login |

Emlékeztető: Oltári csajok 1. évad

2017. 10. 30. 19:00 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: hazai termék, kampány, szappanopera, video,

Ma. 19:30. RTLII. Oltári csajok – 1×01-02 (háttárvideók és bemutatók)

Annyira nem vág profilunkba egy napi sorozat, de mivel limitált szappan, vagyis telenovella (az első évad 100 részes, szóval nem végtelen) az Oltári csajok, így fogjuk rá, hogy belefér. A premier már lement szombaton az RTL Klubon, de az RTLII, ami a sorozat otthona, most megismétli a folytatás előtt – minden hétköznap így párosával mennek majd a részek.

Igazából engem csak annyi fog érdekelni, hogy mennyire lesz a normál, heti sorozatokhoz hasonló az OCS, és mennyire lesz műanyag, mint a Barátok közt. Bár ki tudja, talán sikerült valami feszes, érdekes és tempós sztorit is összehozni szimpatikus szereplőkkel. Ez a hivatalos szinopszis:

Az Oltári csajok Budapesten játszódó, mai ihletésű romantikus telenovella amiben az Erdész nővérek, három fiatal lány a boldogságot, a sikert és a szerelmet keresi. A három, vidékről a fővárosba költözött lány kalandjai és egy mesés esküvő lehetősége adja a történet gerincét. Angéla, Hajnal és Piros gazdag nagynénje jóvoltából a lányok egyikére mesés hozomány is vár. Ám rögtön az első epizódban olyan váratlan esemény történik, ami teljesen felforgatja az egész család életét.

Az Erdész család középső lánya, Hajnal eljegyzésre készül. A barátság vagy szerelem az erősebb? Hol van a határa a testvéri rivalizálásnak? Meddig őrizhető meg egy súlyos titok a család elől? Létezik-e utolsó utáni esély is a boldogságra? Az eljegyzést követő másnapon a nagynéni egy levelet hagy hátra. Vajon mit rejthet a levél?

A készítő Kalamár Tamás. Szereplők: Horváth Anna, Hartai Petra, Michl Juli, Jaskó Bálint, Dér Zsolt, Ember Márk, Hűvösvölgyi Ildikó, Agócs Judit, Szabó Gabriella, Nagy Enikő, Tűzkő Sándor, Mohácsi Norbert, Fehér Adrienn, Ilyés Barnabás, Köleséri Sándor, Kanalas Dániel.

8 hozzászólás Ne habozz!

Puppa - 2017. 10. 30. 19:37

Én kb 1 percet láttam a sorozatból, de bőven elég volt úgy érzem,mondjuk nem az én műfajom.

Aldo - 2017. 10. 30. 20:21

Annyira nem volt rossz, bár kérdéses, hogy végignézek-e még 99 részt. Ha meg a Barátok közt a mérce, ahhoz képest egy Emmy-díjas alkotás. Bár azt a mércét nem nehéz túlszárnyalni.

nfsu17 - 2017. 10. 30. 20:31

Minőségre (fényképezés, coloring, stb) már majdnem hozza a Válótársakat.
A story az más.
Tulajdonképpen az első rész nézhető volt és nem éreztem, hogy soha nem lesz vége.
De 100 rész?
Akkor kösz, ennyi volt, ebben nincs annyi történet, hogy ez végig nézhető legyen.
A Tóth Jancsi is ha 10ed ennyi lenne, a jobb részeket kiemelve, még talán nézné is vki.

Killjoy - 2017. 10. 30. 23:25

Michl Juli esetlen csetlés-botlása Pirosként, szégyenlem, de engem megvett kilóra tegnap, mikor a szombati “pilotot” megnéztem. Akkor még nem tudtam, hogy ennyire telenovellásra veszik a figurát, én abszolút egy 10-20 részben gondolkodtam. Az első rész aranyos volt, már-már jónak is merném mondani. A mai második rész már inkább arra a rétestésztára emlékeztetett, amit keresztanyám édesanyja csinált gyerekkoromban, és szinte át lehetett rajta látni, annyira vékony volt. Ennek a résznek az elmeséléséhez messze nem kellett volna háromnegyed óra. Félek, hogy túl sok lesz a filler rész és gyanús, hogy sokkal előbb fog kifújni az egész, minthogy eljussunk a végéig. (Vagy inkább a nézői kitartásom fog előbb elfogyni?) De remélem, hogy legalább az olyan dolgok nem kerülnek akkor sem elő, mint az amnéziával végződő baleset vagy az eddig elveszett, soha senkinek nem említett negyedik lánygyermek.

diti66 - 2017. 11. 03. 02:02

Kb. a második rész közepéből láttam egy szösszenetet, na az alapján kíváncsi voltam az előzményekre. Kicsit tényleg olyan, mint a Válótársak, legalábbis ami a társadalmi réteget illeti. Könnyed téma, végre meg van írva valami és nem tíz ember nyávog benne egyszerre.
Bár pl az áramütéses jelenet nagyon átlátszóra sikeredett. Tetszenek az elejtett poénok.
Most már érdekel a folytatás, nézni fogom.
Csak el ne szúrják fölösleges üresjáratokkal.

Krisztinka - 2018. 03. 29. 23:11

Nagyon jó sorozat! Én csak ajánlani tudom. Éjjel nappal BP és a Barátok közt a nyomába sem érhet. Nem voltak unalmas részek, minden este izgatottan vártam, hogy mi lesz benne. Kár h nincs 2.évad :/

Agi - 2018. 04. 03. 03:46

Tudom, hogy az oldalon másmilyen sorozatok pörögnek, és ezt a sorozatot itt sokan lesajnálják/lesajnálnák, de szerintem iszoynatosan jó sorozat volt, oltári nagy meglepetés volt számomra. Voltak benne szokásos szappeanoperás (telenovellás) hülyeségek is, de csak nagyon kevés, plusz azt nagyon bírtam benne, hogy a kis félreértésekből származó bonyodalmak szinte azonnal megoldódtak, nem húzták őket részeken keresztül, ahogy azt szokták. A fiatal színészek szerintem nagyon tehetségesek voltak, és nagyon valóságközeliek voltak a párbeszédek benne, ami nekem nagyon bejött. Én már az első rész végén megfejtettem, hogy ki kivel fog összejönni, plusz azt is eltaláltam, hogy kik fognak a végén összeházasodni, de amúgy nagyon sok fordulat volt benne. Aki szereti a romantikus sorozatokat, annak mindenképpen ajánlom, szerintem ritka színvonalas sorozat volt. (Persze más, mint mondjuk az Aranyélet, de szerintem a maga kategóriájában ez is van olyan jó) A színészeknek pedig sok sikert kívánok, nagyon tehetségesek, szerintem lehet, hogy színházban is meg fogom őket nézni.

winnie - 2018. 04. 03. 07:25

annyiban nem hiszem, hogy lesajnálják, hogy legtöbben nem nézik, de ha gondolod, akkor egy rövid írást küldhetsz róla, és ki tudjuk beszélni alatta, hogy milyen volt, mert biztos vagyok benne, hogy akadtak nézői.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz