login |

Bemutatkozott Maria Bello az NCIS-ben

2017. 10. 18. 15:10 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Megvan Gibbs utódja? Nem tudom, hogy felmerült-e ilyesmi, de lehet, hogy azért is érkezik Maria Bello új, állandó szereplőnek az NCIS-be, hogy a valamikor esetleg távozó Mark Harmon után keletkező űrt betöltse. Nem? Az NCIS – 15×04 tovább mögötti, Bello-s promóját még a rész előtt ki akartam rakni, de így lehet, hogy már valaki látta a bemutatkozását, és vannak benyomásai az új karakterről.

4 hozzászólás Ne habozz!

Latza - 2017. 10. 18. 22:10

Utód? Maximum Quinn utódja, csak ő most törvényszéki pszichológus. De amúgy még nem sok minden derült ki a karakter jövőjével kapcsolatban, csak hogy egyelőre Gibbs nyakára küldték ellenőrizni.
Végleges helyettesnek nem tudom elképzelni, bár egy Gibbs utáni éra amúgy sem valószínű, hogy sokáig húzná még országos adón sem (most épp Ducky ment el fél évre vendégelőadónak a történet szerint, jövőre Abby száll ki, szerintem Harmon még egy-két évig csinálja, aztán lehúzzák a rolót).
Dehát nyilván kell a vérfrissítés, hogy egy újabb valakit vehessen Gibbs atyai szárnyai alá a drámai múltjával… :D

z - 2017. 10. 19. 01:51

Inkább egy Quinn/Duckey kombó lenne, de az is elképzelhető, hogy az ő karaktere lett a Duckey által felvett majd gyorsan részben vagy egészben elfelejtett profilozó dolognak ott nem annyira működött… esetleg még, hogy Abby távozásával visszavesznek a CSI-ból és jobban ráfekszenek a motivációkra stb már, ha nem csak Gibbst bosszantani hozták be, hanem tényleg belefolyna a csapat ‘tagjaként’ a heti ügyekbe…

winnie - 2017. 10. 19. 07:51

“még egy-két évig csinálja, aztán lehúzzák a rolót”

ha nézett, akkor nem fogják lehúzni, hanem frissítenek, nem lenne értelme bármi mást csinálni. sok sorozat, még egyszemélyes sorozatok is simán túlélték a főszereplő távozását, nyilván az a cél, hogy gibbs után is lehessen ncis.

bobi64 - 2017. 10. 19. 09:49

Próbálkoznak az új szereplővel. Gondolom megoldásokat keresnek a továbbiakra nézve. Ez a Maria Bello szerepelt már ütős rendőr sorozatban, méghozzá kiválóan. Természetesen a sorozatot törölték, pedig nagyon jó volt szerintem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz