31

Idegesít hogy William kb egy 5 éves gyerek értelmi szintjével bír.. “bad man”.. hülyegyerek.

HéricsBáró - 2017. 10. 14. 20:38

Imádom az Arrowot , de evvel , hogy mindenki túlélje ??

Pocok - 2017. 10. 14. 20:47

Borzalmas volt.
Kasza szélére raktam, ha a kövi rész is ilyen gagyi családi dráma lesz, akkor megy. Ráadásul előhúztak egy szálat, amit már egyszer eljátszottak.

Silver-sama - 2017. 10. 14. 20:56

Ennyire nem tudom mikor haragudtam sorozatra… Üvöltöttem, amikor megláttam azt a ribit -_-“. Őt is, meg Dig-et is ki kellett volna nyírniuk (minimum). A poén az, hogy végülis csak azt a noname asszonyt nyírták ki, kvázi SEMMI ÉRTELME NEM VOLT AZ EGÉSZNEK. Hülyének lett nézve mindenki -_-“.
Fogtam a fejem, hogy megint elővették az “Oliver a Green Arrow”-ot. Hányszor játszották már el? És miért pont így, randomba? Ekkora ötlettelenség van?
Így, hogy Laurelt is visszahozzák, Micheal Emerson ide vagy oda, megérett a kaszára. Számomra nem létezik 6.évad. Mindenki megdöglött a g*cibe, és vége.

heidfeld - 2017. 10. 14. 21:13

Katie Cassidy játéka, Laurel apja volt értékelhető. Gyenge színészek, láthatóan unják magukat, egy amatőr, ócska történetben.
Ismét megpróbáltam, ismét hülyének néztek.
A soha viszont nem látásra!

Necridus - 2017. 10. 14. 21:14

Igyekszem roviden fogalmazni, de annyi minden bennem van, hogy egy sajat posztot is tudnek irni. Szerintem teljesen korrekt kezdes volt. Volt egy-ket bokkeno, ahogy Samantha eroltetett halala (kmoolyan, odasetal, aztan kileheli a lelket), vagy Black siren varazslatos feltamadasa (meghalt, valaki felehajol, fellelegzik es elsetal), de ezen kivul teljesen okes reszt hoztak ossze.
Remelem Felicity ilyen szinten marad szereplo (bar mind tudjuk, hogy sajnos nem). Abszolut jot tett a sorozatnak, hogy Felicitybol visszavettek es Dinah tobb szerepet kapott. Hat ez a no valami fantasztikus! Imadom, remek otlet volt behozni a sorozatba. En vagyok a vilag legnagyobb Dinah Laurel Lance fanja, de ugy erzem, Dinah Drake melto utodja lett. Es itt irnek Black Sirenrol. Eddig imadtam, mert Katie Cassidy, viszont most valahogy eroltetettnek tunt a folytonos mosolygasa a rendororson. Valahogy soknak ereztem. Remelem nem huzzak tul, es lecserelik a borrucijat, valami badassebbre (pl ami a feluljaron volt rajta, az allat volt!). Szerkok: Wild dog is mennyire brutal ruhat kapott mar?!
Es most, vegre eloszor Curtis sem volt idegesito! Imadkoztam, hogy ott maradjon a szigeten, de lehet megsem akkora problema. Bar ha ki kene valakit dobni, egybol ot repitenem, szorosan mogotte Diggel, aki mar annyira felesleges karakter szamomra. Ha nem lenne Lyla, nem lenne semmi ertelme itt tartani a szineszt.
Quentin megint rinyagep lesz, de ez nem akkora baj, elvegre meg mindig o a legemberibb karakter ebben a sorozatban.
Thea komaja egyaltalan nem problema szerintem, a szineszno szunetet kert, es ez igy tok ertheto.
Slade jelenlete nagyon fura nekem, hatalmas big bad volt, erre most majdnem lepacsizik oliverrel. Ez oylan, mintha a Flashben Barry hirtelen visszahivna a Reverse Flasht egy kicsit dumalni.
William ertheto, ezzel egyetertek, es Raisa visszaterese nagy pacsit erdemel :D

A vege pedig: remelem mostmar kiderul, vagy leszallnak rola, mert ez igy picit sok tenyleg.

ui: Mi az Isten tortent Nyssaval es Artemisszel??? (Talia annyira nem erdekel, bocsesz… :\)

Ayrons - 2017. 10. 14. 21:18

Nem értem miért szidják páran a kezdést ? Egyedül az átkötésekkel volt a bajom néha nagyon ritmustalan volt az egész.
Tetszik az Oliver-William közti kapcsolat is ebbe még sok potencia van. És hála az égnek Felikét se tolják túl.
Wilddog,Oliver,Kanári,Lance jó kis plusz személyes szálakat kaptak. Gömböske és Diggle sajna felesleges ők mehettek volna a lecsóba anyuci mellé. Thea meg meh kategória. Ki se akarták de nem is akarják a karaktert.
Slade még mindig aranyat ér.
Az idei évadban mindenkinek lesz egy nemezise kb erre fog épülni a sorozat. Kevesebb lesz a személyes történet.
Siren is meglepően jó.
Összeségében egy korrekt kezdés volt és remélem felvállalja most már az identitását Oliver lehet erre fog kifutni az évad. Nálam 10/8 a kezdés az előző évad szintjét hozta.
Pl a Flash végleg kasza annyira gyatra lett az egész kezdés ott.. Supgirl már rég kaszáltam. Legendák meg 10/10 lett idén is.

Ayrons - 2017. 10. 14. 21:21

Nissa túlélte. Slade mondja ,hogy elment a tömlöcökbe túlélők után. Wilddognak tényleg menő lett a páncélja :D
Slade-Oliver bratyi érthető egykoron haverok voltak és mester-tanítvány. És mondta Slade az előző évad végén ,hogy a szertől volt egy állat és az már kiörült a szervezetéből és sajnál mindent amit tett de nem tudja megmásítani a múltat sajnos.

lotta - 2017. 10. 14. 21:26

Ez valami minősíthetetlenül pocsék volt. Egy nagy rakás szemét. Manu jeleneteit még majd megnézem, de utána megkapja tőlem a megérdemelt kaszát a sorozat.
Persze lehetett előre tudni, hogy a csapatból senki sem fog meghalni, de attól még ugyanolyan szánalmas, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy pont ezért szánalmas, hogy ezt az egészet komoly cliffhangerként próbálták feltüntetni. Teljesen hülyének néztek kb. minden nézőt. Csak tudnám, hogy ez miért jó így nekik.
Samantha halála… ó, hogy miért nem lett volna jó úgy, hogy Oliver csak a holttestét találja meg? Csak rájött volna magától is, hogy valakinek fel kell azért nevelni azt a kölyköt. Pocsék jelenet volt (de legalább ő nem azzal töltötte az utolsó perceit, hogy Olishittyt shippel, aprócska pozitívum.)
És csak elővették megint az Oliver = Íjász témát is. Minek? Mi a fenéért érezték ennek szükségét? Normális sztorit úgysem tudnak majd köré írni. Mert az addig teljesen rendben van, hogy a Marvelnél Tony Stark nyugodtan röpködhet jobbra balra úgy, hogy mindenki tudja, kicsoda, de Oliver minden bolygó, város, ember, ect. mentése ellenére akkor is egy sorozatgyilkos. Nem köszönet meg vállveregetés járna neki a hatóságok részéről, hanem minimum halálbüntetés.
Aztán ott vannak a dialógusok, amik szintén fantasztikusan pocsékra sikeredtek ebben a részben. Élből ki kéne rúgni az összes írót, ha csak ilyen teljesítményt tudnak nyújtani. Komolyan, Guggenheim és Mericle külön-külön is képesek az agyamra menni, de amikor közösen csinálnak valamit, az tuti, hogy annak jó vége nem lehet.
Curtis még mindig teljesen felesleges. Nyugodtan ott maradhatott volna a szigeten. Legalább egy felesleges karaktert kiiktattak volna. Ugyanez igaz Diggle esetében is, akinek nem is tudom, mikor volt utoljára tényleges, értelmes történetszála. Az idő jórészében ő csak a No1 Olishitty shipper.
És el lehet kezdeni, hogy mennyi epizód kell majd hozzá, hogy William azt is elfelejtse, hogy volt valamikor egy Samantha nevű anyja és egy vak kiskutya hűségével loholjon a tündibünti Felishitty pótmami sarkában. Nem hiszem el, hogy képtelenek kiiktatni ezt az irritáló szőkét. Inkább elstartoltatják a Felishitty & Friends második szezonját.

A végére pedig néhány pozitívum. Slade. Manu játékának minden pillanatát imádtam. Lubickol a szerepben. Fantasztikus.
Dinah is jó. A Kanári mindig nagy kedvencem volt és Juliana tényleg jó karaktert kapott és hozza is, amit kell. Viszont ez nekem kicsit ilyen… túl kevés, túl későn. Ráadásul ha nincs a felsőbb utasítás, bele se kerül a sorozatba, szóval ez megint nem Guggenheimék érdeme.
Katie mint Fekete Szirén szintén jó volt. De gondolom kb. megint úgy fogják legyőzni, hogy Felishitty pofánveri és kidől.

lotta - 2017. 10. 14. 21:29

“És el lehet kezdeni, hogy mennyi epizód kell majd hozzá, hogy William azt is elfelejtse, hogy volt valamikor egy Samantha nevű anyja és egy vak kiskutya hűségével loholjon a tündibünti Felishitty pótmami sarkában.”

Itt kimaradt egy tippelni… szóval el lehet kezdeni tippelgetni, hogy mennyi idő kell majd a dologhoz. Hát szerintem nem sok. Max 5-6 részt adok a dolognak és utána mintacsalád lesznek. Tippre Fefe teherbe is esik az évad végére.

Ayrons - 2017. 10. 14. 21:32

Miből gondolod ,hogy Felike olyan sokat fog szerepelni ? Pont hogy alig volt. Ezen felül milyen dialógusok voltak rosszak ? Erre a példák tényleg érdekelnének .

Indokolatlanak érzem ezt a negatív hullámot a kezdés irányába. Az tény ,hogy a rosszul lett feloldva az előző évad vége és átvezetők miatt ritmustalan volt az egész de nem volt egy minősíthetetlen rész.

kpeter - 2017. 10. 14. 21:47

Én azt sajnálom, hogy pont Malcolmot írták ki. Sokkal jobban játszotta a szerepét, mint a többi amatőr…

Aldo - 2017. 10. 14. 21:51

“Ugyanez igaz Diggle esetében is, akinek nem is tudom, mikor volt utoljára tényleges, értelmes történetszála.”

Talán, amikor az öngyilkos osztaggal elküldték valami bevetésre. Bár az csak egy rész volt és az se tegnap volt.

Tyberius06 - 2017. 10. 14. 21:57

Pocséknak épp nem mondanám, de a cliffet baromi szarul oldották fel. Thea – kóma okés. Samantha – halál okés, de ez annyira evindens volt. Az, hogy Dig most kb nyomorék egyszerűen még többet elvesz a karakterből. nem tud drámai lenni, inkább idegesítő.
Felicity szapulását nem értem. Már az előző évadban sem volt annyira túltolva, ezért is tértem vissza végül a 4-dik évad végi kasza után (többek között), itt is inkább csak a háttérben volt, abszolút nem volt zavaró a jelenléte. Dinah nagyon jó volt, Black Siren alapvetően nagyon jó volt és Cassidy baromi jól formálja meg, de ezen túl totál feleslegesnek éreztem.
Curtis még mindig gyenge, nincs szükség rá, az a karakter semmi… Lance meg hozza a szokásosat. A gyerekkel nemtok mit kezdeni, természetes ahogy le reagálja a dolgokat, ugyanakkor annyira nem volt igazi töltete annak, ahogy Oliverre mutat és mondja, hogy ő a “Bad Man”… Pedig annak eléggé mélynek kellett volna lennie. Apropó Samantha halála. Hát az így valóban foss volt, totál felesleges volt arra a jelenetre visszarángatni a színésznőt, bár szerintem azt még tavasszal felvették az előző évad végén.
Legnagyobb negatívum számomra az akciókban rejlett most. Voltak jó megoldások benne, de az hogy gyak kopizták a két fő akciót, amikor a Siren meg a Kanári verekedett, az nekem nagyon fájt. Meg úgy látszott rajta, hogy csak azért került bele, mert hát kell bele valami akció is. Semmi igazi funkciója nem volt.
Még maradok, de azért ennél picit erősebbre számítottam. Jah Slade pici jelenete jó volt…

Edrick - 2017. 10. 14. 22:00

A jelen-flashback váltások, és ezzel együtt a cliff feloldása szerintem borzalmasan lett megoldva, függetlenül attól, hogy szinte biztosra lehetett tudni, ki él, és ki hal meg.

A másik zavaró dolog az volt, hogy azt éreztették velem, kb Oliveren kívül mindenkinek PTSD-je lett. De annyira, hogy azt már rossz volt nézni. Dig-nél nekem egyszerűen valahogy idétlenül nézett ki, és Lance papa? Nála oké, hogy iszik, ez eddig is megvolt, de ezzel a gonosz Laurel-rel, sőt igazából azzal, hogy “hazudtunk, nem, de mégis, bocsesz” (és a párja, a: “nem halt meg, de meghalt, jó, tényleg nem, de hát megöltük”) kegyetlenül és feleslegesen túlcsavarták.

Szóval ezen remélem – és az előző évadból kiindulva reményekkel telve mondom – hogy hamar túllendülünk, mert az egyetlen, akinél egy rész alapján ez a dolog megáll, és működik, az William. Nemhogy adja, de itt látom is értelmét, hogy ezt kibontsák, és fejtegessék. Ezt érdemes megtartani, de a többi érintett PTSD-jén valahogy túl kellene lendülni.

Továbbá: az Oliver-GA-dolgot remélem, utoljára lépik meg, és le is zárják; abszolút lerágott csontnak éreztem, mikor meghallottam. Aztán talán rám cáfolnak?

De abszolút lehet ez még egy nagyon jó évad kezdete. Meglátjuk.

U.i.: Vissza Ragmant!

Silver-sama - 2017. 10. 14. 22:18

Vissza Arsenalt!

lotta - 2017. 10. 14. 22:20

“Ezen felül milyen dialógusok voltak rosszak ?”

Én pl. a csapatmegbeszélésekkel nagyon nem voltam kibékülve.

“Miből gondolod ,hogy Felike olyan sokat fog szerepelni ?”

Naiv vagy, ha azt hiszed, hogy nem. Én emlékszem még a negyedik évadra. + Eleve saját történetszálat ígért neki Guggenheim az idei évre. Ráadásul még mindig ő Guggenheim és Mericle személyes kis kedvence. A crossoverben meg aztán igazán elszabadul a pokol.

Szaby59 - 2017. 10. 14. 22:30

Szerintem nem volt ez rossz. Az, hogy nem mernek jelentősebb ritkítást csinálni tudható volt már tavaly a “nagy” cliff után is.
Az rész végi húzás viszont nekem sem jött be, unalmas…

superpityu - 2017. 10. 14. 22:33

lotta: szerintem mindenki emlékszik a 4. évadra. sőt felicity tavaly is kapott külön történetszálat, mégis itt vagyunk, túléltük. kicsit unalmas már szerintem ez a felicity megszólal és akkor máris rossz minden hozzáállás.

lotta - 2017. 10. 14. 22:44

” sőt felicity tavaly is kapott külön történetszálat,” ami az egész évad leggyengébb láncszeme volt. Egyetlen másik karakter sem úszta volna meg, amit leművelt. Nem szoktam ok nélkül nyígni. Felicity egyszerűen önmagában egy méreg. Egy patchwork karakter, a tökéletes Mary Sue. Az a nő nem tehet, nem mondhat, nem gondolhat rosszat ebben a sorozatban, a végén mindig neki lesz igaza, mindent elnéznek neki, tökéletes marad. Nem tehetek róla, hogy ez a véleményem. Kevés dolog vált ki ilyen zsigeri undort belőlem, de őt pont sikerült ilyenre megalkotni.
Olivernek a traumatizált gyerekével kéne foglalkozni, nem azt csinálni, amit a crossoverben fog.

jessm - 2017. 10. 14. 23:16

Volt ennél izgalmasabb kezdés is, de összeségében elment a rész.
Engem zavrt ez a vissza emlékezés, tudom hasonlóan akarták megoldani mint az 5 évas visszaemlékezéseket. Kicsit úgy érzem, hogy visszaemlékezést hagyni kellett volna az pilotban és mondjuk a 2. bemutatni mi történt.
Reaálisan mindenki gondolta ,hogy Samantha fog meghalni. Én szeretem John, de tényleg egy kicsit nem tudnak mit kezdeni vele, de most úgy tünik, hogy lesz sztorija. Felecity gyülölök ,pedig kénytelenek lesznek megbarátkozni vele, hogy nem fogják kiírni, hacsak színésznő nem távozik.

Arra kiváncsi leszek, hogy Oliver felvállalja-e hog ő Green Arrow, de szerintem ha megis lépik akkor sem most lesz.

Dinah klasz volt, és még sok összetüzése lesz Black Siren-vel.
Black Siren: Megbarátkoztam a gondolattal , hogy Kate-t továbbra is néznem kell. Mondjuk tény hogy ez jobban játsza mint a Kanárit. De sajnos még nem olyan jó mint Rubyként volt.

mSO - 2017. 10. 15. 00:07

Igen, kezdett felcsillantani valamicskét a Ruby szerep emlékéből, de azért még mindig nem az… az egész egy DC szappan, kár érte. Mondjuk legalább a koreográfiák valamelyest ott vannak, nem úgy mint a Flash értékelhetetlen animációi a futásról (kb. a 90-es évek számítógépes játékainak grafikájára emlékeztetett), meg a “küzdelmekről”.

LaCRossE - 2017. 10. 15. 00:36

Ez a töménytelen és teljesen irreális méreteket ölő gyűlölet Felicity iránt egy picit kezd unalmasba átcsapni.

Vagyis, rosszul fogalmazok, inkább mondom úgy, hogy ez a habzó szájjal való gyűlölködés már picit aggodalomra ad okot, hogy minden rendben van-e. Nekem sem szívem csücske Felicity, de a premierben teljesen vállalható mennyiségben és minőségben volt jelen.

Viszont, hogy azt olvassam mostantól a kibeszélőben, hogy minden egyes feltűnése után egyesek itt habzó szájjal fognak gyűlölködni, nos, azt én nem biztos, hogy így fel akarom vállalni.

Ha már az évadpremier alatt ilyen alacsony szintű egyes emberek hozzászólása, akkor itt komoly gondok lesznek. Nem azzal van probléma, ha valami nem tetszik, na de a kifejezés stílusa nagyon sokat számít.

Hogy egy kicsit on is legyek: teljesen átlagos premier, a cliffhangert viszont nagyon gyáván és bénán oldották fel, szerintem a Dig vagy Thea kettőse közül valakit, ha nem mindkettőt, nyugodtan kiírhatták volna végleg. Thea szerepe már amúgy is minimális volt nagyon az elmúlt időszakban, és a kóma-szál szerintem méltatlan hozzá, Dig meg szerintem olyan sokat nem ad már hozzá a csapat dinamikájához. Curtis sem hiányzott volna sok embernek szerintem, de egy ilyen “új” csapattagot aligha hiszem, hogy kiírtak volna amúgy is.

Rész végi cliffhanger kicsit olcsó volt.

Középszerű premier néhány érdekesebb interakcióval a karakterek között jó pár idegesítő lépéssel megspékelve.

Szula89 - 2017. 10. 15. 00:56

Remélem nagyon tévúton járok ezzel a gondolat menettel de most gyanús a Dinah-Digg páros nekem. Ugye tavaly elég jóban lettek most meg mind a kétszer mikor kettesben maradtak elég hevesen viszonyultak egymáshoz. Még egyszer mondom remélem tévedek de most azt mondom ezeknek volt valami szerelmi afférjuk abban az 5 hónapban de rossz vége lett és ezért is lettek ilyen ellenszenvesek egymásnak. Gondolok pl. arra is mikor Dinah megtalálja a fegyvert és Digg nyújtsa a kezét érte de ő inkább oda bassza a mellkasához. Vagy mikor elkezdik egymásnak mondani hogy ki miben hazudozik.

Amúgy nem volt egy nagy durranás a kezdés de rossznak sem gondolnám mint pl. a Flasht. Samantha halála várható volt de én Digg távozásában is reménykedtem, megfáradt már a karakter.

Nikki - 2017. 10. 15. 02:02

Felemás volt. Akitől simán megszabadultam volna: Dig, Curtis, Dinah… sajnos nekem nem jönnek be. Néha van 1-2 jó beszólásuk és annyi.

Aszusz - 2017. 10. 15. 08:13

Lacrosse: egyetértek.

Ayesha - 2017. 10. 15. 09:55

Azt sajnálom hogy nem elég tökösek ahhoz hogy beáldozzanak 1-2 fő karaktert, csak William anyját, aki elég erősen mellékszereplő. Pedig itt lett volna a lehetőség. Bármit túlélnek úgyhogy ebből a szempontból kicsit se lehet izgulni miattuk, simán halhatatlanok. Thea-val se lesz semmi, 1-2 részig kóma, aztán annyi, max lebénulhat, ha azt behúzzák, de úgyis túléli.

DarkEagle - 2017. 10. 15. 11:06

@Superpityu: Nem az a baj, hogy Felicity megszólal hanem az hogy nincs értelme annak amit mond. Engem nem is az zavarna hogy össze akarják őket hozni hanem az évek alatt teljes mértékben kiveszett belőle az amiért anno szerettem. Mára csak egy sima szőke Oliver fangirl semmi több. A gépet nyomogatni Curtis is jó lenne mert lényegében ennyi a szerepe azon kívül hogy évődnek a pasijával.

Egyébként a kezdés rém gyenge lett és kiszámítható. Pláne a tavalyi évad fényében. Nem mintha azt vártam volna hogy húznak egy merészet és legalább a gyerek anyján kívül kinyírnak 1-2 nem olyan fontos szereplőt de könyörgöm. SENKI nem halt meg még Theát se áldozták fel csak kómába tették hogy ha 1-2 részre be kell ugorjon Willa akkor ott legyen a talonba. Ez nem írás ez csak tartalékolás egy világvégére. És az hogy idén ahogy szinte minden évben eljátsszák hogy kiderül hogy Oliver a GA az szánalmas mert úgyis tudja mindenki hogy nem fog kiderülni majd valahogy megoldják 1-2 részen belül a dolgot pont ahogy a Flashben is visszahozták Barryt. Ez a CW sorik lényege kamu dráma kvázi instant feloldással.

A gyerek meg érthető ahogy viselkedik de a színész srác még hatalmas kedvességgel se nevezhető színésznek. Legalábbis eddig nem volt értékelhető amit művelt. Tényleg ez a “bad man” elszólása nagyon brutális. Ilyet kb 3-4 évesek mondanak ő meg ha jól értem már iskolába jár és nem is 1. osztályos. Nagyjából 10 éves ha jól rémlik.

Természetesen maradok de az hogy az évad lényege idén a család lesz hát nem nagyon örülök mert nincs túl sok olyan színész aki értékelhető. Az öreg Lance nagyon zavaró minden évben van valami függősége, lehetne egyszer hogy csak simán normális? E2-es Laurel meg szép és jó de neki sincs túl sok jelentősége. Tényleg az egyetlen aki jó az Dinah, rajta még érződik hogy új és akar valamit ahogy Kutyus barátunk is akinek amúgy tök fain lett az új gúnyája, mondjuk Dinah rucija is.

Gerusz - 2017. 10. 15. 13:23

@Popeye: valóban idegesítő. A legtöbb sorozatíró nem tud normálisan 10±2éves gyereket írni, vagy túl infantilisen, vagy túl felnőttesen viselkednek. Eddig ez kb. szabvány volt, és nem is akadtam volna fent rajta, de a Stranger Things megmutatta, hogy azért meg lehet ezt is oldani.

winnie - 2017. 10. 15. 15:38

” Tényleg ez a “bad man” elszólása nagyon brutális. Ilyet kb 3-4 évesek mondanak ő meg ha jól értem már iskolába jár”

ilyenkor mindig érdemes belegondolnod, hogy mennyi a tapasztalatod 3-4 évesekkel, és mennyi 10 évesekkel. főleg akkor, ha kizáró/általánosító megállapítást teszel, mert ezt elég könnyen lehet cáfolni ellenpéldával. (fordítva már közel sem lenne merész a kijelentés.) az arrow írószobájának nagy része nyilván elég sok tapasztalatot szerzett gyereknevelésben, még ha három gyereked van, akkor is többszöröset.

a 10 évesek érettségi szintje hihetetlen széles skálán mozog, ahogy a szókincse és a gondolkodása is, még egy olyan mikroközösségben is, mint egy iskolai osztály, ahol erősen hatnak egymásra a gyerekek. van, aki híradón nevelkedik, más meséken. van, aki olvas ezerrel, más videójátékozik. van,,aki választékosan fogalmaz, más rém egyszerűen. a lényeg, hogy bőven vannak “bad man”-ező 10 évesek, minden csak nevelés kérdése, illetve, hogy ki mennyit él meg a külvilágból, kit milyen “burokban” nevelnek. ettől még a karakter lehet olyan, amilyen, csak azért írtam, mert azért meglepő ilyesmit olvasni. mármint nem azt, hogy valamit rosszul tudsz, hanem azt, hogy meg vagy győződve arról, hogy igazad van.

winnie - 2017. 10. 15. 15:47

Gerusz: a legtöbb író tud normálisat írni, főleg tud valóságos gyereket írni. amit nem annyira tudnak, az a jó gyerekkarakter. szerintem erre gondolsz. igen, a strager things-es srácok menők a maguk geek-lúzer módján, élvezhető karakterek.

“vagy túl infantilisen, vagy túl felnőttesen viselkednek.”

viszont ez elég wtf megállapítás. valahol abszurd olyat olvasni, hogy egy gyerek túl infantilis vagy túl felnőttes. mihez képest?

ez eleve értelmezhetetlen. ha valaki túl infantilis, akkor az egy infantilis gyerek. mert ilyet akarnak írni. nem “neminfantiliset” terveztek és nem sikerült nekik. ilyet akartak. ilyen vagy olyan okból. attól, hogy egy karakter nem menő, vagy béna, még valóságos.

nem hiszem, hogy sokk, de millió infantilis és millió felnőttes gyerek van. nyilván a középvonalasból jóval több akad.

DarkEagle - 2017. 10. 15. 17:04

Bírom, hogy winnie mindenben megkeres valami pozitívumot, ellenpéldát. Egyébként van egy 2 éves unokaöcsém csak mondom, neki van nem egy idősebb barátja is, húgom bárnői akiknek a gyerekei 3-7 évesek nagyjából szóval bőven van tapasztalatom. Egyébként nem kell hogy tapasztalata legyen valakinek ahhoz hogy tudja egy 10-12 éves pláne fiú nem mond olyanokat hogy “bad man” pláne ha az apjára utal. Maga a jelenet is röhejes volt mert utoljára tudod miben láttam ilyen bad manezést? Valami ultragagyi horrorfilmben ahol a 2-3 éves kislány mutatja az anyjának hogy “Mami ott van van a ban man” de még az is hatásosabb jelenet volt. :D

Értem én hogy imádsz ellenpéldákat felhozni és elég sokszor is igazad is van hogy az éremnek két oldala van de most tuti hogy nincs igazad. Ez egyszerűen szar írás és kész. Nem csak én állítom hisz láthatod. Igen is lehet országos szinten is jó gyerek karakter írni nem kell ehhez kábelre vagy Netflixre menni. De a CW-n 100-ból max 2-szer láttam jó gyerek szereplőt. CW utoljára talán a One Tree Hillben Jamei Scott személyében.

lotta - 2017. 10. 15. 17:14

Egen, csak úgy fest, itt senkinek nem lehet ellenvéleménye.

Ayrons - 2017. 10. 15. 18:44

Lehet ellenvélemény is meg negatív vélemény is sőt kell is mert senki se egyforma és se mi tökéletes. Többünk írta ,hogy a chiff feloldása és a váltások,vágások borzalmasak voltak.
Lacrosse csak arra hívta fel a figyelmet ,hogy ne arról szóljon már a kibeszélő ,hogy Felike éppen levegőt vett és ezért haljon meg, éppen hamburgert vett és ezzel már taccsra vágta a heti részt stb stb. Ok nem szeretik egyesek , én mondjuk Curtist nem bírom de nem fogok kiakadni részről részre ,hogy benne van elfogadom hogy ott van és élvezem magát a sorozatot.
De persze mindenki más. Csak azért azt is értsük meg ,hogy Felike egy központi szereplő és innentől kezdve fontos része a sorozatnak (megjegyzem alig szerepelt most) tehát várható ,hogy benne lesz minden részben. És igen előfog jönni mostohaanya dolog és kitudja mi lesz belőle.

lotta - 2017. 10. 15. 19:08

Nem tudom nem gyűlölni Felicity minden egyes jelenetét, amikor látom ezernyi fórumon, tumblren, twitteren, hogy milyen reakciókat vált ki a rajongók egy jelentős részéből. Elég, ha csak két szót vált Felicity és Oliver, már jönnek a hozzászólások, hogy Stephen és Emily titokban szeretők, hogy Cassandra zsarolással tartja maga mellett Stephent, hogy Emily mennyivel jobb anyja lenne Mavinak, hogy Mavi milyen boldog lesz, mikor Emily szül neki egy kistestvért. Én kb. másfél, két évvel ezelőttig boldog ember voltam, mert azt hittem, hogy csak pár ember csinálja ezt, de aztán rájöttem, hogy milyen naiv voltam. Igen, elgurult a gyógyszerem, tudok róla, de egyszerűen beteges, hogy egy sorozat és két nem létező személy kapcsolata miatt a színész létező, valódi feleségét támadják tömegesen.
Eleve sem szerettem a karaktert, mert amit csak lehet, elrontottak vele kapcsolatban, szóval legalább volt mire összpontosítanom a haragom. Ami képes ilyen mértékű elmebajt kiváltani, az nem normális dolog. Alap kéne hogy legyen, hogy mindenki külön tudja választani mi a valóság és mi egy sorozat. Akármennyire utálom Felicityt, Emilyvel soha nem volt semmi bajom.

Ayrons - 2017. 10. 15. 21:44

Elvetemült rajongókat ignoráld :D

winnie - 2017. 10. 16. 10:50

darkeagle: valahol tényleg szomorú, hogy nem érted, hogy mit írok. pedig direkt még pluszba be is illesztettem mondatokat, hogy könnyebb legyen értelmezni.

figyelj: “amit nem annyira tudnak, az a jó gyerekkarakter. ”

oké, nem neked írtam, de ettől még leírtam. én azzal egy percig sem vitatkozom, hogy rossz a karakter (nem is tudnék). nagyon sok a rossz gyerekkarakter, szerintem ebben is egyetértünk. szinte mindenben egyetértünk.

én csakis arra írtam, hogy van gyerek, aki így beszél. és ez egy ilyen gyerek. ennyi. ha meghallasz egy sorozatban így beszélni egy gyereket, akkor nem azt kell gondolni, hogy ‘így nem beszélnek’, hanem azt, hogy ‘ő így beszél’, és, hogy mire lehet ebből következtetni.

én (is?) tudom, hogy szoktak beszélni a gyerekek. és tudom, hogy van, aki így beszél. ha olvasnál vonatkozó sajtót (netes, nyomtatott, egykutya), akkor olvasni ilyen korból is csúnyabácsizást. az, hogy te 5 vagy 50 vagy 500 személyes tapasztalatból azt szűröd le, hogy a milliárd gyerekből senki nem beszél így, azzal nem tudok mit kezdeni, mert elég egyetlen gyereket ismerni, hogy tudja az ember, hogy van, aki beszél így.

(és azt még csak nem is említettem, hogy van gyerek, aki 3 éves korában nem is beszél, aki hat éves korában cumizik, stb, mert úgy éreztem nem lenne fair olyasvalakinek felróni, akiben az ellenkezője fel sem merül:)

(ráadásul az, hogy egy gyerek hogy beszél, nem mond el semmit arról, hogy jó-e vagy rossz-e a karakter írása, de ebbe nem fogok belefolyni.)

bobi64 - 2017. 10. 17. 08:09

“Egyedül azt sajnálom ezzel kapcsolatban, hogy ennyire idétlenül játszották meg azt egészet.”

A zegészből ezt emelném ki főként. Idétlen sorozat, idétlen történetvezetés, idétlen szövegek, és legfőképpen idétlen akciójelenetek. Megint azok a borzalmas álverekedések, álakciók. Iszonyat gagyvadék az egész.

Marianna - 2017. 10. 17. 22:23

Yéh nem tudtam, hogy ennyi embernek van PhD-je gyermekpszichológiából :D
Amúgy nekem tetszett a nyitány, de a cliffet tényleg bénán oldották fel, plusz Samantha kiírása sem volt túl jó. Oliver és William jeleneteit élveztem. Amúgy a kölyök rendben van szerintem, bár lehet, hogy elkélne neki egy pszichológus. Dinaht én is kiemelném, mert ő volt a csúcspontja az egésznek. Digg-hez meg annyit fűznék hozzá, hogy megjátszhattak volna egy karvesztés, persze, drága a cgi, de izgalmas lett volna. Nekem Lance drámája is tetszett meg Wild Dog kis pillanatai is. A dráma rész nekem teljesen rendben volt. Egyedül az zavart, hogy szerintem némely karakter nagyon randomul tűnt fel egyes helyeken. Már nagyon várom Michael Emersont.

Ayrons - 2017. 10. 18. 21:18

Spoiler: Hivatalos ,hogy a Föld1-nek van egy Bruce Wayne-je aki Gothambe tevékenykedik :D Spoilr vége.

Alexejevic - 2017. 10. 19. 14:49

SPOILER

Nagyon érdekes, hogy így említi Oliver Bruce Wayne-t. Tehát az Arrowerzumban Batman már úgy tevékenykedik, hogy mindenki tudja, ő Bruce Wayne…Ez azért elég érdekes…

SPOILER VÉGE.

LaCRossE - 2017. 10. 20. 12:30

Ehhhhhhhhhhhhhhh

Oliver most egy picikét szerintem ostoba dolgot kért Diggle-től.

Szóval ő nem akarja, hogy William elveszítse az apját, mert Green Arrow-kodik, de az már okés, ha John Jr. elveszti az apját? :D Oké, ott van Lyla, szóval maradna a gyereknek szülő, de ez szerintem rohadtul nem fair kérés.

Amúgy a rész jó volt, az nem von le semmit a minőségéből, hogy Oliver mennyire önző és hülye.

Succ - 2017. 10. 20. 13:04

Kicsit már kezd unalmas lenni, hogy már – ha jól emlékszem – harmadszor derül ki, hogy Oliver a Hood/Green Arrow és mindig tisztázza magát. Volt már más jelöltünk GA személyére? Mintha rémlene, hogy Diggle-t lecsukták egyszer, hogy fedezze, de ennyire senki se hülye, hogy egy szemmel láthatóan fehér bőrű ember van a jelmezben és nem egy fekete..

jesustomer - 2017. 10. 20. 13:12

Alexejevic: és hol említi? A rész végén?

jesustomer - 2017. 10. 20. 13:18

Succ: nem diggle-t csukták le hanem Roy-t.
De amúgy amennyire be lett lengetve, hogy ő a zöld íjász annyira nem kezdtek vele semmit. De nem baj, a gyerek kicsit fejlődött ennek őrültem, de annak nem, hogy előző nap posztol instagram-ra Stephen erre a következő részben történtek már semmisek vagy legalább tudjuk hova fog kifutni.. látszik már annyira nem érdekes, hogy a színészek simán spoilereznek következmények nélkül.
Mondjuk még mindig jobban bírom mint a Flash-t.

BalinT55 - 2017. 10. 20. 15:25

Szerintem Bruce Waynet úgy említette mint híresember, nem mint Batman :D Hisz Oliver is mint polgármester híresembernek számít. Én legalábbis így értelmezném.

Szember - 2017. 10. 20. 16:16

A cliff feloldása szerintem is nagyon gyenge volt. Nekem az a legnagyobb bajom, hogy túl sok karakterrel dolgoznak, magas az Arrow team létszám. Simán lehetne dobni néhányat, például Curtist, Wild Dogot, Theát. Oliver elbohóckodna Felicity-vel, Dinah-val, Diggel, meg Quentin néha betoppan. A Flash-ben is mindenkiből hőst, szuperhőst gyártanak – noha elég lenne ott is kevesebb szereplőre, jobban fókuszálni.

winnie - 2017. 10. 20. 16:32

karakterek terén van egy fontos, technikai tényező, ami nem nagyon teszi lehetővé ezt, mégpedig az, hogy csökkenteni akarják a színészek munkamennyiségét, nagyobb szabadságot adnak nekik, ami a sorozat hosszabb élettartamát idézheti elő.

Tyberius06 - 2017. 10. 21. 01:21

Oliver nem picit önző volt, de Dig is hülye. Bakker egy szaros pisztolyt nem tud fogni, akkor mégis hogy a rákba ijjászkodna? Értem én, hogy megtisztelő, de ez akkora baromság… És igen, ahogy fentebb említette valaki, az frankó, ha John fia veszíti el az apját? WTF? A másik, hogy aki csinálta a képet, az tudja, hogy GA az Oliver, tehát azon a fronton nincs biztonságban. Anatolij szintén tudja, Black Siren szintén tudja, és akkor az is, aki őt segíti… Tehát ez így balfaszság, mert az egy dolog, hogy ő nem megy ki a ruciban hepajkodni, de attól még simán utolérik, mert tudják ki (volt).
A rész egyébként jó volt, tetszetős. És William is jó, furán értelmes karakter…

DarkEagle - 2017. 10. 21. 12:53

Nem kell parázni srácok MAX 2 részt nézek ki ebből az idióta fordulatból, elvégre a crossoverre megint Oliver a GA és nyilvánvalóan nem akkor fogja először felölteni a jelmezt újra. Pláne amikor kiderül hogy Dig nem tud mit kezdeni magával.

Egyébként ez csak szerintem baromság hogy verekedni tud de lőni nem? Most akkor milyen betegsége van neki? Pisztoly undoritisz? :D

Eddig elég silány az évad de igazából tavaly se kezdett sokkal jobban. Az egyetlen karakter aki nem idegesítő eddig az Dinah és Rene. Ha rajtam múlni mindenkit kitennék rajtuk kívül a csapatból. Lance nem lenne rossz ha másra is kapna lehetőséget az alkoholizáláson kívül. Curtis, Dig és Felishitty meg totál felesleges.

Ayrons - 2017. 10. 21. 20:23

Stephen azt nyilatkozta ,hogy az Arrowban eljutunk oda ,hogy félkarú lesz Oliver. Tehát Diggle fia lesz az Íjász. Szóval logikus lenne ,hogy meghalna bevetésközben és ez egy motiváció lenne a fiának később.
Amúgy megvoltam elégedve a résszel. Jó volt.

carlos - 2017. 10. 25. 20:09

Megvolt az eselye a keszitoknek,de nem eltek vele. Ennyi szereplovel es ilyen gyenge szineszekkel es ilyen “sokkolo” green arrow cliffekkel megint csak ugyanazt a kerdest tudom feltenni magamnak…miert is kezdtem el nezni egyaltalan,miert rantott be?
Aztan rajovok,h Slade miatt (akihez a tavalyi fogonosz hasonloan eros karakter volt es visszaadta a remenyt) es Oliver visszaemlekezeseiben tolt alakitasok miatt.
Hihetetlen mekkora kulonbseg van az “alap” felallas es a “regi” story kozott minosegben.
Ez a robbanas egy uj kezdet lehetett volna,ugyh sajnalom,Slade es Oliver kezfogasa vegul egy jo bucsu lett. Good luck Mr.Queen!

jesustomer - 2017. 10. 27. 11:15

Hajajj ez a monológ kezd egyre rosszabb lenni. És a sorozat is. Valami elképesztően gagyi John-nal az élen.

Alexejevic - 2017. 10. 27. 15:07

Diggle meghalhatna nyugodtan. Kellőképpen meglenne vele a dráma, egy karakter végre kiszállna, akivel nem tudnak mit kezdeni… És végre elhinnénk, hogy van súlya a haláloknak és tökösek a készítők. Thea is nyugodt szívvel kiírható. Ha ilyen lassan csordogálnak a CW sorozatai, nem sok jót jósolok nekik. Egyszerűen unalmasak a részek… Pedig én is nagyon nagy Arrow fan vagyok… De egyszerűen unalmas, súlytalan az egész történetvezetés.

LaCRossE - 2017. 10. 27. 18:21

A rész legnagyobb idiótája díjat ezúttal Diggle kapja.

Tyberius06 - 2017. 10. 27. 21:45

Nah, akkor most küldöm le az Arrowt csicsikálni, mielőtt elkaszálom végleg… Ez a rész harmat gyenge volt, az egyetlen igazán értékelhető momentum benne fura mód Dig és a nőci harca volt, az nagyon tetszett, hogy a kocsin belülről figyeltük a harcot és nagyjából egybe vették fel, érdekes újítás volt. De az epizód többi része szimplán unalmas volt. És akkor az utolsó jelenet az a totál no comment… erre így nem vagyok kíváncsi heti szinten Diggel az élen. Felicity nálam ismét hozza a szerethető formát, nem idegesítő, olyan “normális”, Curtis se volt most zavaró, de pl. Dinahval nem tudnak mit kezdeni, annyira össze van kötve Diggel…
Az meg már most borítékholható, hogy Oliver bukja a szavazást (szerintem), reflektálva ezzel az elmúlt év 2 fontos politikai szavazására, ami totál más eredményt hozott, mint az várható lett volna.
Szóval nálam lekerült a heti nézősből félévad vagy évad vége felé egyben darálósra…

Bolton - 2017. 10. 28. 11:54

Amúgy azt komolyan gondolja, az Arrow team bármelyik tagja is, hogy majd nem tűnik fel az embereknek, hogy időközben fekete lett az Íjász?:D WTF?

elvis - 2017. 10. 30. 09:55

A harcok terén mintha minőségi javulás lenne.

mSO - 2017. 11. 02. 12:19

@Bolton:

sötétben, távolról (ahogy egy íjásznak kéne működnie) még hagyján… de ha ilyen beülök a biztiőr mellé a kocsiba meg íjjal püfölöm az ellenfelet akciók mennek az Íjásztól, nem csoda, hogy az első gonosz kiröhögi. :D idétlen egyszerűen.

LaCRossE - 2017. 11. 03. 13:38

Kezdem jó ötletnek gondolni, hogy Oliver egy kis szabadságot élvez ettől a Green Arrow szereptől. Úgyis tudjuk, hogy ez a dolog nem lesz permanens, és jó látni, hogy valamennyire felrázták a dinamikát.

Michael Emersont jó volt látni, de még jobb volt látni, hogy kit alakít :D Mintha egy picit összegyúrták volna a Lost-os és a Person of Interest-es énjét.

Jó rész volt.

LaCRossE - 2017. 11. 03. 13:42

Azt hozzátenném, hogy Felicityt legutoljára talán a második évadban kezelték ilyen jól.

katyvaszlipp - 2017. 11. 03. 21:42

Azért fura hogy a világ legjobban és legtitkosabban őrzött termébe három fóliára nyomott tenyérlenyomattal bemennek pikk pakk.

Felicity engem már nagyon irritál, reméltem hogy ahogy tűzfalat tör, fejbe lövik hátulról, miközben Oliverrel kommunikál.
Tök jólett volna.

Illetve ez a Gonosz Laurel erőltetése sem tetszik, minek?

Gáz az egész, de jövőhéten lesz Deathstroke, remélem csak ők ketten szerepelnek Oliverrel az egész részben, többi macskajancsit nem erőltetik bele.

DarkEagle - 2017. 11. 07. 14:49

Végre eljutottam az 4. részhez. Azt kell mondjam jobb lett mint vártam. Emerson karaktere tényleg POI copy paste csak itt gonosz. :D Kíváncsi vagyok mi lesz a nagy terv de azért lassan elhagyhatnák már ezt a világmegváltó stratégiát. Minden évadban egyre nagyobb halálozási arány lesz? Remélem nem. Ettől még egyelőre jó az évad és Felicityt most kivételesen nem vágtam volna tarkón de még mindig idegesít. Egyszerűen nem tartom őket jónak együtt. ÉS így hogy itt van Curtis lényegében csak a béna poénokat kapja a szájába, mármint GA-n kívül. :D

Gerusz - 2017. 11. 09. 16:17

Oliver mellékszereplő a saját sorozatában. Szánalom. Most már én is csak megszokásból nézem. Ha az írók ennyire bele vannak zúgva Felicitybe, akkor inkább adjanak neki egy saját spinoffot…

spike0007 - 2017. 11. 10. 09:40

Óóó anyám az 6×05-ös rész eddig a csúcs!
Tavalyi legjobb részes szint!:D

Tyberius06 - 2017. 11. 12. 10:48

Bakker, nem értem az ismételt Felicity utálatot. Nincs többet képernyőn, mint a többiek és nincs is túltolva, mint a 3-4-dik évadban, az Oliverrel levő kapcsolata is baromi egészségesen van kezelve a korábbi évadokhoz képest. Az hogy Oliver mellékszereplő lett a saját sorozatában, szerintem nem volt rossz döntés. Az hogy Dig lett előtérbe húzva, mint Green Arrow, már nem volt ennyire jó döntés. Főleg, hogy az elmúlt részekben hajlamosak voltak megfelejtkezni a függőségéről, ami félre értés ne essék, még okés is, mert ha arra lenne építve bármilyen szál, akkor kaszálnám a picsába, vagy tekerném…

6×05

Több játékidőt Dinnahnak! Dig mióta “szeren” van, legalább nem annyira balfasz mint korábban, de továbbra is felesleges karakter. Legalább Lance most nem foglalta a játékidőt.
Slade visszatért, Deathstroke visszatért, és az a jelenetsor, ahogy pakolt a gonoszok bázisán nagyon profin volt összerakva. Azt sajnálom, hogy nincs pénzük, minden részben ilyen faszán kidolgozni a harci jeleneteket. Nah meg a PG-13, mert ott azért a 2 centiről szétgéppisztolyozni a másik fejét elég mocskos lenne egyébként… izé véres… ;)
Az nem volt véletlen fordulat, hogy a gyerek lesz a “gonosz”, Dinnah barátját visszahozni meg meh, de végülis adja magát, ha az egyikre hatott a sugárzás akkor a másikra is…
Összességében jó rész volt, tetszik az irány…

scientist - 2017. 11. 12. 21:34

most őszintén.. bárki is kíváncsi dinahra? én nem… felesleges karakter, ki lehetne írni. nem érdekes.

Mate815 - 2017. 11. 13. 09:04

Dinah jól néz ki, ennyit tud. Amúgy tök érdektelen és még idegesítő is de legalább jól néz ki :D

Szabi - 2017. 11. 13. 15:16

Mostanában elég kevés a komment, régen egy rész után 20-30 új komment is érkezett, most pedig csak hetente 1-2. Ennyire csökkent a nézettség? Ennyire nem érdekel már senkit? :)

Ez az évad sajnos jóval rosszabb az előzőnél…

Alexejevic - 2017. 11. 13. 19:42

Egyszerűen szerintem nincs mit mondani a sorozatról. Ez várható is volt, mert nemes egyszerűséggel nem tudnak újat mutatni. Már mindennel görcsölnek (Dig az íjász, Felicity saját szálat kap, Dinah dögös, erőltetik Cassidyt…) De nincs főellenség, Oliver csak kínlódik, mellékvágányra van téve. A legjobb gonoszokat szerintem már ellőtték. Valami nagyot kéne nekik dobni, mert ez így nagyon langyosvíz. Mondjuk még jobban húzta, mint a Flash, mert az már a 3. évadnál kifulladt. Jönnie kéne Batman-éknek, több képregényes gonosszal. És akkor lehetne gondolkozni új sorikkal, tervekkel. Mert szerintem ebben így ilyen formában, ami most van, nincs több… Sajnos…

kpeter - 2017. 11. 14. 14:49

Azt azért csak sejtitek, hogy Oliver háttérbe szorulása csak ideiglenes..

Alexejevic - 2017. 11. 15. 07:46

Nekem is teljesen mindegy, csak szakadjanak el végre a mostani idővonaltól. Szerintem a Revan féle verziót és a régi nagy Jedi-Sith ellentéteket, valamint a Sith kavarásokat csak filmekben láthatjuk, mert elborult egy költségvetés kéne hozzá.
Szerintem valami biztonsági játék lesz az első sorozat, de még nagyon messze van 2019…

spike0007 - 2017. 11. 17. 09:15

A múltkori meg a mostani Slade-s rész nagyon jó volt!
A legújabb rész flashbackjei is állatiak voltak! Így alkot kerek egészet Slade sztorija!

Arrowman - 2017. 11. 17. 11:06

Eszméletlen jó rész volt! Jók voltak a harcok, végre sokat láthattuk Salde-et, jó volt a múltbéli szál is. Azt azért megcsinálhatták volna jobban, hogy 7 évvel korábban kicsit máshogy nézzen ki a fia, mint most, de egyébként jó volt. Meg az is tényleg gagyi, hogy az ellenség mindig gépfegyverrel lő rájuk, persze egy golyó sem talál el senkit, most végre Diget egyszer eltalálják, de persze semmi baja… Na mindegy, ezen túl lehet lépni. Végre most már izgalmas volt a rész, az évad eleje kicsit erőltetett volt. Remélem, tudják hozni összességében a tavalyi szintet. Kíváncsian várom, hogy hogyan alakul Slade és a fia(i) közötti viszony…

Shed - 2017. 11. 18. 09:05

Ilyenkor csodálkozok rá mindig, hogy a Sladet alakító szinész mennyivel karakteresebb mint az arrowt játszó. Már a Spartacusban is jobb volt mint a főhős.

Konkrétan elvinne a hátán egy sorozatot. Konkrétan a tehetsége elpazarlása hogy csak visszatérő ellenségként-barátként van jelen. Simán lehetne főhős valami Marvel sorozatban.

Szotyi - 2017. 11. 20. 22:30

Azt a qurva így 12 óra meló után félrészegen, az első gondolatom az volt miután megláttam John dilerét, hogy ő a rossz fiú-juk. Kicsit se kiszàmithatò

Nif - 2017. 11. 23. 12:50

Egy picit off-topic. Most jött ki egy játék, a Hidden Agenda, ahol nem csak szinkronszínész, hanem motion capture-t is csinált Katie Cassidy, mint főszereplő. Lehet ez ok arra, hogy megölték az alap karakterét/kevesebb szerepel emiatt? (Egyébként a játék maga tök jó lett :) )

DarkEagle - 2017. 11. 24. 14:40

Na Thea végre visszatért. Kíváncsi vagyok mit kezdenek vele.

Cayden nagyon jó ellenség lehetne és talán lehet is de muszáj volt megint bosszú vonalat követni? Miért kell mindig valakinek bosszút állnia Oliveren? :D

Ez az FBI-os szál meg úgy felesleges ahogy van. A színésznő is rohadtul idegesítő, béna mint egy ZS kategóriás film színésze. Ráadásul totál felesleges az egész. Most nem azért de ha nem lennének az igazságosztók a város konkrétan már nem is létezne. Mégis mi az istent akarhat elérni az FBI? Ha annyira oda vannak magukkal akkor hol voltak eddig amikor a várost kellett volna védeniük? Annyira utálom az ilyen szálakat a képregényes sztorikban mert semmi értelmük nincs. Ráadásul totál irreális hogy amíg Arrowt üldözik már sokadjára addig a Flash csapatot elő sem veszik. Vagy rájuk már nem terjed ki az FBI hatásköre? :D

Nem lepne meg ha kiderülne hogy az FBI is Cayden miatt nyomoz és szállt rájuk.

LaCRossE - 2017. 11. 24. 15:25

Cayden nálam egy az egyben Harold a PoI-ból, csak gonosz változatban.

Thea visszatérése jó hír.

Nif: nem hiszem.

Ayrons - 2017. 11. 24. 16:41

Lance papa is szinkronizált meg az arcát adta egy birodalmi elit katonának a Bf2-ben most.

Amúgy tényleg érdekes ,hogy a metákkal nem nagyon foglalkoznak bár tudjuk ,hogy a jövőben az Argus majd tesz lépéseket.
A sötét lovag visszatértben mondjuk az állam leépítette Supin kívül a hősöket de ott valami nagy galibát csináltak.

Miden esetre eddig jó az évad számomra és Slade szála tökéletes volt. Amúgy a színész nyilatkozta a Slade film lemegy lehet jönni fog egy sorozat.

DarkEagle - 2017. 11. 29. 05:23

Ahogy azt Flashnél írtam, Arrow is megy pihenőre vagy örökre vagy ideiglenesen majd kiderül de amíg Felishitty nem döglik meg tuti nem térek vissza. Megérdemelnék egy kicseszett arany medált hogy eddig kitartottam. :D

Mate815 - 2017. 11. 29. 09:06

Nem volt rossz az első 2 rész, páran hiányoztak, gondolom majd ma lesz a nagy dara. Kicsit valóban sok volt a romantika de azért nem vészes. Sokakkal ellentétben én bírom Felicityt és Irist is, cukik voltak ahogy próbálták elkerülni a nácikat a Starlabsben. Reverse flasht azért remélem megmagyarázzák mert ugye tavaly a LOT-ban elvileg meghalt. Vagy ez egy korábbi énje lenne?

Tyberius06 - 2017. 11. 29. 10:53

DarkEagle: Felicityt túlreagálod. Rég kinőtte a 2,5-4 évad közötti valóban nagyon mély szintet, tavaly már csak a Helixes szál volt picit gyengébb nála, attól eltekintve teljesen visszavettek belőle és baromi jó is volt, az idei évadba meg eddig majdnem elérte az első évados fényét. Ebben az eskövő köré épített nyáladzásba ugyan sikerült megint túltolni, mégha a motivációi/félelme érthetőek is valamilyen szinten. Olivert is inkább a “kényszer” hajtja, mert hát neki meg az a “dolga” megkérje a kezét… Értem én, hogy a baromi szép új PC világban még mindig áldozni kell a klasszikus családmodel oltárán, de sokkal életszagúbb lenne egy együttélés, mint egy kényszerített esküvő, csak hogy a tinilányok is megkapják a happy endjüket.
Ami plothole-okat írtál való igazak, fel se tűnt a kriptonit, bár ezer magyarázat lehet rá. Lehet a Star Labsnak volt, lehet a tavalyi incidens után Oliver kérte Barry-t, hogy másszon át egy másik Földre és kerítsen védelmet arra az esetre, ha Superman és Kara megjelennek az itteni Földön is. Hiszen arra nincs magyarázat, hogy itt még miért nincsenek. Bár gondolom ha van 53 Föld, akkor akad olyan univerzum, ahol a Kriptonnak nem lett bekampeca… Bár ez az 53 Föld is inkább egyfajta magyarázat volt a Flash-t nem követőknek szerintem, amolyan egyszeri info, hogy be tudjanak mások is kapcsolódni a Crossoverba. Mert kötve hiszem, hogy az univerzumok 53-ra lennének szűkítve. És ez csak a Föld szempontja. Mi van a Marssal? Minden valóságban össze kellett omolnia az ottani civilizációnak?

Ami tetszik, hogy a tavalyival ellentétben jobban fel van építve a crossover szerkezete. Rögtön az elején összehozták a főbb karaktereket és kvázi kapunk egy 3 órás mozit, nem 4 különálló történetet, amit összeköt egy főszál…

winnie - 2017. 11. 29. 14:53

“még mindig áldozni kell a klasszikus családmodel oltárán”

ez így sapka/nem sapka, nem értem a logikát. vita nincs, hogy ha nincs házasság, az modern megoldás. ha van házasság, akkor az… modern megoldás, mert az új világban áldoznak a klasszikus modellre?:) konfúz. életszagúbb és stb, de hogy jön ide bármilyen új világ?

DarkEagle - 2017. 11. 29. 16:34

Baromira nem reagálom túl Felicityt mert igen, van haszna konkrétan minden szart fel tud törni olyan mintha valami idegen agya lenne de amiket mond az irritál. És nem a színésznővel van a gond hanem amit írnak neki. Most nem azért de az milyen röhejes volt már, hogy ők mondják Iris-szal Supergirlnek, akinél nincs erősebb a világon konkrétan, hogy: “Ha élni akarsz gyere velünk!” Mi van? Még ha tényleg olyan badass nők lennének mint Sarah Connor akkor aláírom illett volna oda az a kicseszett filmes utalás, ami megjegyzem baromi unalmas már mert konkrétan minden Flash poén erre épül, hogy elővesznek egy filmet és poénkodnak vele, néha Titanic, néha Pókember, néha Hulk most meg Terminátor, többször is ráadásul. 1-2x ez poénos de poénoknál az ismétlés nem a tudás anyja hanem a dögunalomé.

Ráadásul ne legyünk nevetségesek. Egy “valódi” adaptációban Eobard Thawn csak mert Kara könyörög neki simán megölte volna Felicityt de itt meg nem? WTF? Egyszerűen minden egyes karakter X-Föld fronton töketlen. Ami röhej, hogy az egyetlen kemény szereplő onnan Winn volt a Supergirl stábból. Látod ő leszart mindenkit simán felrobbantotta volna az egész kócerájt nem érdekelte Alex hülye nyáladzása sem. Ilyen lenne alapjáraton Eobard is, ő nem ijedne meg egy Oliver Queentől vagy Supergirltől simán eltörné a nyakát és már ott sem lenne a helyszínen, Kara úgysem érné utol, többek közt azért mert Föld-X Kara halálos beteg ráadásul jóval lassabb mint Eobard.

Ha össze kéne foglalni a crossovert akkor azt mondanám, hogy 4 részes Felicity/Iris show volt egy jelentőség teljes bár totál felesleges és karakteridegen halállal. Ő is csak azért halt meg mert kellett valami emlékezetes, hogy a készítők felmutathassák, hogy igen is mertek kockáztatni. De ez hatalmas BS. Ez nem kockáztatás. Pláne ha valaki megnézi a LOT következő részének előzetesét.

DarkEagle - 2017. 11. 29. 16:36

Napestig tudnám folytatni mennyi baromság volt ebben a 4 részben de a legtöbb ilyenhez Felicity kapcsolódik. Az is milyen dolog már, hogy először Oliver akarja szétcseszni Barryék köszöntőjét azzal hogy megkéri Felicity kezét, majd a barom nemet mond, utána meg az ő esküvőjükön Felciity dönt úgy hogy hát na mégis házasodjanak össze. Ennél cinkesebb jelenetet még nem láttam pedig 15 éve nézek aktívan sorozatokat/filmeket.

bobi64 - 2017. 11. 29. 18:28

no comment ehhez a 4 részhez. Ez már a legalja a televíziós sorozatkészítésnek.

DarkEagle - 2017. 11. 30. 12:06

Hát nem tudom akkor lehet kiöregedtem vagy simán meguntam ezeket a sorozatokat ennyi fölösleges év pazarlás után de nekem nem volt vicces. LOT-ban tökéletesen átjönnek a poénok pedig ha valahol hát ott nem gondolják komolyan. :D És igen vehetnének példát az ottani íróktól mert ők tudják, mikor, hol, hogyan kell poént adagolni.

Egyébként a házasság dologgal egyetértek. Szerintem is hülyeség és fölösleges. Csomó pénz elmegy rá de hasznod nem lesz belőle. Ha szerencséd van a párod akkor is veled marad ha nem veszed el meg akkor is ha nem. Ha meg elhagy akkor legalább nem kell ügyvédet hívni hogy kinél marad a ház meg mennyi pénzt kap a másik stb. Csak mindenki megy a maga útján. Szerintem a házasság nem romantikus. Bár tudom, hogy nagyon sok begyepesedett kislány, nő hiszi ezt. A romantikus az ha együtt öregszenek meg mint nagymamámék pl. Igaz ők is megházasodtak de ez most mindegy. A házasság csak egy látszat, egy bélyeg amivel a társad bélyegezed meg, hogy mostantól a tiéd. Aztán rájössz hogy 1-2 hónap múlva vagy akár évtizedek múlva ugyan úgy megunhatod és elhagyod. Ez pláne a képmutató Amerikára igaz hiszen ott válnak el a legtöbben.

A házasságnak manapság már rég nem az a funkciója mint anno, most már csak ugyan olyan fanservice mint egy félmeztelen pasi. És most nyilván sorozatokra, filmekre célzok nem a valóságra. :D

JISHWA - 2017. 12. 01. 16:31

Milyen eddig az évad, mert én meguntam kb. 3 rész után a The Flash-sel együtt?
Izgalmas, érdekes ?

DarkEagle - 2017. 12. 08. 15:26

Ha ott meguntad akkor nem maradtál se semmiről. Igazából nem lenne rossz de fényévekkel jobb volt a tavalyi.

És hát a mai rész is elég langyi volt. Először is már azzal felcseszték az agyam, hogy Olicity buli. Elvették a Flash csapattól az esküvőt de azért utána tartanak egy plusz bulit maguknak is.

Ha ez nem lenne elég, jön a szokásos klisé, valaki a csapatból áruló. Megjegyzem teljesen jogosan. Rene helyében mindenki ezt tette volna, ezt Oliver el is ismeri ad neki egy esélyt erre mégis kiteszi a csapatból csak mert nem követte a parancsait? WTF? Ő hányszor csinálta ezt aztán mégsem léptették le. Oké ő ezt egyedül kezdte de az egész ott hibádzik hogy ahelyett hogy megkérdezte volna ki az áruló inkább követte őket Felishittyvel. Teljesen jogosan lelépett most mindenki az újak közül. Nem is értem mit gondoltak az Olishitty csapat. Felicity, Oliver és Dig a három legnagyobb képmutató a csapatban mégis elvárják az ellenkezőjét a többiektől.

És akkor most ez lesz az új trend, a házasok mindenben egyet értenek Dig meg csak bólogat? Gratulálok! Egyébként hihetetlen, hogy Oliver mekkora hercehurcát rendezett hogy ő visszalép mert a gyerekével akar lenni erre mégis visszatért. Dig maradhat mikor hetekig kamuzott kockáztatta a csapat tagjainak épségét de Renét kidobja csak mert a lányát akarta védeni?

Na jó elegem van. Megnéztem a Flashből és ebből is a félévados finálét de ennyi volt. Oliver egyszerűen nem jó vezető és a dráma is totál felesleges az egész évadban. Konkrétan nincs egy olyan sztori eddig ami érdekelne hisz Cayden terve sem fog megvalósulni nyilvánvalóan. Akkor meg minek erőlködjek vele?! Ja és a legszebb. Nem tudják, hogy Cayden miért tud mindent? Basszus 6 év után annyit nem tanultak hogy átnézik a saját bunkerjukat hogy van-e valami kamera amivel figyelik őket? Jesszus Isten.

Tyberius06 - 2017. 12. 08. 23:07

Nálam itt lesújtott a kaszás (másodszor a sorozat történetében). És nem az ismét előtérbe tolt Falicity-Oliver kapcsolat miatt, bár 10 percet beáldozni a részből arra az esküvői lófaszra elég erős volt. Egyszerűen hülyeség amit írtak az írók. És igaza van DarkEagle-nek, egyből szét kellett volna kapniuk a helyet, amint visszajöttek a küldetésről. Mégis honnan tudhatná az ellen, hogy mit csináltak, hellóóóó?! És közben az egész rész a megfigyelésről szólt, az se igaz, hogy miután szétverték a bunkert pár résszel korábban nem fésülték át az egész helyet, hogy kiderítsék nem e lett valami odarakva, aminek nem kéne ott lennie… WTF????
Kivéve, ha előjönnek az írók azzal a még nagyobb balfaszsággal, hogy az egész megtervezett volt, René árulásától kezdve a csapat széthullásán át, mert tudták, hogy megfigyelik őket… Öööö izé, jah azt már nem várom meg… :D :D :D

DarkEagle - 2017. 12. 09. 20:48

Hát én nem nézek ki belőlük ilyen fordulatot. Ahhoz túl idióta mindenki a csapatban. :D

Latza - 2017. 12. 12. 18:11

Ahogy olvasom a véleményeket az új részekről, asszem nem döntöttem rosszul, mikor 2 résszel ezelőtt kaszáltam a sorit. Egyszerűen elég volt belőle. Ebből is meg a Flash-ből is. Az előző évad végi lezárásaik valahogy olyan “sorozatvégi” hangulatba hoztak, és egyszerűen nincs kedvem újrakezdeni őket. Pláne ezzel a szirupos romantikus szenvedéssel. Lehet, hogy meg/kiöregedtem? :)

Szula - 2017. 12. 19. 07:14

Az utolsó fél perc mentett meg valamit ebből a részből semmi más. Azt kívántam végig hogy valaki verje már szájba azt a képmutató Oli-Dig-Felicity 3-ast.

További részektől meg most tartok.
-Laurellel kapcsolatban elhintették hogy mégsem olyan gonosz várom mikor fog segíteni a bandának.
-Dinah és Vigilante további kapcsolatától meg már most ráz a hideg. Tartok tőle hogy újra összemelegednek aztán kiderül hogy Vigilante kinek dolgozik és jön a szerelmi dráma és Dinah önsajnáltatása hogy milyen hülye is volt.
-Felicity nyáladzásai Curtis fele hogy így csábítsa vissza a csapatba.

Szula - 2018. 01. 21. 08:08

Az jó hogy nem állt össze újra a csapat viszont tartok tőle hogy túl sok szereplő van már a sorozatban. Ja és ugye Roynak is valószinű így ágyazták meg a visszatérését.

Mondjuk Ragmant és Kovart visszahozhatnák még.

Arrowman - 2018. 01. 21. 19:34

Szerintem baromi jó rész volt. Végig lekötött, izgalmas volt, és jók a gonoszok. Az is jó, hogy nem egy valakit kell legyűrnie Olivernek, hanem egy egész csapatot, hadsereget. Jó lesz ez szerintem. Az 5. évad kicsit magasra tette a lécet, de az is kissé már lapos volt egy idő után, hogy minden részben felbukkant Chase. Itt most nem unjuk majd meg a gonoszt, mert sokan vannak. Michael Emerson pedig nagyon hitelesen adta az eszes gonoszt már a Lostban is, ebben is nagy kedvenc lesz szerintem: Várom a folytatást! :)

wondorog - 2018. 01. 26. 11:11

Ben Gale – na ezen felsírtam :D

nish - 2018. 01. 26. 19:38

most vagy én nem figyeltem vagy nem volt még de
ki cayden james fia. mi lett vele mert aszongya hogy elvette tőle Oivér. de nem szeretem ezeket az össze vissza előző részek tartalmábol-t :D

DarkEagle - 2018. 01. 27. 00:39

Most nem azért de csak azért mert tavaly bejött ez a megölted valakimet dolog akkor minden évben el fogják játszani? :D

Egyébként el se hiszem hogy ezt mondom de Felicity végre értelmes jeleneteket kapott. Az amikor beszélt a gyerekkel és közben nézték a monitoron az apját az ott volt a szeren. A vége meg pláne ütött.

“Nyugi apu, nem gáz hogy megint Hős vagy, ha meg is halsz itt marad nekem Fleicity.” :D

Egyébként nagyon úgy fest, hogy Olivér meg fog halni mert nagyon afelé halad a sztori. És valami ilyesmi nyilatkozatot olvastam valamelyik készítőtől, hogy ha búcsúztatnák akkor mindenképp így. És igazából most kéne amíg még nem süllyedt a sorozat teljesen a mocsárba. Aztán jöhet egy spinoff a fiával mert azt már előre látom lelki szemeimmel hogy jönni fog. :D

Yooha - 2018. 01. 28. 11:43

Wondorog: Henry Gale szerintem ütősebb lett volna, de ez a “kevert” név se rossz.

Mate815 - 2018. 01. 30. 13:23

A LOST utalás király volt! Ilyenkor mindig eszembe jut mennyire más kategória volt az, mennyivel jobb mint mostanában kb bármi. Nagy űrt hagyott na.

Martialis - 2018. 02. 02. 19:34

Lehet, hogy megsértek néhány Vince-, illetve Dinah-fant, de nekem kicsit indiaira sikeredett a 35:38-asnál elhangzó Wild Dog mondat:

“-He’s gone, D.” [He’s Gandhi] :D

DarkEagle - 2018. 02. 02. 21:26

Ez egy baromira kínos rész volt. Több szempontból is. Az amúgy nagyon rafinált csávóka hagyja hogy Igazságosztó barátunk belopózzon letöltse az adatokat, majd utána kinyírja. Aztán utána Dinah valami hihetetlen mód elfelejti hogy a városban élnek több 10 ezren és leszarja a bombát mert ő a szerelmét akarja menteni, akiről nem rég még azt hitte sorozatgyilkos, amúgy az is de ezt úgy látom sokan elfelejtették. És utána még ő várja Olivertől a bocsánat kérést. Jesszus, mennyire fogják még süllyeszteni ezt a karaktert a készítők? Értem én hogy szereti de basszus, rendőr, arra tanították hogy a drágaságát mentse vagy az ártatlanokat. Ha akkor mindenki ment volna az eredeti csapattal most meg lehetne a bomba. Ja és amúgy most nem azé de hogyan tudott meghalni Vince? Elvileg halhatatlan. Megint ugye a CW féle logika faktor. Belesikít a fülébe annak meg elsorvad a belseje vagy mi történt. Kb az ami a Vámpíros sorozataikban, kiszáradnak. Szóval mivel halhatatlan akkor idővel ebből is fel kéne épülnie. De nyilván nem fog mert kell még több fölös feszkó a csapatba. :D És akkor ott a két bájgúnár Kutyuli meg a homi srác. Bocs a melegektől de nem fogok normálisan utalni rá mert kalap kakit nem ér egyik sem. Curtis állandóan másról se rinyál csak hogy nincs pasija. Ki a lóf*szt érdekel? Több mint egy éve dobta őt a pasija de még mindig ezen rugózik. És az a szöveg, hogy Dinah a családjuk. Jesszus, ismerik 1 éve kb. De simán beáldozzák a világot érte meg a szerelméért. Fucklogic megint. Én a büdös életbe nem engedném ezeket vissza a csapatba.

És akkor a fénypontja a dolgoknak. Igazából a Cayden csávó sem ellenség mert ő is csak báb? WTF? :D Ő a nagy agyas aki mindent előre lát de nem tűnik fel neki a kamu videó a fiáról? Ez most komoly? Oscart az író bandának de azonnal! Már meg se lepne ha az egész egy utóhatása lenne Prominak. Mivel kíváncsi vagyok mi lesz a vége a sorozatnak ennél még maradok de szerintem hamarosan bevégzi Oliver, idén vagy jövőre. Mert valahogy nem tudom elképzelni hogy ez a sorozat megél 1-nél több évadot még. Már nagyon durván kifulladt.

Ja amúgy Laurel miért is fél ennyire Caydentől? Parancsra öl, közben meg bejátsszák hogy mekkora hős igazából? Na jó nem is folytatom inkább mert agyérgörcsöm lesz. :D

Szula - 2018. 02. 03. 07:29

DarkEagle
Abban egyet értünk hogy Dinah karakterét erre az évadra nagyon leamortizálták és sajnos René is nagyon háttérbe lett szorítva idén.

Ami Vigilante halálát illeti én abban egyáltalán nem vagyok biztos. Pont Laurel miatt akit most már ténylegesen jófiúvá akarnak tenni. Mivel szeretik a “nagy fordulatokat” ebben a soriban nagy tétbe mernék rá fogadni hogy nem ölte meg Vigilantét csak pont annyira készítette ki őt hogy abból még fel tudjon épülni. Simán lehet hogy mivel sietve távozhattak onnan a testet ott hagyták és csak gondolják hogy halott volt közben meg 2-3 rész múlva újra előkerül csak addig Dinah meg totál bekattan.

Cayden Jamest meg most tették totál nevetségessé számomra is. Elmondták hogy a világ legnagyobb hackere és mennyire okos erre kiderül hogy egy hamis felvétellel könnyen átverik aminek még csak utánna sem néz hogy mennyi lehet belőle az igazság. Ja és még kiderül hogy őt is csak dróton rángassa valaki.

Alexejevic - 2018. 02. 04. 18:34

Nagyon unalmas részek ezek sajnos. Ez a csapatszéthúzás nevetséges. Mr Terrific és Wild Dog is iszonyú idegesítőek. Eddig legalább Dinah karaktere elment, de ezzel a mostani kirohanásával teljesen kuka az ő karaktere is. Ideje lenne kicsit megnyírbálni a bandát, mert nagyon idegesítő az Arrow “B” csapata…
Ha jön Nyssa, valamint Cayden csak egy bábu, akkor valószínűleg Talia lesz az utolsó részek főgenyája?:)

DarkEagle - 2018. 02. 05. 17:52

Megint Thalia? Nálam ott lenne instant kasza a sorozat. :D

Mate815 - 2018. 02. 06. 08:14

Nem úgy volt, hogy már rég elkaszáltad? Vagy csak az agyad játszod? :D

DarkEagle - 2018. 02. 06. 19:43

Nem megy a magyar szövegek értelmezése vagy mi? Mondtam, hogy ezt meg a LOT-ot még nézem. Mert bár nem a legjobb ez az évad sem de még így is jobb mint a Flash meg a Supergirl. Mondjuk ettől még irritáló a B csapat meg amit velük művelnek, pláne hogy előtte bírtam Kutyulit meg Dinaht is.

Amúgy neked nincs jobb dolgod mint belém kötni? Ha unatkozol ajánlhatok dolgokat amivel lefoglalhatod magad. Pl zárt-osztályt.

Szilas - 2018. 02. 07. 10:49

OFF, de @DarkEagle, ezen most muszáj mosolyogni… kinek mi nem megy…

DarkEagle – 2018. 01. 17. 18:34

“Épp ezért kaszáltam a Flasht, az Arrowt és ha sokáig húzza az idegeimet a Supergirl akkor azt is fogom. Egyedül a Legendák marad meg majd szerintem meg a crossover részek, mivel azok tipikus bűnös élvezetek.”

DarkEagle - 2018. 02. 07. 14:27

Igen ezt írtam és tartom is magam ehhez. Viszont azóta adtam még egy lehetőséget az Arrownak miután olvastam a készítők mondandóját hogy az Arrow vége az lesz hogy Oliver meghal. És szerintem 1 évadnál több már nem lesz benne. Azóta Supergirl ment a kukába egyébként ahogy a Flash is. De most komolyan, ez ennyire nagy dolog, hogy írok véleményt úgy hogy nem nézem a sorozatot? Nem én vagyok az első ilyen téren.

izirajder001 - 2018. 02. 09. 10:46

DarkEagle: Hol olvastad, hogy Oliver meg fog halni a sorozat végén? Egy linket kérhetek?

DarkEagle - 2018. 02. 09. 12:44

Hát ezt így most már nem tudom megkeresni neked mert hetekkel ezelőtt volt valamilyen interjúban. Egyébként nem jelentették ki konkrétan hogy ez is lesz de a készítő, most nem tudom hogy Guglihejm vagy a nagy góré mondta-e de tuti hogy az volt a cikkben hogy az lenne az igazán nagy bevállalós befejezése a sorozatnak ha Oliver meghalna a végén. Az lenne az igazi befejezés. És ezt támogatom is.

Egyébként a mai rész valami hihetetlen szinten borzalmas volt. Az hagyján hogy a B csapat már nem csak irritáló de már Felicity is jobb náluk. Dinaht bírtam az elején de egyszerűen röhej hogy mennyire rohadékok ezek hárman Kutyulival meg Curtisszel.

Laurel dráma már kezd nagyon az agyamra menni.

És akkor itt van a rész talán legnagyobb baromsága, hogy a Dragon volt végig az ellenség. Aki még egy gépet se tud bekapcsolni de simán átvert egy ekkora hackert? Innentől tuti hogy a szemüveges csaj a társa. Meglepne ha nem így lenne.

Arra meg szó nincs hogy William simán kiszökött és besétált oda ahol egy bomba van csak mert nem akarja hogy apuci meghaljon. Az mér tényleg mindennek a teteje volt.

Nem csoda hogy Willa le akar lépni, ez már tényleg a legalja.

LaCRossE - 2018. 02. 09. 14:52

Valaki most már lője le az új csapatot, mert rohadt idegesítőek, ahogy itt beszélnek a magas lovukról.

Inkább hozzák vissza Roy Harpert, meg Roryt a csapatba állandónak, Renét, Dinah-t és Curtist meg el lehetne hajtani a fenébe.

Ayrons - 2018. 02. 09. 16:46

Most hoztam fel magam te jóóóó ég. Mi az fene ez. Gondoltam hogy az előző évadot nem lehet megugrani de ez valami hatalmas mélyrepülésbe ment.
Kijelenthetjük ,hogy egyáltalán nem áll jó a sorozatnak ha karakterek lelki és magánéleti drámai köré épül az egész sztori.
Dog és Dinah voltak tavaly a legjobbak erre őket sikeresen elcseszték. Terriblack meg eddig se volt nagy szám meghalhatott volna már rég.
Diggle is mehetne a levesbe nem sokat zavar. Felike legalább újra jó, William gyerek nagy antiszínész…

Na de a gonoszok te jó isten Damiennek legalább volt kisugárzása bár ott is ritka szar részeket kaptunk de ezek, kabarék. Laurel teljesen bele süppedt a gonoszba. (Lance szenvedése is unalmas) többiek meg most komolyan a Dragon ennyire eszes ? Ne csináljuk már.
Ennél már az is jobb lett volna ha Talia van a háttérben.
Igazságosztó meg ritka retek lett holott sok potencia lett volna benne addig amíg ki nem derült hogy kinek a kicsodája.
Szerintem a készítők nem is próbálkoztak a tavalyihoz hasonlót letenni az asztalra mert úgy voltak vele nem menne ezért megkaptuk ezt.
Szerintem már csak egy évad ebbe a sorozatban azt csá
Warner mg kapja be Slade tiltása miatt.

Marianna - 2018. 02. 09. 19:12

Hát heti rész kapcsán…
Volt benne eggyel több Michael Emerson, aki szerintem mentette a romokat. A karaktere elmegy, de ez a fickó eladja nekem, hiába közepes az írás. Tetszett a monológja.

Oliver és William jelenetei voltak még nem rosszak, bár a kölyök magánakciója jaj.
Múlt hétig nem volt bajom a B-csapattal, de kritikán aluliak. Alapvetően jó karaktereket vágtak sarokba. Dinah bosszúhadjárata meg idegesítő.

Black Siren megtérésével nem lenne bajom, de nagyon creepy volt Lance a végén. Valami horrorzenét simán bevághattak volna. Ettől függetlenül béna ez is.

Az akciók szerintem egész rendben voltak.

DarkEagle - 2018. 02. 09. 22:36

Dragon a képregényben nem rossz ellenség amúgy de totál középszer, még úgyis, hogy ott eléggé okos, és jó harcos, lévén ő is Árnyak Liga tag. És mivel bejelentették hogy jön Nyssa vissza most már tuti hogy jön a nővére is, Talia, ami nagyon nem gyere be.

Curtis egyébként soha nem volt nagy cucc. Lényegében ő az az ember aki követ bárkit csak tartozzon valahová.

Titan - 2018. 02. 10. 23:40

Komolyan ez a szerencsétlen lesz ebben az évadban a fő boss? Pff tényleg befejezhetnék már…

DarkEagle - 2018. 02. 14. 03:45

Igen, ő lesz az ellen. De sajnos nem vele van a legnagyobb gond. :D

DarkEagle - 2018. 03. 02. 15:18

Mi a jó büdös franc votl ez a rész? Nem tudom, ki írta a tavalyi évadot de sürgősen hozzák vissza vagy józanítsák ki ha ezt is ők írják mert ez a mai rész ez kritikán aluli volt. Azok a párbeszédek te atya isten. Az a sok plothole. Két kezem is kevés lenne.

El nem tudom képzelni, hogy én lennék az egyedüli aki rühelli a B csapatot. Beszélnek itt arról, hogy Ollie így Ollie úgy és hogy nem akarnak olyanok lenni. De Curtis simán megnyomorítja Diget csak hogy követni tudják őket és még neki áll feljebb. Dinah meg a dühe miatt konkrétan egy komplett várost porig akar rombolni csak mert a szerelmét kinyírta Laurel. Azért odaállítanék mellé pár szülőt akiknek a gyereke most nem kaphat ellátást mert nincs elég pénz a városban. Fel nem fogom, hogy hogy ezt komolyan gondolják az Arrow stábjában.

Azok a viták amiket lenyomtak, hát komolyan mondom, még egy szappanoperában is komolyabbakat láttam. Eddig nagyjából elment közepesnek az évad de ez a rész ez valami förtelem volt. Azért a CW nagyon jól érti a dolgát ha arról van szó hogy amúgy jó karaktereket szinte pillanatok alatt megrühelljen az ember. Lásd Felicity, Rene, Dinah. Mondjuk javukra legyen írva, hogy Felicity azóta már sokkal jobb mióta végre letudták a sok drámát Oliverrel. De Renét és Dinaht az eleje óta bírtam de most konkrétan a halálukat kívánom. Ezek nevezik magukat hősöknek, akik simán beáldoznak bárkit csak hogy megszerezzék Laurelt? Utána meg mikor megölhetné, hogy legalább valóban komolyodjon a sztori nem teszi meg mert Curtis szívhez szóló beszédet tart naki. WTF? :D

De legalább jövőhéten visszatér Roy így talán kapunk egy normális részt is.

LaCRossE - 2018. 03. 02. 16:59

Azért az elég hihetetlen, hogy ez az évad még a hírhedt 3-4. évadoknál is rosszabb. De sikerült az új csapatot teljesen megutáltatni velem. Esküszöm, már azt sem bánnám, ha kinyírnák őket.

Bár Curtis sosem volt a kedvencem, de amit Renével és Dinah-val műveltek ebben az évadban az írók, az kritikán aluli.

Szula - 2018. 03. 02. 17:06

Egyértelműen az évad leggyengébb része volt ez. Mintha óvodásokat láthattunk volna veszekedni és utána meg durcáskodni. Már én is azért szurkoltam hogy Dinah ölje meg Laurelt csak hogy tényleg valami komoly dolog történjen.
Dinah és főleg René karaktere pedig valami iszonyat mélyrepülésbe vannak. René monológja Olivernek hogy William mit fog róla gondolni valami írtó képmutató volt. Ha nincs Oliver akkor nem kapta volna vissza a lányát akiről ő ugye lemondott, erre ő Williamat hozza fel Olivernek csak hogy hergelje meg hogy milyen ember? Nem is baj hogy kicsit parkoló pályára kerül, talán közben helyrerázódik kicsit.
Curtissel is felhozatni minden részben a szerelmi életét nem unalmas a készítők szerint?

LaCRossE - 2018. 03. 02. 17:22

Egyébként nagyon ritka, hogy egy rossz epizód felidegesít, de ez a rész konkrétan úgy felb@szta az agyamat, hogy szinte minden alkalommal, ahol a nem!TeamArrow szerepelt, le kellett állítanom a lejátszást.

terminadmin - 2018. 03. 02. 20:36

én azért vártam, hogy dinah kinyírja laurelt, hogy utána ollieék kinyírják a kibszottul idegesítő béta csapatot. renét majdnem sikerült. undorító egy társaság lett a béta csapatból.

Jesustomer - 2018. 03. 02. 23:48

Baszki a harcjelenetek nagyon ott voltak, Rene nagyon adta szerintem, végre el lettek rendesen gyepálva. Viszont mi volt ez a laurel rész a végén? Mióta Lance vissza akarja kapni Laurel-t azóta azon gondolkozom, hogy hogyan lehetne a halott laurel emlékeit áttolni a Siren-be erre meglépik? Vagy csak átverés mint mindig amivel beetetnek..

LaCRossE - 2018. 03. 03. 00:58

Szerintem classic Black Siren féle átbaszás.

Szula - 2018. 03. 03. 07:28

LaCRossE – 2018. 03. 02. 17:22
Egyébként nagyon ritka, hogy egy rossz epizód felidegesít, de ez a rész konkrétan úgy felb@szta az agyamat, hogy szinte minden alkalommal, ahol a nem!TeamArrow szerepelt, le kellett állítanom a lejátszást.

Én is rég basztam úgy fel magamat sorozat részen mint ennél, főleg hogy jó szar rész volt.

Amúgy szerintem is csak átbaszás Black Siréntől mert most már egyértelműen látszik hogy nem akar gonosz lenni, van benne jóság és szerintem így próbálja majd magát elfogadtatni a többiekkel. Mármint eljátssza hogy ő az igazi Laurel. Viszont ha a készítők tényleg arra mennek rá hogy ő az igazi Laurel és mondjuk valami csoda folytán nem halt meg csak valaki kimosta az agyát 2 évre akkor fogok kínomban nevetni vagy sírni. :)

Theaval is kezdhetnének már valamit, igazán visszatérhetne Speedy jelmezbe és Rory visszatértével újra összeállhatna a régi team.

DarkEagle - 2018. 03. 03. 09:47

Szula, nézd meg a jövőheti rész előzetesét. :D

Egyébként akkora baromságot csak nem lépnek meg, hogy Siren most amnéziás vagy valóban ő Kanári. Az már tényleg sok lenne és menne is a kasza abban a percben. Szimplán csak eljátssza. Egyébként végül is nem hazudott mert az ő neve is Laurel Lance.

LaCRossE - 2018. 03. 03. 12:03

Ehh, nem tudom, van egy olyan félelmem, hogy ki fogják írni Theát.

DarkEagle - 2018. 03. 03. 14:33

Ez már köztudott tény, ha jól tudom a készítők ezt már pár hete hivatalosan is bejelentették, hogy lelép Roy-jal. Amit én is sajnálok mert sose gondoltam volna az 1. évadban de ő az egyik legjobb szereplő.

LaCRossE - 2018. 03. 03. 20:30

Erről a hírről eddig lemaradtam.

Na mindegy. Kár érte.

ecsillag - 2018. 03. 04. 08:12

Azért maradtál le, mert NEM hivatalos. Senki nem tett ilyen kijelentést, főleg nem a készítők. (Legalábbis én egy cikket sem találtam erről, csak egy tavalyit, amiben Willa rövid szerződéséről írnak, hogy ugyanaz van érvényben, mint az 5. évadnál.) Egy paparazzi szivárogtatta ki ezt az infót egy tweetben, szóval ha azt vesszük, ez most egy szép spoiler volt azoknak, akik nem szándékosan vadásznak infómorzsákra. :)

DarkEagle - 2018. 03. 04. 10:57

Nem spoiler mivel több mint 1 hete köztudott. És túl nagy keresés sem kell hozzá. Egyébként is ez mitől lenne spoiler? Thea semmi lényeges szerepet nem játszik a sorozatban már, szóval. Guggenheim nem szó szerint jelenti ki a dolgot de vajon mi mást jelenthet a “long-lasting consequences”? Nyilván nem fogják megölni egyiket sem mert ezt már tavaly is kijelentették.

http://tvline.com/2018/02/22/arrow-roy-returns-colton-haynes-first-look-season-6-photos/

Szula - 2018. 03. 04. 13:50

DarkEagle
Megnéztem a promot. :D

Amúgy Thea esetleges kiírásánál tényleg az lenne a legjobb ha lelépne Royyal. Így vissza is térhetne néha ha akarnák az írók.

Mate4182 - 2018. 03. 05. 13:18

Mindenki ki van akadva az uj reszre, es valahol is meg is ertem
Viszont azt nem hogy, hogy lehet hogy mindenkit Curtis csapata idegesit…
Szerintem teljesen igazuk van!
Oliverek elfogultak Laurellel szemben
Na itt jegyeznem meg hogy ahogy az arrowverse fanok kozott utalat targya Felicity, nalam a legirritalobb szereplo az elso pillanattol Dinah…
En most Curtisekkel ertek egyet, de teny hogy a civakodasuk mar kicsit faraszto, de maga a resz nem volt rossz szerintem.
Csak ne hozxzak vissza Laurelt mert azt nagyon utalnam. Ha visszahozzak lehet atmegyek DarkEagle-be es hetente kaszalom :D

DarkEagle - 2018. 03. 05. 15:27

Pfft, no comment. :D

Amúgy meg mindkét csapat barom de az alap csapatnak van igaza, ugyanis az egészet Rene árulása indította el. Feladta Olivert csak hogy visszakapja a lányát, ami érthető lenne ha közben nem Oliver segített volna benne alapból, ráadásul ha ő nincs akkor Rene nem is akarta volna visszaszerezni. Ami röhej.

Oliveréket nem Laurel érdekelte, hanem a pénz meg a város, ellenben az újoncokkal. Ők magasról tettek volna Szirénre ha állítólag nem nála lenne a lóvé. Csak mivel Lance is bevédte így mellé álltak. De nem azért mert annyira szeretnék.

Egyébként bármennyire is utálom most Renét és Dinaht még így is FÉNYÉVEKKEL jobbak mint Curtis. Elvégre ő meg az a tini majom csak az akik soha nem voltak jók. Míg kettejüknek azért volt némi szerepük is és nem csak ott voltak. Curtis mindig is lényegtelen volt, soha nem adott semmi pluszt a csapatba mert amit ő tud azt tudja Felicity is. :D

Egyébként Rory az egyetlen akit mai napig visszavárok. Ő tuti hogy helyre tenné az újoncokat. Nagy kár hogy ő lelépett.

DarkEagle - 2018. 03. 05. 15:30

Benn maradt a komment.

Egyébként “tini csajt” akartam írni. :D

Schmidt - 2018. 03. 06. 08:43

Nagyon rossz volt ez a rész is. Ez a B csapat egy vicc, ahogy írták többen is már, Curtis-el az élen. De talán most már Dinah a legidegesítőbb.

Szegény Dig-et mindig megverik, most már lassan egy Rene is és még ő akar zöld íjász lenni.

A Lance és Laurel szálról meg inkább nem is mondanék semmit, mert pozitívat nem is tudnék arról sem.

A héten végre jön Roy.

Itt már csak abban lehet reménykedni, hogy lesz 6. évad és az jobb lesz…

Theo - 2018. 03. 06. 20:35

Amikor követték őket kocsival, mint valami rossz paródia film, 5 percig nevettem, már ezért megérte, istenem hova süllyedt.

DarkEagle - 2018. 03. 09. 12:40

Na végre olyan rész, amit megint lehetett élvezni. Igaz Diazt továbbra se tudom elhinni mint főgonosz de nem ő a gyenge láncszem. Egyébként mennyivel jobb a rész a B csapat nélkül te jó Isten. Nélkülük még Dinah se annyira idegesítő.

Úgy fest Thea valóban lelép, már ha hagyják ugye, mert beszállt a játékba a Liga is. Érdekes koncepció hogy őt akarják a vezérnek. Még tetszeni is mert illik hozzá. Bár nyilván nem fog beállni közéjük. Kivéve persze ha Roy meghalna de a készítők már lenyilatkozták hogy elvileg nem fogják őket így kiírni. De nem ez lenne az első eset hogy hazudnak. De remélem nem jönnek elő egy Thea vs Oliver szállal mert épp elég a B csapat vergődése is. Mondjuk az ő harcukat inkább megnézném mert ott legalább valódi érzelmek is lehetnének és nem csak picsogás. De azért remélem hogy csak simán ellovagolnak a naplementébe Roy-jal. :D

Laurel, akarom mondani Sirenen gyorsan túllendültünk hál’ Isten. Nagyon reméltem, hogy nem fogják húzni hogy akkor most kivel is van. Bár én még mindig nem mondanám biztosra hogy nem játszik mindkét kapura. De azért Dinah feje minden pénzt megért a sajtótájékoztatón. :D

Jövőhéten pedig végre egy olyan rész idén amit várok tényleg. Vagyis nem mert 1 hét szünet lesz. :D

Mate815 - 2018. 03. 10. 08:00

Végre egy egész jó rész. Aztán a végén el is baszták. Oliver mi a faszért nem lőtte le Diazt? Ne mondja nekem senki, hogy nem ölt mert előtte vagy egy tucat embert nyírtak ki Johnnal. Óriási faszság ismét.

Titan - 2018. 03. 10. 08:21

Hogy legyen min drámázni a maradék x részben is…mindig nyújtják ezeket a képregény sorikat, mint a rétestésztát, de tök fölöslegesen, bőven elég lenne 13 rész is.

Szula - 2018. 03. 10. 08:53

Tényleg jön egy jó rész amiben Roy visszatér, Speedy újra jelmezben, Curtis és René mellőzve, Dinah normális, erre betolják az arcunkba az utolsó 1 percet ami miatt a falat lehetne kaparni. Tényleg érdekelne hogy melyik író szerint jó ez hogy Sirent dobálják ide-oda az oldalak között?

Isaac - 2018. 03. 12. 11:23

Azt nem tudom ,hogy lemaradtam-e valami infóról,miért nem lehetett a végén szíven lőni az aktuális rossz arcot? Azt most hagyjuk,hogy ez volt a forgatókönyvben … úgy értem van valami a kezében Oliver vagy bárki ellen,ami nekem kimaradt?

Mate4182 - 2018. 03. 12. 12:36

Isaac – nagy valoszinuseggel van par veszterve arra az esetre ha kapna egy nyilat… tekintve hogy mindenki szemelyazonossagaval tisztaban van

Szamomra jelenleg egyedul Laurel az irritalo folosleges karakter, szoval nincs okom panaszra :)

KennyVice - 2018. 03. 30. 13:02

Fú, de rossz rész volt a mostani. Rég untam ennyire egy Arrow-részt. Értem, hogy búcsú meg minden, de akkor is…

Titan - 2018. 03. 30. 23:24

Dettó, ritka szar és unalmas rész volt. A ligát meg hagyni kéne már a francba…

terminadmin - 2018. 04. 03. 08:08

+1 ritka unalmas rész volt. meg úgy ez az egész évad kissé koncepciótlan. igazából 7. évad nem igazán kéne már, csak ha valami nagyot húznának vele.

Mate4182 - 2018. 04. 04. 05:13

en imadtam. nem volt benne Laurel :D nalam ennyi mar eleg.
Najo az imadat tulzas, de nem volt olyan rossz resz egyaltalan.
Kulon tetszett hogy John vegre rendes koreografiat kapott a bunyokhoz, nem mint eddig.

DarkEagle - 2018. 04. 05. 18:30

Szóval az utolsó értelmes karakter is lelépett. Nem mintha nem tudtam volna már előre évek óta. Talán kap Thea egy spinoffot az Arrow végeztével és akkor véget ér ez a fölös dráma.

Ez a Dig vs Oliver meg kezd az agyamra menni. Most akkor ki az ellenség idén? Ez Diaz csóka vagy az Arrow csapat? Annyira röhejes hogy Dig azon van kiakadva hogy nem lehet ő a GA. Fele annyit sem érne egyedül mint Oliver fél kézzel meg fél lábbal. Tényleg a fejébe szállt az a csukja. :D

Amúgy Roy nagyon durván felhizlalta magát. Hiába a való életbeli szerelem biztos elkényelmesítette. :D Jut eszembe, más sem hiányzott hogy megint Curtis szerelmi rinyálását nézhessük. Remélem az a csávó is Diaz embere mert annyira nyilvánvaló mint az hogy a Földön élünk.

Mate4182 - 2018. 04. 06. 08:37

,,Nem mintha nem tudtam volna már előre évek óta. ”

Az ilyen aranykopeseket meg a ,,elkaszaltam-megis nezem” kalvarianal is jobban elvezem :D :D

btw: oszinten ketlem hogy Thea kapna egy spinoffot…
bar en azt is hogy oliver meghal a vegen

DarkEagle - 2018. 04. 06. 10:26

Most nem azé de csak a vakoknak nem esett le hogy Thea le fog lépni. Ezt már évek óta lehet tudni. annyiszor megölték visszahozták. Ráadásul a szerződése is olyan volt hogy alig volt jelen. De jó neked ha neked még okoz meglepetést a sorozat. :D

Succ - 2018. 04. 06. 10:54

Nálam a kaszás ismét feljebb emelte a kaszát és egyre jobban eljutunk oda, hogy a kasza súlya miatt az leindul lefelé és kaszálom a fenébe ezt az állandó drámázást :D Tavaly egy jó évadot kaptunk, és most sikerült el is temetni a jó élményeket :D

DarkEagle - 2018. 04. 06. 12:05

Én végig szenvedem az idei évadokat ahogy tudom de ha jövőre nem hoznak valami nagyon durván jót akkor most már tényleg elköszönök ezektől a sorozatoktól mert nagyon durván látszik hogy meg sem próbálnak csinálni valami normálisat. Konkrétan az egész évad egy nagy vita semmi más. Amit Oliver és Dig lerendezett arra nincsenek szavak. Még CW szinten is kimeríti a szánalmas fogalmát. Kb szappanoperákban ilyen cikik a veszekedések és ott is a semmiről szólnak.

De azért megértük hogy az egyetlen normális karakter kb Felicity. Meg Oliver ha nem húzza le valamelyik ovis.

LaCRossE - 2018. 04. 06. 12:51

Nekem nagyon tetszett Amell és Ramsey játéka a vitájuk során, de ez nem jelenti azt, hogy a vitájuk maga tetszett. Ebben az évadban mindenkiből ovist csinálnak. Az meg végképp nem tetszik, hogy arra hegyezik ki az évadot, Oliver milyen rossz döntéseket hoz újra és újra – csak épp ez pont nincs így. Mégis mindenki úgy érzi, okés megcáfolni Oliver összes döntését. Ezt pedig rohadtul frusztráló nézni.

Érdekes, hogy Curtis és Dinah egész elviselhetők, ha épp nem a NTA szerepben nyomják, illetve nincs mellettük René. Már előre félek, amikor visszahozzák a csávót.

Felicity valóban az egyetlen 100%-ig értelmes karakter. Oliver is majdnem ott tart, de azért ő is le tud menni kutyába, ha az írók úgy akarják.

Dragon egyelőre elég béna villain.

Szula - 2018. 04. 06. 15:30

Más nem is hiányzott ebbe a ki…tt sorozatba mint Siren és Diaz szerelmi szála meg hogy Sirén is drogos. Ezért aztán érdemes volt meghagyni a színésznőt. Soha nem volt bajom Laurellel meg a színésznővel sem de amit Sirennel csinálnak az írók az már vicc. Konkrétan olyan mint egy 15 éves havibajos kiscsaj aki haragszik a világra meg mindenkire nem tudja mit kezdejen magával ezért ide-oda ugrál és hogy teljes legyen a kép kavarni kezd az ügyeletes faszkalappal is.

DarkEagle - 2018. 04. 13. 15:16

Na, végre, egy igazán jó Arrow rész. Mi is kellett hozzá? Kivenni a teljes B csapatot és benn hagyni egyedül Olivert, Felicityt és Lance-et. Dig baromira nem hiányzott hogy megint jöjjön sírni de hál isten lezavarták pár perc alatt.

És a rész fénypontja hogy a vertigo hatására megjelent Chase. Ebből is látszik hogy mellette csak egy vígjáték figura Diaz. Kapott a csávó pár jelenetet és vitte a részt. Meg kell dicsérjem a készítőket mert Felicity konkrétan kb a régi önmaga lett akit anno nagyon megkedveltem. Csak itt már érettebb.

És ha jövőre előveszik azt a témát hogy Oliver egyedül flangál akkor annak nagyon fogok örülni. Bár mivel bejelentették hogy Roy visszatér állandóra, így nem tudom. Mert bár örülök neki de nem értem a logikát benne hogy akkor miért kellett lelépnie Theával. Szóval az ő kapcsolatuk nyilván nem fog sokáig tartani. Viszont ha jövőre a csapat egy Oliver-Felicity-Roy hármasból fog állni akkor tőlem jöhet bármi csak ne lássuk a B csapatot és Diget sem.

LaCRossE - 2018. 04. 13. 16:34

Chase nagyon jó volt, de bennem bujkált az, hogy erre a szerepre (Oliver Vertigós képzelgése) Tommy jobb lett volna.

DarkEagle - 2018. 04. 13. 17:08

Tommy? Ugyan mit tudott volna ő hozzátenni? Szinte nem is ismerte Olivert. Pláne GA-ként. Egyébként elvileg visszatér még idén.

kpeter - 2018. 04. 14. 14:02

Roy mint állandó? Ne már. Legutóbbi részben amiben szerepelt is frenetikusat nyújtott. Ugyanazzal a bamba fapofával, mindenféle artikuláció nélkül mondta holt unottan a szövegét. Rém gyenge színész.

Bia - 2018. 04. 15. 09:31

Én szerettem Roy Harper karakterét mikor állandó volt! Viszont mostani szereplése elég siralmas lett, semmit nem tudtak kezdeni vele, láthatólag csak Thea miatt hozták vissza.

Marianna - 2018. 04. 17. 22:59

Showrunner-váltás a 7. évadra: Beth Schwartz veszi át a stafétát. Eleje óta erősíti a csapatot.

Marc Guggenheim tanácsadóként és producerként marad, azonban Wendy Mericle végleg kiszáll.

Szula - 2018. 04. 20. 15:19

Akár milyen szar volt a 3-4. évad egy részbe nem tekertem bele. Most viszont 15 perc után kénytelen voltam mert annyira nem tudott érdekelni Diaz és Sirén kis akciója. Az meg hogy egy országos bűnszervezet fejesei hagyják hogy egy kis város bandavezére csak úgy gyilkolássza az embereiket és aztán be is fogadják maguk között ahelyett hogy rögtön kinyírnák nevetséges. Nem beszélve ha akkora hatalmuk van Diazt és az embereit seperc alatt elsöpörhetnék az útból és átvehetnék a város irányítását.
Ennek a résznek csak annyi hatása volt hogy Sirén látta milyen Diaz igazából és most MEGINT oldalt fog váltani és próbál Oliveréknek majd nyalni. Vajon Sara szétrúgja majd a seggét az uccsó részben? :)

Senki - 2018. 04. 20. 18:59

Ritka ócska megoldás, ritka ócska leépítése egy ígéretes főgenyának… most tényleg komoly, hogy a színfalak mögött csak egy komplexusos kisgyerek van? Kiábrándító…

DarkEagle - 2018. 04. 20. 20:11

Azt hittem kivágom a monitort a kukába mikor elővették Diaz múltját. Megint a szokásos, gyerekként szar életem volt ezért most szétcseszem másokét is mentalitás. Ennél tényleg a bosszú is jobb pláne olyan színésztől tálalva mint Michael Emerson vagy akár tavalyról Josh Segarra.

Mondjuk azt aláírom, élvezet volt nézni Laurel arcrángásait. És az utolsó jelenet kicsit olyan Trónok Harcás volt. :D De amit csinált az totál fölösleges volt. Ennyi erővel égessünk el minden embert aki a suliban vagy valahol máshol szarakodott velünk? Ez tényleg nagyon alja szint már. Nem beszélve tényleg arról hogy ha ekkora banda ez a Kvadró vagy mi akkor hol voltak eddig és hogy a francba tudta őket lenyomni két ember? Ez annyira nem reális hogy hihetetlen.

Na mindegy, legyünk túl ezen a gyatra évadon és akkor jövőre talán az írói banda váltással lesz esélyünk egy jobb, akár befejező évadra.

winnie - 2018. 04. 20. 20:53

az íróbanda nem nagyon fog változni szerintem, itt elég belterjes a dolog, csak a showrunner lép egyet előre.

Ayrons - 2018. 04. 21. 12:50

Az alapötlet nem lett volna rossz de sajnos a megvalósítás… Mondjuk ő a szervezet élén segíteni akar az elesetteken stb. De nem ilyen nincs.

Morgana - 2018. 04. 21. 13:29

Bocsi, de ahhoz képest, hogy az 1. és 2. évadot “hetiben” vártam és néztem a (bár a 2. csak a Sladet játszó színész miatt, mert amit felhoztak, Slade motivációjaként az maga volt a kínszenvedés nekem, de ezzel együtt érdekelt). A 3. és 4.évad részeit mondjuk valahogy értékeltem, nem éreztem a karaktereket (Az 5. ebből a szempontból jó volt, de a mostani..)

Most néztem meg egyhuzamban az évad 1-19 részét és már nem is tudom mit nézek. Családi – apa-fia – drámát, “nincs egyezség a szövetségben” tv játékot, vagy valami utóérést, a “azt hiszem bántottad a szerettem, ezért meglakolsz a várossal együtt” (Lássuk be Slade jobb volt ebben) Vagy Mi a fene történt veled”. Vagy bántottál gyerek koromban ezért csak kinyírok mindenkit tinidrámát. Lehet ez az amire többen izgulnak, de nekem ez már túl sok….
sokkk
Ja,hogy megértsem, megnéztem az Sg, A, TF. LoT vonatkozó részeit. Nem javított a véleményemen, szerintem az eddigi legrosszabb crossoverek voltak. És az, hogy Kara kapcsán megint előkerült a genetika kontra nevelés….maga a forgatókönyvírói nihil.

Mate4182 - 2018. 04. 24. 13:06

Szerintem jo resz volt.
Kellett mar egy Oliver es csapata nelkuli resz is.

Valoban kicsit tulzas volt ahogy atverekedtek magukat mindenen, de nekem bejott Diaz mint a ,,szegeny ember John Wick-je” :D

Az hogy milyen fogonosz Diaz … mennyivel gagyibb mint Malcolm volt (aki cask a LOT ota ertekelheto karakter) vagy mint Chase volt (aki cask a szinesz miatt lett jo karakter, az indokai neki is nevetsegesek voltak)
vagy a LOSTbol Ben Linus (ha megdoglok se jut eszembe itt hogy hivtak) aki azt hitte megoltek a fiat, o volt a legjobb hekker a foldon de nem tudta volna kideriteni a valosagot magatol … ugyanmar

Az Arrow nem az eros fogonoszokrol hires. Ha ez kell nezzetek Nolan fele Batman filmeket, vagy a regi Pokember rajzfilm sorozatot :D

Kpeter - 2018. 04. 25. 11:51

Szerintem is jó rész volt. Nem értem mi a gond ezzel, hogy Diaz mit miért csinál. Mindegyik főelleségnek van valami baja. Tök mindegy, hogy gyerekkorában elnyomták, vagy csak egy megalomán, aki minden felett uralkodni akar, vagy csak szimplán bosszúból vagy féltékenységből képes lenne ártatlanok sokaságát is megölni, vagy csak szimplán élvezi, hogy ölhet. Mindegyik hibbant valamilyen módon.

DarkEagle - 2018. 04. 25. 22:15

Nem is ez a gond, mert ritka az olyan ellenség mint a fehér holló kb, akik 100%-ig jók és nem klisések.

Tavaly Adrian is klisé halmaz volt mégis vitte a showt mert a színész zseniális volt, az arcjátéka maga Oscart érdemelne. A pláne hogy még a fapofa Amellt is magával rántotta a jó értelemben. Ellenben idén a Dragon csávó totál tehetségtelen ZS kategóriás filmes színész. Ami ennél is bosszantóbb hogy kaptunk évad felére egy jó színészt és ellenséget de őt ugye kinyírták. Mert mi abban a pláne ha két évadban egymás után is jön két jó színész és ellenség? :D

mókus - 2018. 04. 27. 11:34

szerintem meg dragon egész jó. adrian hozzá képest ripacs volt. a gothamet is emiatt a ripacskodás miatt hagytam abba. attól, hogy valaki őrült, még nem kell ripacsnak lennie. rém unalmas. dragon motivációi meg rendben vannak. egy promi 2 nem lett volna jó.

LaCRossE - 2018. 04. 27. 13:22

Oliver és Anatoly párosa még mindig jól működik.

Az epizód többi része mehet kukára.

DarkEagle - 2018. 04. 27. 13:29

Nem vagyok hajlandó pár mondatnál többet pocsékolni erre a moslék részre. A következő rész előzetese meg felháborító azzal “fordulattal”, láttuk a Flashben , de azé ismételjük meg itt is. Nagyon remélem, hogy jövőre lezárják és elküldik aludni a sorozatot mert ez már szégyen amit művelnek.

katyvaszlipp - 2018. 04. 27. 23:28

Mi Dragon motivációja? de most komolyan? Én még nem jöttem rá igazából.

Meg mi volt ez a Batman The dark night rises nyúlás a bunyónál, meg a szövegnél? Jó ég. Simán perelnék Nolanék helyében. Főleg a szöveg. Ezt hogy lehet megengedni ?:D

Nem értem, meg ha ennyire irritálja Oliver a főbosst, a francért nem nyírja ki. Jó az kb sorozat vége lenne, de akkor ne is tegyék már olyan helyzetbe a főkaraktert, hogy meghalhatna egy döntéssel, de nem, inkább játszunk bíróságosat, mert az menő.
jesszus.
na mindegy.

kpeter - 2018. 04. 28. 13:43

Nektek kb. semmi se jó. Hosszú idő óta ez az első rész volt, ahol még a sorozat legidegesőbb hisztigépei is normálisak voltak.

terminadmin - 2018. 04. 28. 21:12

Szerintem is korrekt volt a rész. Van akinek semmi sem jó :D Igazából már bármit csinálnának, az a jelenlévők egy részének sosem lehetne jó. Ez van, én meg elszórakozok rajta, mert ez csak egy képregénysorozat, nem egy Shakespeare dráma :D

Tulazon - 2018. 04. 29. 11:05

Régebb óta nem hagy nyugodni, de most már megkérdezem: a DC univerzum amerikájának városai a képregényekben is mintegy kis királyságokként, vagy városállamokként működnek?
Mert egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy bármilyen más sorozatban azt mondja valaki: Los Angeles a miénk, nem mehet senki se ki se be, miénk a városháza, a rendőrségen nekünk dolgoznak, Loas Angeles polgármesteri hivataléából naponta fizessenek nekünk 10 millió dollárt..
ugye értitek mire gondolok.

DarkEagle - 2018. 04. 29. 11:47

Dehogy is van így, ez csak az Arrowverzumra vonatkozik hogy ne kelljen sokat agyalniuk. :D

Mate4182 - 2018. 05. 01. 13:23

Ez termeszetesen igy van. Nezd csak meg Metropolist az elmult 20on evekben, legyen az film vagy sorozat. Vagy akar Gotham-et.

Azert kapnak a DC vilag varosai kamu nevet hogy ne kelljen azon agyalni hogy hogyan illik bele az amerikai politikai eletbe a sok marhasag ami a varosokkal tortenik.

Mate4182 - 2018. 05. 01. 13:25

Bocs a dupla kommentert, csak irni is akartam a reszrol.

Szerintem is jobb resz volt, sot nekem az elozo is tetszett szoval en tok elegedett vagyok mar hetek ota :D

Oliver valahogy most jobban mukodik egyedul, sot a csapat is jobban mukodik nelkule.
Szivesen neznem a jovo evadban hogy van O, es van egy ,,arrow-team” es ezek teljesen kulon dolgoznak.

DarkEagle - 2018. 05. 04. 12:40

VÉGRE, egy jó rész és elmondhatják, hogy megleptek, ami Tommy és a bíró féle csavart illeti. nem tudom, hogy jött ez össze mert a Tommy félét még értem, azt hittem másik földről jött de a bíróra már rá kellett volna jöjjek. :D Talán tényleg annyira lefoglalt az egész ügy hogy erre már nem koncentráltam főleg mivel kimondták az ítéletet. Pedig már azt hittem tényleg dutyiba vonul. És most kivételesen a B csapat se idegesített. Kutyus végre megint normális volt. Mondjuk Curtis ugyan olyan semmilyen mint mindig, Dinaht pedig már sose fogom újra bírni szerintem. Bár ezt mondtam anno Felicityre is erre elég szépen rám cáfolt idén. Mióta házasok egyszerűen olyan mint régen csak érettebb.

Ami viszont zavart. Diaznak mindenki a zsebében van de senki nem hallott még róla? Behozza Kutyus lányát de senkinek nem jut eszébe, hogy szóljon a bíróságon hogy ott zsarolja Renét a lányával? WTF?

Ugyan ekkora ha nem nagyobb WTF Laurel vs Diaz is. Oké, az nem lepett meg hogy ellene fordult ez fel van már vezetve egy ideje. De a harcuk mi az isten volt már? Az hagyján hogy Szirénke bedőlt a trükknek és elkapták de Diaz minek hagyta életben? Nem azt pofázza állandóan hogy akik nem hallgatnak a parancsára azokat kinyírja? Élve elégette azt az embert aki csak szórakozott vele az árvaházban de Laurellel nem csinál semmit? És persze a végére átvált még tipikusabb gonosszá és ez is lesz a veszte. Ahelyett hogy megtörné Olivert inkább megy én mindenkit ki akar nyírni. :D

De ezeket a baromságokat leszámítva tényleg jobb rész volt. Nyilvánvalóan azon kevesek egyike amiket nem szabad kihagyni idén.

DarkEagle - 2018. 05. 04. 12:41

Mondjuk én azért örültem volna egy olyan merész húzásnak hogy Oliver dutyiba kerül és eltelik mondjuk 10 év majd a fia felnőttként visszajön és kiszabadítja az apját mint az új GA. De ez mégis csak egy CW sori. :D

Titan - 2018. 05. 05. 00:32

” De ez mégis csak egy CW sori”

Ezt minden egyes héten leírod vmelyik sori kapcsán, mégis hétről-hétre a képernyőre tapadsz, ha jön az új rész és elsőként kommentelsz…

DarkEagle - 2018. 05. 05. 14:47

facepalm.jpg

szotyi - 2018. 05. 05. 20:53

azért az tényleg szánalmas hogy René miért nem szólt hogy héj ki az a idegen a lányommmal?

Szula - 2018. 05. 07. 06:59

Ez tényleg egy jó rész volt és meg is leptek a történtek. Még az itélethirdetésnél sem kapcsoltam hogy az sem az igazi bíró. Sirénnél pont azt nem értettem hogy ha annyira félt Diaztól miért nem nyírta már ki a sikollyal, hát legalább erre is kaptunk magyarázatot. Joggal tartott tőle mivel a kütyüjével hamar elnémította Sirént.

Így viszont hogy Diaz ki akar nyírni mindenkit és tudjuk hogy Lance jövőre már nem lesz, Sara pedig visszatér az utolsó részre, most azt mondom Lance papa sorsa megpecsételődött. Így lehet egy nagy dráma is a végére.

benXL - 2018. 05. 07. 09:17

Sziasztok! Milyen ez az évad? Kb 3. rész után abbahagytam mert katasztrófa volt nekem, megéri adni egy esélyt neki vagy nem javult? Most egyedül a Flash-el szenvedek, pedig volt hogy mind a 4 sorozatot néztem (LoT, Supergirl, Arrow, Flash). Már nem ide tartozik de akkor azt is megkérdezném hogy a Lot és Supergirl milyenek idén?

Aszusz - 2018. 05. 07. 13:36

A LoT-ot elvileg nézem, de le vagyok vele maradva. A kibeszélőben dicsérik, nagyon agyament és jól áll neki.

A többit nem tudom.

Ezt az évadot (Arrow) mindenki szidja rendesen, de volt benne egy-két pozitívum, néha voltak jó részek.

DarkEagle - 2018. 05. 07. 14:01

A LOT az egyetlen amit érdemes idén nézni, az tiszta szórakozás. Tudja magáról hogy sok a baromság benne de egyáltalán nem veszi magát komolyan. Mindenképp látni kell az idei évadot.

A többi sorrendje nagyjából ez, legalábbis nálam az idei dolgok alapján: Supergirl, Arrow és Flash. De igazából egyik sem méltó idén az említésre. Mindhárom borzalmas idén. De a Flasht nem múlja felül egyik sem negatív értelemben. Pedig az Arrow is jó nagy bullshit idén. :D

Mate4182 - 2018. 05. 08. 13:42

Rene azert nem tette szova mert Diaz keze a lanya nyakan volt… Nem fog felpattanni es uvolteni hogy :O DIAZ O RABOLTA EL A LANYOM O A ROSSZFIU

A resz jo volt, es jo volt latni regen latott szereploket. Kivancsi vagyok h ha ennek vege osszeall e ujra a team arrow

DarkEagle - 2018. 05. 11. 12:03

Nem volt rossz rész, sőt, de továbbra is felháborító, hogy a kormány karba tett kézzel nézi ami a várossal történik évek óta. Nekem senki nem fogja bemagyarázni, hogy Diaznál fontosabb hogy elkapják GA-t aki ráadásul segített a városon. Egyébként a gagyi crossoverek helyett inkább az ilyen komoly helyzetekben kéne elővenniük szerintem a hős pajtásokat. Elvégre Barry besurranna és fél perc alatt lakat alatt lehetne Diaz. Nagyon elszomorító ez az írói semmittevés, még akkor is ha az évad végére legalább összeraktak 1-2 értelmes részt. Az meg pláne hogy kamuból lejátszottak egy tárgyalást Oliver ellen most meg konkrétan fel kell adnia hogy a kormány segítsen, ergo ugyan ott vagyunk megint csak most Diaz helyett a kormány akarja lecsukni. Legalábbis ez a kézenfekvő hogy ez a céljuk.

Amúgy csak nekem fura hogy milyen régóta hős itt mindenki de nincs egy gázmaszk a szekrényükbe az ilyen esetekre? Mert ha most lett volna akkor simán feltörhették volna Diaz pendriveját. De minek is én gondolkodok az írók helyett. :D

LaCRossE - 2018. 05. 11. 14:30

Nekem egyébként semmi bajom nincs a Diazt játszó színésszel, szerintem ő kifejezetten megpróbálja a legtöbbet kihozni ebből az… erősen kérdéses gonoszból.
Sajnos ez az “egész város a markomban van” dolog nem éppen hihető, még ha a teljes rendőrség is az ő oldalán van, mi van a civilekkel, újságírókkal, a médiával?

A Quadrant behozása meg így, hogy ilyen egyszerúen eldobják, nagy kár.

Anatoly továbbra is jó, de félek, hogy neki jövő héten annyi.

ChipLecsap - 2018. 05. 17. 18:06

Hopp egy érdeks hír amire felkaptam a fejem, az Arrowt jo magam már nem nézem the a Crossowerek miatt általában azért fél szemmel szemmel tartom mi zajlik a DC sorikban, és msot egy hír jött a következő Crossover-röl ami Decemberben lessz. stephen amell bejelentette hogy ezutal Batwoman is jelen lessz, ez igen nagy hír , kiváncsi leszek kit fognak kasztolni erre a nem kis szerepre

Ayrons - 2018. 05. 17. 19:52

Warner dobott egy csontot :D

LaCRossE - 2018. 05. 18. 12:01

A fináléval egy problémám van: jó volt.
Ez azért probléma, mert így sem tudok örülni neki, mert az évad még nem volt jó, és ha az eddigiekhez mérjük, akkor ez nem csak egy jó, de egyben furcsa finálé is volt. Ha az évad nem úgy alakult volna ahogy, akkor ez az évadzáró egy király lezárás lett volna. Így viszont olyan, mintha vették volna egy 180 fokos fordulatot, és kicsit hiteltelenné vált nálam ez a negyven perc.

LaCRossE - 2018. 05. 18. 12:23

Annyi még, hogy a dicséret jár Amellnek, az egyik legjobb alakítása volt eddig a sorozatban.

DarkM - 2018. 05. 18. 14:49

Sziasztok! Csak én hallottam félre, vagy tényleg volt egy kis Prison Break OST cameo a rész utolsó másodperceiben?

Alexejevic - 2018. 05. 18. 17:02

Merészet húztak a készítők. Alig várom a következő évadot. Nem tudom miért, de a CW sorozatai közül az Arrow stílusa és csapata jön be a legjobban… Jöhet Gotham, Batwoman, és akár több nagyfiú…:)

DarkEagle - 2018. 05. 18. 17:07

Az nem PB ost volt hanem Arrow csak remixelve. Nem mellesleg nagyon jóra sikeredett. :D

Amúgy sajnos egyet kell értenem LaCRossE-al. Nagyon jó volt a finálé de nem tette jobbá az évadot. Ráadásul nem zártuk le még mindig Diaz dolgot sem szóval jövőre tuti, hogy visszatér. Ami valljuk be nem nagy plusz pont. Még akkor sem ha írógárda váltás van és végre eltűnt a képből Guggenheim uraság.

Amúgy csak nekem tűnik úgy vagy Oliver nem csak szimplán bekerült a dutyiba hanem üzletet kötött az FBI-ja olyan Szökés módra? Mármint nekem nagyon gyanús hogy csak így lecsukták és nyilván jövőre úgyis visszatér szóval szerintem valakit le kell rendeznie a börtönbe. Persze lehet csak túl sok Szökést láttam. :D

Lance papi kiírása nem meglepő elvégre ősszel új sorozata lesz, vagy mid-seasonben? Mindegy. Viszont még így is azt mondom, hogy látni fogjuk még őt. Egyébként végre megint jó volt az egész banda. Ebből is látszik, hogy nem a színészekkel van itt a probléma, hanem az írókkal.

terminadmin - 2018. 05. 18. 19:46

Szerintem korrekt rész volt, úgy, ahogy az eddigiek is. Kvázi ugyanaz a minőség, mint az egész évadban végig.

DarkEagle te aki az egész évadot fikáztad most azt írod, hogy ez jó rész volt :D Konkrétan ugyanolyan rész volt, mint a többi… sőt igazából unalmasabb, mint egy átlag rész. Kb ennyire lehet komolyan venni a véleményedet… de az is nyilvánvaló volt h kb te leszel az első aki ide kommentel a finálé után. Ismét. Mint kb minden rész után.

Kövi évadban gondolom Diazt lerendezik az első pár részben plusz lesz egy kis prison break.

Bár jöhetne az igazi prison break is lassan :)

Mate815 - 2018. 05. 18. 20:34

Bravo! Így kell felcsigázni a következő évadra! Végre valami radikális változás jön a sztoriban!

DarkEagle - 2018. 05. 18. 21:03

@terminadmin: Most nem azért de csak azért mert te azt mondod, hogy az éved eddig is pont ugyan ilyen volt akkor az úgy is van? :D Az évad feléig semmi gond nem volt kb. Amint kiírták Michael Emersont onnantól folyamatos lejtmenet volt az évad. Szóval nem, baromira nincs igazad. 1-2 rész kivételével borzalom volt az egész 2. fele az évadnak.

Amúgy nem unjátok még hogy állandóan azért rinyáltok, hogy ide kommentelek? Nem mindegy nektek? :D

Arrowman - 2018. 05. 19. 11:43

Szerintem is nagyon unalmas volt az évad második fele. Volt, hogy 1 hónapig nem is néztem, inkább egyben daráltam le a részeket, mert annyira semmit mondóak a részek sajnos. A finálé nem volt rossz. De az 5. évad után ez csalódás volt. Az is csalódás, hogy senkit nem mernek kiírni az írók. Renéről is elhitették, hogy meghal, de persze életben maradt. Egyedül Lance papa halt meg, de azt is gagyin oldották meg szerintem, lehetett volna sokkal drámaibb ennél. Szerencsétlen Sarah megérkezik, de addigra apuci már halott, így apuci csak egy másik világból származó lányával vigasztalódhatott közvetlenül halála előtt. Az sem tetszett, hogy az 5. évad végén amennyire jól megcsinálták az utolsó jelenetet, mindenki izgatottan várta, hogy kik maradhatnak életben, erre pedig csak egy olyan karaktert írnak ki, aki eddig csak néhány percet volt látható a sorozatban. Ez a Diaz gyerek sem volt olyan veszélyes, mint amilyennek beállítják. Elképesztően gagyi volt, hogy Oliver azért felfedi a titkát, hogy segítséget kapjon az FBI-tól. Alig volt ellenfél, akit le kellett győzni. Ez a rossz abban, hogy annak nincs súlya, ha sok “gyenge” gonosz van, mert mindig csak bizonyos számút látunk belőlük a képernyőn egyszerre. Az első évadban ezeket Oliver még elintézte egyedül, jó, kicsit több idő volt, de itt már alapból van egy 4 fős csapata, az oroszokat is hívhatta volna segítségül, Deathstroke-ot, Theat meg Royt. Ez így nagyon gagyi, hogy a nézők által fel sem mérhető mennyiségű gonosz miatt kellett felfednie magát az FBI-os csajszi előtt. Pedig amennyi gonoszt mutattak, annyit egyedül is levert volna. Na mindegy, ezen nem akadok fenn, mert ez is csak azért csinálták így, hogy legyen ez a segítségkérés, hogy aztán bevonulhasson a börtönbe. Összességében nekem csalódás volt ez az évad. Inkább látnék 2-3 veszélyes, Oliverrel egyszinten lévő gonoszt főellenségként, minthogy 100 gépfegyveres vaktöltényekkel lövöldözgetős ellenséget. Súlytalan a sorozat. Nem is látom, hogy van-e valami irány, ami felé tényleg akarnak haladni, vagy csak a pénzért csinálják, és csak húzzák végtelenségig, mint a Barátok köztöt. Ennek ellenére nem fogom kaszálni, de nem várom a következő évadot, ez az évad sajnos újra a 3. és 4. évad szintjén volt. Üde színfolt volt az évadban Michael Emerson, aki már a Lostban is nagy kedvencem volt, ő maradhatott volna még. Túl sokáig volt Diaz a főgonosz, és egyre súlytalanabbnak éreztem. Sokkal nagyobbat ütött volna, ha csak 3-4 résszel a vége előtt veszi át a hatalmat.

katyvaszlipp - 2018. 05. 19. 14:14

Hát ez így elég semmilyen lett.
Ez a Diaz anno 1 részes gonosz lett volna, vagy még annyi sem. Komolytalan a figura, semmi skillje nincs, csak az írók hülyeségei.

Miért nem írták ki a francba? most kövi évadban is ezt kell majd nézni az évad első felében, hogy őt hajkurásszák? Semmi értelme.
Ha meg 1 rész alatt elfgoják és kinyírják, az megint olyan, hogy oké, de miért kellett átrakni ezt a következő évadra?

De tényleg, semmi extra ereje nincsen, Ras, Deathstroke, Merlyn, Darhk meg az előző évad főgonosza is ezt a Diazt megette volna reggelire 5 másodperc alatt.

Jah meg kik voltak azok a speckó testőrök, akiktől Anatolij összecsinálta magát? velük mi van?

Dávid - 2019. 06. 01. 10:06

6.évad tudja valaki mikor várható?nagyon szeretem én is a sorozatott csak ennyire elhuzmi lassan be fejezika 7.évadot

Necridus - 2019. 06. 01. 11:24

Dávid:

Mármint szinkronosan? Én úgy tudom, nem tervezik folytatni az Arrowverse sorozatok szinkronizálását. Nem bennfentes infó, csak olvastam itt valamelyik kommentet, úgyhogy én sem tudok semmi biztosat.

A 7. évadot már befejezték majdnem 3 hete.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz