login |

Hírszerda – The Mick teljes évad!

2017. 11. 08. 09:15 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Premier: Sick Note S1, Motherland S1, Teachers S2 (őszi), The A-Word S2 (vendégblogger?), The Long Road Home S1 (vendégblogger?), Damnation S1, The Curse of Oak Island S5, Hodges Half Dozen S1, Texas Metal S1, Bargain Mansions S1, Grand Designs House Of The Year S3, The DNA Detectives S2, Rick Stein’s Road To Mexico S1, MasterChef The Professionals S10, Rolling Stone Stories From The Edge S1, The Great Australian Cookbook S1, Keeping Australia Safe S1, Instant Hotel S1 + Finálé: Adam Ruins Everything S3, Killer Instinct with Chris Hansen S3
 • Új a magyar Netflix-en: The Sinner S1 (magyar felirattal!)
 • Új a magyar Amazon-on: Blue Bloods S1-S6. CSI S11-S15
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 11.18 Bizaardvark (Bizaardvark) 2. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 11.24 Színtiszta siker (White Famous) 1. évad
 • Beszámoló a Twin Peaks magyar szinkronjának készítéséről.
 • Oké, a random országos pilotszkript-berendelésekről nem szoktam írni, csak akkor, ha adaptációk vagy feldolgozások, de az ABC-s Harmony (ami pilotforgatási kötelezettséget kapott) elég WTF: egy olyan kisvárosban (Harmony-ban) játszódik a sorozat, melynek lakói érzéseiket énekelve és táncolva közlik egymással, s miután egy brutális gyilkosság történik itt, egy nyomozó visszatér a városba, amit tiniként elhagyott.
 • A Big Little Lies 2. évadja kapcsán egyre inkább csak az a kérdés, hogy mikor lesz, nem pedig az, hogy lesz-e – ezt David E. Kelley, a készítő erősítette meg.
 • A FOX berendelte a The Mick teljes szezonját, ami az eddig bekért 13 részhez még plusz 7-et adott, így 20 epizódot kapunk idén.
 • Az ABC a The Middle 9. évadjához is berendelt még 2 részt, így a záró szezon 24 epizódból fog állni.
 • A Starz-os Counterpart premierje 01.21-én lesz.
 • John Wells, a Shameless készítője beszél az évadnyitóról.
 • A The Walking Dead legutóbbi áldozata beszél. És Ross Marquand (Aaron) is mond ezt-azt.
 • John Cho (Andy) beszél a The Exorcist – 2×05-ről.
 • Vendégszerep: Michaela Conlin – Yellowstone (visszatérő), Aryon Bakare – Carnival Row (visszatérő), Jordan Gelber, James Lastovic – Insatiable (visszatérők), Annabeth Gish – The Haunting of Hill House (visszatérő), X Ambassadors – NCIS: New Orleans,
 • A Nickelodeon-os Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles főszereplőinek hangjai: Omar Miller, Ben Schwartz, Josh Brener, Brandon Mychal Smith és Kat Graham, pluszEric Bauza.
 • Interjú: Sarah Paulson (Ally – American Horror Story: Cult), David Ramsey (Diggle – Arrow), Colleen Ballinger (a Haters Back Off készítője és főszereplője), Madchen Amick (Alice – Riverdale), William Jackson Harper (Chidi – The Good Place), Amy Sedaris (az At Home with Amy Sedaris főszereplője),
 • Novemberben egy csomó mindennel bővül az HBO GO gyerekeknek szóló kínálata, többek között jön: Állatkerti sétány 64, Avatár – Aang legendája, Láng és a szuperverdák, Bob, a mester, Bogárvadász, Dora és barátai, Sam, a tűzoltó, Veszélyes Henry, Rejtélyek Tesz-Vesz városban, Kung-Fu Panda: A rendkívüliség legendája, Locsifecsi Márta, Mancs őrjárat, Simon’s Cat, stb.
 • Új sorozat: The Reluctant Landlord – Sky1, angol, komédia, készítő és főszereplő: Romesh Ranganathan. Egy férfiról, akire az apja ráhagyja a kocsmáját, annak ellenére, hogy semmi kedve ahhoz, hogy azt vigye, azonban anyja szerint csak így vihető tovább a hagyatéka – ő minden áron meg akar szabadulni a tehertől, a családja cserében viszont összevissza zsarolja, hogy maradjon. További szereplők: Sian Gibson és Seann Walsh
 • Pilotszkript: Desperate Networks – csatorna nélkül (gyártó: Universal Cable Productions), készítő: Bill Carter – saját, azonos című könyve alapján, a 2000-es évek elejének tévés iparáról, a nagy nézettségharcról, és a csatornák moguljainak életéről. A könyv többek között az NBC nagy zuhanásáról, illetve az ABC három nagy sikerének (Lost, DHW, GA) hatásairól szól. És nekem is megvan, hahh!
 • A Netflix megvette a 6 részes francia TF1-os The Mantis globális streaming jogait és 12.29-én be is mutatja a Carole Bouquet főszereplésével készített sorozatgyilkosos drámát. A főhős egy Párizst 25 évvel ezelőtt rettegésbe tartó sorozatgyilkos, akit elővakar a börtönből a rendőrség, hogy segítsen nekik elkapni egy imitátort. Ezt azonban ő csak akkor teszi meg, ha rendőr fiával dolgozhat együtt az ügyön. További szereplők: Fred Testot, Jacques Weber, Pascal Demolon, Frédérique Bel, készítők: Alice Chegaray-Breugnot, Grégoire Demaison, Nicolas Jean és Laurent Vivier, rendező: Alexandre Laurent.
 • Kenyában betiltották a Disney Channel sorozatát, az Andi Mack-et, melynek 2. évadja egy meleg karakterrel, illetve történetszállal bővült.
 • Az AMC elindította Shudder elnevezésű streaming szolgáltatását Németországban. Havi 5 euróba kerül.
 • Filmekre és tévésorozatokra is vonatkozó szerződést kötött, illetve hosszabbított meg 5 évre a Paramount és a Hasbro játékgyártó.

7 hozzászólás Ne habozz!

Norbi - 2017. 11. 08. 10:07

Harmony… Így a leírás alapján, ha agyon ütnének se próbálnám be!

Quantumleap - 2017. 11. 08. 10:44

Még valaki meghalt a mostani Walking Dead-epizódban. Arról nem beszélnek, hogy annak mi értelme volt?

Sorozatgyilkos - 2017. 11. 08. 13:06

Nagyon örülök az HBOGO gyerekblokkjának, már épp itt volt az ideje követni a magyar Netflixet és magyar Amazont.

Sorozatgyilkos - 2017. 11. 08. 13:08

Ennek nagyon örülök:

Enyedi Ildikó, a Terápia társrendezőjének Arany Medve díjas alkotása, a Testről és lélekről – ami nem mellesleg Magyarország hivatalos Oscar-díjra nevezett filmje – a tervek szerint 2018 márciusában hazánkban és Európa szerte az #HBO GO-n és az HBO-n lesz látható!

A világ másik felében pedig:

Kedden jelentette be a Netflix, hogy megvásárolták többek között az Egyesült Államokra is a Testről és lélekről című magyar film forgalmazási jogait, írja a Deadline. Az Egyesült Államok mellett (Brazília kivételével) Dél-Amerikában, (Izrael és Törökország kivételével) a Közel-keleten, Dél-Afrikában, Indiában, Pakisztánban, Afganisztánban, Bhutánban, Bangladesben, Srí Lankán, és Mongóliában lehet majd megnézni Enyedi Ildikó filmjét, 2018. február 21-től.

Tibi - 2017. 11. 08. 13:23

Kíváncsi leszek, hogy nálunk is leadják-e majd az Andi Mack második évadát a coming out jelenet miatt. (Vagy ha igen, kivágják-e, mint a Glee-ben Blaine és Kurt csókját)

gromit - 2017. 11. 08. 19:31

Töredelmesen bevallom, h a The A Word-öt egyszer (tavaly) megígértem, de akkor nem készült el belőle teljes cikk, bocsánat érte. Most viszont végre megírhatnám, kb úgy mint a Doctor Fostert, h akkor bevezetőnek egy kis bemutató-visszatekintő.

winnie - 2017. 11. 09. 05:03

gromit: ó, szuper lenne, ha van rá esély.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz