login |

Riverdale-spinoff: jöhet a Sabrina, The Teenage Witch

2017. 10. 16. 16:38 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: hírek, ,

Nyáron már többször említettük hírben, hogy előfordulhat, hogy behozzák a CW-s Riverdale-be a természetfölötti aspektust. Ugyebár képregény-adaptációról van szó, így ez annyira nem meglepő, főleg, hogy az Archie Comics-nak, amire épül a sorozat, van szuperhősös vonala is, azonban pár hónapja arról volt szó, hogy esetleg Sabrina Spellman, a Sabrina The Teenage Witch (itthon: Sabrina, a tini boszorkány) címszereplője tűnhet fel a sorozatban.

Nos, olyannyira feltűnhet, hogy saját spinoffra lett esélyes, hiszen a CW elkezdte fejleszteni az Riverdale első spinoffját, a The Chilling Adventures of Sabrina-t, ami azt jelenti, hogy berendelték a pilotszkriptet, amiből jövő év elején akár a pilotot is bekérhetik. (És mindezt az előtt tették, hogy a Riverdale ennyire brutális nézettséget hozott volna a premierjével.) A pilot nem backdoor lesz, de Sabrina feltűnhet az anyasorozatban, mint Flash az Arrow-ban.

Még mielőtt valaki azt hinné, hogy az ismert, Melissa Joan Hart főszereplésével készített, habos-babos ifjúsági komédiát újítanák fel, rögtön jelezném, hogy a spinoff alapjául szolgáló azonos című képregény műfaja horror, hangnemében inkább a Rosemary’s Baby-t és a The Exorcist-et idézi meg.

A The Chilling Adventures of Sabrina afféle eredetsztori lenne, illetve sötét tónusú coming of age, azaz felnövés történet, mely során a tinédzser boszorkány kalandjait követhetnénk, amiket borzalmak és okkult tanok szegélyeznek. Nyilván mindenféle gonosz erők ellen veszi fel majd a harcot, amik őt, családját és az emberek világát fenyegetik, s eközben nagyon fog küzdeni kettős énjével is, hiszen félig boszorkány, félig pedig halandó, amit nem egyszerű egyeztetni.

A sorozat készítője Roberto Aguirre-Sacasa lesz, aki a Riverdale-t is jegyzi (valamint ezt az új vonalas Sabrina-képregényt), a pilotot pedig az ugyancsak Riverdale-es Lee Toland Krieger rendezi majd, és természetesen ez is Greg Berlanti produkciós cégétől fog érkezni.

1 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2017. 10. 16. 18:27

Na erre viszont vevő leszek ha jó kis horror feelinges boszis lesz mert a comic se rossz. De ha ebből is CW féle tini shitet csinálnak akkor ez is instant kasza lesz mint a pajtija a Riverdale. :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz