login |

Tales of Arcadia, avagy jönnek a Trollhunters-spinoffok

2017. 11. 08. 14:50 - Írta: superpityu

4 hozzászólás | kategória: animáció, hírek, video, , , ,

Azt hiszem, hogy elég sok dologra fel vagyunk már készülve ebben a mai rohanó világban, de kétlem, hogy bárki is gondolt volna mostanában arra, hogy Trollhunters-spinoffokat fog kapni.

Igen, arról a Trollhunters-ről van szó, aminek az elkészítésén Guillermo del Toro már 90-es évek óta dolgozik, olyannyira, hogy élőszereplős sorozatról volt szó egy időben. Szerencsére a Netflix felkarolta az ötletet és elkészült az animációs széria, ami a jelek szerint nagy sikernek örvendhet.

Szóval a 3 sorozat egyfajta trilógiaként fog működni, hiszen minden történet Arcadia-hoz fog kapcsolódni, ahogy a fenti címben is olvasható. Idén a Trollhunters folytatását nézhetjük (a 2. évadot, ami hivatalosan Part 2, tehát az első évad második része), majd jövőre debütál a 3 Below, amely földönkívüliekre koncentrál, és 2019-ben nézhetjük a Wizards-ot, amiben a varázslókat fogják nagyító alá venni.

Del Toro azt ígéri, hogy pár karakter már a Trollhunters idei epizódjaiban is fel fog bukkanni, és erőteljesen ráfekszenek az univerzum tágítására a mitológiára. Igazából a földönkívüli szálat egyelőre nem tudom, miként működhet, de a sorozatokat a Wizards fogja igazán összefogni, ott ismerhetjük majd meg pár dolog eredetét a másik kettőből.

Mindenesetre baromi érdekes, hogy merre indultak el. Mármint arra gondolok, hogy kapunk így egy kicsi Guillermo del Toro-univerzumot, aminek az első lépcsőfokát mi baromira szerettük.

Sőt, a 3 Below már elég konkrét történettel is rendelkezik. Egy idegen bolygóról menekülő trió landol Arcadia környékén, hogy aztán beolvadjanak a közösségbe és elbújjanak a hazájukat leigázó diktátor elől. Oké, ebből tipikusan bármi lehet, de nem hiszem, hogy a Trollhunters leírása izgalmasabbnak hatott volna annak idején.

Mindenesetre baromi jó látni, hogy ennyire bíznak a készítőkben. A Netflix ki is dobott egy videót, amiben 2 ismerős karakter próbál rájönni milyen természetfeletti dolgok történnek a Arcadia-ban. Ez van a tovább mögött. 

4 hozzászólás Ne habozz!

blade78 - 2017. 11. 08. 18:15

Megtetszett a leírás alapján a Trollhunters de sajna nincs felirat úgyhogy sajna jegelve van :(

lalakov - 2017. 11. 08. 20:48

Ezen a színvonalon bármennyi jöhet. :)

BotondB - 2017. 11. 08. 22:51

A mostani adagban ki szinkronizálja a főhőst? Remélem Anton Yelchin még. :(

Adam - 2020. 02. 01. 12:04

Mikorra várható a Wizards?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz