login |

Hírszerda – Ray Donovan 6. évad! Zoo-kasza!

2017. 10. 25. 09:30 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Végtelen szerelem 2. évad
 • Premier: The End of the F***king World S1, At Home with Amy Sedaris S1, Drop The Mic S1, Snoop Dogg Presents The Joker Wild S1, Top Secret Swimming Holes S3, Long Lost Family Australia S1, Ais Disasters S9, Autumnwatch S1, Piers Morgan’s Life Stories S15, + Finálé: Dance Moms S7, 7 Little Johnstons S4
 • (Baseball miatt elmaradt a FOX keddje, és ez a sors vár a szerdára, illetve a péntekre is, illetve, ha szükség lesz rá, akkor vasárnapra, ismét keddre és szerdára.)
 • Magyar premier – Comedy Central: 12.01 Rick és Morty (Rick & Morty) 1. évad
 • Magyar (tévés) premier – HBO3: 11.07 Milliárdok nyomában (Billions) 1. évad
 • Magyar premier – Comedy Central Family: 11.09 Instant anyu (Instant Mom) 3. évad
 • Új magyar felirat a Netflix-en: Wanted S1-S2
 • Helyszíni beszámoló az Absentia forgatásáról.
 • A késleltetett nézési adatokat is beszámítva október második hetének legnézettebb sorozata a The Good Doctor volt (18,2M) a The Big Bang Theory előtt (17,9M), és utóbbi 18-49-ben is már csak egy hajszállal vezet (4.5 vs 4.2).
 • A CBS kicsit módosítja hétfői programtervét: eredetileg 10.30-tól a Superior Donuts 21:30-ra érkezett volna és a Me, Myself & I lett volna 21:00-s sorozat, de utóbbi marad a 21:30-as sávban, így előbbi megy este kilencre.
 • Távozott a Madam Secretary-ből Bebe Neuwirth (Nadine), a helyre Sara Ramirez érkezik állandó szereplőnek – így fog kinézni, eléggé furcsa rövid hajjal a GA után.
 • A FOX berendelt egy pilotszkriptet egy komédiához, aminek Lil Rel Howrey lenne a főszereplője és Jerrod Carmichael az executive producere.
 • Az ABC pilotszkriptet rendelt be James Patterson Michael Bennett-könyvei alapján.
 • Lekerül a The Weinstein Company olyan sorozatok stáblistájáról, mint a Six, a Peaky Blinders, illetve a Project Runway.
 • Sem Oliver Stone, sem a Showtime nem foglalkozik tovább a tervezett Guantanamo tévésorozattal, ha a The Weinstein Company  továbbra is részt vesz a produkcióban.
 • A Showtime berendelte a Ray Donovan 6. évadját, aminek az lesz az érdekessége, hogy a sorozat Los Angeles-ből átköltözik New York City-be.
 • A CBS elkaszálta a Zoo-t.
 • A Hey Arnold!: The Jungle Movie 11.24-én kerül bemutatásra a Nickelodeon-on.
 • Sallie Patrick, a Dynasty készítője írt egy cikket a premierről.
 • Christopher Cantwell, a Halt and Catch Fire készítője beszél a fináléról. Itt is. További nyilatkozók: Lee Pace (Joe), Kerry Bishé (Donna),
 • És, ha már Halt and Catch Fire, ez egy cikk az utolsó jelenet forgatásáról.
 • Ellie Gall mellett a Stargate Origins főszereplői: Connor Trinneer, Salome Azizi, Philip Alexander, Michelle Jubilee Gonzalez, Daniel Rashid, Sarah Navratil, Shvan Aladdin, Tonatiuh Elizarraraz, Derek Chariton, Justin Michael Terry és Lincoln Werner Hoppe,
 • Vendégszerep: Marsha Thomason – The Good Doctor, Paul Guilfoyle – Blindspot, Bahram Khosraviani – The Brave (visszatérő), Daniel Bonjour – iZombie (visszatérő), Malcolm MacDowell – Chicago Med,
 • Interjú: Lili Reinhart (Betty – Riverdale), Holt McCallany és Jonathan Groff (Bill és Holden – Mindhunter), Mike O’Malley (a Survivor’s Remorse készítője), Ben Winston (a Drop The Mic executive producere), Matt és Ross Duffer (a Stranger Things készítői), Jodi Balfour (Elaine – Rellik),
 • 2018-ban megváltozik a Story TV-s csatornák elnevezése. A STORY4 TV4 lesz, a Galaxy Galaxy4, a STORY5-ből pedig STORY4 lesz. Ezek mellett pedig elindítanak egy filmcsatornát is Film4 néven.
 • Sorozatberendelés: The Other Two – Comedy Central, komédia, készítő: Chris Kelly és Sarah Schneider, két, az életével küszködő testvérről, akik újraértékelik az életüket, amikor 12 éves öccsük úgy lesz egyik napról a másikra híres, hogy semmit sem tesz érte. Szereplők: Drew Tarver, Heléne Yorke, Case Walker, Molly Shannon és Ken Marino.
 • Pilotberendelés: #Fashionvictim – E!, egy órás fekete komédia, készítő: Daniel Waters és Mark Waters (utóbbi rendező is) – Amina Akhtar sztorija alapján. Egy ambiciózus divat-szakíróról, akinek igen jelentős a közösségi oldalas perszónája, és meg van győződve arról, hogy a divat minden, és aki félrelép divat terén, vagy törekvései útjába áll, az aláírja halálos ítéletét. (A sztoriból nem jön le, hogy ez szó szerint értendő-e.)
 • Az Atlas Entertainment és az Amblin Television megvette a holland Astrid Holleeder emlékiratainak, a Judas-nak a tévés adaptációs jogait. A (nyilván) valós történet főhőse Willem “Wim” Holleeder, a leghírhedtebb holland maffiafőnök húga, aki évekig neki dolgozott, és sógora brutális megölése után úgy dönt, hogy testvére ellen fordul.
 • Új sorozat: KRUK: Szepty słychać po zmroku – Canal+, lengyel, készítő: Jakub Korolczuk, egy kisgyerek elrablása után nyomozó zseniális detektívről, aki a nyomozás mellett saját múltjának sötét oldalával is szembesül szülővárosába visszatérve. Szereplők: Michał Żurawski, Cezary Łukaszewicz, Katarzyna Wajda, Andrzej Zaborski és Anna Nehrebecka.
 • Az Endemol Shine Group megvásárolta a Beat Shazam című zenés vetélkedő nemzetközi terítési jogait.
 • Hollandiában készül a The Voice új spinoffja, a The Voice Senior, amibe 65 éven felüliek jelentkezhetnek.
 • A Talpa, vagyis John de Mol produkciós cége Lost in Translation címmel az első globális reality-t tervezi elindítani, amiben 12 játékost kiraknak egy lakatlan szigetre, ahol 30 nap alatt hajót kell építeniük, hogy eljussanak a szárazföldre és megszerezzék a nagy kincset. A csavar, hogy minden játékos csak egy társával tud kommunikálni a sajót nyelvén, a többiekét nem érti. A terv, hogy minden résztvevő országnak saját produkciót készítsenek.

14 hozzászólás Ne habozz!

Tibi - 2017. 10. 25. 09:44

Le se adják az Instant Mom második évadát?
Vagy ilyen hamar eljutottunk idáig?

Snoopyzit30 - 2017. 10. 25. 09:56

“A csavar, hogy minden játékos csak egy társával tud kommunikálni a saját nyelvén, a többiekét nem érti.”

Ez nagyon jó ötlet! Megnéznék egy ilyet, de kérdés, hogy ezt a nézőknek hogy adják el? Minden feliratozva lesz?

winnie - 2017. 10. 25. 10:00
GYV - 2017. 10. 25. 10:07

Magyar premier:

Bizaardvark (Bizaardvark) – 2. évad, november 18, Disney Csatorna

Mickey egér (Mickey Mouse) – 4. évad, november 18, Disney Csatorna

Star Wars: A Freemaker család kalandjai (Lego Star Wars : The Freemaker Adventures) – 2. évad, november 18, Disney Csatorna

http://www.gyerek-vilag.tk/2017/10/a-disney-csatorna-novemberi-ujdonsagai.html

Nicky, Ricky, Dicky és Dawn (Nicky, Ricky, Dicky & Dawn) – 3. évad folytatás, november 6, Nickelodeon

http://www.gyerek-vilag.tk/2017/10/a-nickelodeon-novemberi-ujdonsagai.html

+ az RTL Spike elhalasztotta az iZombie premierjét.

A Rick és Morty magyar hangjai:

http://www.gyerek-vilag.tk/2017/10/a-rick-es-morty-magyar-hangjai.html

Tyberius06 - 2017. 10. 25. 11:05

A StarGate: Origins kapcsán csak most esik le, hogy hasonló szerkezet volt anno a Sanctuary c. sorozat Amanda Tappinggal, amot aztán a SyFy berendelt normál formátumra is…

Egyebként nekem kezd picit sok lenni ez a Wensteines szarakodás, értem én hogy mindenki igyekszik elhatárolódni a faszitól, de mivel ő már nincs a cégnél ugyan mit számít ki finanszírozza a filmeket. Most csak azert nem fogok nem nézni többé TWC-s filemeket egy gyökér után kapta a nevét a cég.

winnie - 2017. 10. 25. 11:17

van, aki nem akarja, hogy negatív asszociációt ébresszen a sorozata, ennyi. gondolom, nem mindenki, de érthető ez az álláspont is szerintem.

Harita - 2017. 10. 25. 11:56

R.I.P Zoo , szerettem,mert bugyuta volt,de egyben izgalmas is. (Valszeg nem nehéz engem szórakoztatni.) Reméljük, Billy Burke továbbmegy és megtartja az allegóriát,amit úgy szerettem benne. (Miles Matheson, Mitch Morgan.. reméljük,nem lesz belőle Spiderman, hülyén hangzana a Meter Marker….)

juhaszvik - 2017. 10. 25. 12:01

Lost in Translation – nekem is tetszik, de nem tudom elképzelni, hogy direkt úgy válogatnának embereket, hogy “figyu, te ugye nem beszélsz angolul?”.

és bejön az összefogós-hajóépítős koncepció is. ami azt illeti én pont a furkálódás miatt nem nézek survivort, bár gyanítom, hogy pont emiatt meg más nem fogja nézni (hosszú távon).

mSO - 2017. 10. 25. 13:36

Vajon Goauld nyelven beszélnek majd és a Netflix ad majd jaffa feliratot is hozzá? :)

kiskiraly - 2017. 10. 25. 14:08
sinyster - 2017. 10. 25. 19:33

Oké, adom, hogy a Zoo nem volt nagy húzó név, de valami fajta lezárást kaphattunk volna… mint mindig, most is zavar a félbehagyott szál -.-

kendRick - 2017. 10. 25. 19:45

Kíváncsi leszek a Rick és Morty szinkronjára.

Remélem Ricknek nem az lesz a szinkronhangja, mint ami a The Simpsonsban volt.

Horgász - 2017. 10. 26. 12:00

Sajnálom a Zoo-t, eleinte nagyon tetszett, hogy az állatokról szól, ők a veszélyforrás stb, mindig volt valami új állatcsoport, ami megfertőződött és másféle veszélyt hozott a főszereplőkre, de aztán elveszítették valahogy a fonalat a készítők és teljesen más irályba elmentek. Akkor vált nekem unalmassá , amikor az emberekben is előjött a fertőzés, mert ilyet már 1000-et láttunk… Terveztem hogy egyszer folytatom, amikor már nem lesz más tarsolyba… de ahogy olvasom a kaszával nem igazán lett befejezése a storynak, így meg nem sok értelme van folytatni. Na mind1 egyszer lehet , hogy még nekiülünk. Ezt sajnos többször megfigyeltem már, hogy egy jól induló sorozatot elrontanak, mert kifogynak az ötletekből vagy nem tudom… de nagyot esik a minőség, nem feltétlen költségvetés inkább story tekintetében nagyon nagy hülyeségeket hoznak be.

winnie - 2017. 10. 26. 12:21

itt nem kifogytak az ötletekből, inkább tonnaszámra hozták őket. épp az a lényeg, hogy rájöttek, mit akarnak, egy totál kakukk, elszállt sorozatot, amit azért lehet élvezni, amit. nekem bőven elég volt belőle 1,5 évad, de ez:

“de ahogy olvasom a kaszával nem igazán lett befejezése a storynak, így meg nem sok értelme van folytatni. ”

szóval ez furcsa így. így sincs, úgy sincs számodra befejezve, de ha valami jó, ha valami még tartogat neked iksz*40 perc remek szórakozást (potenciálisan), akkor nincs értelme nézni, mert nincs vége? akkor lehet, hogy azokat sincs, amiket most nézel, főleg, hogy a sorozatok 90%-a egyébként sincs befejezve, ez a műfajból adódik.

a zoo-ban egyébként minden évad végén eddig megnyitották a következő szezont egy jelenettel, azt akár meg sem kell nézni, és rendben leszel.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz