login |

Pilot: Loudermilk

2017. 11. 03. 20:30 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

House doktor mostantól egy templomban segít alkoholistáknak leszokni. Tessék, gyorsan össze is foglaltam az Audience Network pár mosolyt érő sorozatát, bár az tény, hogy a főszereplő trágárságért nem megy a szomszédba.

A történet tényleg ennyi, egy eléggé cinikus csávóról szól, aki miközben persze csak magát védi ezzel a viselkedéssel, függőknek segít abban, hogy letegyék a piát. Mondjuk House-nál egy kicsit jobban törődik mások érzelmeivel, de jó pár jelenet közben a kedvenc dokink ugrott be, például rögtön a kezdő percekben.

Arra viszont nem jöttem rá, hogy miért is tudnám ajánlani a Loudermilket. Pedig jó, hiszen a mélyebb témák mellett többször lehet tényleg mosolyogni is a poénokon, de valahogy mégis a középszerűség felé sodródik a minősége.

Bár minden szereplő meg van alapozva valamennyire, de mégis Ron Livingstonon múlik minden, hiszen teljesen ráépül a sorozat. Viszont annak ellenére, hogy örök kedvenc az Office Space, itt nem tudom éltetni a színészt. Valahogy nem olvadt bele a rendező által megteremtett világba, hanem látszott rajta, hogy erőteljesen színészkedni próbált.

Igazából nem is tudok sokkal több mindent elmondani a Loudermilkről. Egyszerűen semmit nem mozgatott meg bennem. Nem tipikus komédia, vagyis dramedy, de közben nincs is tele kreativitással vagy érdekességgel. Azt, hogy nem mond újat a függésről pusztán egy pilot alapján nem rónám fel neki, de kíváncsi vagyok hányan jutnak majd el az évad végéig.

Részemről a kezdés tipikus 6/10. Nem az, amit már nézés közben megbán az ember, hanem valahogy máshogy közepes.

1 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2018. 03. 08. 08:32

kifejezetten bejött az első két rész, tetszik ez a dráma-komédia elegy, a sok filmes utalás, és a talpó humor. 7-8/10

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz