login |

Délelőtti videó 2.: Travelers

2017. 10. 17. 10:50 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: Kanada odavág, video,

Elindult az időutazós Travelers 2. évadja, amihez a tovább mögött van még egy promó, azonban mivel nekem fel kellene hoznom magam még pár résszel, és az országos premierek miatt elég nagyok a lemaradásaim (plusz először mindenképp a Rellik-et kell lenyomnom), ezért csak később fogunk írni róla – vagy vendégkritikát rakunk ki, ha kapunk.

13 hozzászólás Ne habozz!

Zora - 2017. 11. 26. 18:52

Nagyon szeretem ezt a sorozatot, de mivel csak felirattal tudom nézni, így még csak a 2×04-nél tartok.

wraithbar - 2017. 12. 12. 21:43

Én abbahagytam. Borzasztó ahogy a sztori halad előre.

Zora - 2017. 12. 18. 15:58

2×05

Tetszik ez az új vonal, kár, hogy a felirat lassan halad.

Ziluka - 2017. 12. 21. 10:16

Sajnos amennyire elragadott az első évad, annyira hidegen hagy a második. Párommal azt beszéltük, hogy az első évadot és ezt a témát egy filmben kellett volna kidolgozni vagy lezárni egy évad után. Most már csak a baromságok jönnek..Sajnálom

Tyberius06 - 2017. 12. 22. 09:34

Én a végére értem (angol felirattal). Az évad első fele nagyon nem jött be, bár kopasz öreg barátunk (Flashpoint, POI) és kedvenc Carterünk (SG-1, SG:A) adott egy érdekes ízt, főleg előbbbinek volt nagyobb szerepe, a Factionös száll lezárása után viszont kezdett jobb lenni. Viszont az utolsó két rész nekem nagyon elbaszott lett, főleg az utolsó 2-3 perc.
Ellenben tetszett a végéről egy fordulat meg ahogy az fel lett építve…

sunny - 2018. 01. 14. 16:17

Valaki látta már a 2×07 részt? csak nekem volt rettentően idegesítő? Ha tudják mitörténik stb.. akkor nem hiszem el h egy messengerrel nem lehetett volna pl az nap reggel a dolgot elintézni ááá….

Zora - 2018. 01. 31. 20:45

2×12

Hát, nem tudom, ezt a csávát hogy oldják fel… Mert ennyi ember emlékeit nem lehet törölni. Vincent milyen fifikás volt!

kriszta - 2018. 02. 01. 22:28

én eredetiben néztem a második évadot, és bevallom a legvégét nem vagyok biztos, hogy jól értelmeztem…. valakivel meg lehetne ezt beszélni? vagy elmagyarázná? aki értette teljesen.
köszi

Raynes - 2018. 02. 05. 02:32

@sunny: ez jutott eszembe nekem is, pont most láttam a 2×07-et. Kicsit idegesítő volt, hogy ennyiszer megpróbálták, de talán pont ettől volt érdekes is egyben. Legalább intenzíven használták az időutazás adta lehetőségeket. Talán egy hasonló részre emlékszem, az sem időutazós volt, mikor a Supernatural 3×11-ben az illuzionista (trickster) időhurkokot csinált a Winchester fivéreknek, akik mindig meghaltak, de megint felébredtek, és próbálkoztak kijutni.

bellu - 2018. 02. 15. 23:04

Most néztem meg a 2. évad utolsó részét felirattal. Ne már, igy ér véget ? Teljesen kiakadtam. Vártam a megoldást, és akkor ez ? Lesz 3. évad ? Údgy hallottam még nem döntöttek.

winnie - 2018. 02. 16. 05:03

még nem tudni.

Snoopyzit30 - 2018. 03. 27. 16:43

Nagyon sajnálom, hogy a 2.évadból nem volt legalább egy kamukibeszélő. Ha valami ez a sorozat ez ordít azért, hogy kibeszéljék :-)
Baromi jó volt ez a 2.évad, talán még jobb is, mint az első, mert még tovább bővítették az egész univerzumot, remek megoldásokat láthattunk.
A végével viszont én sem értek egyet, ellőtték a legnagyobb dobásukat, az adta a történet sava borsát, hogy senki sem tudta kik ők, ezért a nézővel mindig volt egy úgymond összekacsintás, hogy csak mi tudjuk kik ők és így beavatottak is voltunk. Azáltal, hogy felfedték az utazók kilétét ez az egész feelgood érzés elszállt. Sajnos.
A 001-es utazó persze zseniálisan kimentette magát, bár továbbra sem értem, hogy neki miért volt célja leleplezni őket. Azt még értem, hogy vadászott rájuk, de ha valakinek neki tudnia kellene, hogy az utazók a jó ügy érdekében cselekedtek. Ráadásul amikor a 001-es átjött, akkor még a Frakció sem volt sehol. Nekem egyébként nagyon tetszett ez a Frakciós vonal, sosem hagytak minket pihenni, nagyon oda kellett figyelni, hogy akkor most ki kicsoda és mit miért csinál. Ez a része zseniális a sorozatnak.
Ami kicsit fájó nekem az egy nagy véletlen, ami tudva, hogy az utazók körül semmi sem véletlen kicsit fájó. Ugyebár azt megtudtuk ebben az évadban, hogy a 001-es tette Marcyt olyanná amilyen volt mielőtt gazdatest lett volna belőle. Ez egy dolog ebben semmi különös nincs. De az azért egy elég nagy véletlen, hogy pont Marcyt választotta ki később a director – mint tudjuk a közösségi oldalon lévő profilja alapján, ahol a director azt hihette, hogy ő egy sima könyvtáros – gazdatestnek. Majd az események elég komplikált sorozata juttatta el végül Marcyt oda, hogy találkozott a skizofrén specialistával (meg nem mondom hányas számú utazó), aki elmondta, hogy Ingram a 001-es utazó. Szóval ez túl sok véletlen a sorozatban, de ezt leszámítva hatalmas pacsi az íróknak.
A 2×7 rész volt még kiemelkedő, de ott meg az a része fájt, hogy ha a director küldözget így utazókat vissza, hogy módosítsanak az események kimenetelein, akkor ezt már korábban is megtehette volna más necces küldetéseken.Szóval ez a rész azért nem teljesen egyértelmű, hogy hogyan illeszkedett bele a nagy egészbe.

Remélem a 3.évadra valami nagyon jót találnak ki arra, hogy ezt a zárást fel tudják oldani (bár az 1.évadzáró is gáz volt mégis frankón feloldották). Arra nem igazán vagyok kíváncsi, hogy ha mondjuk a CIA meg a többi amcsi ügynökség most elkezdi üldözni az utazókat. A Netflix átvette egy az egyben, így teljes évados premier lesz.

Erre az évadra én azért adok egy 9/10-et, mert összességében nagyon tetszett.

Amithaba - 2018. 05. 17. 13:02

Én még csak most daráltam le a 2 évadot és várom a 3.-at.
Az s2e07-el úgy látom sokaknak baja van, sztem jó volt. Azért volt Alfa az a project, mert ha ott megszerzik a meteoritot, akkor nincs többé szobahőmérsékleten szupravezető, ergo Director se.
És hogy miért nem küldött hamarabb valakit figyelmeztetni? Bejátszották direkt az elején, hogy már messengerrel is megváltoznak a dolgok, így nem tudnak másikat küldeni. Az egész világon vannak travelerek meg küldik az üzeneteket is, így megszabott időablakban és normális távolságban (nincs telefon) csak az ejtőernyősök voltak. A Director nem ír felül feleslegesen senkit, bár ki tudja, hogy az ejtőernyős csaj tényleg meghalt volna-e… A végén a kamionossal pl. tudta volna őket figyelmeztetni még mielőtt a partra érnek, de meg kellett várnia a halálának az idejét…

A vége nekem sem tetszett, nem fogták fel, hogy amúgy is meghaltak volna a host-ok? A zsaru is megölte a gyereke anyját és neki áll feljebb?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz