login |

Emlékeztető: Szívdobbanás 1. évad

2017. 11. 05. 13:09 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 13:50. TV2. Heartbeat – 1×01 (pilotkritika + szinkronhangok)

Mi nem voltunk oda ezért a nem annyira tipikus szívsebészes sorozatért, de kommentben voltak pozitív hangok. És igen, ahogy ott is említik, kicsit bolondos (naná, Jamie Kennedy az egyik orvos) az NBC 2015/16-os drámája, ami 10 részt kapott első nekifutásra, és 2. évados berendelés nélkül maradt. Emlékszem, idő híján a második vagy harmadik esélyt még nem adtam meg neki, így a folytatásról annyira nem tudok nyilatkozni. Pedig Melissa George!

5 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2017. 11. 05. 15:18

10 rész készült el, én a 4. után adtam fel, ahogy nézem. Nem volt valami nagy szám, pedig nagyon vártam. Persze tipikusan olyan, hogy az ember elnézni, ha bejönnek a karakterek, de akkor éppen túl sok minden volt.

eri - 2017. 11. 05. 20:56

Mi értelme van leadni egy máshol is megbukott, félbemaradt, összesen 10 részes sorozatot? Így még minisorozatként sem állja meg a helyét.

winnie - 2017. 11. 06. 09:32

eri: eleve nem érzem értelmét a kérdésnek, hiszen ha nem érdekel, nem nézed, de ettől még nem kéne elmarnod a lehetőségét annak, hogy az nézze, akit érdekel.

de sok válasz van, kezdve azzal, hogy ha már megvették premier előtt, akkor az a logikus, hogy leadják.

de attól, hogy egy sorozat kasza, még lehet jó. sőt, továbbmegyek, rengeteg remek sorozat kap hamar kaszát. csak azért ne legyen itthon, mert egy országban nem érdekelt annyira sok embert? voltak sikeres első évados kasza sorozatok itthon is.

a minisorozat nem azért mini, mert rövid, hanem mert lezárt. miért lenne jobb a 10 rész helyett a 20 vagy a 100, ha nincs lezárva. ha pedig az a probléma, hogy nincs lezárva, akkor ott a sok jelenleg futó sorozat, amiről nem tudni, hogy le lesz-e zárva.

ezt a sorozatot több millió ember nézte és szerette. itthon is több tízezren vagy százezren fogják szeretni. fogja őket szórakoztatni 10 héten át. akkora baj ez? mármint, hogy nem 100 héten át teszi?

több olyan sorozatot is tudok mondani, ami 4 vagy 5 részt kapott, de örökre emlékezetes marad és örülök, hogy láttam.

a sorozatnézés sokaknak nem arról szól, hogy évekig nézzenek valamit. sokszor csak arra az 1 órára, amire szórakozást biztosít.

winnie - 2017. 11. 06. 09:33

(uhh, de tényleg, rossz belegondolni, hogy mennyi alapsorozatot nem láthattak volna itthon a nézők, ha úgy gondolkodnának a tévések, hogy “csak x rész/x évad, le sem adjuk”.)

Roxi - 2017. 11. 19. 16:22

Megnéztem ezt a 3 részt és így alapvetően bejön. De azért kifejezetten örülök neki,hogy nem egy 300 részes sorozatról beszélünk.Mert akkor biztos nem nézném tovább.De szerintem 10 részre el leszek vele.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz