login |

Hell’s Kitchen: kezdett a 17. évad

2017. 10. 24. 14:50 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

Végre megint nézős lett a HK? Sőt, mehet oda akár a felkiáltó jel is! (Na, nem mintha akkora szükségem lett volna még egy nézős sorozatra… (Természetesen csak viccelek, ezért nézek ennyi újoncot és évadnyitót, inkább sok legyen, mint kevés, nem?))

Nem minden évadonként újra induló versenyreality esetében szeretem az all star szezonokat, de Gordon Ramsay ordibálós, főzős valóságshow-ja esetében tudtomon kívül csak erre vártam, mert a remek első 8-9 évadot (talán egy kivétellel) csupa nézhetetlen követte, valami hihetetlen, hova süllyedt az évek alatt Hell’s Kitchen. Azonban egy valóban normális, legit séfekből, és nem direkt gagyinak hozott ágyútöltelékekből álló szezon tök jól is elsülhet.

A kezdés valójában dupla volt, hiszen a 17×01 végére még sehova sem jutottak el, az első főzés a második részben volt, és természetesen már itt is akadtak botladozások, de az azért érezhető volt, hogy itt magasabb az átlagszínvonal, szóval ennek megfelelően a készítők is eléggé bekeményítettek, és sokkal többet követelnek a versenyzőktől.

A visszatérő játékosok közül kábé a felét ismertem régi szezonokból, ugyanis jó pár 10-en felülről jött (bár az évadnyitókból némelyik így is megvolt), de ez egy cseppet gondot nem okozott, sőt, mive komolyabban csak Van volt meg bennem, ezért nyugodtan mondhatom, hogy ha valaki kíváncsi arra, hogy milyen az egy legintenzívebb szakácsos valóságshow, annak ezt a 17. évadot kell bepróbálnia.

Nyilván szokás szerint túl van húzva az egész (ettől HK a HK, nem?), de minden benne volt, amiért szeretni lehet, és most tényleg a színvonallal, illetve a karakterekkel sem lesz probléma, főleg, hogy (természetesen) régi riválisokat is sikerült meghívniuk. (Annak ellenére, hogy nem nagyon ismertem (már) őket, a nyitány legjobb szegmense volt, ahogy várták egymást, hogy kikkel lesznek egy évadban. A második legjobb pedig, ahogy lereagálták rajongóként a reality-s “kollégát”, az American Idol-os Jordin Sparks-ot, aki meg őket reagálta le rajongóként.)

És mivel all star az évad, adja magát, hogy minden még kiszámíthatatlanabb és csavarosabb lesz – eskü, hogy végig azt hittem a 17×02 bárkajás challenge-énél, hogy a legrosszabbakat válogatják ki. Ez természetesen már a kieséseknél is érződött, bár nyilván már nem meglepő, ha a jelölés csak jelzésértékkel bír legtöbbször.

Szóval, remek volt a kezdés, abszolút fun, simán maradok, de azt igazán elárulhatná valaki, hogy lehet hitelesen utólagos soundbite-okat produkálni a confessional-ökben? Ööö, szép volt, way to go, csak magyarosan: szóval az utólagos interjúkon egy dolog, hogy elmesélik, ami történt, de mindig vicces, amikor csak hangeffektet vágnak be tőlük, és mégis úgy jön le, mintha a képernyőn látottakra reagálnának. Pedig.

Ja, az all star gárda: Robyn S10, Dana S10, Elise S9, Barbie S10, Ashley S15, Jennifer S9, Amanda S15, Michelle S14 + Jared S15, Nick S14, Giovanni S5, Van S6, Benjamin S7, Milly S14, Josh S14, Ben S5 – és visszatért a 10. évados győztes is sous chef-ként. Ez ám a karrier, és most poén visszanézni őt versenyzőként, miután látjuk szigorú arccal méregetni a többieket.

2 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2017. 10. 24. 15:56

ÁH winnie ne csináld ezt velem! :D Már a Survivornél is le vagyok maradva két epizóddal (remélem ma tudom pótolni), és most komolyan kedvet hoztál sok-sok év után egy újabb HK évadra.

FrankLuck - 2017. 10. 26. 13:34

Na jó, persze, a legbénábbak kimaradnak, de azért az utolsó pár évad összes black apron-höz jutott villainjét és pszichopatáját sikerült visszahozni – szóval lesz azért itt minden.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz